bdros Δημ. July 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2021 Απλώς ενημερωτικά. Xiaomi 9t 5 g , και το δικό μας,με κάρτες 4g, και τα δύο, είχαν ακριβώς το ίδιο σήμα στο ίντερνετ,με πολλές παραλίες στην Ζάκυνθο χωρίς. Στις κλήσεις καλύτερο σήμα το 10 pro. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. July 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2021 Απλώς ενημερωτικά. Xiaomi 9t 5 g , και το δικό μας,με κάρτες 4g, και τα δύο, είχαν ακριβώς το ίδιο σήμα στο ίντερνετ,με πολλές παραλίες στην Ζάκυνθο χωρίς. Στις κλήσεις καλύτερο σήμα το 10 pro. Ναι το επιβεβαιώνω και εγώ και στο σήμα είναι τέρας. Βλέπω από τη δουλειά μου που είναι σε δύσκολο σημείο ούτε διακοπές ούτε τίποτα στο σήμα και στην ομιλία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2021 Παιδιά και εμένα η μπαταρία μετά το update μου φαίνεται ακόμη καλύτερη.. Στάλθηκε από το M2101K6G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotios81 Δημ. July 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2021 Δε μου έρχονται σε ειδοποιήσεις ήχος και δόνηση σε εφαρμογές όπως sofascore, Gmail ενώ τα έχω όλα όπως πρέπει.τι πρέπει να κάνω;όσο και να έψαξα αυτά που λένε να κάνω τα έχω κάνει αλλά τπτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2021 Τα έχεις βάλει σε αυτόματη έναρξη; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotios81 Δημ. July 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2021 Τα έχεις βάλει σε αυτόματη έναρξη; Τα πάντα όλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. July 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2021 Παιδιά για πείτε, έχετε βρει κάποια λύση για να μένει μόνιμα ανοιχτό το AoD; Δοκίμασα να απενεργοποιησω από το μενού προγραματιστη την βέλτιστοποίηση MIUI αλλά δεν μου λειτουργούν κάποια gestures, όπως την επιλογή για screenshot με το σύρσιμο στην οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. July 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2021 Παρέλαβα τη συσκευή σήμερα. Μόλις έστησα το τηλέφωνο . Πρώτες εντυπώσεις πολύ θετικές. Βασικά δεν ήξερα ότι παίρνει 2 σιμ και κάρτα μνήμης μαζί. Αν δεν έχει θέμα με τον proximity sensor τότε ολα καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. August 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2021 Παρέλαβα τη συσκευή σήμερα. Μόλις έστησα το τηλέφωνο . Πρώτες εντυπώσεις πολύ θετικές. Βασικά δεν ήξερα ότι παίρνει 2 σιμ και κάρτα μνήμης μαζί. Αν δεν έχει θέμα με τον proximity sensor τότε ολα καλα. Καλημέρα.Ο proximity sensor είναι θέμα λογισμικού από ότι είδα στο δικό μου.Στην Αρχή δεν μου λειτουργούσε καλά.Με την τελευταία αναβάθμιση όλα οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maskaras Δημ. August 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2021 Καλημέρα. Είχα το 4 το 7 και τώρα πήρα αυτό. Η πρώτη εντύπωση εξαιρετική! Αυτό που με χαλάει είναι ο dialer και οι επαφές. Πως μπορώ να βρω αυτόν που ήταν εγκατεστημένο στο 7 ή έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2021 Καλημέρα. Είχα το 4 το 7 και τώρα πήρα αυτό. Η πρώτη εντύπωση εξαιρετική! Αυτό που με χαλάει είναι ο dialer και οι επαφές. Πως μπορώ να βρω αυτόν που ήταν εγκατεστημένο στο 7 ή έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο;True phone caller. Άψογος και με φουλ παραμετροποίηση. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2021 Καλημέρα. Είχα το 4 το 7 και τώρα πήρα αυτό. Η πρώτη εντύπωση εξαιρετική! Αυτό που με χαλάει είναι ο dialer και οι επαφές. Πως μπορώ να βρω αυτόν που ήταν εγκατεστημένο στο 7 ή έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο; Τον ίδιο δεν θα τον βρεις πλέον. Το 7 ήταν το τελευταίο με MIUI dialer. Απορίας άξιο γιατί τον εγκατέλειψε... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. August 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2021 True phone caller. Άψογος και με φουλ παραμετροποίηση. +1000 για το true phone... Δεν τον άφησε η xiaomi, στην Κίνα είναι με miui dialer, απλά στην Ευρώπη λόγω νομοθεσίας και προσωπικών δεδομένων έχει Google dialer που για εμένα είναι απαράδεκτος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maskaras Δημ. August 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2021 +1000 για το true phone... Δεν τον άφησε η xiaomi, στην Κίνα είναι με miui dialer, απλά στην Ευρώπη λόγω νομοθεσίας και προσωπικών δεδομένων έχει Google dialer που για εμένα είναι απαράδεκτος. Συμφωνώ απόλυτα. Όπως και η εφαρμογή για sms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2021 Συμφωνώ απόλυτα. Όπως και η εφαρμογή για sms Η MIUI εφαρμογή SMS καλύτερη ήταν; Δεν ξέρω. Δεν την είδα ποτέ. Ενώ τον MIUI dialer τον βρήκα στις αρχές του 20 στο play store. Αλλά δεν κατέβαινε. Μετά τον εξαφάνισαν. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2021 Textra για SMS. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2021 Textra για SMS. Τι παραπάνω κάνει; Ήδη έγινε πολύ καλό το Messages. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. August 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2021 Υπάρχει τρόπος να βάλουμε gcam χωρίς πολλά πολλά; Η εφαρμογή της κάμερας του κινητού δε με έχει κερδίσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. August 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2021 Γεια σας, έχει κάποιος ν προτείνει τρόπο, ώστε η οθόνη κλειδώματος, ν αλλάζει καθημερινά εικόνα, πχ μέσω bing? το εχω κανει μέσω microsoft launcher στο κεντρικό μενού κινητού, όμως στην οθόνη κλειδώματος δεν το έχω καταφέρει κάπως. Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. August 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2021 Συμφωνώ απόλυτα. Όπως και η εφαρμογή για sms Την μαμά εφαρμογή sms την κρατάω γιατί έχει προγραμματισμένα μηνυματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. August 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2021 Υπάρχει τρόπος να βάλουμε gcam χωρίς πολλά πολλά; Η εφαρμογή της κάμερας του κινητού δε με έχει κερδίσει μεγαλη συζητηση για τη καμερα του κινητου. Ολοι κοιτανε τα px και οχι τα υπολοιπα. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. August 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2021 Παιδιά δυσκολεύομαι με τα τρία κουμπιά που υπάρχουν στο κάτω μέρος της οθόνης. Επειδή έχω χοντρά δάχτυλα, πατάω ότι ναναι. Μπορώ να τα καταργήσω και να δουλεύω με κίνηση του χεριού; Νομίζω είναι τα gestures, που τα αναφέρετε συχνά ή κάνω λάθος; Πώς γίνεται να τα βάλω αυτά; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. August 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2021 Παιδιά δυσκολεύομαι με τα τρία κουμπιά που υπάρχουν στο κάτω μέρος της οθόνης. Επειδή έχω χοντρά δάχτυλα, πατάω ότι ναναι. Μπορώ να τα καταργήσω και να δουλεύω με κίνηση του χεριού; Νομίζω είναι τα gestures, που τα αναφέρετε συχνά ή κάνω λάθος; Πώς γίνεται να τα βάλω αυτά; Ευχαριστώ. Ρυθμισεις - Πρόσθετες ρυθμίσεις - Προβολή πλήρους οθονης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. August 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2021 New update available! (via OTA) Device: Redmi Note 10 Global Codename: #mojito Type: Stable Beta Recovery Version: V12.5.2.0.RKGMIXM | 11.0 Size: 2.5 GB MD5: bd9caed78341b513f311b1c42b27232c Changelog: (System) New: Response to gestures is now instant. New: With 20 times more rendering power, there are now few limits to what you can see on your screen. New: With custom device model adjustments, any phone becomes faster after the upgrade. Optimization: MIUI became lighter, faster, and more durable. Optimization: Updated Android Security Patch to July 2021. Increased system security. (Notes) New: Excerpts save text, URLs, and images to Notes in a few simple taps. New: Dynamic layouts bring the typography in Notes to a new level. New: Compose mind maps with complex structures. New: New tools for doodling and sketching. New: Press and hold a sketch to adjust the strokes automatically. New: A gesture shortcut now allows you to create notes, tasks, and excerpts anywhere. All-new Notes. @MIUIUpdatesTracker | @XiaomiFirmwareUpdater Άντε να βγει και σε EU που είναι και το δικό μου να δούμε. Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2021 μεγαλη συζητηση για τη καμερα του κινητου. Ολοι κοιτανε τα px και οχι τα υπολοιπα. Πάντως ο αισθητήρας των 108mp είναι μεγάλος σχετικά (1/1.52"). Ένα ois του λείπει. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts