Jump to content

bdros

Members
  • Δημοσιεύσεις

    135
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About bdros

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

bdros's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare

Recent Badges

14

Φήμη

  1. Οι 6 ώρες ενεργή οθόνη, είναι με 120 την οθόνη όχι αυτόματα για οικονομία, φωτεινότητα στο 80,και όταν πας ρυθμίσεις, μπαταρία, βλέπεις αναλυτικά τις ώρες αυτές, γιατί σου δείχνει τις εφαρμογές που χρησιμοποιήθηκαν, πόσα λεπτά η ώρες την κάθε μια.Μια πρόσθεση κάνεις και βγαίνει. Στον φίλο που έδωσα το κινητό, με ίδιες ρυθμίσεις, άλλος χρήστης,θα του κρατάει πάνω από 3 μέρες.
  2. το edge 40 έχει άλλο επεξεργαστή από το edge 40 νέο, και από το Xiaomi.... πολύ γρήγορο, τον καλύτερο από τα άλλα δύο, αλλά κατανάλωνε μπαταρία..... έβγαζε 5 με 6 ώρες το πολύ,η μπαταρία του ίντερνετ,yt,tik tok, email ενεργή. το Xiaomi, δουλεύει πιο αργά σε όλα του,σε σχέση με το edge, δεν είναι άχρηστο το τηλέφωνο, αλλά η μπαταρία του φαίνεται να βγάζει πάνω από 8 ώρες ενεργή οθόνη, μπορεί και παραπάνω.... Το ιδανικό τηλέφωνο για μένα θα ήταν μπαταρία και ήχο Xiaomi,και όλα τα άλλα Motorola, ακόμα και το λειτουργικό του. Φοβερό σήμα 5g, ταχύτητα ίντερνετ 135 mps με esim, φωτογραφία πολύ καλή σελφι άμεσα χωρίς καθυστέρηση, έστω και 1 δευτερόλεπτο που καθυστερεί το Xiaomi,wi fi πολύ καλύτερα απροβληματιστο 2 ορόφους μακριά..... και Xiaomi, έπαιρνα συνέχεια,4 ,8,10 pro 5g,11 pro 5g.
  3. Μετά από 4 μήνες με το Motorola, το έδωσα σε φίλο και πήρα το Xiaomi redmi note 13 pro+5g. Το Motorola μακρά καλύτερο σε όλα, ταχύτητα επεξεργαστή, οθόνη ,φωτογραφία. Ήθελα να το δώσω λόγω διάρκεια μπαταρίας, έβγαζε 5 ώρες με ενεργή οθόνη, ενώ το Xiaomi πολύ παραπάνω ώρες και με ακόμα πιο γρήγορη φόρτιση στα 120. Μετά από 2 μέρες από την αλλαγή,το ψιλομετανοιωσα.
  4. Κάτι άλλο που κάνει αυτή η αλλαγή, μπορείς να μπαίνεις σε σελίδες που είναι μπλοκαρισμενες από τους παρόχους.
  5. έχει δύο φυσικές sim,η μία sim και μια esim? η και τα δύο ισχύουν;
  6. bdros

    Redmi 8

    Δουλεύει σαν δεύτερο, κλήσεις κυρίως, σκυλί.....
  7. Βγήκε update λογισμικού, Ιανουαρίου.
  8. στην κριτική που ανέβασα πιο πάνω, μιλούσα για το Nord 3 lite,σε σχέση με οθόνη κ κάμερα.... τώρα το τσεκαρα, είδα την κριτική του captainchris και απόρησα, αλλά έχει δίκιο γιατί αυτός μιλάει για το Nord 3 και εγώ για το Nord 3 lite....
  9. καλύτερη οθόνη και κάμερα από Nord 3 σίγουρα, το είχα κοιτάξει. Μπαταρία βγάζει 5 με 6 ώρες περίπου να δουλεύει η οθόνη, με φωτεινότητα στο 80 και οθόνη στα 120 hz. σκέψου πόσες ώρες το χρησιμοποιείς την ημέρα. φόρτιση γρήγορη,20 έως 80 17 λεπτά περίπου,0 έως 100 σε 40 λεπτά. έχει κ ασύρματη φόρτιση αλλά πιο αργή. Δεν ζεσταίνεται αλλά δεν παίζω παιχνίδια, αλλα το δουλεύω πάρα πολύ.
  10. cosmote esim σαν δεύτερη κάρτα στο Motorola edge 40 ,σε χωριό των Ιωαννίνων 132 mbs, δίπλα μου Xiaomi 5g έτρεχε με 60
  11. Πιο γρήγορο το βλέπω στο ίντερνετ κ στο τικ τοκ.γνωμη μου, και δεν βλέπω διαφορά στην κατανάλωση μπαταρίας.
  12. Για το neo υπάρχει πληθώρα από θήκες και τζαμακια, λιγότερες υπάρχουν για το απλό αλλά και εκεί βρίσκεις. skroutz, eBay ακόμα και temu.
  13. Πήγα σύστημα, απόδοση, ανέβασα τη ραμ από 8 σε 10. το βλέπω πιο γρήγορο το τηλέφωνο
  14. Σε χωριό των Ιωαννίνων, κινητό Xiaomi με κάρτα sim κοσμοτε είχε ίντερνετ 50 mbps. Εγώ με esim κοσμοτε σφαίρα ίντερνετ,132 down 4 up.
  15. γρήγορο, καλύτερες κάμερες από το Xiaomi redmi note 10 pro και 11 pro. Η μπαταρία κρατάει 5 με 6 ώρες το πολύ ενεργή,τικ τοκ, ίντερνετ, κλήσεις. το σώζει η γρήγορη φόρτιση,20-80 σε λιγότερο από 20 λεπτά. 0-100 περίπου 40 λεπτά
×
×
  • Create New...