alany Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Μια ερώτηση παιδιά! Αν θέλω από συμβολαιο να παω σε καρτοκινητο μπορω να κρατησω το ίδιο νουμερο? Ναι μπορείς. Μιλάς με το 13838 από το κινητό σου ή στο 2106513888 από σταθερό τηλέφωνο και αφού πάρεις τον κωδικό διακοπής πηγαίνεις σε κατάστημα Cosmote ή Γερμανός και κάνεις την μετατροπή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Μια υπενθυμιση πλιιιιζ. Ανανεωσα πριν 3 μηνες και μου ηρθε μηνυμα πως σε μια βδομαδα ληγει το υπολοιπο μου (0,62€). Τι θα γινει αν δεν ανανεωσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Μια υπενθυμιση πλιιιιζ. Ανανεωσα πριν 3 μηνες και μου ηρθε μηνυμα πως σε μια βδομαδα ληγει το υπολοιπο μου (0,62€). Τι θα γινει αν δεν ανανεωσω; Χάνεις το πιθανό υπόλοιπο και δε θα μπορείς να πάρεις τηλέφωνο.Θα μπορούν όμως άλλοι να σε παίρνουν. Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Χάνεις το πιθανό υπόλοιπο και δε θα μπορείς να πάρεις τηλέφωνο.Θα μπορούν όμως άλλοι να σε παίρνουν. Θα μπορούν άλλοι να σε παίρνουν για άλλους 9 μήνες ως τα τέλη Νοεμβρίου 2016. Θα μπορείς να μπαίνεις 0.facebook ως τα τέλη Νοέμβρη 2016. Και πολύ πιθανό να έχεις προσφορές του τύπου "Βάλε κάρτα 10€ ως τα τέλη Σεπτέμβρη και θα έχεις 400΄ όλους χωρίς τη χρέωση των 3€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Δηλαδή άμα κατάλαβα καλά με αυτή τη προσφορά "πάρε ώρες" 500mb κάθε ώρα έως 10 φορές μπορείς να τα πάρεις, που σημαίνει 5gb σύνολο? Λογικα ναι,δεν μπορω να σου πω σιγουρα αλλα αμα επιλεξεις και τις 10 φορες 1 ωρα ιντερνετ,τοσο βγαινει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Μια ερώτηση παιδιά! Αν θέλω από συμβολαιο να παω σε καρτοκινητο μπορω να κρατησω το ίδιο νουμερο? Εννοείτε !!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Έχει κανείς εμπειρία να μου πει εάν παίρνεις στο WhatsApp προσφορές για αρκετά gb με πιο λογική τιμή ; Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 το cosmotequiz ξανά χτύπησε, πως κάνουμε διαγραφή ξέρει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 (edited) το cosmotequiz ξανά χτύπησε, πως κάνουμε διαγραφή ξέρει κανείς; Τι είναι αυτό; Edit: θυμήθηκα ! Πάρε τηλέφωνο στην εξ. Πελατών της κοσμοτε να σου μπλοκάρουν τα πενταψηφια Edited February 24, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerser Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 (edited) το cosmotequiz ξανά χτύπησε, πως κάνουμε διαγραφή ξέρει κανείς; Βαλτο στη Black List απο την συσκευη σου και ολα οκ . Πριν λιγο μου ηρθε sms στο whatsup δωρο μονο για σενα εως τον αυγουστο με καθε 10€ ανανεωση δωρο 500mb για 1 μηνα και 200 προς ολους & 600 προς whatsup μονο με 4 € που σημαινη τι ? τα 10€ μου μενουν και αν δωσο απο αυτα τα 4€ θα εχω ολα τα δωρα ? και θα μου μηνουν τα 6€ καβατζα ? Edited February 24, 2016 by powerser Παράθεση ΝΙΚΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 το cosmotequiz ξανά χτύπησε, πως κάνουμε διαγραφή ξέρει κανείς; στείλε stop στο 19545 Το λέει στους όρους χρήσης, στις εντολές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 εάν θέλω να ενεργοποιήσω το πακέτο των 200 λεπτών με 5 ευρώ πρέπει να κάνω ανανέωση με 5.60 ευρώ λόγω του φόρου κινητής.Αλλά στο μενού της ανανέωσης χρόνου δεν έχει έστω 6 ευρώ όπως έχει η wind! πρέπει με το ζόρι να κάνω ανανέωση με ΔΈΚΑ ευρώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Aναγκαστικά αν θες αυτό το ποσό θα πας σε κατάστημα. Κι εγώ στους δικούς μου που την περνάνε άνετα με πακέτα των 5€ πάω και βάζω από 12 στον κάθε ένα και περνούν 2 μήνες με αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Σιγά ρε παιδιά το σοβαρό θέμα. Λες και σας ζητάει να βάλετε μια περιουσία. Ποιος ο λόγος να τρέχω κάθε μήνα να βάζω 6 ευρώ και ιστορίες. Βάλτε μια φορά το δίμηνο το διπλάσιο και ξενοιάστε. Λες και θα χαθούν τα λεφτά που έχετε μέσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Ξέρει κάποιος αν με την εφαρμογή του WhatsApp μπορείς να προσθέσεις χρόνο στο frog με πιστωτική κάρτα ; Ξέρει κάποιος αν υπάρχει application για το frog ; Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Ξέρει κάποιος αν με την εφαρμογή του WhatsApp μπορείς να προσθέσεις χρόνο στο frog με πιστωτική κάρτα ; Ξέρει κάποιος αν υπάρχει application για το frog ; Δουλεύει κανονικά με την Official της Cosmote.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Σιγά ρε παιδιά το σοβαρό θέμα. Λες και σας ζητάει να βάλετε μια περιουσία. Ποιος ο λόγος να τρέχω κάθε μήνα να βάζω 6 ευρώ και ιστορίες. Βάλτε μια φορά το δίμηνο το διπλάσιο και ξενοιάστε. Λες και θα χαθούν τα λεφτά που έχετε μέσα. Γιατί να "τρέχεις"; με το πάτημα ενός κουμπιού γίνεται στην wind απλά εκεί έχει επιλογή και για 6,7,8,9κλπ ευρώ.εμένα το βασικό νούμερο είναι wind και για μια φορά που θα βρεθώ σε μέρος χωρίς καλό σήμα για δεδομένα θέλω να ενεργοποιήσω την δεύτερη σιμ κοσμοτε.Γιατί να τους δίνω 12 που σίγουρα θα χαθούν αφού δεύτερο σερί μήνα η τρίτο δεν θα ξανά χρειαστώ την κοσμοτε! και μετά το τρίμηνο ΧΆΝΟΝΤΑΙ τα χρήματα πλέον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 (edited) Χρησιμοποιεί κανείς το application της COSMOTE;;;; Δεν μπορούμε να βάζουμε πακέτα από την εφαρμογή;;; Δεν δουλεύει μάλλον η επιλογή αυτή! Πάω στην επιλογη προγράμματα και Υπηρεσίες και επιλέγω δεδομένα και πακέτα extra με mb και sma που λέει και επιλέγω το 5 που λέει extra 500mb + sms με χρέωση 7€ στο υπόλοιπο Και δεν με αφήνει να τα βάλω ενώ έχω μέσα 20€ υπόλοιπο στην καρτα! Μου πετάει μήνυμα ότι δεν έχει γίνει λέει αλλαγή της υπηρεσίας ! Δεν έχω καταφέρει ποτέ να βάλω πακέτο από την εφαρμογή. Αναγκάζομαι μετά να πάρω τηλέφωνο στο 1330 και να βάλω το πακέτο που θέλω! Έχω καρτοσυνδεδη και μπορώ να βάζω και πακέτα κανονικά! Με τηλέφωνο στο 1330 μπορώ να βάλω ότι πακετ ο η προσφορά θέλω σαν να είμαι με καρτοκινητό. Edited February 25, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Καμία σχέση εφαρμογές της Cosmote με αυτές της wind . Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Καμία σχέση εφαρμογές της Cosmote με αυτές της wind . Δεν ξέρω Να συγκρίνω..... Εγώ κοσμοτε έχω η δόλια :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laznokxd Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Δεν ξέρω Να συγκρίνω..... Εγώ κοσμοτε έχω η δόλια :D και η γουιντ/κιου, αλλά και η βονταφον, εχουν απίστευτα εύχρηστους ονλαιν λογαριασμους καρτοκινητων. Παρε ένα δωρεάν από προμοσιον και θα δεις το πραγματικο φως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 και η γουιντ/κιου, αλλά και η βονταφον, εχουν απίστευτα εύχρηστους ονλαιν λογαριασμους καρτοκινητων. Παρε ένα δωρεάν από προμοσιον και θα δεις το πραγματικο φως... Ειναι χρονια μπροστα...εχω Q και απλα ολα γινονται τοσο ευκολα.Τερμα τα τηλεφωνα και τα sms. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 MultiSIM δίνουν στα καταστήματα; Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 MultiSIM δίνουν στα καταστήματα; Πριν από 2 περίπου μήνες είχα πάρει από ένα κατάστημα cosmote. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Είχα στο παρελθόν Multi sim με 2 micro sim. Επειδή χρειαζόταν κάποτε τις άλλαξα με ένα ζευγάρι nano sim. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει ζευγάρι που είναι συνδυασμός micro και nano; Γιατί στο τηλέφωνό μου που παίρνει micro sim με tray δεν είναι καλύτερο η nano sim με το ανταπτοράκι γιατί βρίσκει λιγάκι. Θα ήθελα όμως η μία από τις 2 να είναι nano μπας και χρειαστεί στο μέλλον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts