Jump to content

laznokxd

Banned
  • Δημοσιεύσεις

    557
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About laznokxd

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

laznokxd's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Νομίζω ότι σε περίπτωση ατυχήματος η εταιρία θα σας δείξει αυτό: Που σημαίνει οτι η εταιρία δεν έχει καμμία ευθυνη και τα σπασμένα θα τα πληρώσει αυτός που οδήγησε το πατίνι στο δρόμο. Και θα υποστεί και τις συνέπειες του νόμου.
  2. Μη ξεχάσετε να ενεργοποιήσετε τα δωρεάν 3gb του 3ημέρου. Ειναι ενεργά από 18:00 σημερα (λέει η εφαρμογη)
  3. Για μένα δύο εξηγησεις υπάρχουν: 1) είναι εντελώς άσχετοι αυτοί που τα χρησιμοποιούν (δημόσιος κίνδυνος) ή 2) δεν πέτυχε η ιδέα και εσκεμμένα να αφήνουν σε ενοχλητικά σημεία ωστε ο κόσμος να αναγκαστεί να τα δει με το ζόρι.
  4. Στη Θεσσαλονικη ειδα Lime 1) αφημένο ΜΠΡΟΣΤΑ σε κάδο σκουπιδιών. 2) γιαγιά και εγγόνι (ανηλικο) με 2 πατίνια Lime να πηγαίνουν με ταχύτητα ανάποδα σε μονόδρομο. 3) σε δρομο με 1 λωριδα να προσπαθει τυπος με Lime να προσπερασει αμαξι απο τα ΔΕΞΙΑ, που εαν εστιβε δεξιά το αμάξι θα τον έπαιρνε από κατω. Ήδη έγινε ένα ατύχημα. Μήπως να τα οδηγούσαν μόνο όσοι έχουν δίπλωμα οδήγησης; Οπως στο εξωτερικό.
  5. Στο κινητο θα πρεπει να κάνεις συνδυασμους πακέτων what's up. Δες τα πακέτα στο σάιτ. Στη σταθερη θα πρεπει να πας σε χαμηλοτερες ταχυτητες (εαν θελεις να μειωσεις τα εξοδα σου).
  6. Εξαρτάται τι χρήση κάνεις στο κινητό. Εχουν 4G τα καρτοκινητά της κοσμοτε (ποιος σου είπε οτι έχουν μόνο 3G; )
  7. Μαλλον εννοει να εχει 2 whats up και μεταφεροντας 5€ θα παιρνουν τα pare_moirase μεταξύ τους με κόστος μεταφοράς 0,40€. Google Translate μου μυρίζει η υπόθεση...
  8. Αναμεσα στο 5"-7" εχει κάτι αλλά δεν μπορω να το παγωσω απο το κινητο.
  9. Η χρεωση ειναι 3 ευρω. Μπορεις να αλλάξεις όσες φορές θέλεις. Σου λεει τι χρεωση θα εχεις πριν κάνεις την αλλαγη.
  10. Στελνεις σε sms ΑΛΠΑΚ στο 1314. Θα σου ερθει μηνυμα με τις επιλογες σου
  11. Εγώ βλέπω οτι και οι τρεις εταιριες κανουν ακριβως τις ιδιες αυξησεις, οπότε επιλέγω αυτήν που δίνει τα περισσότερα δώρα. Προσώπικη μου άποψη. Οσοι αισθάνεστε προσβολή με τα δώρα, μπορείτε να πάτε στις άλλες 2 εταιρίες που, ενώ κάνουν τις ίδιες αυξήσεις, δε δίνουν τίποτα.
×
×
  • Create New...