Jump to content

powerser

Members
  • Δημοσιεύσεις

    472
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

3 Followers

About powerser

  • Ημ. Γέννησης 28/03/1961

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

powerser's Achievements

  1. Καλημερα εχει ερθει σε καποιον με Φοιτητικο CU sms που ενω η ληξει στον ελεγχο μεσα απο την εφαρμογη ειναι τον 9/21 που να λεει ανανεωσε γιατι στις 11/4 θα ληξει γιατι εχεις πανω απο 5 μηνες να κανεις ανανεωση και αν ανανεωσης θα παρεις παραταση για 6 μηνες ???? Ισχυει κατι τετοιο ??
  2. Ξερει καποιος να μου πει αν απο CU σε CU μπορει να γινει μεταφορα χρηματων ? και αν ναι πως γίνετε ??
  3. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά θα θελα να ρωτήσω υπαρχή κάποιος εδώ που να είδε το υπόλοιπο σε € να μονώνετε ξαφνικά ? Εμένα ξαφνικά χαθήκανε 20+ € από 43 που είχα τώρα βλέπω ξαφνικά 21€ γεγονός είναι ότι απλά έβαζα και σπάνια αγόραζα πακέτα υπαρχή περίπτωση να κλείσανε χρόνο ακίνητα και να τα ρουφηξανε αυτόματα κλείνοντας χρόνο ? Οι ανανεώσεις γινότανε κανονικά στην μέρα τους και ποτέ δεν είδα κάπου να λεη ότι το υπόλοιπο μου σε € θα χαθη !! :mad: :mad: :confused:
  4. powerser

    LG V20

    Και εγένετο Android 8.0.0 !!!! Πριν λίγο το αναβάθμισα ας δούμε τώρα τι ψάρια θα πιάνει !!!
  5. Στις 3/6/18 έκανα ανανέωση στο f2go και μου έδωσε ΜΟΝΌ για 2 μήνες ισχύ... Το κακό είναι ότι ναι είχε ανακοινωθεί από την wind όπως διάβασα εδώ μέσα αλλά έλεγε για ανανεώσεις μετά τις 13/6/18 ΔΥΣΤΥΧΏΣ όμως ποτέ δεν κρατάει το λόγο της και αν δεν είχα τα 120 δωρεάν του σταθερού θα το είχα στήλη που αυτό θα κάνω έτσι κι αλλιώς .... με ωθούν οι ίδιοι !!! Υπ όψιν ... 5 € ανανέωση έγινε μέσω της εφαρμογής και ναι μου αρκούν τα 5 € στο f2go2 γιατί το έχω για τα 120 δώρου και απλά έχω το νούμερο πολλά χρόνια !!
  6. powerser

    LG V20

    Νεα εκδοση πριν λιγο με μεγεθος 61,12mb και εκδοση V10i-NOV-17-2017 !!!
×
×
  • Create New...