gerstavros2 Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 καλημερα.πως μπορω να επανακτησω τον κωδικο reload it.εσβησα το μηνυμα καταλαθως.ευχαριστω codes στο 1313 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIORGOSGGGGGG Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 codes στο 1313 το δοκίμασα.μου λέει οτι δεν ισχύει πλεον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 το δοκίμασα.μου λέει οτι δεν ισχύει πλεον Στειλτο στο 1330 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 1..... 4. Ρώτησες αν μπορούσες να διαλέξεις αριθμό από τους διαθέσιμους . Σου απάντησα Ναι μπορείς να διαλέξεις επιτόπου από τους διαθέσιμους σε κάθε κατάστημα . Η κάθε κάρτα έχει τον δικό της αριθμό , διαλέγεις όποια κάρτα θες. ΟΚ σε ευχαριστώ. Εννοούσα από τους διαθεσιμους πανελλαδικά. Το ότι μπορώ να διαλέξω όποια sim θέλω απ το κατάστημα μου φαινόταν αυτονόητο. Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Καλησπέρα, να ρωτήσω κατι: έχω ένα σχετικά εύκολο νούμερο στη wind καρτοκινητό και θέλω να το φέρω cosmote για να το δώσω στην ηλικιωμένη μητέρα μου, έχω μια παλιά οφειλή από σύνδεση στη wind, επηρεάζει σε κάτι τη φορητότητα του καρτοκινητού (άσχετο άλλο νούμερο όπως καταλάβατε); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Βγηκε update για την εφαρμογη whatsup στο play store. Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos21r Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Για Cosmocarta γιατι δεν βγαζουν εφαρμογη ρε παιδια εχει μαθει κανεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Καλημέρα.. Εχω δυο αποριες... Πρωτον, η εφαρμογη του what's up για android, εμφανιζει και widget σε εσας, γιατι σε εμενα οχι.. Και κατι ακομη.. Απο προηγουμενο πακετο call them all, εχω 4 λεπτα υπολοιπο για what's up, και 64 λεπτα προς ολους.. Οταν μου τελειωσουν τα λεπτα για what's up, θα χρεωθω ή θα χρησιμοποιησει τα λεπτα προς ολους; Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Καλημέρα.. Εχω δυο αποριες... Πρωτον, η εφαρμογη του what's up για android, εμφανιζει και widget σε εσας, γιατι σε εμενα οχι.. Και κατι ακομη.. Απο προηγουμενο πακετο call them all, εχω 4 λεπτα υπολοιπο για what's up, και 64 λεπτα προς ολους.. Οταν μου τελειωσουν τα λεπτα για what's up, θα χρεωθω ή θα χρησιμοποιησει τα λεπτα προς ολους; 1ον δεν εχω κανενα προβλημα με το widget στο κινητο μου, τα εμφανιζει χωρις προβλημα και με το τελευταιο update. 2ον οταν σου τελειωσουν τα δωρεαν προς WU θα αφαιρουνται απο τα λεπτα προς ολους που σου εχουν απομεινει. Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Ευχαριστώ για την απάντηση.. :) Παράξενο.. Εμένα σε καμία έκδοση δεν δούλεψε το widget.. :( Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Ευχαριστώ για την απάντηση.. :) Παράξενο.. Εμένα σε καμία έκδοση δεν δούλεψε το widget.. :( εγω δε το χρησιμοποιω το widget, αλλα το δοκιμασα και δουλευει μια χαρα. σε εσενα ποιο ειναι το προβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Για Cosmocarta γιατι δεν βγαζουν εφαρμογη ρε παιδια εχει μαθει κανεις; Δεν είναι επίσημη αλλά είναι πολύ βολική https://play.google.com/store/apps/details?id=appinventor.ai_mandonis3443.Cosmokarta_WhatsUp_manager Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Καλησπέρα, να ρωτήσω κατι: έχω ένα σχετικά εύκολο νούμερο στη wind καρτοκινητό και θέλω να το φέρω cosmote για να το δώσω στην ηλικιωμένη μητέρα μου, έχω μια παλιά οφειλή από σύνδεση στη wind, επηρεάζει σε κάτι τη φορητότητα του καρτοκινητού (άσχετο άλλο νούμερο όπως καταλάβατε); Δε θα έχεις κανένα πρόβλημα αρκεί η οφειλή που έχεις να μην αφορά τον αριθμό που θέλεις να κάνεις φορητότητα (που προφανώς δεν αφορά απ' ό,τι κατάλαβα). Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Βλέπω ότι στην καινούρια έκδοση γράφουν: Έκδοση: 1.1.2. Στην ενότητα My What’s Up και στο Widget της επιφάνειας εργασίας εμφανίζονται τυχόν διαθέσιμα λεπτά προς εθνικούς προορισμούς καθώς και τα διαθέσιμα λεπτά προς διεθνείς προορισμούς. Οπότε θέλω να πιστεύω ότι για να μπουν στον κόπο τώρα να βάλουν αυτήν την δυνατότητα στην εφαρμογή, ίσως να παρατείνουν τα 100 λεπτά προς όλα τα δίκτυα :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 εγω δε το χρησιμοποιω το widget, αλλα το δοκιμασα και δουλευει μια χαρα. σε εσενα ποιο ειναι το προβλημα; Στο ότι δεν μου το εμφανίζει καν στα διαθέσιμα widget.. :worry: Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Στο ότι δεν μου το εμφανίζει καν στα διαθέσιμα widget.. :worry: δοκιμασε να καταργησεις και να ξανακανεις εγκατασταση την εφαρμογη, μηπως εμφανιστει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Απεγκατάσταση και εγκατάσταση ξανά, είχα δοκιμάσει στις προηγούμενες εκδόσεις και δεν είχε αποτέλεσμα... Τώρα όμως δούλεψε.. Τώρα εμφανίζεται κανονικά.. Ευχαριστώ!! ;) Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Βλέπω ότι στην καινούρια έκδοση γράφουν: Οπότε θέλω να πιστεύω ότι για να μπουν στον κόπο τώρα να βάλουν αυτήν την δυνατότητα στην εφαρμογή, ίσως να παρατείνουν τα 100 λεπτά προς όλα τα δίκτυα :shifty: Το ειχα ξανα πει αρκετα ποστ πισω αυτο ακριβως, οτι ισως το καθιερωσουν με τα λεπτα προς ολους :D Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Παίδες με κάθε ανανέωση 5€ δίνει 600 λεπτά προς what's up; Κάτι τέτοιο έγινε σε ανανέωση χρόνου συγγενικού μου προσώπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Παίδες με κάθε ανανέωση 5€ δίνει 600 λεπτά προς what's up; Κάτι τέτοιο έγινε σε ανανέωση χρόνου συγγενικού μου προσώπου. Μήπως το συγγενικό σου πρόσωπο έχει ενεργοποιημένη τη φοιτητική προσφορά που δίνει με 5€ ανανέωση 600 λεπτά προς Whats up ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Μήπως το συγγενικό σου πρόσωπο έχει ενεργοποιημένη τη φοιτητική προσφορά που δίνει με 5€ ανανέωση 600 λεπτά προς Whats up ; Όχι. Καμία σχέση. Αν το πάθει και κανένας άλλος ας το πει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Δεν είναι επίσημη αλλά είναι πολύ βολική https://play.google.com/store/apps/details?id=appinventor.ai_mandonis3443.Cosmokarta_WhatsUp_manager για cosmokarta & για symbian παρακαλω, ευχαριστω :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgian Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Καμιά εφσρμογή για cosmoκαρτα για ios δεν παίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeovani Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 (edited) Καλημέρα σας, Εχω ήδη εγγραφεί στο πρόγραμμα cosmocarta 300'. Εάν κάνω ανανέωση 10 € πιστώνομαι κατευθείαν τα 300 λεπτά ομιλίας + τα 10 ευρώ στο λογαριασμό μου ή θα πρέπει πάλι να κάνω κάποια εγγραφή? Επιπλέον, για να προσθέσω άλλη υπηρεσία π.χ. "1 λεπτό το λεπτό" μπορώ να την προσθέσω μαζί με μία ήδη υπάρχουσα ή θα πρέπει να ακυρώσω μία υπάρχουσα για να ενεργοποιήσω μία άλλη? Edited January 22, 2013 by zeovani Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bisba10 Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 (edited) Από τη στιγμή που έκανες εγγραφή μια φορά τότε αυτόματα με καθε ανανέωση θα παίρνεις τα δωρεάν λεπτά Edited January 22, 2013 by bisba10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts