Jump to content

eatmydust

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3.579
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by eatmydust

  1. Άρα δεν μπορούμε να τα πάρουμε μαζί μας με τα υπόλοιπα πακέτα που έχουν προστεθεί εδώ και χρόνια :p
  2. Το φοιτητικό πακέτο με τα 3GB έναντι 3 ευρω προστίθεται στα υπάρχοντα ΜΒ με ανανέωση της ημερομηνίας λήξης ή είναι ξεχωριστό πακέτο και θα λήξει 30 μέρες από την ενεργοποίησή του;
  3. Ανεβασε ξανα τη φωτογραφια σε παρακαλω γιατί δεν την εμφανίζει. Κάντην upload εδώ για να παραμείνει κιόλας στο thread.
  4. Στη Σκωτία είμαι σχεδόν 1 χρόνο. Από την ημέρα που έπαψε να υφίσταται χρέωση περιαγωγής χρησιμοποιώ τα δεδομένα μου. Μέχρι χθες και παρόλες τις προσπάθειες που έκανα με την εξυπηρέτηση πελατών δεν μπορούσα να καταλάβω ποιο ήταν το πρόβλημα και έπιανα Η+ με οποιοδήποτε δίκτυο (Ο2, ΕΕ, 3, Vodafone UK). Από την εξυπηρέτηση μου είπαν ότι 4G θα πιάσω μόνο με την ΕΕ αλλά δεν είχα ανακαλύψει ακόμα ότι έχω κλειστή την περιαγωγή μου. Ιντερνετ είχα κανονικότατα με τα δεδομένα μου απλώς με έναν κόφτη λόγω τη κλειστής περιαγωγής. Με το που μου την ενεργοποίησαν από την εξυπηρέτηση, έπιασα 4G και 4G+ με την ΕΕ και συνεχίζω να καταναλώνω τα data από το φοιτητικό. Το όλο θέμα ήταν για την ταχύτητα από Η+ να ανέβω σε 4G. Κατά τα άλλα είχα ίντερνετ.
  5. Ωραία λοιπόν, λέω να προχωρήσω σε root και lineage rom για να μας παει το κινητό κανα 2 χρονάκια ακόμα:p
  6. Καμία σχέση. Σκωτία βρίσκομαι και πιάνω 4G πλέον. Μόνο με EE θα το πιάσεις. Με τις υπόλοιπες το πολύ μέχρι Η+.
  7. Κάνοντας root το κινητό, με το που τελειώσει η όλη διαδικασία, είναι έτοιμο με βγαλμένες (από το bootloader) ό,τι εφαρμογές δε χρειάζονται; Ή πρεπει να κανω κατι εγω χειροκινητα για να ξεφορτωθω τις παραπανισιες εφαρμογες;
  8. Τελικά δεν είχα ενεργοποιήμενη την περιαγωγή. Κι όμως, αυτό έφταιγε στο ότι δεν επιανα 4G. :blink:
  9. Έχω δοκιμάσει με όλα τα δίκτυα και πιάνει Η+ το πολύ. Από την εξυπηρέτηση μου ανέφεραν να συνδεθώ με την ΕΕ για να πιάσω 4G. Σε μένα όμως δεν πιάνει. Άλλος χρηστης what's up δίπλα μου πιάνει κανονικά 4G με ΕΕ μόνο. Δεν μπορώ να καταλάβω τι δια*λο γίνεται.
  10. Επανέρχομαι με το θέμα της περιαγωγής. Βρίσκομαι στη Σκωτία. Αρχικά, ενεργοποίησα το φοιτητικό με τα 1,000' προς όλα τα δίκτυα και έκανα κλήση προς Ελλάδα και χρεώθηκα από το υπόλοιπο μου. Με το vodafone φοιτητικό xclusive5, όχι μόνο καταναλώνονται τα λεπτά προς όλους για κλήσεις προς Ελλάδα αλλά και για κλήσεις προς UK. Δοκιμασμένο! Σχετικά με το σήμα 4G. Πρέπει να συνδεθούμε στο δίκτυο της ΕΕ. Παρόλου που έχω συνδεθεί, δεν πιάνω 4G σε S6. Αντιθέτως, άλλος χρήστης what's up με J5 2016 πιάνει κανονικά 4G. Δοκίμασα τη κάρτα SIM μου στο J5 και πάλι Η+ πιάνει το πολύ. Άρα είναι θέμα της κάρτας SIM μου (nanoSIM). Στην Ελλάδα πιάνω κανονικά 4G/4G+. Ακούω σχόλια, λύσεις και για τα 2 θέματα μου.
  11. Μετά το root και την εγκατασταση της Nougat, μπορω να κατεβαζω κανονικα απο το play store εφαρμογες κ να τις αναβαθμιζω αφοβα;
  12. το κινητό δεν είναι ROOT, συνεπώς θα πρέπει να κάνω και αυτό. Ποια είναι η διαδικασία για αρχικό ROOT στο κινητό αφότου κατεβάσω το αρχείο TWRP; Υπάρχει κάποιος αναλυτικός οδηγός;
  13. Καλημέρα, Είμαι Σκωτία και προσπαθώ να χρησιμοποιήσω το κινητό με τα πακέτα που έχω ενεργοποιημένα. Για αρχή, τα ΜΒ καταναλώνονται κανονικά χωρίς περαιτέρω χρέωση. Παρεμπιπτόντως , το μέγιστο σήμα που πιάνει είναι Η+ (λόγω περιαγωγής? :wacko:) Κάλεσα σε what's up αριθμό στην Ελλάδα και με χρέωσε κανονικά χωρίς να αφαιρέσει από τα δωρεάν προς what's up. To ίδιο συνέβη και στα προς όλους. Ωστόσο, φίλος με vodafone cu φοιτητικό, καλεί μέχρι και σε UK αριθμούς καταναλώνοντας τα λεπτά προς όλους χωρίς καμία απολύτως χρέωση. Τα σχόλια σας και συμβουλές για περαιτέρω ενέργειες.
  14. το κινητό δεν είναι ROOT, συνεπώς θα πρέπει να κάνω και αυτό. Η διαδικασία για αρχικό ROOT στο κινητό ποια είναι αφότου κατεβάσω το αρχείο TWRP; ΥΓ. Εάν βρω δυσκολία θα επανέλθω.
  15. Καλησπέρα, Ψάχνω ένα τραγούδι που θυμίζει της Cassie το me and you αλλά στο βίντεο κλιπ φαίνεται μια Αργεντίνα να χορεύει πολύ αισθησιακά με κοντή καρώ φούστα μαθήτριας αλλά δε φαίνεται τ πρόσωπο της. Καμιά βοήθεια;
  16. Είναι απαραίτητο να πειράξουμε αυτό που λες στη βελτιστοποίηση χρήσης μπαταρίας; Το ρωτάω αυτό διότι μου φαίνεται ότι λειτουργούν κανονικά πειράζοντας μόνο τις εφαρμογές στις λεπτομέρειες της μπαταρίας και μόνο.
  17. Υπάρχει τίποτα στο What's Up που να μας προσφέρει MB, όσο θα είμαι Αμερική; Και τι χρεώσεις παίζουν για τις εισερχόμενες που θα δέχομαι;
  18. Καλησπερα σε όλους, Έκανα αναβάθμιση OTA σε 6.0.1 και απο τότε ξεκίνησε το βασικότερο προβλημα. Πιο συγκεκριμένα, εχω θεμα με viber, messenger και chrome. Βασικότερα έχω θέμα με τη λήψη ιντερνετ ΚΑΙ από wifi ΚΑΙ από data. Όταν δηλαδή βγαίνω από τις εφαρμογές και θεωρητικά τρέχουν στο παρασκήνιο, όταν μπαίνω από το multitasking στις εφαρμογες, στο μεν viber μου λεει disconnected και πρεπει να περιμενω, στο δε messenger μου λεει waiting for network και πρεπει να κλεισω και να ανοιξω ξανα το ιντερνετ (είτε wifi είτε data) και στο δε chrome φορτώνει με ρυθμούς χελώνας. Αναγκαστικά προχώρησα σε hard reset και set up as new device και πάλι τα ιδια ****το!! Τι διάολο?:cry::cry:
  19. Αφού το σέταρα πρώτη φορά και είδα ότι ήταν branded, στη συνέχεια wipe factory κλπ, reboot για να ενεργοποιησω τις επιλογές προγραμματιστή (ενόψει odin)ητό Περνάω την XEF, σετάρω το κινητό, το κλείνω, ξανά wipe factory reset και σετάρισμα ξανά. Κι από τότε το χρησιμοποιώ μέχρι σήμερα. Από αυτονομία πώς πας;
  20. Ναι, με συγχωρείτε. Το κινητό ήταν Γερμανικό Vodafone αρχικά και πέρασα την XEF μέσω Odin χωρίς να γράψει ο KNOX. Καμιά ιδέα; ΥΓ. Όταν πέρασα την XEF, ειχε προεγκατεστημένα Facebook, Whatsapp αλλά και μια εφαρμογή Coyote την οποία και έβγαλα. Όσοι βάλατε την XEF, είχατε κι εσείς αυτό το Coyote?
  21. Κι εγώ μόλις το εκανα αλλά μου γραφει Εκτέλεση κώδικα USSD > Πρόβλημα σύνδεσης ή μη έγκυρος κωδικός ΜΜΙ. :x Τι σημαίνουν αυτά; PS. XEF rom loaded.
  22. Σε εμάς που δεν εχουμε αποσπώμενη μπαταρία, αν μετά το flashing κολλήσει στο λογότυπο της Samsung πώς θα το δουλέψουμε για να κάνουμε factory reset ??
  23. Το updates δε βγαινει, μονο για απενεργοποιηση λεει. Κι επισης, θελω οταν το κανω φορματ να μην μου προεγκαθιστα ξανα τις εφαρμογες της. Θελω να ειναι καθαρο απο Samsung. Και μιας και ρωτησα, ποια ειναι καλυτερη εκδοση unbranded firmware? UK (BTU) ισως?
  24. Παρέλαβα το καινούριο S6 αλλά δυστυχώς βλέπω ότι εχει προεγκατεστημένες εφαρμογές της Vodafone. Είναι γερμανικό αν κρίνω από τη γλώσσα που έχει στις εφαρμογές της η Vodafone. Το θέμα είναι αν γίνεται να περάσω επίσημη έκδοση unbranded χωρίς να γραφεί ο Knox. Κάπου διάβασα ότι η UK (BTU) είναι μια καλή περίπτωση διότι παίρνει πρώτη τις αναβαθμίσεις που βγαίνουν για τη συσκευή. Παρακαλώ πολύ για τα φώτα σας διότι είμαι νέος στο Android (πρώην iPhone-άκιας :p)
×
×
  • Create New...