Jump to content

halo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.645
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    50%

Everything posted by halo

  1. Εγώ πάντως με Galaxy Watch, το δοκίμασα 10 μέρες και χωρίς ρολόι συνδεδεμένο και μου το ξανά έκανε, να κολλήσει και να κάνει restart ενώ το έχω σηκώσει. Και επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου είχα κάνει. Τα έχω δοκιμάσει όλα όσα πέρασαν από το μυαλό μου. Δε λέω. μπορεί όντως στο τέλος να μη φταίει τελικά η συσκευή. αλλά μέχρι να βρεθεί λύση είναι εξαιρετικά σπαστικό. τέτοια συσκευή και να κολλάει στις κλήσεις.
  2. Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα.... Έχω αγανακτήσει πια εδώ και καιρό.... Έχω πάει 2 φορές στο σερβις. Την πρώτη μου άλλαξαν πλακέτα. Και την δεύτερη που μου το έκανε ξανά μου το κράτησαν 2 μέρες και μου είπαν ότι είναι μια χαρά το τηλέφωνο και ότι φταίει κάποια εφαρμογή. Αλλά έπρεπε να βρω μόνος μου ποια.. Δεν εγκατέστησα καμία από τις τελευταίες που είχα κατεβάσει, απενεργοποίησα τα δικαιώματα στο τηλέφωνο σε όσες είχαν πρόσβαση, κατέβασα άλλο dialer...... τίποτα. Μη σας πω πλέον ότι επιπλέον μου κόβεται ο ήχος στις κλήσεις. Ή κάνει 5" να ακουστεί όταν το σηκώσω, ή όταν μιλήσω μετά από λίγο κόβεται για πάντα. και πρέπει να κλείσω και να ξανά πάρω.
  3. καλησπέρα παιδιά. μετά την αναβάθμιση δεν μου δουλεύει το signal. Στην κλήση παρουσιάζει πολλές διακοπές. Το κάνει και σε κάποιον άλλο; κάποια λύση;
  4. Μετά το wipe cache που έκανα είχε εξαφανιστεί το πρόβλημα με το σήμα. Αλλά επανήλθε μετά από 1 εβδομάδα. Εκεί που μιλάω χάνεται το σήμα, κόβεται και δεν μπορώ να ξανακαλέσω για κανά 5λεπτο....Σίγουρα το κάνει όταν είμαι συνδεδεμένος σε wifi. Επειδή είμαι στη δουλειά είμαι συνέχεια συνδεδεμένος και δεν το έχω τσεκάρει αν φταίει αυτό.
  5. Κάνω κλήση κι έχω κανονικά ίντερνετ. Άρα είναι ενεργοποιημένο. Δεν μου το δείχνει πάντως δίπλα από το σήμα. Τον πρώτο καιρό δεν μου το έκανε. Για αυτό απορώ.
  6. Εγώ δυστυχώς συνεχίζω να έχω θέμα με το σήμα. Κολλάει και χάνεται όταν με πάρουν τηλέφωνο με αποτέλεσμα να χανω κλήσεις ή όταν χάσω σήμα internet αργεί να επανέλθει. Εκανα και επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου αλλά δεν έφτιαξε κάτι. Έβαλα, έβγαλα το wifi call. Τα ίδια. Υπάρχει κάτι άλλο πριν κάνω επαναφορά εργοστασιακών?
  7. Καλημέρα. Μου κάνει το εξής. Χανει συχνά το δίκτυο του ίντερνετ με αποτέλεσμα να μένω χωρίς σύνδεση για 1, 2 λεπτά. Και άλλες φορές μου χάνει το σήμα γενικά έτσι ξαφνικά ή αν είμαι σε περιοχή με κακό σήμα μηδενίζει η μπαρα και αργεί να επανέλθει. Τι μπορεί να φταιει?
  8. Μας έσωσες. Αυτή η λύση δούλεψε σε εμένα, τουλάχιστον προσωρινά μέχρι κάποιο update. https://eu.community.samsung.com/t5/galaxy-s22-series/sound-lagging/m-p/5049569/emcs_t/S2h8ZW1haWx8ZW1haWxfbWVzc2FnZXxMMFdMVkVWWlI3RFVZSnwtMXxPVEhFUlN8aEs#M11273
  9. Σε κανέναν άλλο δεν το κάνει αυτό? Και στο ίντερνετ που έψαξα δεν βρήκα παρόμοιο πρόβλημα σε κάποιο άρθρο. Καθαρή εγκατάσταση εφαρμογής.
  10. Το μόνο που έχω βρει σαν κόλλημα στο κινητό μου είναι στην εφαρμογή του instagram. Οταν παω να δω βίντεο σε stories κολλάει για δευτερόλεπτο πάντα η εικόνα του βίντεο αλλά ο ήχος τρέχει κανονικά. Με αποτέλεσμα μετα να ακούγεται ετεροχρονισμένο. Έκανα εκκαθαρίσεις, απεγκατασταση, εγκατάσταση και πάλι το ίδιο. Τι μπορεί να φταίει? Το κάνει σε άλλον?
  11. Το standby του το βράδυ είναι απίστευτο. 3% μόνο! Με wifi ανοιχτό κιόλας. Και στις 2 πρώτες μέρες, που ακόμη φυσικά σκαλίζω συνέχεια, γύρισα από δουλειά το βράδυ 22:00 με 35% μπαταρία. Με το s10+ φόρτιζα και 2 φορές στη δουλειά. Η οθόνη ΟΝΕΙΡΟ! Στη δουλειά έχουν χαζέψει όλοι. Όπως και με το 10x.
  12. Μετά απο 35 μέρες επιτέλους παραλαμβάνω από Public το πράσινο ultra μου!! 😁
  13. Ελληνικό ή εισαγωγής;
  14. Στα Mediamarkt έβαλε το 12/256 green που περιμένω τόσο καιρό, άμεσα διαθέσιμο για αποστολή με παράδοση Παρασκευή 11/03 - Τρίτη 15/03! Και δωροεπιταγή 180€ για μελλοντική αγορά!! Έκανα παραγγελία και περιμένω να δω... από τα Public ούτε φωνή ούτε ακρόαση με την προπαραγγελία...
  15. Μου ήρθαν και οι 7 θήκες από skroutz και aliexress... το κινητό άφαντο ακόμα.. χαχαχαχα🙈
  16. Δεν έχω καταλάβει πως πηγαίνει η σειρά προτεραιότητας. Εγω από 10/2 ακόμη περιμένω. Έχει να κάνει η σειρά στο εκάστοτε κατάστημα αναλόγως τις παραλαβές του; και όχι η κάθε παραγγελία ξεχωριστά προς τη samsung? Αν είναι έτσι θα πρέπει οοοταν ξανά προπαραγγειλω κατι να το κάνω μέσω του site της samsung.
  17. Δεν το έγραψα σωστά. Note 3 neo είχα.. νομίζω 6πύρηνο exynos είχε. Αν θυμάμαι καλά... Μόλις μου ήρθε μήνυμα από Public. ΓEIA ΣAΣ! EYXAPIΣTOYME ΘEPMA ΠOY MAΣ EΠIΛEΞATE ΓIA THN AΓOPA TOY SAMSUNG S22 ULTRA! ANTIMETΩΠIZOYME IΔIAITEPA ΠEPIOPIΣMENH ΔIAΘEΣIMOTHTA AΠO TON EΠIΣHMO ΔIANOMEA, ΓI' AYTO OΦEIΛOYME NA ΣAΣ ENHMEPΩΣOYME OTI H ΠAPAΓΓEΛIA ΣAΣ OP482**** BPIΣKETAI ΣE ΣEIPA ΠPOTEPAIOTHTAΣ. ΠAPAKAΛOYME ΓIA ΛIΓEΣ HMEPEΣ YΠOMONH, KAΘΩΣ ANAMENOYME ΣTAΔIAKA NEEΣ ΠAPAΛABEΣ ΓIA TO MONTEΛO SAMSUNG GALAXY S22 ULTRA 256GB GREEN ΠOY EXETE EΠIΛEΞEI. ΣAΣ EYXAPIΣTOYME ΓIA THN ΠPOTIMHΣH ΣAΣ!
  18. Έχει παραλάβει κανείς από Public? Έχω κάνει προπαραγγελία για 12/256 green από 10/2 στο κατάστημα Γλυφάδας. Όσον αφορά τον επεξεργαστή, αν και δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να δοκιμάσω τον SD, οι exynos από εποχές note 3 σε καθημερινή χρήση με άφηναν πάντα πολύ ικανοποιημένο.
  19. Χρησιμοποιεί κανείς το συγχρονισμό της συλλογής με το onedrive; Μιας και στα νέα μοντέλα δε βλέπω να ξανά μπαίνει κάρτα μνήμης είπα να τις αποθηκεύσω στο cloud. Κάποιες φορές μου δείχνει να μη συγχρονίζει. Οπότε ξεκίνησα το συγχρονισμό από το laptop. Όμως τώρα στη συλλογή δε μου εμφανίζει τα βίντεο της κάμερας αλλά και κάποιους φακέλους που συγχρονίστηκαν ήδη...
  20. Όταν συνδεθώ με wifi μπαίνει κανονικά. Στα δεδομένα έχω το θέμα μόνο. Αρα δίκτυο ε? Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  21. Καλησπέρα. Το τελευταίο 10ήμερο έχω παρατηρήσει ότι μου κολλάει το ίντερνετ για κάποια δευτερόλεπτα. 10 με 30... και μετά επανέρχεται. Επειδή άλλαξα πρόσφατα πρόγραμμα στη Vodafone δεν εχω καταλάβει αν φταίει το δίκτυο ή το τηλέφωνο. Το παρουσιάζει σε κάποιον άλλο αυτό? Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  22. Αρχικά μου έπεφτε η μπαταρία 25% ολόκληρη την ημέρα συνήθως... Και το βράδυ επειδή το αποσυνδέω από το τηλέφωνο σε αδράνεια έπεφτε ελάχιστα. Τελευταία το βράδυ χάνει μέχρι και 25%!! Το βλέπω πχ σε 45% και λέω ας μη το φορτίσω βγάζει άλλη μία μέρα.. Και ξυπνάω και είναι στο 17%... Συμβαίνει και σε άλλους αυτό?
  23. Καλημέρα.. Μου ήρθε και σε μένα η αναβάθμιση.. Προς το παρόν δείχνουν όλα super!! :happy: Να ρωτήσω κάτι άλλο που με έχει παραξενέψει καιρό τώρα? Όταν βγάζω φωτογραφία και μπαίνω μετά να την ανεβάσω στο instagram, αυτή βγαίνει σε διαφορετικό προσανατολισμό από αυτόν που την έχω τραβήξει. Δηλαδή, τραβάω κάθετα, και στο instagram ανοίγει οριζόντια. Είναι θέμα του ig ή φταίει κάτι στο κινητό?
×
×
  • Create New...