Jump to content

alexgiak

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.090
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

1 Follower

About alexgiak

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 10

alexgiak's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα και πάλι. Δυστυχως δεν έχω καταφέρει να το συνδέσω με το καινούργιο κινητό, s21 ultra θυμίζω. Πήγα εκεί και μου δίνει επιλογή για backup των δεδομένων του ρολογιού. Πρακτικά έχει μια επιλογή που πατιέται να γίνει backup στο cloud και οταν το πατάω μου λέει να ελέγξω το ρολοι οπου δεν γίνεται τίποτα. Και έχει και μια αλλη επιλογή να προχωρήσει στη σύνδεση χωρίς back up, σε αυτή την επιλογή όμως το κουμπί φαίνεται το μισό κάτω κατω στην οθόνη του ρολογιού και δεν πατιέται οποτε δεν προχωράει και η σύνδεση με το νέο κινητό. Έχει συμβεί και σε άλλον? Τι μπορω να κανω αλλο για να το συνδέσω με το νέο κινητό? Υπάρχει άλλος τρόπος για hard reset του ρολογιού μηπως για να σβηστεί το παλιό? Σας ευχαριστώ και συγνώμη για το κατεβατό.:O:O
  2. Καλησπέρα. Έχω κι εγώ το ρολοι. Το είχα συνδεδεμένο με galaxy note 9. Τωρα αλλα ξα κιντο και πηρα το s21 ultra στο οποίο έκανα επαναφορά μέσω smartswitch και δεν μπορεί να συνδεθεί με το ρολοι. Εχω κλείσει κι ανοίξει το ρολοι και το κινητο αλλα τιποτα. Τιποτα ιδέες? Επαναφορά στο ρολοι πχ πως μπορώ να κάνω?
  3. Κάτοχος του κινητού από χθες. Να ρωτησω τελικά, εσεις βάλατε τζαμακι? Είδα ότι έχει τοποθετημένη πάνω εργοστασιακή μεμβράνη. Κανει δουλεια η τη βγάζουμε? Εγώ έχω παραγγείλει το Whitestone Dome Tempered Glass και είμαι λίγο αγχωμένος να το τοποθετήσω μιας και θα είναι η πρώτη μου φορά. Διαβάζω ότι πιάνει και το αποτυπωμα. Εσείς τι λέτε?
  4. Πηγα και το ειδα στο πλαίσιο. Απλα ως γνωστόν δεν έχουν σιμ μέσα. Μπηκα στις ρυθμίσεις και δεν είδα αν μπορώ να απενεργοποιώ το 5g. Και να πηγαινει μεχρι 4g. Εσείς που το έχετε γινεται?
  5. Παιδιά μια βοήθεια. Ισως βρέθηκε τρόπος να το πάρω το τούμπανο. Θα ξερω αυριο. Μπορω να διαθέσω ποσο για το 128αρι. Αν θέλουμε παραπανω χώρο αποθήκευσης μελλοντικά τι κάνουμε? Παίζει κάποιο cloud?
  6. Παιδιά εχει βελτιωθεί το s20 fe με τον exynos με τα τελευταία updates? Που ειχε κάποια θέματα και καταναλωνε και μπαταρία νομιζω. Αξιζει η αγορά του? Ρωτάω γιατί το βρίσκω πιο εύκολα και δεν με ενδιαφέρει το 5g.
  7. Καλησπέρα παιδιά. Θελω τη γνωμη σας. Βλεπω στο bestprise και εχει πέσει αρκετα η τιμή του κινητού. Καπου 387 για το 128 και 420 το 256. Πιστεύετε σε αυτα τα λεφτα αξιζει η αγορά του? Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω? Πχ εγγύηση? Γενικά διαβάζω ότι είναι ότι πιο vfm. Αξιζει? Ειχα παντα samsung αλλα πλεον δεν μπορω να δωσω χρήματα για ναυαρχίδα των 1000 ευρω. Το θελω για ιντερνετ, βοιντεακια και fb κτλ
  8. Καλησπερα παιδιά. Βλεπω διαφορες αγγελίες με φοιτητικά κτλ. Ξέρουμε από καπου που να είναι αξιόπιστο? Επι πληρωμή εστω. Αν ξέρει κάποιος ας μου στείλει πμ :)
  9. Κοιτα στη σημερινή τιμή οχι δεν αξιζει. Εγω το πηρα σε προσφορά στα 288 και εινσξ καπως καλυτερα. Ειναι το πρώτο μου smartwatch κομι ακομα το μαθαίνω. Αυτη τη στιγμή λειτουργεί μόνο ο αισθητήρας καρδιακών παλμών και περιμένουμε σβαβαθμιση για ηλεκτροκαρδιογραφημα και πίεση εκτός αν γυρίσεις το region. Οποτε χωρις πειραγμα ειναι στην ουσία σαν ένα galaxy watch με καλύτερη εμφάνιση, δερματινο λουρακι και κατασκευή από stainless steel. Λενε και για καλύτερους αισθητήρες δεν είχα το 1ο για να συγκρίνω. Εγω για τη τιμή που το πήρα, ευχαριστημένος ειμαι. Αυτα που κάνει τα κανει καλα και περιμένουμε περισσότερα. Ισως αν πέσει κι άλλο η τι.η του να αξιζει περισσότερο η αγορά του. Στο σκρουτζ εχει πέσει 20 ευρω σε 15 μερες. Οποτε περιμενε. Ελπίζω να βοήθησα.
  10. Παιδιά ολα καλα. Σας ευχαριστώ για τη βοηθεια. Να ρωτησω κατι σκομα? Μου έρχονται πλεον ειδοποιήσεις απο messanger. Μπορώ να απαντήσω και να γράψω δικο μου κείμενο? Πέρα από τις έτοιμες απαντήσεις?
  11. Κι εγω αυτο εκανα. Το εβαλα:στο 7. Το έδινε 288 για λίγες μερες. Τοτε οι άλλοι το είχαν 343
  12. Ναι για το 3. Η αληθεια ειναι πως εχει ρύθμιση και του εχω βαλει να φωτεινότητα από μονος μου στο 5. Τωρα το ανέβασα να δω πως θα λειτουργεί. Δεν μπορω να συγκρίνω με το 1ο γιατι δεν το είχα, διάβαζα βεβαια εδω το φόρουμ. Το πηρα γιατι το βρήκα σε πιο χαμηλή τιμή από σκρουτζομαγαζο που το είχε βάλει για λίγες μερες.
  13. Ok το εχω βρει ηδη. Ολα καλα με το ρολοι. Το μόνο που εχω προσέξει με τη χειρονομία οταν ανάβει που γυρνας τον καρπο πολλές φορές ανάβει πιο σκοτεινα, ενώ θα έπρεπε πιο φωτεινά. Ξερω οτι εχω βαλει τον αισθητήρα στο αυτοματο. Συμβαίνει και σε άλλους να μην ανάβει σωστα ας πούμε?
  14. Την κατεβάζω στο ρολοι την εφαρμογή αυτή? Οι ερωτήσεις ενός πρωτάρη :rolleyes:
×
×
  • Create New...