Jump to content

zeovani

Members
  • Δημοσιεύσεις

    493
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

2 Followers

About zeovani

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

zeovani's Achievements

  1. Ευχαριστώ. Εφόσον ξεκαθαρίσαμε την λήξη υπολοίπου στους 2 μήνες και την φραγή κίνησης στους 3 μήνες τώρα π.χ. που πρόσθεσα υπόλοιπο είδα και την λήξη σύνδεσης για μετά από 1 χρόνο 30/09/2024. Εάν λοιπόν καταναλώσω το υπόλοιπό μου σε MB/χρόνο ομιλίας και για ένα έτος δεν ανανεώσω καθόλου και "φάω" και μηδενισμό υπολοίπου και φραγή κλήσεων, ο αριθμός θα συνεχίσει να ζει μέχρι 29/09/2924 και μέσω του Cosmote app θα μπορώ μετά από ένα χρόνο να του ενημερώσω το υπόλοιπο? Υ.Γ. Για το F2G η ανανέωση με 1 € διατηρεί τον αριθμό αντίστοιχα ένα χρόνο και το υπόλοιπο 2 μήνες?
  2. Σε ευχαριστώ. Μεταφορά υπολοίπου από Frog σε άλλο αριθμό Frog ή cosmote μπορώ να κάνω?
  3. Καλησπέρα σας, Πριν από 3 μήνες περίπου πήγα σε ένα από τα ελάχιστα καταστήματα Frog για να πάρω 2 νέες Sim για σκοπούς χρήσης μόνο για το καλοκαίρι. Σήμερα μπαίνοντας στο Cosmote app βλέπω και για τους 2 αριθμούς ότι πρέπει να προσθέσω υπόλοιπο ώστε να μην φραγούν οι αριθμοί. Πέραν αυτού σε μία εβδομάδα περίπου έληγε και το όποιο υπόλοιπο το οποίο διαρκεί 2 μήνες. Υπάρχει τελικά τρόπος να διατηρώ αυτούς τους αριθμούς χωρίς να πραγματοποιώ ανανεώσεις υπολοίπων ?
  4. Καλησπέρα σας, μπορείτε να μου θυμήσετε παρακαλώ το μήνυμα για μετατροπή από Cosmocarta σε Frog καθώς και το κόστος?
  5. Είσαι Θεός!!! Το 5άρι (αν και ακριβό) εάν δεν το καταναλώσω όλο και το ανανεώσω πριν τη λήξη παραμένει?
  6. Τίμια ερώτηση: Πώς μπορώ μέσω μηνύματος στο κινητό και όχι μέσω της εφαρμογής internet (είτε cosmote είτε frog) να βάλω το πακέτο των 2 gb με τα 4.4 gb?
  7. Και γιατί αναφέρει ότι η προσφορά ισχύει μέχρι 14/5? Αυτός π.χ. που θα το ενεργοποιήσει εκείνη τη μέρα 23.00 έχει μία ώρα να τα τερματίσει όλα? :)
  8. Καλησπέρα! Το πακέτο 8 gb και 200 λεπτά για πόσο διαρκεί? Δεν φαίνεται στην εφαρμογή...
  9. Samsung S9 Οταν είμαι σπίτι μου το έχω παρατηρήσει προς το παρόν Cosmote σπίτι και στο κινητό frog
  10. Καλησπέρα σας, Εδώ και ένα μήνα έχω διαπιστώαει ότι στο λογότυπο των κλήσεών μου κυρίως όταν είμαι σπίτι υπάρχει το σήμα wifi. Με το τηλέφωνο σε λειτουργία πτήσης και ενεργό το wifi μπορώ να κάνω τηλεφωνικές κλήσεις... https://files.fm/u/rvyb4t8rr Μπορείτε να μου πείτε τι σημαίνει? Το τηλέφωνο τραβάει σήμα από το wifi - access point μου γιατί royter στο χώρο δεν έχω...
  11. Καλησπέρα σας και καλή εβδομάδα! Διπλασιασμό έχουμε αυτή την εβδομάδα και αν ΝΑΙ μέχρι πότε θα ισχύσει?
  12. Και εγώ το άκουσα στο 1330 τον διπλασιασμό όμως δεν κατάλαβα μέχρι πόσο καιρό ισχύει η προσφορά... Στο μήνυμα SMS από την Cosmote το έλεγε αυτό... Ξέρει κανείς να μας πει?
  13. Ακριβώς! Δεν στάλθηκε...
  14. Καλησπέρα σας Τι γίνετε παιδιά με τον διπλασιασμό χρόνου ομιλίας ? Έπαψε να ισχύει ?
  15. Καλησπέρα σας, Εχω καρτοκινητό Frog και "δυστυχώς" επειδή είμαι διακοπές με σταθερό WiFi και δεν έχω ενεργοποιήσει προσφορές internet αυτό δίνει δικαίωμα στην Cosmote να μου τρώει 0.2 τη μέρα με το παρακάτω μήνυμα: ΜΟΛΙΣ ΣΥΝΔΕΘΗΚΕΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΕ ΧΡΕΩΣΗ 0.2 € . ΓΙΑ ΝΑ ΣΕΡΦΑΡΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΠΑΚΕΤΑ INTERNET ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ Η ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ MB ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ MY INTERNET ....... Γνωρίζετε πώς μπορώ να το απενεργοποιήσω?
×
×
  • Create New...