Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ ήταν να ανανεώσω σήμερα και είχα στείλει μέσω messenger στο what's up σχετικά με τα νέα πακέτα και τα μαζεμένα λεπτά ομιλίας και GB. Δε μεταφέρονται λέει αν ανανεώσω με κάποιο νέο πακέτο. Όταν ρώτησα αν θα τα χάσω όλα σε περίπτωση που σταματήσει η εμπορική διάθεση του πακέτου που βάζω τώρα (call them all plus i 8.5€), μου είπε "ναι, και θα ειδοποιηθώ με σχετικό sms".

Τόσα χρόνια ταΐζουμε το θηρίο, και ήρθε η ώρα το θηρίο να φάει εμάς.

Εύγε Cosmote. :down:

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

• Απαντήσεις 44,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Δεν βιάζεστε λίγο; Δεν ανακοινώθηκε ότι καταργείται το πακέτο των 8,5€. Έτσι κ αλλιώς το πακέτο των 10€ δεν μεταφέρει τα λεπτά από το 8,5€ και αντίστροφα.

Το πρόβλημα είναι πως νομίζουμε ότι η εξυπηρέτηση πελατών γνωρίζει περισσότερα.

Άπειρες φορές έχει αποδειχτεί ότι απλά διαβάζουμε τις ίδιες ανακοινώσεις.

Αλλά η θεωρία πάντα διαφέρει από την πράξη.

Ας μείνουμε λοιπόν στο τί πράγματι ισχύει και όχι στο τι πράγματι λένε οι ανακοινώσεις.

Να συμπληρώσω εδώ ότι στο τέλος της συνομιλίας με το what's up ρώτησα:

"Δηλαδή με το έτσι θέλω θα μηδενίσετε υπόλοιπα από πακέτα που έχω αγοράσει. Μάλιστα, κατάλαβα. Ευχαριστώ πολύ."

Και μου απάντησαν:

"Eάν προκύψει παύση εμπορικής διάθεσης πακέτου αντικαθίσταται από άλλο και ενημερώνουμε προηγουμένως."

Άρα ίσως κάποιο απ' αυτά τα πακέτα αντικαθιστά το call them all plus i, και θα ενεργοποιηθεί το rollover αν τυχόν υπάρξει κατάργηση του παλιού πακέτου.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Εγώ θα συμφωνήσω με τον Vasileio. Όσες φορές έχω μιλήσει με την εξυπηρέτηση ήταν άσχετοι. Εγώ ήξερα περισσότερα από αυτούς. Κυριολεκτικά η πράξη θα δείξει. Τις ίδιες ανακοινώσεις διαβάζουμε κι εμείς κι αυτοί. Αυτοί που τα προγραμματίζουν στα συστήματα τους ξέρουν τι γίνεται μόνο.

Να ρωτησω κατι μιας και δεν εχω καταλαβει απο την παραπανω συζητηση.

Καθε μηνα βαζω το auto combo call them all plus i με αυτοματη ενεργοποιηση καθε μηνα.

Αυτο ειναι απο αυτα που θα φυγουν ή θα μεινει. ?

Γιατι αν φυγει, δεν με συμφερει να αρχισω να ανανεωνω με καποιο νεο ωστε να αρχισω να μαζευω και λεπτα+ιντερνετ σιγα σιγα. ?

Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ίσως να φύγει, αλλά δεν υπάρχει λόγος να ανανεώνεις από τώρα με το πακέτο των 10€ αφού είτε τώρα είτε μετά αλλάξεις πακέτο, πάλι τα μαζεμένα του προηγούμενου θα χαθούν.

Αυτή η σαχλαμάρα #apotospiti στο λογότυπο δικτύου, πότε θα φύγει; Δε βγαίνουμε έξω από σήμερα υποτίθεται;

Όχι δεν είναι έτσι. Ο Χαρδαλιάς το λέει συνέχεια. Το μόνο που αλλάζει σήμερα είναι α)η ακτίνα απομάκρυνσης, β)ότι δεν χρειάζεται χαρτί ή sms και ότι ανοίγουν κάποια μαγαζιά

Η cosmote (γνώμη μου) θα έπρεπε να προωθησει το "από το σπίτι", όπως τόσο καιρό, γιατί ουσιαστικά δεν έχει αλλάξει κάτι. Στην κατάσταση αυτή θα βοηθήσει να αποφεύγουμε τις άσκοπες μετακινήσεις.

Αν ένας αριθμός έχει να χρησιμοποιηθεί 3+ χρόνια μπορεί να ανακτηθει η έχει χαθεί για πάντα?

Πραγματικά εκνευριστικό να το έχεις συνέχεια φάτσα κάρτα. Αλλά είπαμε...

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Αν ένας αριθμός έχει να χρησιμοποιηθεί 3+ χρόνια μπορεί να ανακτηθει η έχει χαθεί για πάντα?

Για 6 μήνες μετά την απενεργοποίηση μπορεις να πάρεις τον αριθμό σου πισω από τον αρχικό πάροχο (σε περίπτωση φορητότητας )

Μετά από αυτό το διάστημα μπορείς να το ζητήσεις βέβαια με ένα άιτημα στην εξυπηρέτηση πελατών, αλλά ο πάροχος δεν είναι υποχρεωμένος να στο δώσει.

Σημειωτέον, τώρα βλέπω σκέτο Cosmote. Έφυγε η σαχλαμάρα απ' την οθόνη μου.

Όχι δεν είναι έτσι. Ο Χαρδαλιάς το λέει συνέχεια. Το μόνο που αλλάζει σήμερα είναι α)η ακτίνα απομάκρυνσης, β)ότι δεν χρειάζεται χαρτί ή sms και ότι ανοίγουν κάποια μαγαζιά

Εγώ φίλε σήμερα έκανα κάτι που ούτε παράλογο θα ήταν να γίνεται και μέσα στην καραντίνα, ούτε θα έβαζε κανέναν σε κίνδυνο: βόλτα στην εξοχή με το αμάξι μου για την πάρτη μου. Αλλά ήταν κάτι που "δεν έπρεπε" να επιτρέπεται, μπας και πάνε αρκετοί ακόμα στα ψυχιατρεία απ' το κλείσιμο μέσα. Και ο νοών νοείτω.

Αυτή η σαχλαμάρα #apotospiti στο λογότυπο δικτύου, πότε θα φύγει; Δε βγαίνουμε έξω από σήμερα υποτίθεται;

Στην βοντα άλλαξε απο #menoumespiti σε #mazi xekiname pali

Πραγματικά εκνευριστικό να το έχεις συνέχεια φάτσα κάρτα. Αλλά είπαμε...

Εγώ έχω αποκρύψει απο τις ρυθμίσεις το όνομα του παρόχου και όλα καλά :lol:

Καλησπέρα στην παρέα. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Αν αποθηκευσω την χρεωστική μου για να κάνω ανανέωση και κάποια στιγμή χρειαστεί ν' ανανεώσω με άλλη κάρτα, θα μπορέσω?

Φυσικά και μπορεις. Αφού διαλέξεις ανανέωση με πιστωτική σου βγάζει τις αποθηκευμένες σου ή συνέχεια με άλλη κάρτα.