Jump to content

Abab

Members
  • Δημοσιεύσεις

    114
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Abab

  1. Παιδιά θέλω την βοηθεια σας... Ενώ έχω πολύ καλό σήμα δεν μπορώ να κατεβάσω καμία εφαρμογή, τι μπορεί να συμβαίνει?
  2. Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ, το πρόβλημα λύθηκε.
  3. Θέλω τη βοήθειά σας, σας παρακαλώ. Δεν μπορώ να μπω σε καμία εφαρμογή, μου λέει η εφαρμογή διακόπηκε. Δεν μπορώ να στείλω ούτε μνμ από το κινητό μου, ούτε να μπω στην Google, μήπως ξέρει κάποιος γιατί? Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό.
  4. Ευχαριστώ πολύ. Για τα λεπτά το ήξερα απλά είχα μία αμφιβολία για τα μβ.
  5. Παιδιά καλημέρα. Θέλω την βοήθειά σας. Ενεργοποιω το combo το οποίο δίνει 400 μβ, αν ενεργοποιήσω το diy θα συμψηφιστουν τα 400 με το 1, 1.5 ή 2gb?
  6. Και εγώ με αυτά βολευομουν, έχω μαζέψει αρκετά και τώρα θα πάνε χαμένα. Αν δεν είχα το promo 4 θα κοίταζα να πάω σε κάποια άλλη εταιρεία. Πως θα κάνεις πάρε δώσε 6 φορές το μήνα? 2 φορές το μήνα επιτρέπει.
  7. Παιδιά καλησπέρα, μείωσαν την τιμή των πακέτων?
  8. Δλδ πρέπει να κάνω εγγραφή απ' την αρχή?
  9. Παιδιά θέλω την βοήθειά σας... Προσπαθώ να κάνω ανανέωση μέσω χρεωστικής, μου ζητάει τους κωδικούς αλλά δεν τους δέχεται, μου λέει ότι είναι λάθος.
  10. Ευχαριστώ πολύ ----- προσθήκη μηνύματος 34 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ευχαριστώ πολύ
  11. Παιδιά καλημέρα, μία ερώτηση θέλω να κάνω. Αν έχω ενεργοποιήσει πακέτο και δεν έχω καθόλου χρήματα στην κάρτα, μπορώ να χρησιμοποιήσω τα λεπτά?
  12. Για να ενεργοποιήσεις το συγκεκριμένο πακέτο πρέπει να σου έχει έρθει μνμ με την προσφορά. Εγώ την έχω 5 χρόνια και την ενεργοποιώ κάθε μήνα. Τα πακέτα τους έχουν γίνει ασύμφορα πλέον.
  13. Καλά ντε μην βαράς, δεν ξέρω πως λέγονται. Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου.
  14. Παιδιά καλησπέρα. Θα ήθελα να βγάλω μία ακόμα κάρτα sim με το ίδιο νούμερο, πόσο στοιχίζει?
  15. Η ονομασία του όμως ηταν cvv και γι' αυτό μπερδεύτηκα. Επειδή έγινε αναβάθμιση στην εφαρμογή σκέφτηκα πως ίσως άλλαξαν λίγο τα πράγματα.
  16. Σαν κωδικός επαλήθευσης δεν υπήρχε ποτέ, σαν cvv υπήρχε. Σημασία έχει ότι πραγματοποίησα την ανανέωση μου.
  17. Παντα τον ζητούσε αλλά ως cvv και όχι ως κωδικό επαλήθευσης γι' αυτό με μπέρδεψε. Εγώ φαντάστηκα ότι ερχόταν κάποιος κωδικός στο κινητό, εκεί πήγε το μυαλό μου.
  18. Ημουν στο πεδίο του κωδικού επαλήθευσης δεν φαινόταν η κάρτα που είναι στο επάνω μέρος
  19. Πήρα τηλ στην εξυπηρέτηση πελατών. Εκεί που ζητάει κωδικό επαλήθευσης θέλει τον τριψήφιο κωδικό που βρίσκεται πίσω στην κάρτα. Δεν είναι και πολύ κατανοητό έτσι όπως το έκαναν. Εγώ μόλις έκανα ανανέωση και όλα καλά.
  20. Από την q είναι ----- προσθήκη μηνύματος 56 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Της Πειραιώς είναι ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εχουμε 4 κινητά της q στην οικογένεια και προσπάθησα να κάνω ανανέωση σε όλα για να δω τι παίζει και σε κανένα δεν ερχόταν κωδικός
  21. Εχω κάνει πολλές φορές ανανέωση αλλά μετά την αναβάθμιση άλλαξε ο τρόπος ανανέωσης. Συμπληρώνω όλα τα στοιχεία κανονικά αλλά δεν μου έρχεται κάποιος κωδικός στο τηλ μου για να τον συμπληρώσω στο πεδίο που τον ζητάει.
  22. Εχω προσπαθήσει τρεις φορές και δεν έρχεται τπτ.
  23. Παιδιά καλησπέρα, θέλω την βοηθεια σας. Προσπαθώ να κάνω ανανέωση και κάπου στο τέλος μου βγάζει να συμπληρώσω έναν κωδικό, που θα τον βρω? Sms δεν μου ήρθε.
  24. Ο αδερφός μου έχει την συγκεκριμένη προσφορά 3 χρόνια, δεν την έχει ενεργοποιήσει ποτέ και συνεχίζει να υπάρχει.
×
×
  • Create New...