xenopoulos Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 Ποιο ειναι το ελάχιστο ποσό που μπορώ να μεταφέρω απο ενα whats up σε ένα άλλο whats up, για να μπορέσει το whats up που θα λάβει το ποσό να μπορεί να παρατείνει την διάρκειά του για 2 μήνες; Είναι τα 2€ ή τα 5€ ; Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DEERHUNTER Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 Ποιο ειναι το ελάχιστο ποσό που μπορώ να μεταφέρω απο ενα whats up σε ένα άλλο whats up, για να μπορέσει το whats up που θα λάβει το ποσό να μπορεί να παρατείνει την διάρκειά του για 2 μήνες; Είναι τα 2€ ή τα 5€ ; 5 ευρώ πρέπει να μεταφέρεις για να πάρεις παράταση υπολοίπου για 2 μήνες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 (edited) Λεπτά προς Wu,λεπτά προς όλους και data μεταφέρθηκαν όλα μαζί παλιά και νέα σε καινούργια ημερομηνία 1 Ιουνίου.παει αυτό Μηνύματα δεν μεταφέρεται κάτι προφανώς Τέλος κάτι καινούργιο, μπήκαν και 3 GB για 15 μέρες από την online ενεργοποίηση του πακέτου. Μια χαρά κομπλέ. Σε λίγες μέρες θα ανανεώσω και εγώ ελπίζω να μην γίνει κάτι διαφορετικό χαχα Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μη χαίρεσαι για τα 3gb.Η προσφορά είναι για μέχρι τέλος του μηνός. Σιγά μην ήταν μόνιμα Edited May 2, 2020 by Vasileios προσωπικός χαρακτηρισμός διαγράφηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 (edited) Αν δεν είχα promo 4 με 4 ευρώ 800 λεπτά θα το είχα γυρίσει σε voip. Μεγάλη απατεωνιά να το πάνε 10 ευρώ το μήνα ελάχιστο πακέτο. Η πλειοψηφία μιλαει 100 200 λεπτά το πολύ το μήνα. Είναι ικανοί να βγάλουν πακέτο με 1000 λεπτά στα 20 ευρώ και να καταργήσουν τα υπόλοιπα πακέτα. Μην τους αφήνετε τίποτα δεν ξέρουν τι βγάζουν. Edited May 2, 2020 by Vasileios προσωπικος χαρακτηρισμός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 (edited) Λεπτά προς Wu,λεπτά προς όλους και data μεταφέρθηκαν όλα μαζί παλιά και νέα σε καινούργια ημερομηνία 1 Ιουνίου.παει αυτό Μηνύματα δεν μεταφέρεται κάτι προφανώς Τέλος κάτι καινούργιο, μπήκαν και 3 GB για 15 μέρες από την online ενεργοποίηση του πακέτου. Μια χαρά κομπλέ. Σε λίγες μέρες θα ανανεώσω και εγώ ελπίζω να μην γίνει κάτι διαφορετικό χαχα Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πρόσεξε μην στα αφαιρέσει πιο μετά. Γιατί και στα 15 γίγα στην αρχή όταν τα είχε δώσει έτρωγε από αυτά (και είχαν χαρεί όλοι) παρότι έληγαν πιο μετά από τα αγορασμένα και μετά ξεκίνησε και κατανάλωνε από αυτά. Οπως και να χει το 12αρι για μένα έχει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον λόγω των 800ΜΒ (λίγα είναι αλλά μπροστά στα 200 του 8,5 είναι καλύτερα). Edited May 2, 2020 by elteo Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YAziDis Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 Παντως οσον αφορα το παλιο πακετο των 10€ που πλεον δεν υπαρχει, μπορει να αντικατασταθεί με νεο combo Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Πολλοί από τους αποτυχημένους της ζωής είναι άνθρωποι οι οποίοι δεν συνειδητοποίησαν πόσο κοντά ήταν στην επιτυχία όταν τα παράτησαν Thomas Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 Άρα το 10ευρο πακέτο στην ουσία δεν αλλάζει όσον αφορά τα πακέτα. Καλό. Αλλά δυστυχώς οι περισσότεροι βάζουν το 8.5αρι Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YAziDis Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 Προς το παρών παντα, το πακετο των 8,5€ συνεχίζει να υπαρχει Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Πολλοί από τους αποτυχημένους της ζωής είναι άνθρωποι οι οποίοι δεν συνειδητοποίησαν πόσο κοντά ήταν στην επιτυχία όταν τα παράτησαν Thomas Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 Το θέμα με τις εταιρίες είναι ότι πολλές φορές βάζουν ανακοινώσεις για να δημιουργήσουν κλίμα (πχ φορητότητες σε αλλες εταιριες ή συμβολαια) και όταν πετύχουν αυτο που θελουν, τις παίρνουν πίσω ή εφαρμόζονται πολύ αργότερα. Ουσιαστικά οι λεγόμενοι "οροι της υπηρεσίας" στην καρτοκινητή έχουν καταντήσει λάστιχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 Εγώ ήταν να ανανεώσω σήμερα και είχα στείλει μέσω messenger στο what's up σχετικά με τα νέα πακέτα και τα μαζεμένα λεπτά ομιλίας και GB. Δε μεταφέρονται λέει αν ανανεώσω με κάποιο νέο πακέτο. Όταν ρώτησα αν θα τα χάσω όλα σε περίπτωση που σταματήσει η εμπορική διάθεση του πακέτου που βάζω τώρα (call them all plus i 8.5€), μου είπε "ναι, και θα ειδοποιηθώ με σχετικό sms". Τόσα χρόνια ταΐζουμε το θηρίο, και ήρθε η ώρα το θηρίο να φάει εμάς. Εύγε Cosmote. :down: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 Δεν βιάζεστε λίγο; Δεν ανακοινώθηκε ότι καταργείται το πακέτο των 8,5€. Έτσι κ αλλιώς το πακέτο των 10€ δεν μεταφέρει τα λεπτά από το 8,5€ και αντίστροφα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 Το πρόβλημα είναι πως νομίζουμε ότι η εξυπηρέτηση πελατών γνωρίζει περισσότερα. Άπειρες φορές έχει αποδειχτεί ότι απλά διαβάζουμε τις ίδιες ανακοινώσεις. Αλλά η θεωρία πάντα διαφέρει από την πράξη. Ας μείνουμε λοιπόν στο τί πράγματι ισχύει και όχι στο τι πράγματι λένε οι ανακοινώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 Να συμπληρώσω εδώ ότι στο τέλος της συνομιλίας με το what's up ρώτησα: "Δηλαδή με το έτσι θέλω θα μηδενίσετε υπόλοιπα από πακέτα που έχω αγοράσει. Μάλιστα, κατάλαβα. Ευχαριστώ πολύ." Και μου απάντησαν: "Eάν προκύψει παύση εμπορικής διάθεσης πακέτου αντικαθίσταται από άλλο και ενημερώνουμε προηγουμένως." Άρα ίσως κάποιο απ' αυτά τα πακέτα αντικαθιστά το call them all plus i, και θα ενεργοποιηθεί το rollover αν τυχόν υπάρξει κατάργηση του παλιού πακέτου. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 Εγώ θα συμφωνήσω με τον Vasileio. Όσες φορές έχω μιλήσει με την εξυπηρέτηση ήταν άσχετοι. Εγώ ήξερα περισσότερα από αυτούς. Κυριολεκτικά η πράξη θα δείξει. Τις ίδιες ανακοινώσεις διαβάζουμε κι εμείς κι αυτοί. Αυτοί που τα προγραμματίζουν στα συστήματα τους ξέρουν τι γίνεται μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemaki Δημ. May 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2020 Να ρωτησω κατι μιας και δεν εχω καταλαβει απο την παραπανω συζητηση. Καθε μηνα βαζω το auto combo call them all plus i με αυτοματη ενεργοποιηση καθε μηνα. Αυτο ειναι απο αυτα που θα φυγουν ή θα μεινει. ? Γιατι αν φυγει, δεν με συμφερει να αρχισω να ανανεωνω με καποιο νεο ωστε να αρχισω να μαζευω και λεπτα+ιντερνετ σιγα σιγα. ? Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2020 Προς το παρόν δεν έχουν ανακοινώσει ότι θα σταματήσει το πακέτο αυτό Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. May 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2020 Ίσως να φύγει, αλλά δεν υπάρχει λόγος να ανανεώνεις από τώρα με το πακέτο των 10€ αφού είτε τώρα είτε μετά αλλάξεις πακέτο, πάλι τα μαζεμένα του προηγούμενου θα χαθούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2020 Αυτή η σαχλαμάρα #apotospiti στο λογότυπο δικτύου, πότε θα φύγει; Δε βγαίνουμε έξω από σήμερα υποτίθεται; Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. May 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2020 Αυτή η σαχλαμάρα #apotospiti στο λογότυπο δικτύου, πότε θα φύγει; Δε βγαίνουμε έξω από σήμερα υποτίθεται;Θα γίνει #foramemaska Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balkos Δημ. May 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2020 Όχι δεν είναι έτσι. Ο Χαρδαλιάς το λέει συνέχεια. Το μόνο που αλλάζει σήμερα είναι α)η ακτίνα απομάκρυνσης, β)ότι δεν χρειάζεται χαρτί ή sms και ότι ανοίγουν κάποια μαγαζιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. May 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2020 Η cosmote (γνώμη μου) θα έπρεπε να προωθησει το "από το σπίτι", όπως τόσο καιρό, γιατί ουσιαστικά δεν έχει αλλάξει κάτι. Στην κατάσταση αυτή θα βοηθήσει να αποφεύγουμε τις άσκοπες μετακινήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. May 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2020 Αν ένας αριθμός έχει να χρησιμοποιηθεί 3+ χρόνια μπορεί να ανακτηθει η έχει χαθεί για πάντα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2020 Πραγματικά εκνευριστικό να το έχεις συνέχεια φάτσα κάρτα. Αλλά είπαμε... Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. May 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2020 Δεν υπάρχει πλέον, μόνο Cosmote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2020 Αν ένας αριθμός έχει να χρησιμοποιηθεί 3+ χρόνια μπορεί να ανακτηθει η έχει χαθεί για πάντα? Για 6 μήνες μετά την απενεργοποίηση μπορεις να πάρεις τον αριθμό σου πισω από τον αρχικό πάροχο (σε περίπτωση φορητότητας ) Μετά από αυτό το διάστημα μπορείς να το ζητήσεις βέβαια με ένα άιτημα στην εξυπηρέτηση πελατών, αλλά ο πάροχος δεν είναι υποχρεωμένος να στο δώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts