king2009 Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Τα 1200ΜΒ με 6 ευρώ τα ακύρωσαν; Πάνε ναι το έκαναν με 7 ευρώ 900mb με αυτόματη ανανέωση. Όλο και χειρότερα τα πράγματα. Χαμηλότερο πακέτο 7.5 το μήνα για ομιλία. Send From My NOTE 3 With Note 8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
techm Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Πάνε ναι το έκαναν με 7 ευρώ 900mb με αυτόματη ανανέωση. Όλο και χειρότερα τα πράγματα. Χαμηλότερο πακέτο 7.5 το μήνα για ομιλία. Send From My NOTE 3 With Note 8 Port Rom Για γέλια η κατάσταση:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Από τη στιγμή που θα βάλω χρήματα στο νούμερο μου πόσο καιρό έχω περιθώριο να ενεργοποιήσω το reload it? Δηλαδή αν βάλω χρήματα σήμερα μπορώ να πάρω reload it μετά από μια βδομάδα? Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Από τη στιγμή που θα βάλω χρήματα στο νούμερο μου πόσο καιρό έχω περιθώριο να ενεργοποιήσω το reload it? Δηλαδή αν βάλω χρήματα σήμερα μπορώ να πάρω reload it μετά από μια βδομάδα? Νομίζω 7 μέρες μετά λήγει. Send From My NOTE 3 With Note 8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Νομίζω 7 μέρες μετά λήγει. Send From My NOTE 3 With Note 8 Port RomΩραίος ευχαριστώ! Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Αν μου τελειώσουν τα λεπτά προς what's up και έχω υπόλοιπο λεπτά προς όλους θα αρχίσουν να καταναλώνονται τα λεπτά προς όλους? Ή πρέπει να βάλω καινούργιο πακέτο? Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Αν μου τελειώσουν τα λεπτά προς what's up και έχω υπόλοιπο λεπτά προς όλους θα αρχίσουν να καταναλώνονται τα λεπτά προς όλους? Ή πρέπει να βάλω καινούργιο πακέτο? Λεπτά προς όλους προφανώς αυτό έλειπε να μπορείς να μιλάς με what's up μόνο αν έχεις λεπτά what's up. Όλα να τα περιμένουμε να μου πεις. Send From My NOTE 3 With Note 8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Λεπτά προς όλους προφανώς αυτό έλειπε να μπορείς να μιλάς με what's up μόνο αν έχεις λεπτά what's up. Όλα να τα περιμένουμε να μου πεις. Send From My NOTE 3 With Note 8 Port Rom Ευχαριστώ και πάλι για την απάντηση! Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 (edited) το πακέτο με τα 8,5 ευρώ δεν είναι κακό. αλλά τα πακέτα που αφορούν ιντερνετ είτε επι πληρωμή είτε reloadit είναι το λιγότερο αστεία. εν έτει 2018 να αγοράζεις με 7 ευρώ 700ΜΒ σε «ευρωπαϊκή» χώρα όταν για παράδειγμα έβλεπα ταξιδιώτη στο youtube στο «τριτοκοσμικό» υποτίθεται Λάος στην Ασία να αγοράζει με 5,5€ 5 GB είναι για να τους φασκελώνεις με χέρια και με πόδια.:mad: Edited March 29, 2018 by elteo Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 το πακέτο με τα 8,5 ευρώ δεν είναι κακό. αλλά τα πακέτα που αφορούν ιντερνετ είτε επι πληρωμή είτε reloadit είναι το λιγότερο αστεία. εν έτει 2018 να αγοράζεις με 7 ευρώ 700ΜΒ σε «ευρωπαϊκή» χώρα όταν για παράδειγμα έβλεπα ταξιδιώτη στο youtube στο «τριτοκοσμικό» υποτίθεται Λάος στην Ασία να αγοράζει με 5,5€ 5 GB είναι για να τους φασκελώνεις με χέρια και με πόδια.:mad: Φυλάξου, όταν εγώ έλεγα τα ίδια για Ινδία με έλεγαν Ελληνάρα. Λες και τα μηχανήματα κινητής κοστίζουν πιο λίγο στο Λάος από ότι στην Ελλαδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Εδώ είπαμε είναι μάγκες οι Γερμανοί και κάνουν ότι γουστάρουν. Έτσι μου έρχεται να κλείσω το ειδικό what's up και να αρχίσω να δουλεύω πάλι της άλλης. Send by ASUS Zenfone Ultra 6.8" by Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astratis Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Καλησπέρα,να ρωτήσω κάτι παιδιά,όταν κάνω log in στο my Cosmote,από pc,και στις 2 συνδέσεις μου εκεί που λέει υπόλοιπα ομιλία mb κτλ,δεν μου δείχνει καθόλου αριθμούς,βγάζει μόνο κάτι μισοφεγγαρα σαν το κοντέρ χωρίς τη βελόνα.Έτσι είναι η εφαρμογή η' κάνω κάτι λάθος εγώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. March 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 Καλησπέρα,να ρωτήσω κάτι παιδιά,όταν κάνω log in στο my Cosmote,από pc,και στις 2 συνδέσεις μου εκεί που λέει υπόλοιπα ομιλία mb κτλ,δεν μου δείχνει καθόλου αριθμούς,βγάζει μόνο κάτι μισοφεγγαρα σαν το κοντέρ χωρίς τη βελόνα.Έτσι είναι η εφαρμογή η' κάνω κάτι λάθος εγώ; καλημερα, δειχνει κοντερια αλλα εχουν μεσα τα νουμερα, όπως και στο android. Αν δεν στο δειχνει κατι γινεται με τον browser σου, δοκιμασε αλλον για αρχη, δες μηπως είναι θεμα java, cookies. Δεν το εχω συναντησει αυτό το πρόβλημα να μην δειχνει μεσα τους τα νουμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos1071 Δημ. March 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2018 Καλησπέρα,να ρωτήσω κάτι παιδιά,όταν κάνω log in στο my Cosmote,από pc,και στις 2 συνδέσεις μου εκεί που λέει υπόλοιπα ομιλία mb κτλ,δεν μου δείχνει καθόλου αριθμούς,βγάζει μόνο κάτι μισοφεγγαρα σαν το κοντέρ χωρίς τη βελόνα.Έτσι είναι η εφαρμογή η' κάνω κάτι λάθος εγώ; Λίγο παρακάτω απο τα "μισοφέγγαρα" έχει ένα link : Πληροφορίες για το προγραμμα" ή κάτι τέτοιο και εκεί αναφέρει αναλυτικά λεπτά, sms, mb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allare Δημ. March 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2018 Εάν βάλω αύριο 10 ευρώ ονλαιν με χρεωστική, τί κερδίζω; What's Up έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. March 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2018 Εάν βάλω αύριο 10 ευρώ ονλαιν με χρεωστική, τί κερδίζω; What's Up έχω. 1.200MB απο Reload It. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2018 (edited) Πάλι τα έχασα όλα τα gb. Πλέον τα γράφω και δεν τα δίνω σημασία νισαφι πια. Send by ASUS Zenfone Ultra 6.8" by Tapatalk Edited March 31, 2018 by XP130TD Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. March 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2018 (edited) Εάν βάλω αύριο 10 ευρώ ονλαιν με χρεωστική, τί κερδίζω; What's Up έχω. Βάλε 2 5αρες θα πάρεις 1400 και 600 για φίλους σου. 5αρα παρε μοίρασε και στο καπάκι τη δεύτερη. Send From My NOTE 3 With Note 8 Port Rom ----- προσθήκη μηνύματος 32 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πάλι τα έχασα όλα τα gb. Πλέον τα γράφω και δεν τα δίνω σημασία νισαφι πια. Send by ASUS Zenfone Ultra 6.8" by Tapatalk Να ελέγχεις συχνά την εφαρμογή αν είχες πολλά είναι κρίμα. Send From My NOTE 3 With Note 8 Port Rom Edited March 31, 2018 by XP130TD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2018 Προσωπικά βάζω υπενθυμίσεις στο ημερολόγιο για το πότε πρέπει να ανανεώνω για να μην χάνω τα πακέτα/mb που προστίθενται κάθε μήνα Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allare Δημ. March 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2018 Τα 1400 θα είναι για 1 μήνα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. March 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2018 Τα 1400 θα είναι για 1 μήνα; Ναι Send From My NOTE 3 With Note 8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allare Δημ. March 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2018 Ναι Send From My NOTE 3 With Note 8 Port Rom Ευχαριστώ ρε βασιλιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. April 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2018 Καλημέρα και καλό μήνα. Θέλω να ρωτήσω για κάτι που παρατήρησα μόλις τώρα. Τα πακέτα Auto Combo Call Them All Plus i και All i είναι καινούργια; Λέει αυτόματη ενεργοποίηση στις 30 ημέρες και γράφει στις λεπτομέρειες ότι τα λεπτά ομιλίας από το πακέτο που δεν καταναλώθηκαν μπορούν να μεταφερθούν στο επόμενο ίδιο πακέτο που θα ενεργοποιηθεί πριν την λήξη του πρώτου. Αυτό σημαίνει πως το βάζουμε στο αυτόματο και κάθε μήνα θα περνάει μόνο του το υπόλοιπο λεπτών ομιλίας στον επόμενο μήνα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. April 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2018 Καλό μήνα, είχα βάλει το πακέτο 600mb internet με αυτόματη ανανέωση και δεν ξέρω πως να το απενεργοποίησω. Sent from my H30-U10 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. April 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2018 Στο 1330 πρέπει να έχει επιλογή για απενεργοποίηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts