Jump to content

nikos1071

Members
  • Δημοσιεύσεις

    33
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by nikos1071

  1. Ευχαριστούμε πολύ. Καλή τύχη σε όλους.
  2. Λίγο παρακάτω απο τα "μισοφέγγαρα" έχει ένα link : Πληροφορίες για το προγραμμα" ή κάτι τέτοιο και εκεί αναφέρει αναλυτικά λεπτά, sms, mb.
  3. Συγχαρητήρια για την προσφορά. Καλή Πρωτοχρονιά σε όλους!!
  4. Ευχαριστούμε για την προσφορά. Καλή επιτυχία σε όλους.
  5. Ευχαριστούμε πολύ για την ωραία προσφορά! Καλή τύχη σε όλους.
  6. Καλή επιτυχία σε όλους! Ευχαριστούμε για την προσφορά σας.
  7. Ευχαριστούμε πολύ για την προσφορά. Συνεχίστε την καλή προσπάθεια.
  8. Θα πρότεινα πρώτα να ξεκαθαρίσεις το λειτουργικό που θα έχει το τηλέφωνο που θες να αγοράσεις... Η κοπέλα σου τι χρησιμοποιεί μέχρι τώρα; έχει εκδηλώσει προτίμηση για κάποιο συγκεκριμένο λειτουργικό; Πιστεύω αυτό θα κρίνει την αγορά. Διαφορετικά ως συσκευές καλές είναι και οι δύο.
  9. Sorry για το offtopic αλλά το εμπιστευόμαστε το συγκεκριμένο? γιατί την είδα την προσφορά και είμαι ένα κλικ πριν την παραγγελία... αλλά το κατάστημα δεν έχει και πολύ καλή φήμη.
  10. Πρώτα να σημειώσω ότι το δικό μου κινητό είναι με kitkat απείραχτο..., δεν είχε ποτέ πρόβλημα με τις κλήσεις, αλλά είχε πρόβλημα με το πάγωμα και το κλείσιμο το οποίο μετά την τελευταία αναβάθμιση (κάπου τέλη Νοέμβρη) εντάθηκε σε μεγάλο βαθμό (το έκανε καθημερινά ίσως και πάνω από μία φορά την ημέρα). Πριν από καμιά βδομάδα, έσβησα διάφορες χαζοεφαρμογές, δε θυμάμαι ποιες ακριβώς. Πήγα στις εφαρμογές και όποια δε μου καθόταν/τη θεωρούσα περιττή ή ύποπτη, την έκανα απεγκατάσταση ή force stop. Δεν πείραξα τις εφαρμογές της google. Επίσης άφησα το Facebook app και το viber. Το viber, το χρησιμοποίησα για σχεδόν ένα μήνα στο εξωτερικό (πριν την αναβαθμιση) και δεν έσβησε ποτέ. Δεν είχα battery doctor, αλλά είχα clean master και το απεγκατέστησα. Χρησιμοποιώ το διαχειριστη μνήμης της LG (αυτό που είναι σαν ταχύμετρο) και συχνά πυκνά του βάζω να καθαρίσει τη μνήμη που κυμαίνεται μεταξύ ~550 και 680 MHz. Είμαι καμιά βδομάδα τώρα που δε μου έχει παρουσιάσει πρόβλημα (φτου φτου....). Θεωρώ ότι είναι θέμα καθαρα software και κάποιας εφαρμογής που προκαλεί conflict. Ελπίζω να μη μου ξαναεμφανιστεί το συγκεκριμένο πρόβλημα αλλά και η LG να κοιτάξει να λύσει το συγκεκριμένο θέμα με καποια μελλοντική αναβάθμιση.
  11. Flandra σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Μια τελευταία (για την ώρα) ερώτηση... το κάνατε μόνοι σας το downgrade ή το πήγατε στο service της LG?
  12. flandra το έχεις κάνει downgrade το δικό σου; είχες και το πρόβλημα με το κλείσιμο του τηλεφώνου και επανεκκίνηση μόνο με βγάλσιμο μπαταρίας ή μόνο το πρόβλημα των κλήσεων/μηνυμάτων; Στο δικό μας δεν έχω διαπιστώσει χάσιμο κλήσεων ή μηνυμάτων. Δεν κάνουμε και καμιά τρελή χρήση βέβαια αλλά δε μας έχουν διαμαρτυρηθεί για κάτι τέτοιο. Επίσης, εκείνο που θεωρώ πιο σημαντικό είναι έχετε καμιά περίεργη εφαρμογή εγκατεστημένη? π.χ στης συζύγου μου το τηλέφωνο, πέρα από facebook, viber, skype, κάτι πυξίδες, εορτολόγια δεν έχουμε κάτι περίεργο.
  13. Επιβεβαιώνω και εγώ το ίδιο. Κινδυνεύω να με χωρίσει η σύζυγος που της το πήρα και για καλό δώρο :lol: Έχει κάποιος λύσει αυτό το θέμα; Δεν ενδιαφέρομαι/ξέρω/έχω χρόνο να ασχοληθώ με rootαρίσματα, custom roms κλπ Τι προτείνετε οι γνώστες?
  14. Ευχαριστούμε πολύ! Καλή τύχη σε όλους και καλές γιορτές!!
  15. Σε παλαιότερη αντίστοιχη προωθητική ενέργεια πάντως που συμμετείχα δε με τάραξαν στα spam... Αντίθετα, από την πρώτη βδομάδα που είμαι συνδρομητής Cosmote (είμαι φρέσκος) έχω standard, περιορισμένα μεν στοχευμένα δε, διαφημιστικά μηνύματα συγκεκριμένων αλυσίδων.
  16. Λοιπόν μετά από το mail που τους έστειλα ζητώντας διευκρινήσεις σχετικά με την εκκαθάριση του λογαριασμού μου, ήρθε σήμερα απάντηση με το ύψος της πίστωσης και την επισήμανση ότι θα φανεί στον επόμενο λογαριασμό... Κάλιο αργά παρά ποτέ...
  17. το ίδιο συμβαίνει και σε μένα. Τους έχω στείλει mail και περιμένω απάντηση.
  18. Η περίοδος αυτή δεν είναι καλή σε προσφορές. Εγώ μετά από μια 15ατία αποχαιρέτησα την εταιρία. Θέλοντας μόνο να μετατρέψω το συμβόλαιό μου σε καρτοκινητό, μιας και δεν κάνω μεγάλη χρήση, οι προσφορές που μου έκαναν για να μείνω σε συμβόλαιο ήταν ίδιες με αυτές που έχουν στο site. τίποτα παραπάνω. Βέβαια δεν έδινα μια περιουσία όλα αυτά τα χρόνια, 25-30 ευρώ πάνω κάτω, αλλά σταθερά. Όταν τους είπα να το αλλάξω μου είπαν θέλει 30 μέρες για να γίνει καρτοκινητό. Σε παραδιπλανή εταιρία το έκαναν σε 3 μέρες. Οπότε αντίο προς το παρόν. Και κάτι άλλο. Μέχρι να πάρω την καινούρια κάρτα και να αλλάξω δίκτυο με έπαιρναν καθημερινά να με ρωτήσουν αν ξανασκέφτηκα την "προσφορά" που μου έκαναν... χααχχαχα. Απλά δηλαδή έπαιρναν τηλέφωνο για να καταγραφεί ότι με έπαιρναν. Όχι για να κάνουν καμιά προσφορά της προκοπής. Προσωπικά δεν ήθελα να μπω στο παιχνίδι τους και να αλλάζω εταιρίες κάθε τρεις και λίγο αλλά στην τελική πρέπει να κοιτάξω και το συμφέρον μου.
  19. Έχεις δίκιο. Δεν το πρόσεξα στη βιασύνη μου... μιλάς για 12μηνο ή 18μηνο συμβόλαιο?
  20. τι ακριβώς προσφέρει το unlimited 25? ούτε αυτό υπάρχει στο site της vodafone (όπως και το unlimited 50 του φίλου παραπάνω) Τι παίζεται? μήπως βρίσκονται σε καμιά διαδικασία να αλλάξουν τα προγράμματά τους?
  21. υπάρχει unlimited 50??? στο site βλέπω ότι έχει unlimited 45 και μετά 60. τι δωρεάν λεπτά και SMS έχεις προς τρίτα κινητά?? και τι συμβόλαιο σου πρότειναν? 12μηνο ή 18μηνο?
  22. Καλή επιτυχία σε όλους! Συγχαρητήρια για την προσπάθεια!
  23. Συγχαρητήρια παιδιά! πάντα τέτοια! Καλή τύχη σε όλους!!
  24. H Panasonic από δική μου εμπειρία είναι μία χαρά... Καινούριο κλιματιστικό μετά την τοποθέτηση από δικό μου συνεργείο, δε δούλεψε ποτέ... τη μια μερα πήρα τηλέφωνο, την άλλη ήρθε τεχνικός ζητώντας μόνο φωτοτυπία της απόδειξης πληρωμής του κλιματιστικού (όχι της τοποθέτησης), το διόρθωσε (ένα καλωδιάκι στην εξωτερική μονάδα δεν είχαν συνδέσει από το εργοστάσιο) και έφυγε. Έτσι απλά.....
×
×
  • Create New...