minotavros Δημ. April 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2022 Εγώ πάντως κάνω ανανέωση 1 μέρα πριν λήξει το πακέτο. Πάντα! Δεν θα σωθεί για μια μέρα. Άλλες φορές βάζω τα χρήματα 1 μέρα πριν και ενεργοποιώ την επόμενη μέρα το πακέτο.Οπότε δεν υπάρχει καμία περίπτωση να χάσω κάποιο πακέτο.Αυτό είναι το καλύτερο Από poco f3 με Tapatalk Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2022 3 ώρες πριν, king2009 said: Εχει κανεις αλλος προβλημα με ανανεωση χρηματων σε whats up? Προσπαθω μιση ωρα να βαλω 30 ευρω και ολο λεει δεν μπορει να γινει η συναλλαγη. Εχω κανει δεκαδες συναλλαγες με αυτη την καρτα με τον ιδιο τροπο. Ουτε μεσω my cosmote εφαρμογης ουτε μεσω υπολογιστη. 2 φορες ηρθε για εγκριση στο ebanking πατησα και μετα λεει δεν πραγματοποιηθηκε. χθες εκανα 10€ μέσω ΡΡ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. April 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2022 χθες εκανα 10€ μέσω ΡΡ .Δεν γίνεται να κόψω τιμολόγιο μέσω PayPal αλλιώς θα το δοκίμαζα. Στάλθηκε από το SM-T720 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EllinikoNisi Δημ. April 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2022 Όσοι έχουν θέμα με ανανέωση μπορούν να δοκιμάσουν και μέσω viva.gr ή μέσω web banking ή κάποιας 3 εταιρείας που κάνει refill σε κινητά τηλέφωνα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user2163 Δημ. April 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2022 (edited) 24 minutes ago, EllinikoNisi said: Όσοι έχουν θέμα με ανανέωση μπορούν να δοκιμάσουν και μέσω viva.gr ή μέσω web banking ή κάποιας 3 εταιρείας που κάνει refill σε κινητά τηλέφωνα. web banking μόνο πειραιώς μην το ψάχνετε άδικα αλλού. Και όταν λέμε viva εννοούμε εδώ https://www.viva.gr/mobilerefill Edited April 17, 2022 by user2163 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. April 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2022 Μολις εκανα ανανεωση μεσω του my cosmote 30+3 ευρω. Επισης στην εφαρμογη whats up δεν υπαρχει το πακετο combo. Υπαρχει ομως στο my cosmote και το DIY στην εφαρμογη whats up με 10 ευρω. Μην πεφτετε ακομα στην παγιδα των νεων πιο ακριβων πακετων για να δουμε ποσο θα κρατησουν ειδικα το DIY στην εφαρμογη με τα 10 ευρω. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. April 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2022 4 minutes ago, king2009 said: Μολις εκανα ανανεωση μεσω του my cosmote 30+3 ευρω. Επισης στην εφαρμογη whats up δεν υπαρχει το πακετο combo. Υπαρχει ομως στο my cosmote και το DIY στην εφαρμογη whats up με 10 ευρω. Μην πεφτετε ακομα στην παγιδα των νεων πιο ακριβων πακετων για να δουμε ποσο θα κρατησουν ειδικα το DIY στην εφαρμογη με τα 10 ευρω. Υπάρχει. Μα, δεν θα μπορούσε να μην υπάρχει!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. April 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2022 22 minutes ago, GREGORYMO said: Υπάρχει. Μα, δεν θα μπορούσε να μην υπάρχει!! Σοβαρα υπαρχει? Πηγα στα πακετα ομιλιας και μου εβγαλε μονο το νεο με τα 10.90. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. April 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2022 Αφου καταργούντε τα combo. έτσι δεν ανακοίνωσαν; Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. April 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2022 1 minute ago, Nikos_96 said: Αφου καταργούντε τα combo. έτσι δεν ανακοίνωσαν; Τον Μάιο. ΤΩΡΑ, έχουμε Απρίλιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. April 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2022 Καλημέρα παιδιά. Μια ερωτησούλα. Όσοι είμαστε Cosmoκάρτα και έως τώρα βάζαμε το απλό Combo (10 €) και το Combo Max (12 €), αν πάμε στο νέο Combo to all (10.90 €), τα λεπτά ομιλίας, MB και SMS που έχουμε μαζέψει θα τα χάσουμε ή θα μεταφερθούν ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. April 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2022 Μου έβγαλε σήμερα στην εφαρμογή ότι έχω ένα mystery token χωρίς να έχω κάνει κάποια ανανέωση, μήπως δίνουν δωράκι λόγω Πάσχα? Λήγει σε 3 μέρες λέει.Στάλθηκε από το M2101K9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. April 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2022 1 ώρα πριν, stark said: Καλημέρα παιδιά. Μια ερωτησούλα. Όσοι είμαστε Cosmoκάρτα και έως τώρα βάζαμε το απλό Combo (10 €) και το Combo Max (12 €), αν πάμε στο νέο Combo to all (10.90 €), τα λεπτά ομιλίας, MB και SMS που έχουμε μαζέψει θα τα χάσουμε ή θα μεταφερθούν ; Μεταφέρονται 10 minutes ago, VasilisSam said: Μου έβγαλε σήμερα στην εφαρμογή ότι έχω ένα mystery token χωρίς να έχω κάνει κάποια ανανέωση, μήπως δίνουν δωράκι λόγω Πάσχα? Λήγει σε 3 μέρες λέει. Στάλθηκε από το M2101K9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το πήρα. Απεριόριστα ΛΕΠΤΑ για 12 ώρες. Το ενεργοποιεις οπότε ΘΕΣ ! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. April 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2022 Τα Mystery Token αρκεί να τα "πάρεις" μέσα στην προθεσμία που δίνονται από το What's Up app. Αφού το πάρεις, μπορείς να το εξαργυρώσεις, και να σου "δώσει" ό,τι λέει το καθένα (πχ τώρα απεριόριστη ομιλία για 12 ώρες, πριν κανα μήνα έδινε 3GB για 12 ώρες) όποτε θες, αφού είναι χωρίς λήξη. Δε μπορείς να έχεις στην κατοχή σου πάνω από #12# Τokens οποιαδήποτε χρονική στιγμή: https://www.whatsup.gr/sites/default/files/reload_it_terms_210222_final_0.pdf , αλλιώς "σβήνεται" το πρώτο από όσα αποκτήθηκαν. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemesis1 Δημ. April 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2022 Καταργούν όλα τα combo και αφήνουν μόνο το To All και αυτό μόνο με αυτόματη ενεργοποίηση?Δλδ εγώ που θέλω να το βάζω χειροκίνητα δεν θα μπορώ??Η κατάλαβα λάθος? Sent from my CLT-L29 using Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. April 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2022 4 minutes ago, nemesis1 said: Καταργούν όλα τα combo και αφήνουν μόνο το To All και αυτό μόνο με αυτόματη ενεργοποίηση? Δλδ εγώ που θέλω να το βάζω χειροκίνητα δεν θα μπορώ?? Η κατάλαβα λάθος? Sent from my CLT-L29 using Tapatalk Καταργούν μεν τα άλλα combo, αλλά νομίζω μπορείς να βάλεις και χειροκίνητα το "to all". 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. April 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2022 Δώρο γενεθλίων, τι δίνουν ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras23 Δημ. April 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2022 6 ώρες πριν, GREGORYMO said: Δώρο γενεθλίων, τι δίνουν ? Ενα silver token εδωσαν σε μενα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. April 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2022 1 hour ago, giorgaras23 said: Ενα silver token εδωσαν σε μενα. Πάλι καλά, που δεν δίνουν καμία μπούρδα τύπου mystery token, για δώδεκα ώρες ή κάτι τέτοιο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. April 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2022 Το έχουν χάσει για τα καλά εκεί στην Cosmote. Μου τηλεφώνησε σήμερα μία προωθήτρια (από το γνωστό αριθμό 2108006300), για να μου προσφέρει 900' προς Cosmote, 200' προς όλους, 200MB και 1€ υπόλοιπο στην κάρτα, με 12,9€ το μήνα! Της είπα (αυθόρμητα) "δε μπορεί, πλάκα κάνετε! Εν έτει 2022, όπου στο What's Up έχω απεριόριστα λεπτά και 3,5GB με 13,5€, μου δίνετε στην ίδια τιμή ένα πακέτο του 2014, και με διετή δέσμευση!". Μου απάντησε, "να σας επισημάνω τα εξής: 1) Για τα λεπτά, σχεδόν όλη η Ελλάδα έχει Cosmote, οπότε είναι σαν να σας δίνω 1100' προς όλους. 2) Αν έχετε και σταθερό στην Cosmote, θα παίρνεται δώρο άλλα 3GB το μήνα από το Cosmote One, οπότε σας δίνω 3,2GB. 3) Τα απεριόριστα που δίνει το What's Up, είναι προωθητική ενέργεια και μόνο για λίγο. Μη φαντάζεστε ότι θα παίρνετε για πάντα απεριόριστα στην καρτοκινητή με 13,5€, αν είναι έτσι, η εταιρεία θα κλείσει. Από 11 Μαΐου, τέρμα τα απεριόριστα". Ό,τι να 'ναι, όπως να 'ναι! Αυτό το τμήμα που προωθεί τα καρτοσυμβόλαια, πρέπει να κλείσει χθες! 2 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. April 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2022 (edited) 7 minutes ago, Gm87 said: Το έχουν χάσει για τα καλά εκεί στην Cosmote. Μου τηλεφώνησε σήμερα μία προωθήτρια (από το γνωστό αριθμό 2108006300), για να μου προσφέρει 900' προς Cosmote, 200' προς όλους, 200MB και 1€ υπόλοιπο στην κάρτα, με 12,9€ το μήνα! Της είπα (αυθόρμητα) "δε μπορεί, πλάκα κάνετε! Εν έτει 2022, όπου στο What's Up έχω απεριόριστα λεπτά και 3,5GB με 13,5€, μου δίνετε στην ίδια τιμή ένα πακέτο του 2014, και με διετή δέσμευση!". Μου απάντησε, "να σας επισημάνω τα εξής: 1) Για τα λεπτά, σχεδόν όλη η Ελλάδα έχει Cosmote, οπότε είναι σαν να σας δίνω 1100' προς όλους. 2) Αν έχετε και σταθερό στην Cosmote, θα παίρνεται δώρο άλλα 3GB το μήνα από το Cosmote One, οπότε σας δίνω 3,2GB. 3) Τα απεριόριστα που δίνει το What's Up, είναι προωθητική ενέργεια και μόνο για λίγο. Μη φαντάζεστε ότι θα παίρνετε για πάντα απεριόριστα στην καρτοκινητή με 13,5€, αν είναι έτσι, η εταιρεία θα κλείσει. Από 11 Μαΐου, τέρμα τα απεριόριστα". Ό,τι να 'ναι, όπως να 'ναι! Αυτό το τμήμα που προωθεί τα καρτοσυμβόλαια, πρέπει να κλείσει χθες! Εγώ σε κάτι τέτοιους απαντάω καλέστε με ξανά μόλις λήξει η τάδε προσφορά (πχ τώρα με τα απεριόριστα) και αν κρατηθούν και δεν μου πουν ένα ευγενικό να είστε καλά καλή συνέχεια και μου πούνε ναι αλλά αυτά που σας δίνω είναι για λίγες μέρες τους λέω δεν πειράζει,οι προσφορές στην Cosmote δεν τελειώνουν ποτέ κάτι άλλο θα υπάρχει και για μένα,καλή σας συνέχεια (όπου Cosmote βάλε αντίστοιχη εταιρεία).Αν και από τότε που μπήκα στο μητρώο 11 ησύχασα. Edited April 19, 2022 by George6633 2 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2022 Παντως εχει καρτοσυμβολαια με απεριοριστα... και φυσικα δεν θα καταργηθουν τα απεριοριστα στα καρτοκινητα 4 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. April 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2022 2 minutes ago, George6633 said: Εγώ σε κάτι τέτοιους απαντάω καλέστε με ξανά μόλις λήξει η τάδε προσφορά (πχ τώρα με τα απεριόριστα) και αν κρατηθούν και δεν μου πουν ένα ευγενικό να είστε καλά καλή συνέχεια και μου πούνε ναι αλλά αυτά που σας δίνω είναι για λίγες μέρες τους λέω δεν πειράζει,οι προσφορές στην Cosmote δεν τελειώνουν ποτέ κάτι άλλο θα υπάρχει και για μένα,καλή σας συνέχεια (όπου Cosmote βάλε αντίστοιχη εταιρεία).Αν και από τότε που μπήκα στο μητρώο 11 ησύχασα. Και χάνεις, τις προσφορές, κελεπουρια. 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. April 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2022 5 minutes ago, doganos said: Παντως εχει καρτοσυμβολαια με απεριοριστα... και φυσικα δεν θα καταργηθουν τα απεριοριστα στα καρτοκινητα Το Καρτοσυμβολαιο με τα απεριόριστα είναι πολύ καλό για κάποιον που κάνει μια ήρεμη χρήση σε δεδομένα.Αν έχεις και Cosmote ONE παίρνεις αλλά 2GB συν GB από παραγγελίες στο Box συν 1GB αν πληρώνεις τον λογαριασμό μέσω Cosmote app. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. April 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2022 5 minutes ago, doganos said: Παντως εχει καρτοσυμβολαια με απεριοριστα... και φυσικα δεν θα καταργηθουν τα απεριοριστα στα καρτοκινητα Ναι, αλλά είναι στα 31€ και κάτι (νομίζω, από ό,τι είχα δει στο site) το καρτοσυμβόλαιο με τα απεριόριστα, τσούζει. Μακάρι να παραμείνουν τα απεριόριστα στο What's Up σε αυτή την τιμή, να μην τα δούμε με κάνα εικοσιπεντάρι. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts