Jump to content

giorgaras23

Members
  • Δημοσιεύσεις

    219
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About giorgaras23

  • Ημ. Γέννησης 30/03/1986

Συσκευή

  • Συσκευή
    galaxy s22ultra

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Περιοχή

  • Περιοχή
    ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Φύλο

  • Φύλο
    Άνδρας

giorgaras23's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare
  • Week One Done Rare

Recent Badges

1

Φήμη

  1. Το κινητο δεν εχει πλεον το παραμικρο bug και ειναι στο δευτερο μηνα λειτουργιας του!Πλεον ολα τα update θα ειναι για ασφαλεια και ακομα μεγαλυτερη βελτιοποιηση της συσκευης!Εχει την καλυτερη οθονη της αγορας,επεξεργαστη τον πιο δυνατο σε android(ισαξιος με snapdragon) και camera αν οχι την καλυτερη εκ των κορυφαιων!!Για μενα παρτο με κλειστα ματια!!
  2. Gps εχει διορθωθει εδω και πολυ καιρο με προηγουμενες αναβαθμισεις.Το πενακι δεν ειχε ποτε κανενα θεμα.Με το τελευταιο update διορθωθηκε το σημα και οι κλησεις και γενικα το κινητο δειχνει πιο smooth.
  3. Εχουν μεινει ελαχιστοι με το προβλημα στις κλησεις,μετρημενοι στα δαχτυλα ενος χεριου,στο φορουμ.Οι υπολοιποι που πλεον δεν εχουμε κανενα προβλημα ειμαστε μετοχοι της samsung.Λες κι εμεις πριν δεν γραφαμε εδω μεσα για το προβλημα στις κλησεις,η για αλλα προβληματα.Μαλλον αγορασαμε τις μετοχες μετα τα fix.Ρε παιδια εχετε επιλογες καντε επαναφορα,ενεργοποιηστε volte,στειλτε το στο σερβις.Μην τα ισοπεδωνετε ολα γιατι πλεον δεν προβληματιζει και την πλειοψηφια το θεμα..
  4. Δεν εχει σημασια το μεγεθος.Ο αριθμος του modem ειναι ο ιδιος.Εκει εστιασαν το προβλημα.
  5. Με την τελευταια αναβαθμιση το προβλημα στις κλησεις εξαφανιστηκε.Τα παιδια που εχουν branded cosmote στην τελευταια ενημερωση ειναι ενσωματομενο το νεο modem,δε χρειαζεται η ενημερωση με τα 25mb.Οποιος εξακολουθει να εχει προβλημα ας δοκιμασει επαναφορα ρυθμισεων δικτυου.Επισης απο τη στιγμη που δεν εχετε προβλημα με ενεργο το volte δεν εχω καταλαβει γιατι φαγωθηκατε να το σβησετε??
  6. Μην ανησυχεις!Εμενα Καρδιτσα πιανει μια χαρα με το volte!Λαρισα εχει και καλυτερο σημα!!Δεν θα εχεις κανενα προβλημα!Αν και πιστευω μεχρι τοτε θα σας ερθει η ενημερωση!!
  7. Μετα το update απο τις 12 και με κλειστο volte δεν εχω χασει κληση.Και δεν υπαρχει ουτε η καθυστερηση ουτε διακοπες κατα τη διαρκεια των κλησεων.Δειχνει να επιλυθηκε!
  8. Ακριβως αυτο!!Πολυ γκρινια για το τιποτα.Ξαφνικα τα site του εξωτερικου και το techmaniacs που εγραψαν οτι ερχεται το update δεν ηξεραν και διαβαζαν εμας εδω μεσα ετσι για να το πουν!!Τεσπα τελος καλα ολα καλα!Να το δουλεψουμε και λιγο χωρις volte να δουμε οτι λειτουργουν ολα ρολοι!
  9. Το ειχα γραψει ξανα πιο παλια σε καποιον εδω μεσα..Μαζι με τα 1300 ευρω αγοραζεις και τις υπηρεσιες της samsung.Ευτυχως σε αυτα ειναι υποδειγματικη και με το service και με την επιδιορθωση των προβληματων.25/02 επισημη κυκλοφορια και 12/04 fix σε οποια προβληματα παρουσιαστηκαν!Αν δεν ηταν σε τοσο λειτουργικα θεματα οπως οι κλησεις και το gps ουτε που θα μας αγχωνε!Το τηλεφωνο ειναι κορυφη!
  10. Ηρθε και σε μενα!Λογικα ειναι το πολυαναμενομενο fix!
  11. Ακριβως για καποιο λογο πρεπει να ειναι ενεργοποιημενο το wificalling στην γραμμη και μαλιστα πρεπει να γινει απο αυτους τηλεφωνικα με την εξυπηρετηση σε οσους δεν το χρησιμοποιουσαν παλιοτερα σε αλλη συσκευη.Μετα μονο το volte παιζει ρολο που πρεπει να ειναι οπωσδηποτε ενεργο,τουλαχιστον σε cosmote.
  12. Το wificalling για μενα καλυτερα να το.ε εχεις κλειστο,εμενα στην αρχη που το ειχα μου εκανε διακοπες.Το volte μονιμα ανοιχτο.Οταν ειναι κλειστα χανεις κλησεις,αμα το βαλεις σε 2g δουλευει μια χαρα χωρις κανενα απο τα 2
  13. Εγω εχω το wificalling κλειστο και το volte μονιμα ανοιχτο.Το volte δουλευει και χωρις δεδομενα ανοιχτα..Καλυτερα μην το ρισκαρεις μεχρι να φιαχτει!!
  14. Λυθηκε μονιμα το προβλημα σου,απλα μη σβησεις ποτε το volte.Λιγο υπομονη με το update και θα λυθει οριστικα κι αυτο,φαινεται καθαρα οτι ειναι συνδυαστικο προβλημα κινητου και παροχου και πιο πολυ της cosmote.
×
×
  • Create New...