Jump to content

nemesis1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    229
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About nemesis1

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 10

nemesis1's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Conversation Starter Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare

Recent Badges

17

Φήμη

  1. Το Whatsup Έβγαλε Mystery token έως 3/4 με απεριοριστα data για 3 μέρες χωρίς λήξη. Τρεχάτε χωριανοί.. 😁
  2. nemesis1

    OnePlus 10 Pro

    Έχει βγει και δεύτερη μετά απο αυτή η ΝΕ2213_14.0.0.300 (ΕΧ01) Διαβάζω για πολλά bugs που ακόμα δεν έχουν διορθωθεί. Προσωπικά είμαι υπερ ευχαριστημένος με το δικο μου και δεν πρόκειται να κάνω το update. Ψάχνω να βρω πως να απενεργοποιήσω τελείως τα update αλλα δεν το βρίσκω Θέλω να αποφύγω να γίνει update καταλάθος. Αν κάποιος την έχει κανει ας μας πει.
  3. nemesis1

    OnePlus 10 Pro

    Απαντώ μόνος στο άνω ερώτημα. Ψαχνωντας βρήκα στο φόρουμ της OP το κάτωθι. [QUOTE]Just use a non-vooc charger that you have at your home. Charge your phone before going to sleep, and do this in one week. It will automatically turn on this wise charging feature. Work on my oneplus 11.[/QUOTE] Το έκανα και δούλεψε! Για 2 βραδιά δούλευε χωρίς wise charge και το 3ο βράδυ με το που το σύνδεσα στο φορτιστή ξεκίνησε wise charge! Δεν χρησιμοποιώ καθόλου το supervooc πλέον αφού φορτίζω μόνο βράδυ και η γρήγορη φόρτιση δεν μου είναι χρήσιμη.
  4. Όχι, έβαλα πριν ένα μήνα σε germanos για να μην χάσω τον αριθμό. Δεν δίνει απολύτως τίποτα.
  5. nemesis1

    OnePlus 10 Pro

    @terkos2 Άντε να δούμε αν διορθώνει τα θέματα που δημιούργησε η .201 Όποιος την κάνει δώστε feedback παρακαλώ. Με το oxygen updater app κερδίζω κάτι σε σχέση με το ενσωματωμένο της συσκευής?
  6. Επιβεβαιώνω έχει εξαφανιστεί το forum από το app και από τη λίστα των ακολουθούμενων αλλά και από το search
  7. nemesis1

    OnePlus 10 Pro

    Οταν το πήρα είχε αν θυμάμαι καλά 12, πήρε με το που το άνοιξα 13.0 και μετά από μερικές ώρες 13.1. Θα περιμένω και από άλλους φίλους να πουν εντυπώσεις /εμπειρία από 14.
  8. nemesis1

    OnePlus 10 Pro

    Χαίρεται κι αντίο λοιπόν... 😁 Δεν παίζει αυτό το σενάριο. Ήρθε και Android 14 αλλά δεν το έκανα update ακόμη. Θα περιμένω να ακούσω γνώμες απ όσους το έχουν κάνει ήδη.
  9. Mystery token Unlimited after dark δεδομένα. Μπείτε στο what's up app Sent from my NE2213 using Tapatalk
  10. nemesis1

    OnePlus 10 Pro

    Ενεργοποιημένο είναι κανονικά. Απο ότι έψαξα στο δίκτυο το έχουν πολλοί αυτό το θέμα και δεν υπάρχει κάποια λύση που να βρήκα. Sent from my NE2213 using Tapatalk
  11. Αν το είχες κάνει pair σε άλλο τηλέφωνο τότε θα πρέπει πρώτα να το κάνεις disconnect απο εκείνη την εφαρμογή Health. Κατόπιν βάζεις μόνο την εφαρμογή health στο νεο σου κινητό και απλά κάνεις scan και pair με την εφαρμογή Health. ούτε hms core ούτε τίποτα άλλο. Αυτά έκανα όταν άλλαξα απο το Huawei P20 Pro με το OnePlus 10 Pro.
  12. nemesis1

    OnePlus 10 Pro

    Έχω το κντ 1μιση μήνα. Ξαφνικά εδώ και μερικές μέρες σταμάτησε να δουλεύει το wise charging. Έχει κανείς εμπειρία? Sent from my NE2213 using Tapatalk
  13. nemesis1

    OnePlus 10 Pro

    Αυτό ομολογώ δεν το σκέφτηκα. Θεωρούσα ότι θα με πήγαινε σε ρυθμίσεις στο κινητό μου να τις κάνουμε μαζί.. Μπήκα μεσω chat τώρα, θα το παίξω μηλαράκιας Στο site έχουν κανονικά Oneplus Μήπως να το παίξω Oneplus 9 Pro? Όλα καλά, ειπα οτι εχω το 9 pro. Μου ζητήθηκε να στείλω sms, είπα ότι λαμβάνω αρνητική απάντηση παρόλο που η συσκευή είναι στη λίστα της cote. Μου ζητήθηκε να περιμένω και μετα απο λίγο ξαναεστειλα το sms κατόπιν νεας προτροπής και το απαντητικο ήταν καταφατικό. Αυτομάτως άναψε και το εικονίδιο στην μπάρα του κινητού
  14. nemesis1

    OnePlus 10 Pro

    Global είναι NE2213 Αγορά από Amazon Ιταλίας.
  15. nemesis1

    OnePlus 10 Pro

    Πήρα τηλέφωνο και κατέστρεψα τα νεύρα μου για σήμερα. Η τύπισσα δεν γνώριζε καν την Oneplus και με ρωτούσε ποιος είναι ο κατασκευαστης και επέμενε. Στο τέλος με ύφος χιλίων καρδιναλιων μου λέει "αυτό είναι το brand κύριε" Διάβαζε ότι έγραφε το site της cosmote. Δεν δεχόταν καν ότι λεμε στα forum.
×
×
  • Create New...