cmvr Δημ. June 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2021 Το κακό είναι ότι όλο την αναβαθμίζει αυτόματα και φτου πάλι από την αρχή. Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. June 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2021 Το κακό είναι ότι όλο την αναβαθμίζει αυτόματα και φτου πάλι από την αρχή. Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας TapatalkΓιατί δεν απενεργοποιείς τις αυτόματες ενημερώσεις από το play store, εγώ έτσι έκανα και είμαι κομπλέ Στάλθηκε από το Redmi Note 9S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. June 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2021 Έχει καμία ώρα που η κάρτα μου βγήκε εκτός, όποτε την βάζω γράφει «SIM Failure» και όποτε καλώ από άλλον αριθμό την εξυπηρέτηση πετάει μήνυμα για υπερφόρτωση δικτύου . What? Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2021 Όλα καλά εδώ, δεν ακούω ομως κάποιο σχετικό ηχογραφημένο μήνυμα στο 13738. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. June 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2021 Όλα καλά εδώ, δεν ακούω ομως κάποιο σχετικό ηχογραφημένο μήνυμα στο 13738. Καλούσα επι μια ώρα από VF και μια έλεγε «οι εκπρόσωποι είναι απασχολημένοι καλέστε αργότερα» και την άλλη για υπερφόρτωση Μόλις έπιασα γραμμή και μου είπαν ότι όλα είναι οκ από αυτούς και απλά ψόφησε στα 2 χρόνια η κάρτα. RIP Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. June 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2021 -Προτεραιότητα στην κατανάλωση έχουν τα ΜΒ του πακέτου της προσφοράς. -Τα ενσωματωμένα MB του πακέτου της προσφοράς είναι διαθέσιμα και στην περιαγωγή εντός ΕΕ/ΕΟΧ. Στο πακέτο εφαρμόζεται 5.530MB όριο στη χρήση δεδομένων εντός ΕΕ/ΕΟΧ. Πέραν του ορίου αυτού και μέχρι την κατανάλωση των διαθέσιμων ΜΒ, θα εφαρμόζεται επιπλέον χρέωση περιαγωγής 0,00372€/ΜΒ για την οποία ο συνδρομητής θα ενημερώνεται και με γραπτό μήνυμα. - Η προσφορά είναι διαθέσιμη για ενεργοποίηση μέχρι 31/08. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookype20 Δημ. June 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2021 -Προτεραιότητα στην κατανάλωση έχουν τα ΜΒ του πακέτου της προσφοράς. -Τα ενσωματωμένα MB του πακέτου της προσφοράς είναι διαθέσιμα και στην περιαγωγή εντός ΕΕ/ΕΟΧ. Στο πακέτο εφαρμόζεται 5.530MB όριο στη χρήση δεδομένων εντός ΕΕ/ΕΟΧ. Πέραν του ορίου αυτού και μέχρι την κατανάλωση των διαθέσιμων ΜΒ, θα εφαρμόζεται επιπλέον χρέωση περιαγωγής 0,00372€/ΜΒ για την οποία ο συνδρομητής θα ενημερώνεται και με γραπτό μήνυμα. - Η προσφορά είναι διαθέσιμη για ενεργοποίηση μέχρι 31/08. Μένει να διευκρινιστεί αν μπορεί να ενεργοποιηθεί περισσότερες από μία φορές! Παράθεση GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2021 Κατά 99% θα έχεις τη δυνατότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monae99 Δημ. June 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2021 "- Η προσφορά είναι διαθέσιμη για ενεργοποιήσεις έως και 31/8/2021." Η λέξη "ενεργοποιήσεις" θεωρώ ότι σημαίνει ότι θα μπορουμε πανω απο 1 φορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. June 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2021 Άκυρο Από poco f3 με Tapatalk Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. June 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2021 Τι εννοείτε? Εγώ την ενεργοποιώ τώρα για τρίτο σαββατοκύριακο κανονικά Από poco f3 με TapatalkΔιάβασε καλύτερα. Δεν λένε για το Σ/Κ. Αλλά για ολόκληρο μήνα με 10€. Νέα προσφορά. Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookype20 Δημ. June 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2021 "- Η προσφορά είναι διαθέσιμη για ενεργοποιήσεις έως και 31/8/2021." Η λέξη "ενεργοποιήσεις" θεωρώ ότι σημαίνει ότι θα μπορουμε πανω απο 1 φορά. To άλλαξαν... από "- Η προσφορά είναι διαθέσιμη για ενεργοποίηση μέχρι 31/08." σε "-Η προσφορά είναι διαθέσιμη για ενεργοποιήσεις έως και 31/8/2021." Super! Όλη η Ελλάδα ένα speedtest το καλοκαίρι!!! :p:lol::D Παράθεση GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monae99 Δημ. June 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2021 (edited) Πολυ δυνατή προσφορα. Μόνο η κόκκινη εταιρία δεν έχει απαντήσει. Λογικά το ίδιο θα δώσει. Update: 20gb/30 μέρες με 10€ Edited June 11, 2021 by Monae99 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2021 τι σχέση έχουν τα απεριόριστα με τα 20gb της voda? Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2021 Aρε cosmote! Aυτά είναι :D Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monae99 Δημ. June 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2021 τι σχέση έχουν τα απεριόριστα με τα 20gb της voda? Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Summer offer το ένα, summer offer το άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2021 Summer offer το ένα, summer offer το άλλο.άλλη άπλα το ένα άλλη το αλλο ίσως απαντήσει και σε αυτό η voda Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rob21 Δημ. June 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2021 Μπράβο Cosmote,πολύ θα με βολέψει αυτή η προσφορά το καλοκαίρι στο εξοχικό και έτσι δεν θα αναγκάζομαι να παίζω με το wifi του γείτονα λόγω απόστασης και κυρίως θα μπορώ να βλέπω youtube χωρίς να χρειάζεται να κατεβάζω βίντεο! Ελπίζω μόνο να υπάρχει η δυνατότητα να ενεργοποιούμε 2η φορά την προσφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. June 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2021 Ελπίζω μόνο να υπάρχει η δυνατότητα να ενεργοποιούμε 2η φορά την προσφορά. Και εγώ έχω αυτή την απορία, άραγε θα μπορούμε να το ενεργοποιήσουμε και 2η και 3η φορά όταν λήξουν; Στάλθηκε από το Redmi Note 8T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. June 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2021 Το έκαναν από "ενεργοποίηση" σε "ενεργοποιήσεις" εννοώντας πως θα μπορείς να το βάλεις κι άλλες φορές μέχρι τις 31/08. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
actorius Δημ. June 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2021 Για μετατροπη συμβολαιου σε wu, επειδη ειχα κανει πριν 4+ χρονια τη διαδικασια και δεν πολυθυμαμαι, παμε σε καταστημα λιγο πριν ληξει το συμβολαιο και ζηταμε μετατροπη ή γινεται πλεον τηλεφωνικα/ηλεκτρονικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotzyg Δημ. June 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2021 (edited) Στο μπάνερ στην εφαρμογή του whatsup της cosmote για την προσφορά των απεριόριστων data για το επόμενο και τελευταίο ΣΚ (που μάλιστα θα ισχύει και για την Δευτέρα), γράφει πλέον ότι έχει λήξει. Άρα ενώ γράφει ξεκάθαρα ότι ισχύει μέχρι το Σαββατοκύριακο του Αγίου Πνεύματος την έληξαν μία εβδομάδα νωρίτερα. Edit: μόλις ενεργοποίησαν πάλι την συγκεκριμένη προσφορά!!! Edited June 14, 2021 by sotzyg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. June 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2021 Αυτή η προσφορά με τα απεριόριστα data όλο το καλοκαίρι, θα μπορώ να τη βάλω σε ενα κινητό και να το έχω ωε σημείο πρόσβασης, δλδ να εκτός του να συνδεόμαστε με τα κινητά , τάμπλετ , θα μπορώ να βάλω καμιά κάμερα,aircondition κτλπ?Επίσης μετά το τέλος του καλοκαιριού , ισχύει ότι διαγράφεται το νούμερο μετά απο 12 μήνες? Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2021 Θα μπορείς ναι. Το νούμερο διαγράφεται 13 μήνες μετά την τελευταία ανανεωση που έκανες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. June 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2021 Αυτή η προσφορά με τα απεριόριστα data όλο το καλοκαίρι, θα μπορώ να τη βάλω σε ενα κινητό και να το έχω ωε σημείο πρόσβασης, δλδ να εκτός του να συνδεόμαστε με τα κινητά , τάμπλετ , θα μπορώ να βάλω καμιά κάμερα,aircondition κτλπ?Επίσης μετά το τέλος του καλοκαιριού , ισχύει ότι διαγράφεται το νούμερο μετά απο 12 μήνες?Από την εφαρμογή της cosmote την ενεργοποίησα κανονικά Από poco f3 με Tapatalk Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts