Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great

Recommended Posts

Δημ.
Summer offer το ένα, summer offer το άλλο.
άλλη άπλα το ένα άλλη το αλλο

ίσως απαντήσει και σε αυτό η voda

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

• Απαντήσεις 47,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Δημ.

Μπράβο Cosmote,πολύ θα με βολέψει αυτή η προσφορά το καλοκαίρι στο εξοχικό και έτσι δεν θα αναγκάζομαι να παίζω με το wifi του γείτονα λόγω απόστασης και κυρίως θα μπορώ να βλέπω youtube χωρίς να χρειάζεται να κατεβάζω βίντεο!

Ελπίζω μόνο να υπάρχει η δυνατότητα να ενεργοποιούμε 2η φορά την προσφορά.

Δημ.

Ελπίζω μόνο να υπάρχει η δυνατότητα να ενεργοποιούμε 2η φορά την προσφορά.

Και εγώ έχω αυτή την απορία, άραγε θα μπορούμε να το ενεργοποιήσουμε και 2η και 3η φορά όταν λήξουν;

Στάλθηκε από το Redmi Note 8T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

[img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img]

Δημ.
Το έκαναν από "ενεργοποίηση" σε "ενεργοποιήσεις" εννοώντας πως θα μπορείς να το βάλεις κι άλλες φορές μέχρι τις 31/08.
Δημ.
Για μετατροπη συμβολαιου σε wu, επειδη ειχα κανει πριν 4+ χρονια τη διαδικασια και δεν πολυθυμαμαι, παμε σε καταστημα λιγο πριν ληξει το συμβολαιο και ζηταμε μετατροπη ή γινεται πλεον τηλεφωνικα/ηλεκτρονικά;
Δημ. (edited)

Στο μπάνερ στην εφαρμογή του whatsup της cosmote για την προσφορά των απεριόριστων data για το επόμενο και τελευταίο ΣΚ (που μάλιστα θα ισχύει και για την Δευτέρα), γράφει πλέον ότι έχει λήξει. Άρα ενώ γράφει ξεκάθαρα ότι ισχύει μέχρι το Σαββατοκύριακο του Αγίου Πνεύματος την έληξαν μία εβδομάδα νωρίτερα.

Edit: μόλις ενεργοποίησαν πάλι την συγκεκριμένη προσφορά!!!

Edited by sotzyg
Δημ.
Αυτή η προσφορά με τα απεριόριστα data όλο το καλοκαίρι, θα μπορώ να τη βάλω σε ενα κινητό και να το έχω ωε σημείο πρόσβασης, δλδ να εκτός του να συνδεόμαστε με τα κινητά , τάμπλετ , θα μπορώ να βάλω καμιά κάμερα,aircondition κτλπ?Επίσης μετά το τέλος του καλοκαιριού , ισχύει ότι διαγράφεται το νούμερο μετά απο 12 μήνες?
Xiaomi Mi Mix 3
Δημ.

Θα μπορείς ναι.

Το νούμερο διαγράφεται 13 μήνες μετά την τελευταία ανανεωση που έκανες.

Δημ.
Αυτή η προσφορά με τα απεριόριστα data όλο το καλοκαίρι, θα μπορώ να τη βάλω σε ενα κινητό και να το έχω ωε σημείο πρόσβασης, δλδ να εκτός του να συνδεόμαστε με τα κινητά , τάμπλετ , θα μπορώ να βάλω καμιά κάμερα,aircondition κτλπ?Επίσης μετά το τέλος του καλοκαιριού , ισχύει ότι διαγράφεται το νούμερο μετά απο 12 μήνες?
Από την εφαρμογή της cosmote την ενεργοποίησα κανονικά

Από poco f3 με Tapatalk

No root->No problem
Δημ.
Θα μπορείς ναι.

Δεν παίζει ρόλο ότι οι ip στα καρτοκινητά τουλάχιστον δεν βγαίνουν απευθείας στο νετ?

Δημ.
Δεν παίζει ρόλο ότι οι ip στα καρτοκινητά τουλάχιστον δεν βγαίνουν απευθείας στο νετ?

Εξαρτάται από το τι θες να συνδέσεις. Πχ κάμερες που συνδέονται σε cloud (όπως xiaomi), θα παίζουν μια χαρά. Το ίδιο ισχύει και για τα τηλεκοντρόλ κλιματιστικών κλπ. Θέμα υπάρχει με το ΝΑΤ όταν θέλεις να διαχειριστείς απομακρυσμένα κάποια συσκευή μέσω πόρτας (πχ torrent client που τρέχει σε υπολογιστή), ή να μπεις στη σελίδα του ρουτερ απομακρυσμένα κ.α.

Όπως και να’χει, το ΝΑΤ σε καρτοκινητο δεν το γλιτώνεις.

Δημ.

Μπορείς να βγάλεις cosmoκάρτα. Κατόπιν, μπορείς να το αφήσεις cosmoκάρτα για 3 μήνες για να επωφεληθείς της προσφοράς και να το γυρίσεις μετά, ή να το γυρίσεις κατευθείαν σε whatsup. Η αλλαγή δεν έχει κόστος.

https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/cosmokarta.html

Η αλλαγή γίνεται στέλνοντας ΑΛΠΑΚ στο 1314 και μετά W.

Δημ. (edited)
Μπορώ να βγάλω κάρτα what's up online η πρέπει να πάω σε κατάστημα?

Όχι, δεν χρειάζεται να πας σε κατάστημα, η διαδικασία γίνεται αποκλειστικά online.

Αν θες αποκτήσεις νέο αριθμό What's Up, μπες εδώ.

Αν θες να μεταφέρεις τον αριθμό σου από άλλο δίκτυο απευθείας στο What's Up, μπες εδώ.

Edited by pluss
Δημ.
Ωραία θα τη βγάλω online, ελπίζω να μην έχω θέμα να συνδέσω aircondition, κάμερα και κάνα θερμοσίφωνα μέσω του κινητού μου. Θα κάνω μια προσπάθεια και θα επανέλθω... Είναι φοβερή προσφορά για 10 ευρώ μόνο..
Xiaomi Mi Mix 3
Δημ. (edited)

Καλημέρα σε όλους.

Είχα μία σύνδεση Cosmote την οποία γύρισα σε Cosmoκαρτα (τελείωσε η 24μηνη δέσμευση).

Τώρα θέλω να την γυρίσω από Cosmoκαρτα σε Whatsup.

Ερώτηση: Εάν αυτό το νούμερο μετά από κάποιες μέρες αλλάξει ΑΦΜ (γίνει μεταβίβασή) η σύνδεση θα παραμείνει Whatsup; Ότι GB-χρόνους-υπηρεσίες θα ενεργοποιήσω τώρα, θα παραμείνουν και μετά την αλλαγή ΑΦΜ;

Σημείωση (χωρίς να ξέρω εάν παίζει ρόλο). Το τώρα ΑΦΜ είναι επαγγελματικό. Θα μεταβιβαστεί σε οικιακό.

Edited by pavlidisc

iPhone 17 Pro Max - Apple Watch 10 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

Δημ.

Καλησπέρα σας,

Στις 9/5 έκανα ανανέωση του πρόγραμμα μου cosmote παλιο L σε Gigamax Unlimited.

Αυτό το έκανα μέσα απο το application της Cosmote.

Γνωρίζετε εάν μπορώ να διακόψω για να το κάνω Cosmoκάρτα.

Θα πληρώσω κάτι ?

Εχω δεσμευση 24 μηνες.

2020 - Vote China again :p Go Xiaomi Mi 9 lite

2018 - Back in the Android World...Honor 8 Black

Iphone 5s think different..

LG G2- Samsung S4 - Samsung S1 - Alfawise S92 !

Δημ.
Θα πρέπει να πληρώσεις το τέλος διακοπής, όπως αυτό ορίζεται στο πινακακι του συμβολαίου σου.
Δημ.

Με ποιο τρόπο θα μπορέσω να ενεργοποιήσω την υπηρεσία ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΛΗΣΕΩΝ με SMS, με τους παρακάτω όμως όρους:

1. Να ειδοποιούμαι με SMS όταν κάποιος με καλεί ενώ εγώ μιλάω σε άλλη γραμμή (κατειλημμένο) ή όταν το κινητό μου είναι εκτός περιοχής κάλυψης (εκτός δικτύου), όμως να ΜΗΝ ενημερώνεται αυτός που με καλεί ότι εγώ ειδοποιήθηκα για την κλήση του.

2. Όταν το κινητό μου είναι κατειλημμένο να δείχνει στον καλούντα ότι είναι κατειλημμένο και όταν είμαι εκτός δικτύου να του δείχνει ότι είναι εκτός δικτύου και

3. Να ΜΗΝ έχω καθόλου ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΗ!!!

Ο αριθμός μου είναι COSMOTE WHATS UP 694xxxxxxx

0. HTC HD2

1. APPLE iPHONE 6S Plus 64Gb

2. SAMSUNG GALAXY S9+

Δημ.
Μέσω του My Cosmote από υπολογιστή, θα ενεργοποιήσεις το «Ειδοποίηση κλήσεων χωρίς ενημερωση του καλούντα». Εναλλακτικά μέσω του chat ή του 13738.
Δημ.
Με ποιο τρόπο θα μπορέσω να ενεργοποιήσω την υπηρεσία ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΛΗΣΕΩΝ με SMS, με τους παρακάτω όμως όρους:

1. Να ειδοποιούμαι με SMS όταν κάποιος με καλεί ενώ εγώ μιλάω σε άλλη γραμμή (κατειλημμένο) ή όταν το κινητό μου είναι εκτός περιοχής κάλυψης (εκτός δικτύου), όμως να ΜΗΝ ενημερώνεται αυτός που με καλεί ότι εγώ ειδοποιήθηκα για την κλήση του.

2. Όταν το κινητό μου είναι κατειλημμένο να δείχνει στον καλούντα ότι είναι κατειλημμένο και όταν είμαι εκτός δικτύου να του δείχνει ότι είναι εκτός δικτύου και

3. Να ΜΗΝ έχω καθόλου ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΗ!!!

Ο αριθμός μου είναι COSMOTE WHATS UP 694xxxxxxx

για δες εδω https://www.cosmote.gr/pdf/COSMOTE_Tilefonitis.pdf

3. για να απενεργοποιησεις τον τηλεφωνητη απενεργοποιησε την προωθηση #002# και πληκτρο κλησης.

οσο για την ενεργοποιηση ειδοποιησης κλησεων επειδη το νουμερο σου ειναι απο φορητοτα ( απο vodafone ) για αυτο ξεκιναει απο 694 τοτε καλυτερα να καλεσεις το 13888 και να σου δωσουνε τον τροπο ενεργοποιησης διοτι αλλαζει αμα το νουμερο ειναι απο φορητητα.

απο 24/10/2025 nova 5g internet , αντιο cosmote σταθερη adsl 7-9mbs+booster 2 . 

εχω δει 92mbs και 19 mbs up. . γενικα το up ενω ειναι εως 10 πιανει παραπανω το χαμηλοτερο που εχω δει 15up. και το χαμηλοτερο που εχω δει σε down 35. Μακαρι να μην εχει προβληματα σε βαθος χρονου θα δειξει.  Παντως το εξωτερικο modem ειναι στο αυτοματο 5g nsa και 4g . Δεν την κλειδωνουνε στο μονο 5g οπως ονομαζεται το προγραμμα. 

Δημ.
Δεν πιάνει με το ##002#, ούτε αυτές οι οδηγίες πιάνουν αν δεν είναι ενεργός ο τηλεφωνητής στη γραμμη. Πρέπει να το αλλάξει από το δίκτυο, μέσω του my cosmote ή μέσω της εξυπηρέτησης.
Δημ.
2eacbd15b4107cb6eba44739a80ffcc6.jpg

-Προτεραιότητα στην κατανάλωση έχουν τα ΜΒ του πακέτου της προσφοράς.

-Τα ενσωματωμένα MB του πακέτου της προσφοράς είναι διαθέσιμα και στην περιαγωγή εντός ΕΕ/ΕΟΧ. Στο πακέτο εφαρμόζεται 5.530MB όριο στη χρήση δεδομένων εντός ΕΕ/ΕΟΧ. Πέραν του ορίου αυτού και μέχρι την κατανάλωση των διαθέσιμων ΜΒ, θα εφαρμόζεται επιπλέον χρέωση περιαγωγής 0,00372€/ΜΒ για την οποία ο συνδρομητής θα ενημερώνεται και με γραπτό μήνυμα.

- Η προσφορά είναι διαθέσιμη για ενεργοποίηση μέχρι 31/08.

To εχει δει κανεις σε Csomocarta;