mr_47 Δημ. June 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2021 Εγω παντως σε speed tests βλέπω κοσμοτε γρηγορότερη. Σίγουρα θα εξαρτάται και από την περιοχη που γίνεται η μέτρηση. Δική μου συμβουλή, βάλε για 1 μήνα μετρητή και εάν δεις μεγάλες διαφορές κυνήγησε τους έχοντας αποδείξεις. Χρησιμοποιώντας ταυτόχρονα και τις 2 εταιρείες βλέπω έχει καλύτερο 4g η wind, απ' ό,τι καταλαβαίνω λόγω του είδους των κεραιών που προτίμησαν, αλλά χειρότερο 3g. Καλύτερο 3g η cosmote, αλλά το 4g δεν είναι τόσο καλό, λόγο πάλι επιλογής διαφορετικής συχνότητας κεραιών από τη wind, αλλά και αριθμού συνδρομητών. Δυστυχώς κυνηγάω άλλα πράγματα αυτό τον καιρό. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monae99 Δημ. June 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2021 Εύχομαι αυτά που κυνηγάς να έχουν καλά αποτελέσματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. June 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2021 Καλύτερο 3g η cosmote, αλλά το 4g δεν είναι τόσο καλό, Φτου να πάρει και το καταργούν. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2021 Όλα τα καλά πράγματα, κάποτε τελειώνουν :worry: Καλό μας κουράγιο και να ετοιμαζόμαστε για φορητότητα σε ένα 3μηνο που ξεκινάει η κατάργηση του 3g.. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2021 Εύχομαι αυτά που κυνηγάς να έχουν καλά αποτελέσματα. Σ’ ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monae99 Δημ. June 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2021 (edited) Παρατήρησα ότι στην προσφορά του απεριόριστου ίντερνετ για το σκ δεν έχει ημερομηνία λήξης (ενώ οι κόκκινοι έχουν) Update: για 5 σκ τελικα (μέχρι και τη Δευτέρα του Αγ.Πνευματος). Στο app πάντως δεν έλεγε τπτ. https://www.whatsup.gr/paketa/paketa-internet/sk-soy-egine-kalytero-tora?fbclid=IwAR0qRpqRD0zADxHazkQGPKRYXqUBxa1toGYPhemqxXaDegO8AdU1jmyGW8Y Edited June 3, 2021 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. June 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2021 Λίγο off topic. Έγινε τίποτα με το tapatalk? Βλέπω δε λειτουργεί πλέον με το φορουμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2021 εχει θεμα δικο του: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=406781 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. June 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2021 (edited) Παίζει και αυτό το topic https://r.tapatalk.com/shareLink/topic?url=https%3A%2F%2Fwww%2Emyphone%2Egr%2Fforum%2Fshowthread%2Ephp%3Ft%3D489602&share_tid=489602&share_fid=4676&share_type=t&link_source=app Εν συντομία βάλε για λίγο καιρό την 8.8.6 έκδοση και βλέπουμε.... Άμα δεν θες να σε ζαλίζει το play store ότι χρειάζεται update, πριν κάνεις εγκατάσταση το apk πέρασε το από zipsighner Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited June 4, 2021 by tolisfz6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2021 Το κακό είναι ότι όλο την αναβαθμίζει αυτόματα και φτου πάλι από την αρχή. Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited , Vodafone Red Unlimited, Q VIP, Nova Fiber 500 + EON. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. June 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2021 Το κακό είναι ότι όλο την αναβαθμίζει αυτόματα και φτου πάλι από την αρχή. Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας TapatalkΓιατί δεν απενεργοποιείς τις αυτόματες ενημερώσεις από το play store, εγώ έτσι έκανα και είμαι κομπλέ Στάλθηκε από το Redmi Note 9S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. June 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2021 Έχει καμία ώρα που η κάρτα μου βγήκε εκτός, όποτε την βάζω γράφει «SIM Failure» και όποτε καλώ από άλλον αριθμό την εξυπηρέτηση πετάει μήνυμα για υπερφόρτωση δικτύου . What? Παράθεση myPhone showcase Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2021 Όλα καλά εδώ, δεν ακούω ομως κάποιο σχετικό ηχογραφημένο μήνυμα στο 13738. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. June 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2021 Όλα καλά εδώ, δεν ακούω ομως κάποιο σχετικό ηχογραφημένο μήνυμα στο 13738. Καλούσα επι μια ώρα από VF και μια έλεγε «οι εκπρόσωποι είναι απασχολημένοι καλέστε αργότερα» και την άλλη για υπερφόρτωση Μόλις έπιασα γραμμή και μου είπαν ότι όλα είναι οκ από αυτούς και απλά ψόφησε στα 2 χρόνια η κάρτα. RIP Παράθεση myPhone showcase Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. June 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2021 -Προτεραιότητα στην κατανάλωση έχουν τα ΜΒ του πακέτου της προσφοράς. -Τα ενσωματωμένα MB του πακέτου της προσφοράς είναι διαθέσιμα και στην περιαγωγή εντός ΕΕ/ΕΟΧ. Στο πακέτο εφαρμόζεται 5.530MB όριο στη χρήση δεδομένων εντός ΕΕ/ΕΟΧ. Πέραν του ορίου αυτού και μέχρι την κατανάλωση των διαθέσιμων ΜΒ, θα εφαρμόζεται επιπλέον χρέωση περιαγωγής 0,00372€/ΜΒ για την οποία ο συνδρομητής θα ενημερώνεται και με γραπτό μήνυμα. - Η προσφορά είναι διαθέσιμη για ενεργοποίηση μέχρι 31/08. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookype20 Δημ. June 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2021 -Προτεραιότητα στην κατανάλωση έχουν τα ΜΒ του πακέτου της προσφοράς. -Τα ενσωματωμένα MB του πακέτου της προσφοράς είναι διαθέσιμα και στην περιαγωγή εντός ΕΕ/ΕΟΧ. Στο πακέτο εφαρμόζεται 5.530MB όριο στη χρήση δεδομένων εντός ΕΕ/ΕΟΧ. Πέραν του ορίου αυτού και μέχρι την κατανάλωση των διαθέσιμων ΜΒ, θα εφαρμόζεται επιπλέον χρέωση περιαγωγής 0,00372€/ΜΒ για την οποία ο συνδρομητής θα ενημερώνεται και με γραπτό μήνυμα. - Η προσφορά είναι διαθέσιμη για ενεργοποίηση μέχρι 31/08. Μένει να διευκρινιστεί αν μπορεί να ενεργοποιηθεί περισσότερες από μία φορές! Παράθεση GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky, caiman, mustang & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2021 Κατά 99% θα έχεις τη δυνατότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monae99 Δημ. June 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2021 "- Η προσφορά είναι διαθέσιμη για ενεργοποιήσεις έως και 31/8/2021." Η λέξη "ενεργοποιήσεις" θεωρώ ότι σημαίνει ότι θα μπορουμε πανω απο 1 φορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. June 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2021 Άκυρο Από poco f3 με Tapatalk Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. June 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2021 Τι εννοείτε? Εγώ την ενεργοποιώ τώρα για τρίτο σαββατοκύριακο κανονικά Από poco f3 με TapatalkΔιάβασε καλύτερα. Δεν λένε για το Σ/Κ. Αλλά για ολόκληρο μήνα με 10€. Νέα προσφορά. Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookype20 Δημ. June 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2021 "- Η προσφορά είναι διαθέσιμη για ενεργοποιήσεις έως και 31/8/2021." Η λέξη "ενεργοποιήσεις" θεωρώ ότι σημαίνει ότι θα μπορουμε πανω απο 1 φορά. To άλλαξαν... από "- Η προσφορά είναι διαθέσιμη για ενεργοποίηση μέχρι 31/08." σε "-Η προσφορά είναι διαθέσιμη για ενεργοποιήσεις έως και 31/8/2021." Super! Όλη η Ελλάδα ένα speedtest το καλοκαίρι!!! :p:lol::D Παράθεση GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky, caiman, mustang & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monae99 Δημ. June 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2021 (edited) Πολυ δυνατή προσφορα. Μόνο η κόκκινη εταιρία δεν έχει απαντήσει. Λογικά το ίδιο θα δώσει. Update: 20gb/30 μέρες με 10€ Edited June 11, 2021 by Monae99 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2021 τι σχέση έχουν τα απεριόριστα με τα 20gb της voda? Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2021 Aρε cosmote! Aυτά είναι :D Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monae99 Δημ. June 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2021 τι σχέση έχουν τα απεριόριστα με τα 20gb της voda? Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Summer offer το ένα, summer offer το άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts