Jump to content

sotzyg

Members
  • Δημοσιεύσεις

    184
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by sotzyg

  1. Καμία ενημέρωση για παραλαβή. Έχω προπαραγγειλει εγώ από Πλαίσιο και ο αδελφός μου από istorm
  2. Όταν ενεργοποιήσουμε το πακέτο με το απεριόριστο ίντερνετ με 9,9 ευρώ, πιστεύω ότι έχουν προτεραιότητα στην κατανάλωση τα απεριόριστα και δεν θα έχουμε κανένα θέμα ότι πρέπει πρώτα να καταναλωθούν τα υπόλοιπα GB που έχουμε υπόλοιπο με ημερομηνία λήξης νωρίτερα των απεριορίστων ?
  3. Με πήραν τηλέφωνο από την cosmote για προώθηση καρτοσυμβολαιου με 300 λεπτά προς όλους και 500mb Ίντερνετ. Καλά, αυτοί που ζουν; εδώ η ίδια εταιρία δίνει απεριόριστα λεπτά προς όλους και 1.5GB + 2GB reloaded Ίντερνετ με 13,5 ευρώ και τελική τιμή τα 15€ με τον φόρο.
  4. Στο μπάνερ στην εφαρμογή του whatsup της cosmote για την προσφορά των απεριόριστων data για το επόμενο και τελευταίο ΣΚ (που μάλιστα θα ισχύει και για την Δευτέρα), γράφει πλέον ότι έχει λήξει. Άρα ενώ γράφει ξεκάθαρα ότι ισχύει μέχρι το Σαββατοκύριακο του Αγίου Πνεύματος την έληξαν μία εβδομάδα νωρίτερα. Edit: μόλις ενεργοποίησαν πάλι την συγκεκριμένη προσφορά!!!
  5. Αυτό ακριβώς λέω και εγώ ότι δεν το αλλάζουν, αν σου έκαναν νέο συμβόλαιο θα είχες ουσιαστικό όφελος την 2ετία χρήσης, ενώ έτσι όπως το κάνουν έχεις όφελος λίγους μήνες μέχρι να λήξει το παλαιό συμβόλαιο που είχες και μετά μπαίνεις σε περιπέτειες με την τιμή ανανέωσης που θα σου πουν...
  6. Έχετε λίγο την προσοχή σας όταν σας κάνουν προσφορά να πάτε με δελεαστική τιμή σε ανώτερο πρόγραμμα ομιλίας και data χωρίς και νέα διετή ανανέωση του συμβολαίου. Υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να την πατήσετε όπως εγώ που έκανα την συμφέρουσα αναβάθμιση που μου προτείνατε και όταν μετά από λίγους μήνες έληξε το συμβόλαιο μου και μου έκαναν πρόταση για ανανέωση, η πρόταση αυτή ήταν φυσικά για το αναβαθμισμένο πακέτο που είχα και ήταν αρκετά υψηλότερη τιμή απο αυτήν που μου είχαν δώσει για να μεταφερθώ σε αυτό. Και φυσικά ούτε λόγος για να μου γίνει προσφορά να πάω σε χαμηλότερο και πιο οικονομικό πακέτο. Δηλαδή εγκλωβίστηκα πλέον σε υψηλή τιμολόγηση και το γύρισα σε κάρτα. Τουλάχιστον αν έκαναν και 2ετή ανανέωση συμβολαίου μαζί με την νέα προσφορά θα είχα την δελεαστική προσφορά για δύο χρόνια...
  7. Οι εποχές έχουν αλλάξει και πλέον δεν είναι και τόσο εύκολο να πιέσεις την Cosmote στην ανανέωση συμβολαίου για καλύτερη προσφορά, γιατί δεν τους ενδιαφέρει και τόσο πολύ αν κάτσεις ή αν φύγεις. Η τακτική που εφαρμόζουν είναι συγκεκριμένη, σου δίνουν μία πολύ καλή προσφορά για να αλλάξεις το παλαιό πακέτο συμβολαίου στα νέα προγράμματα, εσύ δέχεσαι την προσφορά γιατί είναι συμφέρουσα και όταν τελειώσει το συμβόλαιο σου και πας για την ανανέωση σου δίνουν εμφανέστατα ακριβότερη τιμή. Το ίδιο γίνεται σε όλες τις προσφορές που κάνουν είτε για να σε πάρουν σαν πελάτη είτε για να πας απο καρτοκινητό σε συμβόλαιο. Στην αρχή χαμηλή τιμή και μετά κάθε ανανέωση και υψηλότερη. Αν δεν θες φεύγεις, εγώ το έκανα καρτοκινητό και ησύχασα και η cosmote έχασε από μένα 35 ευρώ το μήνα (25 ευρώ η διαφορά με το συμβόλαιο που είχα) Άλλωστε αυτός είναι και ο λόγος που αφήνουν τις αρχικές τιμές στα πακέτα συμβολαίου τόσο ακριβές, που στην ουσία δεν τις πληρώνει κανείς σε αυτό το ύψος. Ο λόγος είναι να παίζουν με τις προσφορές και να υπάρχει η ρήτρα της αρχικής τιμής ώστε να μην μπορείς να σπάσεις το συμβόλαιο γιατί πρέπει να πληρώσεις την διαφορά της αρχικής τιμής με την τιμή προσφοράς επί τους μήνες που έχεις διανύσει ήδη.
  8. Μέχρι τώρα δεν έχει ανακοινωθεί καμία αλλαγή, ισχύουν τα 8,5 ευρώ για ενεργοποίηση του πακέτου
  9. Μόλις μου ήρθε μήνυμα από COSMOTE ότι μου έδωσαν τα 3GB δώρο για 15 ημέρες από την ενεργοποίηση του πακέτου combo (με αυτόματη ανανέωση)
  10. Έτσι και αλλιώς γράφει ότι το online bonus των 3GB ισχύει για ενεργοποιήσεις πακέτου που θα γίνουν μέχρι τέλος του μήνα. Άρα είναι μόνο για μία φορά
  11. Έκανα και εγώ την ίδια ακριβώς ενέργεια και μου μετέφερε όλα τα υπόλοιπα σε ομιλία και ίντερνετ στις καινούργιες ημερομηνίες που λήγει το νέο πρόγραμμα. Μόνο τα 3gb δώρο για 15 ημέρες δεν μου έχει δώσει ακόμα
  12. Νέα πακέτα και τροποποιήσεις, δεν βλέπω και καμία μεγάλη αλλαγή https://www.cosmote.gr/announcements/mobile/300320_nea_paketa_kartokinitis.pdf
  13. Θα επισημάνω και εγώ για τα 15GB δώρο, η κατανάλωση των δεδομένων χρεώνονται αναλόγως την ημερομηνία που λήγουν. Πρώτα καταναλώνονται αυτά που λήγουν νωρίτερα. Στην ουσία αυτοί που έχουν μαζέψει πολλά GB από ανανεώσεις πρέπει να κάνουν μια ανανέωση χρόνου με ενεργοποίηση πακέτου μετά την ενεργοποίηση του δώρου ώστε να επωφεληθούν τα 15GB
  14. Πάγια τακτική της COSMOTE, σε βάζει σε κάποιο προγραμμα συμβολαίου με συμφέρουσα προσφορά και μετά σε κάθε ανανέωση συμβολαίου σου ανεβάζει το πάγιο. Το κάνει πάντα. Η απειλή ότι θα πας σε άλλη εταιρία πλέον νομίζω ότι δεν πιάνει, οι περισσότερες πιθανότητες είναι να σε πάρουν μία φορά τηλέφωνο, να τους πεις ότι θες καλύτερη προσφορά και μετά να σου πουν ότι δεν υπάρχει άλλη προσφορά για σένα και σου έχουν κάνει την καλύτερη δυνατή. Καλύτερα ψάξε στα αλήθεια την αγορά να δεις τι σου προσφέρουν οι άλλες εταιρίες και δες τι σε συμφέρει. Ακόμα δες και την πιθανότητα να τα γυρίσεις σε κάρτα με κάποια εταιρία που παρέχει σε πακέτα αυτά που θες.
  15. Έχω δοκιμάσει να κάνω κλήσεις με viber out και η διαπίστωση μου είναι ότι δεν έχει καλή ποιότητα ήχου, αν και με αρκετά καλή σύνδεση ίντερνετ ο ήχος δεν είναι αντίστοιχος της κανονικής κλήσης με sim.
  16. Μου ήρθε μόνο στην μία από τις δυο γραμμές whatsup που έχω και είναι αυτή που πήρα την ημέρα με το πρόβλημα τηλέφωνο στις βλάβες της COSMOTE χωρίς φυσικά να καταφέρω να μιλήσω σε κάποιον. Άρα αυτός που είχε πρόβλημα και δεν κάλεσε την COSMOTE δεν τον αποζημιώνει.
  17. sotzyg

    4G LTE

    Χωρίς σχόλια...
  18. sotzyg

    4G LTE

    Μεμονωμένα πάθαμε τα ίδια με χθες. Μεμονωμένα φυσικά!!!
  19. Πρόβλημα και στην Αττική, δυο νούμερα που έχω COSMOTE και στα δυο δεν δουλεύει το Ίντερνετ....
  20. Σε όλα τα προγράμματα τους πρόσθεσαν ένα πακέτο με giga max και ανέβασαν την αρχική τιμή του πακέτου και έκαναν έκπτωση πάνω σε αυτήν ώστε να έρθει ίδια σχεδόν με την προηγούμενη τιμή που είχαν. Αυτό θα επηρεάσει αρνητικά τους πελάτες στις νέες επιδοτήσεις για ανανέωση συμβολαίου γιατί η έκπτωση υπολογίζεται στην αρχική τιμή του πακέτου.
  21. Όσα είναι σε κοινό ΑΦΜ μπαίνουν άμεσα, μπορείς όμως να αιτηθείς και να βάλεις και νούμερα που ανήκουν σε άλλο όνομα αλλά έχουν κοινή διεύθυνση με εσένα.
  22. Σωστά ακούγονται, στην πράξη θα δεις όμως αν βολεύει να κάνεις κλήσεις μόνο μέσω Ίντερνετ και αν έχεις παντού τουλάχιστον 3G σήμα. Όσο αφορά ποιο πακέτο Ίντερνετ πρώτα καταναλώνεις, αυτό που λήγει πρώτο. Σε όλα τα πακέτα έτσι γίνεται, βλέπεις πότε λήγει το καθένα και καταλαβαίνεις την σειρά που θα καταναλώνονται
  23. Ακριβώς το ίδιο θέμα είχα και εγώ, με έβαλαν μετά από προσφέρουσα προσφορά από το XL το παλιό στο XL το καινούργιο και όταν ήρθε η στιγμή της ανανέωσης συμβολαίου μου είπαν 46€. Τους είπα ότι θέλω να πάω σε ένα προγραμμα κάτω (δηλαδή το L) και δεν υπήρχε καμία προσφορά γι αυτό το προγραμμα. Όταν τελείωσε το συμβόλαιο το έκανα whatsup και χαιρέτησα τα συμβόλαια και τις προσφορές τους οι οποίες σε κάθε ανανέωση συμβολαίου πήγαιναν προς τα πάνω σε τιμή. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω την λογική τους, σε βάζουν μέσα σε ένα προγραμμα αρχικά με συμφέρουσα προσφορά και στην συνέχεια σε ανεβάζουν με κάθε ανανέωση συμβολαίου και σε διώχνουν από τα συμβόλαια.
  24. Καλά έκανες! Είναι πάγια τακτική η κάθε ανανέωση συμβολαίου να σε πηγαίνουν προς τα πάνω στα χρήματα που πληρώνεις, δίνοντας σου κάποια MB ως τυρί.
×
×
  • Create New...