simosthe Δημ. July 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2020 Μόλις μου προτείνανε να αναβαθμιστω σε πακέτο καρτοσυμβολαιου με 12,89€. Παρέχουν 15 ώρες σε δίκτυο κόσμοτε, 200 προς όλους κ 1,2ΓΒ το μήνα, όλα μεταφερόμενα στον επόμενο αν επιζησουν κ 1 ευρώ κάβα κάθε μήνα. Στο σχόλιο μου ότι τα νέα πακέτα what's up δίνουν 300/300/300 μου απάντησε ότι η προσφορά είναι με χρέωση ανά λεπτό. Πολύ μακριά από το να είναι καλή η προσφοράΤην ίδια προσφορά μου πρότειναν αλλά μετά από δική μου ερώτηση αν είναι τελική τιμή μου είπαν δεν είναι αλλά πάει κάπου στα 16 με 17 ευρώ. Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrissy Δημ. July 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2020 Απ' ο,τι βλέπω δεν πρέπει να έχει αναφερθεί παλαιότερα, μόλις παρατήρησα την εξής αλλαγή στο reload it: Με online ανανέωση >12 ευρώ αν επιλέξεις 1200mb για 1 μήνα δίνει +500mb επιπλέον Φαίνεται ότι αυξάνονται τα κίνητρα (ή μήπως η πίεση;) για να βάζουμε κάρτα των 12 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. July 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2020 Έχει αναφερθεί τρεις σελίδες πιο πίσω (2376). Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. July 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2020 Τα κίνητρα και η πίεση είναι η κατάργηση του πακέτου των 8,5€ με την αναγκαστική επιλογή των 10€ πλέον Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfeas92 Δημ. July 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2020 Την ίδια προσφορά μου πρότειναν αλλά μετά από δική μου ερώτηση αν είναι τελική τιμή μου είπαν δεν είναι αλλά πάει κάπου στα 16 με 17 ευρώ. Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτό είναι παράνομο σαν πρακτική και μου το έχουν πει από την ίδια την cosmote... Αν στο ξανακάνουν να ζητήσεις τον supervisor που ήδη θα ακούει τη γραμμή δηλαδή. Δεν είναι υποχρεωμένος ο καταναλωτής να ξέρει ποιά είναι η τελική τιμή και πόσοι είναι οι φόροι. Η τιμή που δίνεται πρέπει να είναι απο την αρχή η τελική. Μεγάλη προσοχή παιδιά με τα συμβόλαια...Αν το μετανιώσετε, δύσκολα ξεμπλέκετε. Το έχω ξαναπεί, αλλά είχα πρόσφατα μεγάλη ταλαιπωρία μετά απο 5 έτη στο καρτοσυμβόλαιο και προσπαθώ να ενημερώσω. Να θυμάστε οτι όταν η εταιρία καίγεται και σας κυνηγάει να υπογράψετε, η τσέπη σας στο τέλος του χρόνου θα είναι πιο άδεια και πιο γεμάτη η δική τους. Σε διαφορετική περίπτωση δεν θα σπαταλούσαν εργατοώρες και μεροκάματα γι όλες αυτές τις ενημερώσεις απο τη στιγμή που είσαι ήδη πελάτης της εταιρίας, έστω και με κάρτα. Παράθεση Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrissy Δημ. July 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2020 Τα κίνητρα και η πίεση είναι η κατάργηση του πακέτου των 8,5€ με την αναγκαστική επιλογή των 10€ πλέον Σίγουρα ισχύει αυτό αλλά σίγουρα υπάρχουν και χρήστες που δεν βάζουν απαραίτητα κάθε μήνα κάρτα ή/και πακέτο και δεν επηρεάζονται άμεσα. Όπως επίσης και χρήστες που έχουν μαζέψει υπόλοιπο και δεν είναι απαραίτητο να βάλουν 12 ευρώ. Όπως και να'χει, η προσφορά αυτή είναι για να χρυσώσει λίγο το χάπι για την αύξηση των πακέτων σε όσους είναι "τακτικοί πελάτες" και ίσως να παρακινήσει τους υπόλοιπους να βάλουν 12 ευρώ αντί για 10. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. July 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2020 Όσοι είστε συνδρομητές του What’s up, ανοίξτε το παρακάτω link από τον browser της συσκευής σας και θα λάβετε 10GB Internet After Dark για 30 ημέρες. Κρίνεται αναγκαίο να επισημανθεί ότι τα 10GB ισχύουν από τις 22:00 το βράδυ μέχρι τις 8 το πρωί.Το πακέτο μπορεί να ενεργοποιηθεί μέχρι τις 31 Ιουλίου!! Κάντε κλικ εδώ: http://www.whatsup.gr/c/keraunovolos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2020 Όσοι είστε συνδρομητές του What’s up, ανοίξτε το παρακάτω link από τον browser της συσκευής σας και θα λάβετε 10GB Internet After Dark για 30 ημέρες. Κρίνεται αναγκαίο να επισημανθεί ότι τα 10GB ισχύουν από τις 22:00 το βράδυ μέχρι τις 8 το πρωί.Το πακέτο μπορεί να ενεργοποιηθεί μέχρι τις 31 Ιουλίου!! Κάντε κλικ εδώ: http://www.whatsup.gr/c/keraunovolosΆψογα. Λογικά θα έχουν βάλει και άλλα κρυμμένα δώρα όπως πέρσι σε κάποια αντίστοιχη προσφορά έδιναν και λεπτά ομιλίας και SMS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2020 Μόνο από τον γέροντα στο Instagram είναι το δώρο, δεν κυκλοφορούν άλλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. July 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2020 Όσοι είστε συνδρομητές του What’s up, ανοίξτε το παρακάτω link από τον browser της συσκευής σας και θα λάβετε 10GB Internet After Dark για 30 ημέρες. Κρίνεται αναγκαίο να επισημανθεί ότι τα 10GB ισχύουν από τις 22:00 το βράδυ μέχρι τις 8 το πρωί.Το πακέτο μπορεί να ενεργοποιηθεί μέχρι τις 31 Ιουλίου!! Κάντε κλικ εδώ: http://www.whatsup.gr/c/keraunovolos Σ'ωραίος!!!! Μόλις το ενεργοποίησα! Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2020 Όσοι είστε συνδρομητές του What’s up, ανοίξτε το παρακάτω link από τον browser της συσκευής σας και θα λάβετε 10GB Internet After Dark για 30 ημέρες. Κρίνεται αναγκαίο να επισημανθεί ότι τα 10GB ισχύουν από τις 22:00 το βράδυ μέχρι τις 8 το πρωί.Το πακέτο μπορεί να ενεργοποιηθεί μέχρι τις 31 Ιουλίου!! Κάντε κλικ εδώ: http://www.whatsup.gr/c/keraunovolos Thank you!! :respect: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. July 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2020 Εγώ δοκιμάζω και μου λέει ότι εξαντλήθηκε. Ισχυει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ducatista88 Δημ. July 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2020 Κ εμένα δεν με παραπέμπει στο δώρο Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. July 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2020 Εγώ δοκιμάζω και μου λέει ότι εξαντλήθηκε. Ισχυει;Στους όρους αναφέρει πως είναι για τις πρώτες 20.000 ενεργοποιήσεις. Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. July 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2020 ουαου! αρα τι εως 31 ιουλιου; τελειωσε κιολας; πφφφ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2020 Πωωω ευτυχώς το πρόλαβα!!!! Μια χαρά! Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. July 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2020 Μόλις το ενεργοποίησα. ευχαριστούμε! Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xinarisbet Δημ. July 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2020 Ευχαριστουμε φίλε! Εκανα και φολο στο ινστα και εάν δω κάτι άλλο θα το στείλω εδω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. July 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2020 (edited) σιγουρα εληξε; εγω βλεπω οτι μολις την ανεβασε καποιος στα λαγωνικα εμενα παντως με παει στο playstore για να εγκαταστησω το whatsup, ενω το εχω.. οτι ναναι... Edited July 17, 2020 by patrickdrd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaguar13 Δημ. July 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2020 Μόλις το ενεργοποίησα, ισχύει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2020 Πριν κανενα 2ωρο που είχα δοκιμάσει δεν λειτούργησε το λινκ. Το ξαναέκανα μόλις τώρα και έδωσε το δώρο. Παρηγοριά μάλλον ώστε να ξεχάσουμε την επικείμενη κατάργηση στις 20/7 των 8.5€ πακέτων... Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. July 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2020 εγω οσες φορες κι αν προσπαθησα δεν δουλευει, δεν μπορω να καταλαβω τι κανω λαθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. July 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2020 Καλησπέρα παιδιά, έχω κάπου 100giga από αγορασμενα πακετα όπου ανανεώνονται κάθε μήνα. Αν βάλω αυτό το καλοκαιρινό των 10γκιγκα, θα προσθεθει στα υπάρχων; Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2020 Όχι, είναι αυτόνομο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. July 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2020 Σ'ωραίος!!!! Μόλις το ενεργοποίησα! Μπράβο ρε φίλε μας έσωσες!! Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts