Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτο εχω βρει και εγω αλλα ειπα μηπως υπαρχει καποια καλλίτερη επιλογη.

Ξερεις μηπως οταn λεει

Η ενεργοποίηση δεύτερου πακέτου μπορεί να γίνει μόνο εάν έχει καταναλωθεί το πρώτο.

τι εννοει το 1,1 GB η τα 3GB?

Ευχαριστω

Τα 3.

1,1gb είναι το όριο στην Ε.Ε., τα υπόλοιπα 1,9 μπορείς μόνο στην Ελλάδα να τα χρησιμοποιήσεις.

Sent from my Redmi Note5 using Tapatalk

• Απαντήσεις 44,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Αν δεν απατώμαι τώρα τελευταία άλλαξε και υπάρχει το my internet και έξω

Στη σελιδα της Cosmote παντως στην ερωτηση αν μπορει να γινει χρηση της υπηρεσιας στην περιαγωγη ....η απαντηση ειναι...

Η υπηρεσία COSMOTE My Internet δεν είναι διαθέσιμη κατά την Περιαγωγή για τους συνδρομητές Καρτοσυμβολαίου και για τους συνδρομητές Καρτοκινητής.

Αν δεν απατώμαι τώρα τελευταία άλλαξε και υπάρχει το my internet και έξω

Μόνο για συμβόλαια όμως.

https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/my_internet_european_union_res.html

Στη σελιδα της Cosmote παντως στην ερωτηση αν μπορει να γινει χρηση της υπηρεσιας στην περιαγωγη ....η απαντηση ειναι...

Η υπηρεσία COSMOTE My Internet δεν είναι διαθέσιμη κατά την Περιαγωγή για τους συνδρομητές Καρτοσυμβολαίου και για τους συνδρομητές Καρτοκινητής.

Και επειδή δεν είχαν χώρο κατάργησαν την επιλογή 30 ευρώ + 3 δώρο...

Προσεξα οτι στην online ανανεωση έβαλαν και την επιλογή 12€, η οποία μεταφέρει το υπόλοιπο για 3 μήνες.

πολυ καλο αυτο διοτι περα οτι μεταφερει το υπολοιπο για 3 μηνες πρεπει να δινει μπονους και 600mb internet για 15 ημερες οπως δινει και στα καταστηματα . <<https://www.whatsup.gr/el/katastimata >> επισης ειναι μεγαλο φαουλ να μην μπορεις να συπληρωσεις εσυ το ποσο που θελεις να βαλεις πχ 13 ευρω παραδειγμα οπως το εχει και η wind free to go . να σου δινει το ευρος πχ απο 5 εως και 50 ευρω πχ ημερησιως και να βαζεις εσυ οποιο υπολοιπο θελεις! .

:lol: Κακως την κατήργησαν την επιλογή αλλά πρακτικά θεωρώ ότι συμφέρει να βάλεις 3 10αρες παρά 30€ με την μια, αφού με τα 3€ που σου δίνει δώρο η 30αρα καρτα, δεν μπορείς να αγοράσεις κοντά στα 5gb ιντερνετ για ένα μήνα που παίρνεις ως επιπλέον δώρο αν βάλεις 2 10αρες μετά την πρώτη με χρήση των άλλων 2 reloadit και των παρε-μοιρασε

Ανα δευτερόλεπτο, αλλά υπάρχει νήμα ειδικά για frog αν έχεις περισσότερες ερωτήσεις

Καλημέρα. Μια ερώτηση για frog

Το πακέτο των 60 λεπτών με 3,02 ευρώ είναι αναδευτερόλεπτο ή ανα τρίλεπτο;

Επρεπε να βαλουν αυτο που χρονια εχει το F2G.

Ανανεωση οσα χρηματα θελεις απο 5 εως 50€ και τελος.Η εστω μεχρι 30€.

Αυτο το προκαθορισμενο ειναι για μενα σαν να σε εξαναγκαζουν να πας σε καταστημα για ανανεωση με το ποσο που θελεις.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Μόλις μου ήρθε το παρακάτω μήνυμα: "ΣTO WHAT'S UP ΣOY EPXONTAI ΔΩPA AΠO TO ΠOYΘENA! 2GB ΔΩPO ΓIA NA ΣEPΦAPEIΣ ΓIA 7 HMEPEΣ EΓINAN ΔIKA ΣOY!" Δεν ξέρω γιατί μου τα δώσανε, έκανα χθες ανανέωση 12€ ηλεκτρονικά.

Το τηλέφωνο μου whatsup.

Με καλεί κάποιος (τηλέφωνο 1) και κουδουνίζει.

Με καλεί μετά από 1 δευτερόλεπτο κάποιος άλλος (τηλέφωνο 2) και του λέει ότι ο αριθμός μου είναι κατειλημμένος. Δεν έχω απαντήσει στο τηλέφωνο 1 ακόμη.

Υπάρχει τρόπος να μάθω ποιος είναι στο τηλέφωνο 2;

Αν είχα απαντήσει θα φαινόταν στην οθόνη μου.

Στη vodafone σου στέλνει μήνυμα μετά σε ανάλογη κατάσταση.

Edited by albert0

Το τηλέφωνο μου whatsup.

Με καλεί κάποιος (τηλέφωνο 1) και κουδουνίζει.

Με καλεί μετά από 1 δευτερόλεπτο κάποιος άλλος (τηλέφωνο 2) και του λέει ότι ο αριθμός μου είναι κατειλημμένος. Δεν έχω απαντήσει στο τηλέφωνο 1 ακόμη.

Υπάρχει τρόπος να μάθω ποιος είναι στο τηλέφωνο 2;

Αν είχα απαντήσει θα φαινόταν στην οθόνη μου.

Στη vodafone σου στέλνει μήνυμα μετά σε ανάλογη κατάσταση.

Για να σου έρθει μήνυμα πρέπει να ενεργοποιήσεις την ανάλογη υπηρεσία. Στο MyCosmote μπορείς να ενεργοποιήσεις την ειδοποίηση κλήσεων μέσα από τις πρόσθετες υπηρεσίες.

Υπάρχει και ο κωδικός που πληκτρολογείς εκεί που πας για να καλέσεις κάποιον όμως δεν λειτουργεί σε όλους. Είναι **62*+3069754(το κινητό σου χωρίς το 69)#.

Edited by paanos

Για να σου έρθει μήνυμα πρέπει να ενεργοποιήσεις την ανάλογη υπηρεσία. Στο MyCosmote μπορείς να ενεργοποιήσεις την ειδοποίηση κλήσεων μέσα από τις πρόσθετες υπηρεσίες.

Υπάρχει και ο κωδικός που πληκτρολογείς εκεί που πας για να καλέσεις κάποιον όμως δεν λειτουργεί σε όλους. Είναι **62*+3069754(το κινητό σου χωρίς το 69)#.

ενεργοποιημένη η αντίστοιχη υπηρεσία αλλά δουλεύει μόνο όταν μιλάω ήδη με το τηλέφωνο 1. Αν είναι στην διαδικασία που καλεί δεν με ειδοποιεί

Μόλις μου ήρθε το παρακάτω μήνυμα: "ΣTO WHAT'S UP ΣOY EPXONTAI ΔΩPA AΠO TO ΠOYΘENA! 2GB ΔΩPO ΓIA NA ΣEPΦAPEIΣ ΓIA 7 HMEPEΣ EΓINAN ΔIKA ΣOY!" Δεν ξέρω γιατί μου τα δώσανε, έκανα χθες ανανέωση 12€ ηλεκτρονικά.

Καλή φάση. Ίσως επειδή ανανέωσες με 12€. Δεν τα λες και αμελητέο πόσο για καρτοκινητό.

Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination.

ενεργοποιημένη η αντίστοιχη υπηρεσία αλλά δουλεύει μόνο όταν μιλάω ήδη με το τηλέφωνο 1. Αν είναι στην διαδικασία που καλεί δεν με ειδοποιεί
Αυτό για θέμα της cosmo μου φαίνεται. Έχεις μιλήσει με την εξυπηρέτηση μήπως έχουν λύση;

Ενας φιλος μου θέλει να ερθει απο Q σε whats up. Θα παει σε καταστημα κοσμοτε να το κανει με την ταυτοτητα του. Κοστος; Διαδικαστικά; Χρονος; Ευχαριστω!

5 ευρω κανει κανονικα και λογικα σε 2-3 μερες θα ειναι οκ. Το προβλημα ειναι οτι επικαλουνται ελλειψη σιμ και μπορει να τον αποτρεψουν ή να πουν οτι θα καθυστερησει. Ε μετα,μπορει να βγαλει ακρη με το cc της κοσμοτε μηπως ξεμπλεξει απο εκει το πραγμα. Και στο τσατ λογικα θα τον εξυπηρετησουν στη σελιδα της κοσμοτε. Αλλα για να μην το παμε εξ'αρχης μακρια ας παει πρωτα να ρωτησει και αναλογως πραττει.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

εννοειται για να μην κολλησει η διαδικασια πρεπει να δωσει τα ιδια στοιχεια που ειχε δηλωσει στη wind. Αν εχει αλλαξει π.χ. ταυτοτητα πρεπει πρωτα να ενημερωσει το συστημα της wind σε καταστημα και μετα να παει στην κοσμοτε.

Πήγα κι εγώ σε Γερμανό για φορητοτητα από wind σε κοσμοκαρτα και άκουσα το γνωστό "δεν έχουμε κάρτες...." Για συμβόλαια βέβαια έχουν......

Μου έλεγε το παιδί για κάτι 30αρια ευρώ κοστος , έλεγα εγώ για 5 ευρώ, και γενικά η συζήτηση ήταν λίγο του κ*λου...

Το ζητούμενο... Τι κάνουμε τωρα? Μένω wind?