Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα! Εχω εναν αριθμό whats up στον οποιο δεν εχω βαλει καρτα για πανω απο 5 μηνες.

Για να τον ενεργοποιήσω παλι, μπορω να κανω ονλαιν ανανεωση με 5€ ή πρέπει οπωσδηποτε να βαλω 10€;

• Απαντήσεις 44,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Ακόμα και την κοπελίτσα που αναφέρεις στο τηλεφωνικό κέντρο, κανένας δεν την προσέλαβε με βάση τις γνώσεις της, κανένας δεν την εκπαίδευσε, την κάθισαν μπροστά σε έναν υπολογιστή με μοναδικό καθήκον να διαβάζει έτοιμα κείμενα. Δεν μπορείς να αξιώνεις να έχει αντίληψη του κειμένου που σου διαβάζει. Το μόνο που την απασχολεί είναι να επιλέξει το κατάλληλο σενάριο και η επικοινωνία να ολοκληρωθεί σε 2-3 λεπτά. Αυτό είναι και το μοναδικό κριτήριο για να διατηρεί τη θέση εργασίας της.

Κάτι τέτοιο δεν ισχύει σε κανένα τηλεφωνικό κέντρο. Σαφώς και σε εκπαιδεύουν όταν σε προσλάβουν και δεν σε αφήνουν έτσι να απαντάς σε τηλέφωνα. Από εκεί και έπειτα τεχνική εξειδίκευση είναι ανούσιο να απαιτείς από υπαλλήλους τηλεφωνικής εξυπηρέτησης, τουλάχιστον όταν καλείς για πρώτη φορά. Η δουλειά τους είναι να μεταφέρουν το αίτημα που έχει όποιος καλεί στο τεχνικό τμήμα και να ενημερώνουν πιθανώς όταν υπάρχει απάντηση.

Sent from my SM-G930F

Σήμερα δεν είναι έτσι... με την αλάνθαστη μέθοδο του α-μπε-μπα-μπλομ χρίζουν έναν πωλητή tech-expert, tech-guru

Είσαι φοβερός κλαίω απο τα γέλια με την ατάκα χα χαχαχα

Εδώ και οι κυβερνήσεις που έχουν περάσει απο την χώρα μας την ίδια τεχνική χρησιμοποιούνε στους υπαλλήλους κινητής θα κολλήσουμε. Ο πρώτος διδάξας το κράτος είναι. Το ψάρι πάντα απο το κεφάλι βρωμάει.

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

Καθώς όλο και περισσότεροι εγκαταλείπουμε τα συμβόλαια, επιλέγοντας προϊόντα καρτοκινητής, καθιστώντας ταυτόχρονα τους εαυτούς μας ευκαιριακούς πελάτες, ωθούμε τον πάροχο σε όλο και υψηλότερο κόστος δανεισμού.

Για την ώρα, η αποφυγή περεταίρω ζημίας εξυπηρετείται άριστα με αποτροπή της μετακίνησής μας (κόστος φορητότητας, έλλειψη καρτών sim) σε προϊόντα καρτοκινητής του ιδίου ή άλλου παρόχου.

Δεν είναι έτσι τα πράγματα.

Ο χαρακτηρισμός "ευκαιριακός πελάτης" κατ' εμέ είναι λανθασμένος.

Εγώ πχ. είμαι πλάτης καρτοκινητής κατ' επιλογή και κατά συνείδηση.

Αυτό με εκφράζει, είμαι ικανοποιημένος με τον πάροχό μου και δεν σκοπεύω να τον αλλάξω.

Άρα δεν είμαι "ευκαιριακός".

Και σαν κι εμένα είναι χιλιάδες άλλοι.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Δεν είναι έτσι τα πράγματα.

Ο χαρακτηρισμός "ευκαιριακός πελάτης" κατ' εμέ είναι λανθασμένος.

Εγώ πχ. είμαι πλάτης καρτοκινητής κατ' επιλογή και κατά συνείδηση.

Αυτό με εκφράζει, είμαι ικανοποιημένος με τον πάροχό μου και δεν σκοπεύω να τον αλλάξω.

Άρα δεν είμαι "ευκαιριακός".

Και σαν κι εμένα είναι χιλιάδες άλλοι.

Κατά την έννοια της σιγουριάς του μελλοντικού εισοδήματος του MNO από εσένα, είσαι ευκαιριακός. Αυτόν τον μήνα βάζεις κάρτα, τον άλλο μήνα όχι. Δεν μπορεί να βασιστεί σε εσένα, μόνο στον μέσο όρο όλων των καρτοκινητών.

Στα συμβόλαια, κάθε πελάτης είναι εξ' ορισμού ένα στάνταρ έσοδο (μέσα σε λογικά στατιστικά όρια).

Αυτό δεν είναι δικαιολογία, ας πάψουν να παρέχουν υπηρεσίες καρτοκινητής αν μπαίνουν μέσα. Αλλά με την ΕΕΤΤ να σφυρίζει αδιάφορα σε κάθε τι που αφορά την κινητή τηλεφωνία είναι λογικό να συνεχίζονται συγκεκριμένες πρακτικές.

Καθόλου δεν με ενδιαφέρει αν μπαίνουν μέσα από τα καρτοκινητά. Όσο με συμφέρει καρτοκινητό , θα έχω καρτοκινητό. Όταν με συμφέρουν τα συμβόλαια θα πάρω συμβόλαιο.

Μου ήρθε το μεσημέρι ένα μήνυμα που έλεγε ότι με 10 ευρώ (και άνω) ανανέωση μέχρι 29/08, θα μου γίνονταν διπλασιασμός και θα μου έδιναν 1γβ δεδομένα και 200 λεπτά προς όλους για 15 μέρες

Είπα να το κάνω......

Στην αρχή μου αποδόθηκε μόνο ο διπλασιασμός και προσπάθησα να μιλήσω με την cosmote μέσω της εφαρμογής που έχουν. Και οι 3 στην εξυπηρέτηση μου έλεγαν ότι έχουν αποδοθεί τα δώρα. Όταν τους έλεγα ότι δεν έχω λάβει τίποτα, με "ξεχνούσαν" μετά από λίγη ώρα και μου έγραφε στο chat"The agent has left the session".

Είπα να κάνω μια ακόμη προσπάθεια και τελικά πέτυχα διάνα. Μου είπαν ότι θα πρέπει να μου δοθούν μέσα σε 24 ώρες, αν όχι, να ξαναμιλήσω μαζί τους.

Έχει ξανασυμβεί αυτό σε κάποιον? Μπήκαν όντως μετά από 24 ώρες ή θα πρέπει να ξαναμιλάω μαζί τους?

what's up εχω

Επειδη βλεπω με φορητοτητες οτι δεν βρισκετε καρτες κλπ.

Εκανα μεταφορα απο Wind F2G τον πατερα μου σε Whats Up με 5€ σε γερμανο.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Επειδη βλεπω με φορητοτητες οτι δεν βρισκετε καρτες κλπ.

Εκανα μεταφορα απο Wind F2G τον πατερα μου σε Whats Up με 5€ σε γερμανο.

Σε ποια περιοχή;

Δοκιμάστε πάντως να πάτε και σε καταστημα cosmote όχι Γερμανός, ίσως βρείτε.

Envoyé de mon Redmi Note 5 en utilisant Tapatalk

Τι χρειάζεται από χαρτιά για φορητότητα;

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Αυτό δεν είναι δικαιολογία, ας πάψουν να παρέχουν υπηρεσίες καρτοκινητής αν μπαίνουν μέσα. Αλλά με την ΕΕΤΤ να σφυρίζει αδιάφορα σε κάθε τι που αφορά την κινητή τηλεφωνία είναι λογικό να συνεχίζονται συγκεκριμένες πρακτικές.

Δεν δικαιολόγησα, εξήγησα. Προφανώς και είναι αυτοκτονικοί με το να δυσαρεστούν τους ανθρώπους που τόσα χρόνια είναι τυπικοί στις πληρωμές και να τους στρέφουν σε κάρτα ή σε φορητότητα. Θυμίζω (έλεγα την ιστορία στο Forum παλαιότερα) ότι εγώ είχα στο ΑΦΜ μου 2 XL, 1 IotG, 2 extra SIM, cosmote TV, σταθερό και ADSL. Έδινα για όλα μαζί 75 με 85 ευρώ τον μήνα. Όταν έληξαν ήθελαν να με ανεβάσουν πάνω από 120 και δεν δέχονταν κουβέντα. Χαιρέτησα και προσαρμόστηκα. Τα XL έγιναν frog, το σταθερό με το ADSL οριστική διακοπή και το Internet on the go κάρτα. Έχω αρκετά λιγότερες παροχές, αλλά επεκτάθηκα για μερικές υπηρεσίες σε αλλά δικτυα (και εξωτερικού με EU roaming). Συνολικά το έστρωσα και πάλι, αλλά με ταλαιπώρησαν πολύ, οπότε θα παίρνουν από εμένα τα λιγότερα δυνατά μέχρι νεωτέρας.

Χανουν. Τελεια και παυλα. Γραφω τις περισπουδαστες οικονομικες αναλυσεις του καρτελ, εκει που δεν πιανει το μελανι!

Ειχα 2 καρτες sim, δεν εχει σημασια η σειρα, το ιδιο ειναι και για τους 2.

Η βασικη μου cosmote, και η εφεδρικη για διαφορες μικροχρησεις σε voda.

Voda τελος.

Πηρα μια planesim, που δεν ληγει ΠΟΤΕ! Ουτε η αξια, ουτε ο χρονος της, ουτε η sim. Γιατι ο virtual provider θελει να μαζεψει πελατες με εναλλακτικους τροπους, και εκει δεν μπορει να ερθει καμια cote-voda-wind να της πει τι θα προσφερει. Δεν ληγει τιποτε λοιπον. Ισχυουν ολα, για παντα!

Λοιπον, δεν εχασε η voda? Με ειχε πελατη, μεχρι και που ηταν εξαμηνο το διαστημα. Εστω και λιγα χρηματα, της τα δινα. Τωρα θα παρει τα @@@@ μου...

Ομοιως για καποιους αλλους πελατες, η cosmote.

Ετσι θελουν, αυτο θα παρουν.

Δεν δικαιολόγησα, εξήγησα. Προφανώς και είναι αυτοκτονικοί με το να δυσαρεστούν τους ανθρώπους που τόσα χρόνια είναι τυπικοί στις πληρωμές και να τους στρέφουν σε κάρτα ή σε φορητότητα. Θυμίζω (έλεγα την ιστορία στο Forum παλαιότερα) ότι εγώ είχα στο ΑΦΜ μου 2 XL, 1 IotG, 2 extra SIM, cosmote TV, σταθερό και ADSL. Έδινα για όλα μαζί 75 με 85 ευρώ τον μήνα. Όταν έληξαν ήθελαν να με ανεβάσουν πάνω από 120 και δεν δέχονταν κουβέντα. Χαιρέτησα και προσαρμόστηκα. Τα XL έγιναν frog, το σταθερό με το ADSL οριστική διακοπή και το Internet on the go κάρτα. Έχω αρκετά λιγότερες παροχές, αλλά επεκτάθηκα για μερικές υπηρεσίες σε αλλά δικτυα (και εξωτερικού με EU roaming). Συνολικά το έστρωσα και πάλι, αλλά με ταλαιπώρησαν πολύ, οπότε θα παίρνουν από εμένα τα λιγότερα δυνατά μέχρι νεωτέρας.

Δυστυχώς δεν έχουμε να στραφούμε και πουθενά, κάποιες πρακτικές είναι κοινές.

Για την ιστορία και μόνο, ο φίλος μου που δεν κατάφερε την φορητότητα (όσοι δεν θυμάστε, ανατρέξτε κάποια ποστ παραπίσω) πήγε στον δικηγόρο και φυσικά το νομικό πλαίσιο είναι συγκεκριμένο και εις βάρος του πολίτη.

Το μόνο που μπορείς να κάνεις; Καταγγελία στην ΕΕΤΤ εις βάρος της εταιρίας και εξώδικα σε καθένα από τα μαγαζιά που πήγε, δηλαδή αστικής φύσεως διαδικασίες.

Προς το παρόν, αναμένει μήπως απαντήσει ο ΟΤΕ σε email που έστειλε και με αυτή την απάντηση να συντάξει ο δικηγόρος μια καταγγελία προς την ΕΕΤΤ.

Δυστυχώς δεν έχουμε να στραφούμε και πουθενά, κάποιες πρακτικές είναι κοινές.

Η απάντηση σε αυτό είναι να περιορίσουμε στο ελάχιστο στο μετρο του δυνατού την χρήση των δικτύων τους.

Ι need a six month vacation, twice a year.

Σε ποια περιοχή;

Δοκιμάστε πάντως να πάτε και σε καταστημα cosmote όχι Γερμανός, ίσως βρείτε.

Envoyé de mon Redmi Note 5 en utilisant Tapatalk

Θεσσαλονικη,στο meditteranean cosmos.

Υποψην πλεον ειχαν ελλειψη ενα 4μηνο απο καρτες αλλα ερχονται πλεον.

----- προσθήκη μηνύματος 33 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τι χρειάζεται από χαρτιά για φορητότητα;

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ταυτοτητα και αφμ θελουν

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

καλημερα !

τα πεθερικα μου εχουν συμβολαιο cosmote αλλα θελουν να το γυρισουν σε καρτα.

ενημερωτικα να σας πω για τη νεα πρακτικη που ακολουθειται! τους ειπαν οτι δικαιουνται ενα ποσο επιδοτησης για αγορα συσκευης ή εκπτωση στο παγιο καθε μηνα με την προϋποθεση οτι θα μεταβουν τουλαχιστον στο επομενο πιο ακριβο συμβολαιο! αλλιως δεν δικαιουνται τιποτα...

ειναι στο ψαξιμο τι τους συμφερει. η χρηση που κανουν ειναι 99% ομιλια και κανα sms. επειδη ομως δεν εχουν smartphone ουτε θα μπορεσουν να διαχειριστουν μεσω εφαρμογης τα νουμερα τους και εγω ειμαι μακρια, θεωρω οτι τους συμφερει πιο πολυ η cosmokarta απο αποψη πακετων ομιλιας προς ολους. ειδα ενα πακετο 350' προς ολους με 8ευρω που μεταφερονται αν εχει μεσα διαθεσιμο υπολοιπο και ειναι ενεργοποιημενη η αυτοματη αναννεωση. επισης ειδα οτι ειναι και η υπηρεσια με τους 2 αριθμους cosmote που σε χρεωνει 2cent/1' .

σκεφτομαι να του προτεινω κατι τετοιο τι λετε? ειναι κατι αλλο πιο συμφερον? χωρις να πρεπει να κανουν κατι το εξιζιτιμενο αφου δεν εχουν επαφη με το αθλημα?

ευχαριστω!

καλημερα !

τα πεθερικα μου εχουν συμβολαιο cosmote αλλα θελουν να το γυρισουν σε καρτα.

ενημερωτικα να σας πω για τη νεα πρακτικη που ακολουθειται! τους ειπαν οτι δικαιουνται ενα ποσο επιδοτησης για αγορα συσκευης ή εκπτωση στο παγιο καθε μηνα με την προϋποθεση οτι θα μεταβουν τουλαχιστον στο επομενο πιο ακριβο συμβολαιο! αλλιως δεν δικαιουνται τιποτα...

ειναι στο ψαξιμο τι τους συμφερει. η χρηση που κανουν ειναι 99% ομιλια και κανα sms. επειδη ομως δεν εχουν smartphone ουτε θα μπορεσουν να διαχειριστουν μεσω εφαρμογης τα νουμερα τους και εγω ειμαι μακρια, θεωρω οτι τους συμφερει πιο πολυ η cosmokarta απο αποψη πακετων ομιλιας προς ολους. ειδα ενα πακετο 350' προς ολους με 8ευρω που μεταφερονται αν εχει μεσα διαθεσιμο υπολοιπο και ειναι ενεργοποιημενη η αυτοματη αναννεωση. επισης ειδα οτι ειναι και η υπηρεσια με τους 2 αριθμους cosmote που σε χρεωνει 2cent/1' .

σκεφτομαι να του προτεινω κατι τετοιο τι λετε? ειναι κατι αλλο πιο συμφερον? χωρις να πρεπει να κανουν κατι το εξιζιτιμενο αφου δεν εχουν επαφη με το αθλημα?

ευχαριστω!

Μπορείς να τους κάνεις whatsup και να τους βάλεις το combo call them all plus με αυτόματη ανανέωση με 8.5 ευρώ. Θα έχουν και ομιλία και sms. Εξαρτάται τι χρήση κάνουν

Τα μηνύματα σε 5ψήφια νούμερα δεν μετράνε στα αγορασμένα πακέτα μηνυμάτων ?

Εστειλα 2 σε έναν ραδιοφωνικό σταθμό και έχασα κανένα 4 ευρω !!!

Τα μηνύματα σε 5ψήφια νούμερα δεν μετράνε στα αγορασμένα πακέτα μηνυμάτων ?

Εστειλα 2 σε έναν ραδιοφωνικό σταθμό και έχασα κανένα 4 ευρω !!!

Προφανώς όχι.

επειδη ομως δεν εχουν smartphone ουτε θα μπορεσουν να διαχειριστουν μεσω εφαρμογης τα νουμερα τους και εγω ειμαι μακρια, θεωρω οτι τους συμφερει πιο πολυ η cosmokarta απο αποψη πακετων ομιλιας προς ολους.

Η εταιρεία που μπορείς να ελέγχεις ευκολα καρτοκινητό άλλο από το δικό σου, είναι με διαφορά η Wind τόσο στο F2G όσο και στην Q. Εγώ ελέγχω της μάνας μου αλλά και φίλων που δεν το χουν με την τεχνολογία. Μπορείς να ενεργοποιεις πακέτα, να κάνεις ανανέωση χρόνου πανευκολα.

Έχεις τη δυνατότητα να έχεις όσα widgets θες με διαφορετικά νούμερα και να βλέπεις διαρκώς τα υπόλοιπά τους. Αυτό δε γίνεται σε καμιά από τις άλλες δύο εταιρειες.

Στο F2G υπάρχει ένα πακέτο με €8,50 που δίνει πολλά. Τσεκαρε το

Edited by elephant
[sIGPIC][/sIGPIC]

Παίδες από ποτέ το τρίμηνο θα γίνει τετράμηνο και το τρίμηνο δίμηνο στις ανανεώσεις;

Στάλθηκε από το SM-T800 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν βρισκω με search πληροφοριες για PLANET SIM

Χανουν. Τελεια και παυλα. Γραφω τις περισπουδαστες οικονομικες αναλυσεις του καρτελ, εκει που δεν πιανει το μελανι!

Ειχα 2 καρτες sim, δεν εχει σημασια η σειρα, το ιδιο ειναι και για τους 2.

Η βασικη μου cosmote, και η εφεδρικη για διαφορες μικροχρησεις σε voda.

Voda τελος.

Πηρα μια planesim, που δεν ληγει ΠΟΤΕ! Ουτε η αξια, ουτε ο χρονος της, ουτε η sim. Γιατι ο virtual provider θελει να μαζεψει πελατες με εναλλακτικους τροπους, και εκει δεν μπορει να ερθει καμια cote-voda-wind να της πει τι θα προσφερει. Δεν ληγει τιποτε λοιπον. Ισχυουν ολα, για παντα!

Λοιπον, δεν εχασε η voda? Με ειχε πελατη, μεχρι και που ηταν εξαμηνο το διαστημα. Εστω και λιγα χρηματα, της τα δινα. Τωρα θα παρει τα @@@@ μου...

Ομοιως για καποιους αλλους πελατες, η cosmote.

Ετσι θελουν, αυτο θα παρουν.