damierom Δημ. August 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2017 Το wificalling στο s7 edge ενεργοποιείται και με Ελληνική ρομ (EUR) και όχι μόνο με COSMOTE. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2017 Εκτός από το ότι ενεργοποιήθηκε το wificalling σε iphone και s7 edge όπως έχω ήδη αναφέρει, σήμερα εξεπλάγην και με μία ακόμη κατάκτηση της Cosmote.... εκεί που όλο διαβάζω ότι το 4G είναι μόνο για ίντερνετ και δεν αφορά καν τις κλήσεις...δοκίμασα από iphone και ενεργοποίησα απ το μενού δεδομένων το 4G για ομιλία+δεδομένα και...ω του θαύματος από τότε κάνω κλήσεις ομιλίας σε 4G με καταπληκτική ποιότητα με μόνιμα το σήμα 4G στην οθόνη!!!! Μπράβο COSMOTE!!! Ειδες που στο ειπα πιο πριν; Δεν χρειαζονται αλλες εναλλαγες πλεον. Που να ειχα κανενα 6αρι με την κοσμοτε. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. August 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2017 Ισχύει ότι το κινητό πρέπει οπωσδήποτε να τρέχει firmware της Cosmote, για να μπορεί να ενεργοποιηθεί το WiFi calling ; Όχι απαραίτητα όλα. Τα Samsung σίγουρα. Ας με διορθώσουν αν τα λέω λάθος ----- προσθήκη μηνύματος 70 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εκτός από το ότι ενεργοποιήθηκε το wificalling σε iphone και s7 edge όπως έχω ήδη αναφέρει, σήμερα εξεπλάγην και με μία ακόμη κατάκτηση της Cosmote.... εκεί που όλο διαβάζω ότι το 4G είναι μόνο για ίντερνετ και δεν αφορά καν τις κλήσεις...δοκίμασα από iphone και ενεργοποίησα απ το μενού δεδομένων το 4G για ομιλία+δεδομένα και...ω του θαύματος από τότε κάνω κλήσεις ομιλίας σε 4G με καταπληκτική ποιότητα με μόνιμα το σήμα 4G στην οθόνη!!!! Μπράβο COSMOTE!!! Πως το έκανες αυτό; Πες λίγο τα βήματα να δούμε κ εμείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. August 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2017 Παράθεση από Sdouze > Καλησπέρα,γνωρίζετε αν τα μβ από την cosmote prepaid Mastercard μεταφέρονται; ΑΝ εννοείς το #pare_dwse, θα σου πω την άλλη βδομάδα, αν και από αυτή την προπληρωμένη κάρτα, δεν αναφέρεται τα 200ΜΒ (για 3 μέρες) ή τα 750ΜΒ (για 7 μέρες) στα προς ανταλλαγή πακέτα... Τελικά όχι. Όπως τα λέει εδώ: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. August 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2017 Παιδιά όσον αφορά το πακέτο promo4 (που δεν παρέχεται από την εφαρμογή για να διαβάσω τους όρους) το οποίο μεταξύ των άλλων δίνει 200' προς όλα τα δίκτυα, αυτά έχουν ισχύ για εντός ευρωπαϊκής ένωσης (Αγγλία δηλαδή); Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Παιδιά όσον αφορά το πακέτο promo4 (που δεν παρέχεται από την εφαρμογή για να διαβάσω τους όρους) το οποίο μεταξύ των άλλων δίνει 200' προς όλα τα δίκτυα, αυτά έχουν ισχύ για εντός ευρωπαϊκής ένωσης (Αγγλία δηλαδή); Ισχύει ακόμα; Ήταν ΜΟΝΟ για όσους λάμβαναν το κατάλληλο sms {Πριν 2 χρόνια}: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6222761#post6222761 MONAΔIKH ΠPOΣΦOPA ΓIA EΣENA:600' ΠPOΣ WHAT'S UP & 200' ΠPOΣ OΛA TA ΔIKTYA ΓIA 1 MHNA MONO ME 4€. ΓIA ENEPΓOΠOIHΣH ΣTEIΛE promo4 ΣTO 1330. IΣXYEI ΓIA ENEPΓOΠOIHΣEIΣ EΩΣ 31/07/15 Ήρθε μήνυμα πριν λίγο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Μου ηρθε φετος, στις 26/7 το μηνυμα αυτο χωρις ομως προθεσμια ενεργοποιησης. Τελικα υπαρχουν καπου οι οροι; Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 (edited) Μου ηρθε φετος, στις 26/7 το μηνυμα αυτο χωρις ομως προθεσμια ενεργοποιησης. Τελικα υπαρχουν καπου οι οροι; Googlαρε promo4 ή promo4 1330 κ ό,τι βρεις: Αυτό υπάρχει......:) Και ΜΟΝΟ για WU. Edited August 7, 2017 by jimmiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Με μια γρηγορη ματια....δεν βγαζω ακρη..κοινως γιοκ απο πακετο..ποσο μαλλον οι προϋποθέσεις... Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltaplus Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Το wificalling στο s7 edge ενεργοποιείται και με Ελληνική ρομ (EUR) και όχι μόνο με COSMOTE. Eγω με S7 ΟΧΙ EDGE δεν το βλεπω και εχω eur τι παιζει; μηπωε επειδη η sim μου ειναι twin και η αλλη συσκευη ειναι το xcover3 πολωνικη rom, αλλα αυτο δεν πρεπει να εχει σχεση διοτι το xcover3 το ανοιγω μονο για την παραλια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Καλη εβδομαδα, Μια ερωτηση Νομιζω οτι δεν συμφερει το COSMOTE Mobile Internet με κάρτα SIM Only Pack η' κανω λα8ος??? Μηπως σε ενα στικακι να βαλω whatsup ή cosmokarta? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Eγω με S7 ΟΧΙ EDGE δεν το βλεπω και εχω eur τι παιζει; μηπωε επειδη η sim μου ειναι twin και η αλλη συσκευη ειναι το xcover3 πολωνικη rom, αλλα αυτο δεν πρεπει να εχει σχεση διοτι το xcover3 το ανοιγω μονο για την παραλια. Θελει να εχεις την ρομ της κοσμοτε.Σε a5 2016 ετσι δουλεψε.Αν βαλεις Android 7.0 στο s7 αλλα της κοσμοτε και στο xcover 3 θα παιξει. Ειναι 2 κινητα συμβατα με το wifi calling και volte.Αλλα επειδη ειπες για twin sim,κανε ενα τηλεφωνο στην εξυπερετηση να μαθεις. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Για όποιον είναι ροοτ είναι διαδικασία δευτερολεπτων να έχει wifi και volte calling Δεν χρειάζεται ξανά τη ρομ της cosmote απλά ένα αρχείο Εγώ έτσι είμαι μια εβδομάδα τώρα και όταν ήμουν Αθήνα μου ήταν αρκετά χρήσιμο (s7 edge) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Καλη εβδομαδα, Μια ερωτηση Νομιζω οτι δεν συμφερει το COSMOTE Mobile Internet με κάρτα SIM Only Pack η' κανω λα8ος??? Μηπως σε ενα στικακι να βαλω whatsup ή cosmokarta? Εννοείται ρε συ. Πανάκριβο το Cosmote mobile internet. Βάλε μια καρτούλα what's up. Σε συμφέρει πολύ περισσότερο. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Καλη εβδομαδα, Μια ερωτηση Νομιζω οτι δεν συμφερει το COSMOTE Mobile Internet με κάρτα SIM Only Pack η' κανω λα8ος??? Μηπως σε ενα στικακι να βαλω whatsup ή cosmokarta? Για πραγματικά πολύ Internet βάλε μια FROG . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Για πραγματικά πολύ Internet βάλε μια FROG . Ναι, μην το πολυδιαφημίζεις όμως, γιατί μ'αυτή την τακτική, μάλλον σκάβεις το λάκο του Frog! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Eγω με S7 ΟΧΙ EDGE δεν το βλεπω και εχω eur τι παιζει; μηπωε επειδη η sim μου ειναι twin και η αλλη συσκευη ειναι το xcover3 πολωνικη rom, αλλα αυτο δεν πρεπει να εχει σχεση διοτι το xcover3 το ανοιγω μονο για την παραλια. Έχεις κάνει όλες της ενημερώσεις στο firmware; ήρθε την προηγούμενη εβδομάδα μια ενημέρωση. Επίσης θέλει ενεργοποίηση, στείλε μήνυμα WIFICALL ΣΤΟ 1333. Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bekiaris Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Για πραγματικά πολύ Internet βάλε μια FROG .Σε ποιο πακέτο frog αναφέρεσαι??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Έχεις κάνει όλες της ενημερώσεις στο firmware; ήρθε την προηγούμενη εβδομάδα μια ενημέρωση. Επίσης θέλει ενεργοποίηση, στείλε μήνυμα WIFICALL ΣΤΟ 1333. Σε S8+ EUR πάντως δε δουλεύει. Προφανώς γίνεται η ενεργοποίηση, αλλά στο κινητό δεν υπάρχει επιλογή. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Ισχύει ακόμα; Ήταν ΜΟΝΟ για όσους λάμβαναν το κατάλληλο sms {Πριν 2 χρόνια}: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6222761#post6222761 Ισχύει. Το λαμβάνω μια στο τόσο. Τελευταία φορά που έλαβα το promo4, ήταν τον Ιούλιο. Αλλά και πέρυσι μου το είχανε στείλει αρκετές φορές, όπως και στον ξάδερφό μου. Όσον αφορά την ερώτηση για τα προς όλους, αν μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε περιαγωγή: Ναι, φυσικά και μπορούν. Κάθε λεπτό ομιλίας που είναι για προς όλους, μπορεί να χρησιμοποιηθεί κανονικά σε περιαγωγή. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Σε ποιο πακέτο frog αναφέρεσαι??? Για να μην ξεφευγουμε, δες το θέμα του FROG Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Παιδιά πάτησε κατα λάθος ή μικρή και αγόρασε πακέτο από την εφαρμογή του what's up. Μπορώ με κάποιο τρόπο να το ακυρώσω να μου επιστραφούν τα χρήματα? Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Παιδιά πάτησε κατα λάθος ή μικρή και αγόρασε πακέτο από την εφαρμογή του what's up. Μπορώ με κάποιο τρόπο να το ακυρώσω να μου επιστραφούν τα χρήματα? Κλήση στο 13888 η σε κατάστημα. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Παιδιά πάτησε κατα λάθος ή μικρή και αγόρασε πακέτο από την εφαρμογή του what's up. Μπορώ με κάποιο τρόπο να το ακυρώσω να μου επιστραφούν τα χρήματα? Τηλεφώνα 13888 (ή 2106513888 αν έχεις πακέτο λεπτών ομιλίας να μη χρεωθείς) να στο ακυρώσουν με επιστροφή €: Για 1 φορά και μόνο: Γίνεται. Την επόμενη μέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Σε ποιο πακέτο frog αναφέρεσαι??? 4GB με 4,4 ευρω. Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts