minast Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Πλεον χρεωνουν...για την διακοπη συμβολαιου πληρωνεις ενα ποσο αλλο. Αυτό δεν θεωρείται καταχρηστικός όρος? Δηλαδή τί εμποδίζει έναν πάροχο να ορίσει ότι για φορητότητα θέλει 100€ και πρακτικά να σε κρατάει για πάντα στο δίκτυό του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsafou Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Καλημερα εχετε ακουσει για καμια προσφορα ΜΒ για το Πασχα;;; Παράθεση Ακομα μαθαίνω...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 ΣAΣ EYXOMAΣTE KAΛH ANAΣTAΣH KAI ΣAΣ ΠPOΣΦEPOYME ΔΩPEAN ΞEΓNOIAΣTO ΣEPΦAPIΣMA AΠO TO KINHTO TO M. ΣABBATO & THN KYPIAKH TOY ΠAΣXA. AΠOKTHΣTE TΩPA AΠO THN COSMOTE, ΔΩPO 1,5GB INTERNET, ΣTEΛNONTAΣ ΔΩPEAN TH ΛEΞH ΔΩPA ΣTO 1256 EΩΣ KAI TIΣ 27/4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thouthou Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Συγγνώμη παιδιά, δηλαδή σας έχει τύχει να ζητήσουν τέλος φορητότητας; Στην σελίδα της ΕΕΤΤ λέει "ο υφιστάμενος πάροχος δεν έχει δικαίωμα να επιβάλει τέλος για τη φορητότητα των αριθμών"... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 ΣAΣ EYXOMAΣTE KAΛH ANAΣTAΣH KAI ΣAΣ ΠPOΣΦEPOYME ΔΩPEAN ΞEΓNOIAΣTO ΣEPΦAPIΣMA AΠO TO KINHTO TO M. ΣABBATO & THN KYPIAKH TOY ΠAΣXA. AΠOKTHΣTE TΩPA AΠO THN COSMOTE, ΔΩPO 1,5GB INTERNET, ΣTEΛNONTAΣ ΔΩPEAN TH ΛEΞH ΔΩPA ΣTO 1256 EΩΣ KAI TIΣ 27/4. εχει για ολα cosmokarta/frog/whats up 1gb για μια εβδοδα μεχρι της 1/5 καλεστε 1330 και πατηστε 0 μηδεν και αυτο που λες για τισ συνδεσεις με μηνυμα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HBK_R21 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 θελω να αλαξω εταιαρια και απο wind να ερθω cosmote να φερω το σταθερο μου+οτε τβ+family pack και μου εκαναν την εξης προσφορα 44.80 για σταθερο+οτε τβ και 65 ευρω για family pack με 3 αριθμους πως το βλεπετε?ειναι ακριβο απο τι ειδα το family και δεν ξερω αμα αξιζει τοσα λευτα,ενω το cosmote one Large μου το δινουν στα 39 ευρω που εχει 1.500 προς ολους κλτπ παιζει καπως να παρω καλυτερη προσφορα για το family?πχ κανα 50ρικο να παει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Συγγνώμη παιδιά, δηλαδή σας έχει τύχει να ζητήσουν τέλος φορητότητας; Στην σελίδα της ΕΕΤΤ λέει "ο υφιστάμενος πάροχος δεν έχει δικαίωμα να επιβάλει τέλος για τη φορητότητα των αριθμών"... Ο υφιστάμενος δεν μπορεί. Ο νέος Πάροχος μπορεί διότι κανείς δεν το απαγορεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexbest99 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Παιδια μας κοροιδευουν κ δεν το εχουμε παρει χαμπαρι..... 1 γιγα βοντα,whats up κ μεις για 2ημερο ντροπη τους πραγματικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Οι τιμές έχουν χαλάσει αρκετά αυτή την περίοδο... Ακόμη και μετά από φορητότητα, μου πρότειναν για τρεις αριθμούς 33€ για τον καθένα σε Mobile XL kai 20€ για Mobile L. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donstefano Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Παιδια εστειλα email στην ΕΕΤΤ για να μου διευκρινησουν αν η χρεωση για αλλαγη απο συμβολαιο σε καρτοτηλεφωνο ειναι νομιμη και μιλαμε οταν εχεις τελιωσει τον υποχρεωτικο χρονο παραμονης στο παροχο(12μηνο η 18 μηνο) και το γυρισαν μονοι τους σε καταγγελια κατα της cosmote! Ενω για καταγγελια εχει αλλο εντυπο που συμπληρωνεις ηλεκτρονικα! Τωρα η το ειδαν και σου λεει οπα τι ειναι αυτο η ολα τα email τα κανουν καταγγελια! Το μονο στοιχειο που τους εγραψα στο τελος απο ευγενεια ηταν το ονοματεπωνυμο.Τιποτα αλλο.Ενω κανονικα θελει πληροι στοιχεια μας. Παντως κατι παιζει με αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fade2Black Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Μια ερωτηση μηπως ξέρει κάποιος. Εχω ενα πακέτο εγω με τη γυναίκα μου όπου το κάναμε για 18 μήνες το κλασικό που έχεις 1500 λεπτα 1500 μηνύματα και 2 giga. Πληρώναμε περίπου 62 ευρω μαζι κ οι δυο το μήνα. Ολα καλα μεχρι εδω. Καπου στον 12ο μήνα επάνω, μου είπαν απο το κατάστημα που παω οτι υπαρχει προσφορα να βαλω κοσμοτέ σπίτι, σταθερό με 24αρι Ίντερνετ (το κλασικό πακέτο) με 25 ευρω το μήνα, και εφόσον τότε θα εχω και σταθερό αλλα και τα κινητά μας στην κοσμοτέ (το λεγόμενο cosmote one) θα είχαμε και 15% έκπτωση στο λογαριασμό του κινητού. Επειδη λοιπόν πλήρωνα μεχρι τότε 25 στο σταθερό της wind (το ίδιο ποσο δηλ) σκέφτηκα οτι θα το κανω για να κερδίσω την έκπτωση 15% στο λογαριασμό της κινητής. Ωστόσο απο τον επόμενο μήνα που άρχισαν να έρχονται οι λογαριασμοί (και αφού πρώτα πλήρωσα κατι ποσα για τις μεταβιβάσεις αριθμών σταθερής απο το όνομα της γυναίκας μου στο δικο μου-γιατι στο δικο μου ειχα κ το λογαριασμό σταθερής και ετσι επρεπε) το ποσο κινητής που μου ήρθε ηταν 60 ευρω ενώ τους προηγούμενους μήνες ηταν 62 οπως προείπα. Στην πραγματικότητα εγω περίμενα λιγο πανω απο 50 οπως προέκυπτε το 62 με την έκπτωση 15% που υποτίθεται οτι θα ειχα απο την ένταξη μου στο one. Μετα απο τεράστια δυσκολία συνεννόησης με το κατάστημα και αφού κοιτάξαμε τους λογαριασμούς ξανά και ξανά (πλήρωσα το πρώτο 60αρι κ περίμενα να έρθει κ ο δεύτερος που ηταν επίσης 60αρι) καταλήξαμε να μου πούνε οτι η έκπτωση του 15% εχει περαστεί κανονικά αλλά μου εχει αφαιρεθεί η έκπτωση του οικογενειακού πακέτου (η οποία δεν ξερω ακριβώς ποια ειναι κ πόση ακριβώς ειναι). Υποθέτω ειναι η καλη τιμή ατην οποία πήρα το συμβόλαιο μου για το προγράμμα που εχω με τη γυναίκα μου. Ειναι όμως δυνατον να μου εχει αφαιρεθεί κάποια έκπτωση συμβολαίου τη στιγμή που ακόμη διανύω το 18μηνο μου; Μου φαινεται τραγικό. Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη. ps. Πήγα να παρω κ στο 13838 αλλα ειδα οτι εχει κ χρέωση 40 λεπτα το λεπτο. Οχι και κερατάς κ δαρμένος ρε φιλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Μια ερωτηση μηπως ξέρει κάποιος. Εχω ενα πακέτο εγω με τη γυναίκα μου όπου το κάναμε για 18 μήνες το κλασικό που έχεις 1500 λεπτα 1500 μηνύματα και 2 giga. Πληρώναμε περίπου 62 ευρω μαζι κ οι δυο το μήνα. Ολα καλα μεχρι εδω. Καπου στον 12ο μήνα επάνω, μου είπαν απο το κατάστημα που παω οτι υπαρχει προσφορα να βαλω κοσμοτέ σπίτι, σταθερό με 24αρι Ίντερνετ (το κλασικό πακέτο) με 25 ευρω το μήνα, και εφόσον τότε θα εχω και σταθερό αλλα και τα κινητά μας στην κοσμοτέ (το λεγόμενο cosmote one) θα είχαμε και 15% έκπτωση στο λογαριασμό του κινητού. Επειδη λοιπόν πλήρωνα μεχρι τότε 25 στο σταθερό της wind (το ίδιο ποσο δηλ) σκέφτηκα οτι θα το κανω για να κερδίσω την έκπτωση 15% στο λογαριασμό της κινητής. Ωστόσο απο τον επόμενο μήνα που άρχισαν να έρχονται οι λογαριασμοί (και αφού πρώτα πλήρωσα κατι ποσα για τις μεταβιβάσεις αριθμών σταθερής απο το όνομα της γυναίκας μου στο δικο μου-γιατι στο δικο μου ειχα κ το λογαριασμό σταθερής και ετσι επρεπε) το ποσο κινητής που μου ήρθε ηταν 60 ευρω ενώ τους προηγούμενους μήνες ηταν 62 οπως προείπα. Στην πραγματικότητα εγω περίμενα λιγο πανω απο 50 οπως προέκυπτε το 62 με την έκπτωση 15% που υποτίθεται οτι θα ειχα απο την ένταξη μου στο one. Μετα απο τεράστια δυσκολία συνεννόησης με το κατάστημα και αφού κοιτάξαμε τους λογαριασμούς ξανά και ξανά (πλήρωσα το πρώτο 60αρι κ περίμενα να έρθει κ ο δεύτερος που ηταν επίσης 60αρι) καταλήξαμε να μου πούνε οτι η έκπτωση του 15% εχει περαστεί κανονικά αλλά μου εχει αφαιρεθεί η έκπτωση του οικογενειακού πακέτου (η οποία δεν ξερω ακριβώς ποια ειναι κ πόση ακριβώς ειναι). Υποθέτω ειναι η καλη τιμή ατην οποία πήρα το συμβόλαιο μου για το προγράμμα που εχω με τη γυναίκα μου. Ειναι όμως δυνατον να μου εχει αφαιρεθεί κάποια έκπτωση συμβολαίου τη στιγμή που ακόμη διανύω το 18μηνο μου; Μου φαινεται τραγικό. Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη. ps. Πήγα να παρω κ στο 13838 αλλα ειδα οτι εχει κ χρέωση 40 λεπτα το λεπτο. Οχι και κερατάς κ δαρμένος ρε φιλε. Η Εξυπηρέτησαη είναι δωρεάν στο 13888......... Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Μην μπερδεύεστε. Η αποσύνδεση από το δίκτυο χρεώνεται, όχι η φορητότητα (την οποία, όπως πολύ σωστά επεσήμανε ο Vasilios παραπάνω θα μπορούσε το εκάστοτε δίκτυο να τη χρεώνει αν ήθελε) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fade2Black Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Η Εξυπηρέτησαη είναι δωρεάν στο 13888......... Νομίζω αυτο πήρα. Θα ξαναδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donstefano Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Μην μπερδεύεστε. Η αποσύνδεση από το δίκτυο χρεώνεται, όχι η φορητότητα (την οποία, όπως πολύ σωστά επεσήμανε ο Vasilios παραπάνω θα μπορούσε το εκάστοτε δίκτυο να τη χρεώνει αν ήθελε) https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/pricelist/index.jsp?catName=SpecialChargeCasesTR Κοιτα κατω κατω τι λεει για τη χρεωση αποσυνδεσης.....Και στη μετατροπη απο συμβολαιο σε καρτα.Επισης περι 10 ευρω μου στειλαν και σε ερωτηση που τους εκανα μεσω email σχετικα.....Ειδομεν.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Μια ερωτηση μηπως ξέρει κάποιος. Εχω ενα πακέτο εγω με τη γυναίκα μου όπου το κάναμε για 18 μήνες το κλασικό που έχεις 1500 λεπτα 1500 μηνύματα και 2 giga. Πληρώναμε περίπου 62 ευρω μαζι κ οι δυο το μήνα. Ολα καλα μεχρι εδω. Καπου στον 12ο μήνα επάνω, μου είπαν απο το κατάστημα που παω οτι υπαρχει προσφορα να βαλω κοσμοτέ σπίτι, σταθερό με 24αρι Ίντερνετ (το κλασικό πακέτο) με 25 ευρω το μήνα, και εφόσον τότε θα εχω και σταθερό αλλα και τα κινητά μας στην κοσμοτέ (το λεγόμενο cosmote one) θα είχαμε και 15% έκπτωση στο λογαριασμό του κινητού. Επειδη λοιπόν πλήρωνα μεχρι τότε 25 στο σταθερό της wind (το ίδιο ποσο δηλ) σκέφτηκα οτι θα το κανω για να κερδίσω την έκπτωση 15% στο λογαριασμό της κινητής. Ωστόσο απο τον επόμενο μήνα που άρχισαν να έρχονται οι λογαριασμοί (και αφού πρώτα πλήρωσα κατι ποσα για τις μεταβιβάσεις αριθμών σταθερής απο το όνομα της γυναίκας μου στο δικο μου-γιατι στο δικο μου ειχα κ το λογαριασμό σταθερής και ετσι επρεπε) το ποσο κινητής που μου ήρθε ηταν 60 ευρω ενώ τους προηγούμενους μήνες ηταν 62 οπως προείπα. Στην πραγματικότητα εγω περίμενα λιγο πανω απο 50 οπως προέκυπτε το 62 με την έκπτωση 15% που υποτίθεται οτι θα ειχα απο την ένταξη μου στο one. Μετα απο τεράστια δυσκολία συνεννόησης με το κατάστημα και αφού κοιτάξαμε τους λογαριασμούς ξανά και ξανά (πλήρωσα το πρώτο 60αρι κ περίμενα να έρθει κ ο δεύτερος που ηταν επίσης 60αρι) καταλήξαμε να μου πούνε οτι η έκπτωση του 15% εχει περαστεί κανονικά αλλά μου εχει αφαιρεθεί η έκπτωση του οικογενειακού πακέτου (η οποία δεν ξερω ακριβώς ποια ειναι κ πόση ακριβώς ειναι). Υποθέτω ειναι η καλη τιμή ατην οποία πήρα το συμβόλαιο μου για το προγράμμα που εχω με τη γυναίκα μου. Ειναι όμως δυνατον να μου εχει αφαιρεθεί κάποια έκπτωση συμβολαίου τη στιγμή που ακόμη διανύω το 18μηνο μου; Μου φαινεται τραγικό. Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη. ps. Πήγα να παρω κ στο 13838 αλλα ειδα οτι εχει κ χρέωση 40 λεπτα το λεπτο. Οχι και κερατάς κ δαρμένος ρε φιλε. Δεν σταμάτησε γενικά η έκπτωση του οικογενειακού πακέτου. Αυτό που συμβαίνει είναι το εξής. Η έκπτωση οικογενειακού πακέτου κανονικά είναι 10%. Στα προγράμματα plus 65 υπήρχε ειδική προσφορά που έπαιρναν επιπλέον 5% η κάθε γραμμή, δηλαδή 15% ανά γραμμή. Αυτό όμως λίγο μετά το νέο έτος σταμάτησε να υφίσταται και η έκπτωση είναι και πάλι 10% ανά γραμμή. Από εκεί και έπειτα η έκπτωση που σου δίνει το σταθερό η οποία είναι 15%, δεν είναι στο σύνολο του λογαριασμού. Η έκπτωση ενεργοποιείται σε ένα κινητό! Στο 13838 από που κάλεσες? Αν καλέσεις από κινητό χρεώνεσαι 19 λεπτά του ευρώ για όσο κι αν μιλήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/pricelist/index.jsp?catName=SpecialChargeCasesTR Κοιτα κατω κατω τι λεει για τη χρεωση αποσυνδεσης.....Και στη μετατροπη απο συμβολαιο σε καρτα.Επισης περι 10 ευρω μου στειλαν και σε ερωτηση που τους εκανα μεσω email σχετικα.....Ειδομεν.... Εγώ τι είπα; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fade2Black Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Δεν σταμάτησε γενικά η έκπτωση του οικογενειακού πακέτου. Αυτό που συμβαίνει είναι το εξής. Η έκπτωση οικογενειακού πακέτου κανονικά είναι 10%. Στα προγράμματα plus 65 υπήρχε ειδική προσφορά που έπαιρναν επιπλέον 5% η κάθε γραμμή, δηλαδή 15% ανά γραμμή. Αυτό όμως λίγο μετά το νέο έτος σταμάτησε να υφίσταται και η έκπτωση είναι και πάλι 10% ανά γραμμή. Από εκεί και έπειτα η έκπτωση που σου δίνει το σταθερό η οποία είναι 15%, δεν είναι στο σύνολο του λογαριασμού. Η έκπτωση ενεργοποιείται σε ένα κινητό! Στο 13838 από που κάλεσες? Αν καλέσεις από κινητό χρεώνεσαι 19 λεπτά του ευρώ για όσο κι αν μιλήσεις. Καταρχάς ευχαριστώ πολυ για την απάντηση! Αν ισχύουν αυτα που λες δυο απορίες εχω: Πρώτον εγω εκανα ενα 18μηνο συμβόλαιο με την κοσμοτέ όπου εξαρχής ήξερα οτι θα πληρώνω 62 ευρω το μήνα. Δηλαδη αν δεν πήγαινα στο one θα έβλεπα αύξηση τώρα στο λογαριασμό της κινητής μου; Ετσι χωρις καμία προειδοποίηση; Ειναι λογικό αυτο μεσα στη μέση του συμβολαίου; Εγω όταν εκανα το συμβόλαιο δεν μίλησα ουτε για εκπτώσεις ουτε για οικογενειακά πακέτα ουτε τπτ. Μου είπαν τάδε πακέτο τόσοι μήνες τόσα λεφτά. Δεν θα πρεπε να ξερω οτι αν τους καπνίσει μπορει να αλλάξει κατι; Δεν το βλέπω σωστο. Δεύτερον. Δε θα επρεπε επίσης να ενημερωθώ οτι οτι η έκπτωση του one αφορά στο ενα τηλ μονο; Δεν μου το είπανε ποτε αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Καταρχάς ευχαριστώ πολυ για την απάντηση! Αν ισχύουν αυτα που λες δυο απορίες εχω: Πρώτον εγω εκανα ενα 18μηνο συμβόλαιο με την κοσμοτέ όπου εξαρχής ήξερα οτι θα πληρώνω 62 ευρω το μήνα. Δηλαδη αν δεν πήγαινα στο one θα έβλεπα αύξηση τώρα στο λογαριασμό της κινητής μου; Ετσι χωρις καμία προειδοποίηση; Ειναι λογικό αυτο μεσα στη μέση του συμβολαίου; Εγω όταν εκανα το συμβόλαιο δεν μίλησα ουτε για εκπτώσεις ουτε για οικογενειακά πακέτα ουτε τπτ. Μου είπαν τάδε πακέτο τόσοι μήνες τόσα λεφτά. Δεν θα πρεπε να ξερω οτι αν τους καπνίσει μπορει να αλλάξει κατι; Δεν το βλέπω σωστο. Δεύτερον. Δε θα επρεπε επίσης να ενημερωθώ οτι οτι η έκπτωση του one αφορά στο ενα τηλ μονο; Δεν μου το είπανε ποτε αυτο. Έχω την εντύπωση ότι είχε έρθει ενημέρωση σε κάποιον λογαριασμό για την αλλαγή έκπτωσης οικογενειακού. Στο αρχικό συμβόλαιο που υπογράφεις αναφέρει κάτι χαζά ότι ενδέχεται να αλλάξουν οι τιμολογήσεις κλπ... Στο κατάστημα που σου έκαναν την πώληση για το σταθερό έπρεπε να σου είχαν διευκρινίσει ότι η έκπτωση πηγαίνει στο ένα κινητό. Μάλιστα αν δεις τον τρόπο υπολογισμού των εκπτώσεων, η έκπτωση του σταθερού υπολογίζεται στο τελευταίο στάδιο αφού πρώτα υπολογιστούν όλες οι άλλες εκπτώσεις. Όπως καταλαβαίνεις άλλη έκπτωση δίνει το 15% σε τιμή 65 ευρώ και άλλη σε τιμή πχ των 30 ευρώ. Δεν θέλω να σε αγχώσω αλλά έρχονται ακόμα χειρότερες καταστάσεις.. Από τον επόμενο μήνα, 8 Μαΐου αν δεν κάνω λάθος, τα προγράμματα plus 65 παίρνουν αύξηση 5 ευρώ, 10 δηλαδή για τις 2 γραμμές που έχεις. Δες τους τελευταίους σου λογαριασμούς, κάπου υπάρχει ενημέρωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fade2Black Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Δεν πειράζει 4 μηνακια μείνανε. Ένας πελάτης μείον δε θα τους πειράξει τοσο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Από τον επόμενο μήνα, 8 Μαΐου αν δεν κάνω λάθος, τα προγράμματα plus 65 παίρνουν αύξηση 5 ευρώ, 10 δηλαδή για τις 2 γραμμές που έχεις. Δες τους τελευταίους σου λογαριασμούς, κάπου υπάρχει ενημέρωση. Το είδα και εγώ αυτό στον τελευταίο λογαριασμό. Δεν υπάρχει τρόπος να αποφύγουμε αυτή την αύξηση? Δίνουν 500ΜΒ παραπάνω βέβαια, οπότε δεν είναι αύξηση χωρίς να υπάρχουν επιπλέον παροχές, αλλά τι γίνεται αν κάποιος δεν επιθυμεί αυτά τα επιπλέον ΜΒ? Sent from my Onda V975m using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Ξέρει κανείς με την αλλαγή των προγραμμάτων τί γίνεται με το δωρεάν spotify? Στη σελίδα της Cosmote αναφέρει ακόμη τα παλιά προγράμματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1976 Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Ξέρει κανείς με την αλλαγή των προγραμμάτων τί γίνεται με το δωρεάν spotify? Στη σελίδα της Cosmote αναφέρει ακόμη τα παλιά προγράμματα. Εξακολουθεί και ειναι δωρεάν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 Κοστιζει κατι να βγαλεις δευτερη καρτα για να την εχεις σε συσκευη με δεδομενα? Αν τη βγαλω θα μπορει να μιλαει ο ενας αριθμος στο κινητο και το ταμπλετ με τη δευτερη καρτα να κατεβαζει δεδομενα απο ιντερνετ Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 Κοστιζει κατι να βγαλεις δευτερη καρτα για να την εχεις σε συσκευη με δεδομενα? Αν τη βγαλω θα μπορει να μιλαει ο ενας αριθμος στο κινητο και το ταμπλετ με τη δευτερη καρτα να κατεβαζει δεδομενα απο ιντερνετ Οχι,με twin sim πρεπει η μια κλειστη.Αμα εισαι σε family συμβολαιο,μπορεις να εχεις δυο νουμερα(τα νεα συμβολαια της Cosmote) οπου εχεις λεπτα,sms,δεδομενα τα οποια ειναι κοινα για ολα τα νουμερα μαζι.Δηλαδη εσυ αμα δεν θες δεδομενα μπορεις να μη χρησιμοποιεις απο τον αριθμο σου και να χρησιμοποιει καποιος αλλος αριθμος τα δεδομενα του συμβολαιου. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts