Jump to content

alexbest99

Members
  • Δημοσιεύσεις

    61
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About alexbest99

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

alexbest99's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Καλησπερα παιδια θα ηθελα να σας ρωτησω κατι εχω wind f2g το 4g τις συσκευης στην περιοχη Πανοραμα Θεσσαλονικη μου το βγαζει L ειναι οντως ετσι για πρεπει να κανω κατι αλλο να ρυθμισω διοτι Ι6S Plus 4g vodafone μου δειχνει
  2. Παλι το γνωστο καπελο 50% πανω σε αυτη τη χωρα:mad::mad::mad: τα 16000mAh aliexpress στα 29,73 https://www.aliexpress.com/item/Aukey-16000mAh-Power-Bank-QC3-0-USB-Phone-Battery-Charger-Dual-Output-Travel-External-Battery-Fast/32787169510.html γιατι να πληρωσω αλλα επιπλεον 20 που εαν βαλω αλλα 9 ευρω περνω 3!!! στην τιμη που το εχει στην ελλαδα Ακομη καλυτερα γιατι να μην τα παρω απο εξω κ να τα παρω απο εδω κ να τα πληρωσω κ χρυσο!!!!!! κ κατι ακομη εδω στην ελλαδα 1 χρονο εγγυση ενω απο εξω 18 μηνες τωρα τι παιζει εδω δεν ξερω αλλα στην ελλαδα ολα τα περιμενω να σε πουν επειδη το πηρες απο εξω τραβα στειλτο εξω.....
  3. Μετα απο επικοινωνια μου με τον πωλητη της aukey τον ρωτησα για ποιον λογο δεν στελνει πλεον ελλαδα κ μου απαντησε ''υπαρχει περιπτωση κρατησης δεν μπορουμε να στειλουμε σε σας κ ζητουμε συγνωμη'' η πλακα ομως ειναι οτι υπαρχουν κ αλλοι που πουλανε την ιδια μαρκα κ στελνουν κανονικα
  4. Γεια σας παιδια να ρωτησω κατι κ παλι μου ανεφερε πιο πανω ενα φιλος στο φορουμ για 2 power bank QC 3.0 ποια η διαφορα με QC 2.0?
  5. Σε ευχαριστω πολλη αλλα θα παω μαλλοω για της vinsic γιατι φαινεται μαματο κ εμφανισιακα ωραιο το Αukey διαβασα πολλη καλες κριτικες αλλα ειδα κ ενα βινεο οτι ειναι λιγοτερη η μπαταρια οπως κ ενα βιντεο ενος του φθαρθηκε η επιιφανεια μου ειπες κ πανω κατω τι να προσεξω κ θα το δω
  6. Σε ευχαριστω πολλη για την ενημερωση απλως να ενημερωσω οτι το θελω για Ipad κυριως αλλα κ δευτερον iphone κανει το vinsic διοτι qc δεν υποστηριζουν καμια απο της συσκευες αυτες τις δυο Σε ευχαριστω πολυ μου με ειπες τι να ξεχασω διοτι δεν εχω κ πολλες γνωσεις απο θεμα Power bank ειμαι μεταξυ αυτο αλλα δεν μπορω να βρω ουτε βιντεο ουτε στο επισημο ιστοτοπο υπαρχει τιποτα https://www.aliexpress.com/item/Vinsic-20000mAh-Power-Bank-Dual-2-4A-with-Type-C-Port-USB-Smart-External-Battery-Charger/32790489415.html? Κ αυτο https://www.aliexpress.com/item/Ship-from-Spain-Vinsic-Terminator-P3-20000mAh-Quick-Charge-3-0-Power-Bank-2-4A/32770304209.html? επεσα κ σε καποια Aukey κ Romoss αυτα τι λενε?συγνωμη για της πολλες ερωτησεις αλλα εαν ειναι να παρω ενα θελω να ειναι κ καλο Τι λες θα κανει ο φορτιστης του ειναι στα 2,1Α ποιο προτεινεις απο Vinsic σε αυτα τα λεφτα?η κ ΧΙΑΟΜΙ ΤΟ 20000 ειναι καλο?
  7. Σε ευχαριστω πολλη για την απαντηση αλλα να σε ρωτησω τι εννοιεις ''οσο πιο δυνατη εξοδο''?στα αμπερ κ βολτ που θα φορτηζει ναι τα ΝΟ ΝΑΜΕ κινεζικα εννοιειτε τα αποφευγω ειμαι μεταξυ ΧΙΑΟΜΙ πασιγνωστη,vinsic που εχω ψαξει κ εχω διαβασει πολλη καλα λογια κ κριτικες κ pisen που εχω διαβασει οτι κανει καλα πραγματα ΤΟ συγκεκριμενο το πρωτο μοντελο που ανεβασα οντως εχει type-c(που θα μου χρησιμευσει με της γυναικας μου το 5Χ)quick charge,κ μια στανταρ εισοδο φορτισης με ισχυει 2,4Α/5Βολτ Εχεις κανενα να προτεινεις?
  8. Παιδια καλησπερα κ συγνωμη εαν ειναι ακυρη η ερωτηση αλλα ψαχνομαι για power bank κ ψαχνομαι κ επεσα σε μια εταιρια που ονομαζεται vinsic αλλα βλεπω την ταση Αh κ βλεπω οτι βγαζει 2,4 ο φορτιστης ομως φορτωνει στα 2Α εαν δεν κανω λαθος υπαρχει καποιο προβλημα το θελω κυριως γιατι αρχιζει η ταση της μπαταριας του να πεφτει με χρηση καλη πεφτει πολλη γρηγορα παραθετω κ την φωτο απο το προιον εαν μπορει καποιος να με βοηθησει θα ημουν υποχρεως http://www.vinsic.com/Products/sku-VSPB303W επισης βλεπω κ αυτο που ειναι μεν πιο απλο απο το αλλο διοτι σιγουρα βγαζει 1Α κ 2Α εξοδους http://en.pisen.com.cn/product/show/2916.shtml τι λετε?
  9. Καλησπερα παιδια θα ηθελα να ρωτησω κατι εαν μπορω κ γνωριζει καποιος να βοηθησει θελω να παραγγειλω ενα power bank για να εχω κ ειμαι μεταξυ http://www.vinsic.com/Products/sku-VSPB303B κ http://www.mi.com/en/pb10000pro/ κ http://en.pisen.com.cn/product/show/2916.shtml Η συσκευες που εχω ειναι ενα ipad mini 3,iphone 5c,lumia 650 τι πρεπει να προσεξω πριν αγορασω το παιδευω 2-3 μερες τωρα αλλα ακομη ερευνα Αν γνωριζει καποιος κ μπορει να βοηθησει θα ημουν υποχρεως εγω να ειμαι ειλικρινης γερνω προς ΧΙΑΟΜΙ διοτι ψηνομαι να δοκιμασω κ τα τηλφωνα τους αλλα θα ςχω προβλημα με τις αλλες?
  10. Καλησπερα σε ολους να ρωτησω ηθελα σε μια φιλη μου εχει το παλιο προγραμμα κοσμοτε 15 συμβολαιο κ της ηρθε τωρα κοντα στα 50 ο λογαριασμος τι μπορει να κανει? μου ειπε οτι παραπαω ΠΟΤΕ απο το επιτρεπτο δεν μιλει παντα γυρω στα 16 αντε 20 ευρω το πολλη να επισημανω οτι εχει ενα κινητο δεκαετιας 90 τα παλια νοκια κ δεν εχει τη δυνατοτητα να εχει την εφαρμογης τους με κοντρολ καθε τρεις κ λιγο εγω αυτο που την ειπα ειναι να ζητησει αναλυτικο λογαριασμο να δεις τι ειναι οι χρεωσεις αυτες οι παραπανω κ αν δει οτι υπαρχει κατι που δεν ειναι δικο της να κανει αμφισβητησει λογαριασμου τα λεω σωστα Αν ξερει καποιος αλλος φιλος κατι καλυτερο ειμαι ολος αυτια Επισης να πω οτι το συμβολαιο της λυγει το καλοκαιρι αν βοηθα Ευχαριστω
  11. Καλησπερα παιδια να ρωτησω κατι κ εγω με την σειρα μου κατοχος κ εγω της καρτοκινιτης F2G την καρτα τους την εχω μεσα σε ενα 650 Lumia το εχω ως δευτερο εφεδρικο κ για δουλεια πιο πολλη Δεν το εχω δωσει πουθενα ουτε κανα πενταψηφιο κ χτες κ σημερα παρατηρω την εξης χρεωση Νομιζω ειχα περιπου 1,29 καπου εκει κ χτες μου ερχεται αυτο το μυνημα ''Η χρεωση για την χθεσινη σου συνδεση στο ιντερνετ εως 20ΜΒ ειναι 1.01 ενεργοποιησε το gigasurf στο http://www.f2g.gr κ παρε 1 Γιγα'' Κλεινω τα δεδομενα μηπως κ κατι μου διεφυγε με υπολοιπο 0.20 και σημερα το ιδιο μυνημα με υπολοιπο 0 να σημειωσω οτι ειχα ενεργοποιημενο το 8,07 ευρω πακετο νομιζω το μπλεντερ Να σημειωσω επισης οτι δεν εχω καμια εφαρμογη που να τραβαει δεδομενα Τι μπορω να κανω να παρω πισω αυτα τα 1,30 που μου αναλογουν γιατι δεν εχω κανει τιποτα
  12. Το εχω βαλει εδω και καμια 90 λεπτα μαλλον να φορτιζει και ειναι ακομη 65%!!!! και θελει λεει περιπου αλλες 30 ωρες και τι παιζει ρε παιδια πιο πολλη και απο ενα μηλο να διαρκει η φορτιση του που ειναι πιο μεγαλη η μπαταρια του Επισης Θελω την crtana ειπαμε πρεπει να αλλαξω το region$language για να δουλευει τελεια!!!! το εχει κανει καποιος? Αυτο ειναι ενατξει δηλαδη π.χ στα μηλα ξερω οτι μπορεις να αλλαξεις περιοχη και μαγαζι αλλα δεν μπορεις να κανεις αγορες Επισης κανα καλο ζευγαρι ακουστικα Ελεγα για αυτα εδω ως ασυρματα http://www.gearbest.com/sports-fitness-headphones/pp_356162.html?wid=21 κ ενσυρματα http://www.gearbest.com/earbud-headphones/pp_443285.html?
  13. Εκανα λαθος εγω μεγαλο δεν ειναι 100ε αλλα 200ε η διαφορα τους Το χρειαζομαι για κατι ως αντικαταστατη του μικρου ipad για σερφαρισμα audio streaming κ.α ελαφρια ομως Θα μου αρεσε να δοκιμαζα τη εχει στα σκαρια κ τι εχει κανει η microsoft διοτι πολλη φοβουμαι οτι ξυπναει σιγα σιγα ξανα microsoft κ η apple ειδικα στους υπολογιστες αλλα κ στα tabletεχει καβαλησει το καλαμι αλλες εποχες με Steve Jobs αλλα ας μην ξεφευγω απο το θεμα Αλλα με πειραζει ο Μ3 που ειναι μικρυς ισχυος κ κατι ακουσα σε βιντεο στο youtube για θορυβο στο ανεμιστηρακι ισχυει?
  14. Μου λεει οτι δεν συμφωνουν γλωσσα κ περιοχη κ αν συνεχισω μπορει καποιες δυνατοτητες της να μην δουλευουν οπωε πρεπει Οι ερωτηση μου ομως ειναι εαν πειραξω το region μπορω μετα να αντιστρεψω δηλε ελλαδα απο αμερικη που θα ηταν υπαρχει προβλημα τιποτα εγγυησης επισης αλλαζει κ το μαρκετ σωστα?
  15. επισης απο τα σκεπτικα μου ειναι εαν βλεπω καλα απο σελιδα κοτσοβολου 2χ900 τοτε δεν αξιζει εν μερει καλυτερα να δωσω 100ε παραπανω για ι5 ετσι δεν ειναι?
×
×
  • Create New...