Jump to content

HBK_R21

Members
  • Δημοσιεύσεις

    212
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About HBK_R21

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

HBK_R21's Achievements

  1. Παιδιά καλησπέρα έχω συνέχεια τα εξής προβλήματα με τα ρολόγια της Huawei,τώρα έχω το gt2 2 χρόνια είχα το πρώτο μοντέλο.το θέμα είναι ότι από τα 10 sms που θα μου έρθουνε στο κινητό μου, στα 2 μόνο μου έρχεται ειδοποίηση με δονηση στο ρολόι.το ίδιο συμβαίνει και στο viber. Το άλλο κουφο είναι ότι στο viber γενικά δεν Με έρχονται πάντα ειδοποιήσεις πρέπει να μπω στο viber για να μου έρθει,αυτό γιατί γίνεται; Γενικά έχω μεγάλο θέμα και δεν βρίσκω την άκρη με τίποτα έχω κάνει συνδέσεις αποσυνδέσεις έχω αλλάξει 2 κινητά εν μπορώ να βρω λύση με τίποτα. Τα εδώ τικαρισμενα όλα κανόνικα στο heawei health.
  2. καλημερα η vodafone με εκανε προσφορα για το προγραμμα family red plus για 3 μελη στα 60.90. καθως τωρα ολοι ειμαστε στη cosmote με συμβολαια,και πληρωνουμε πολλα παραπανω. οι παροχες ειναι απεριοριστα προς ολους 3.000 σμσ το καθε ενα μελος+ 16gb κουβας ιντερνετ. θεωρειται ειναι απο τις καλες προσφορες ετσι?
  3. Έχω κάνει τα πάντα φίλε οτα έχω ενεργοποιήσει όλα κανόνικα για περίπου ένα χρόνο με δουλεύε καλά το gt μετά ξεκίνησαν τα προβλήματα, και λέω ας αγοράσω το 2..αλλα δυστυχώς πάλι τα ίδια. Δεν ξέρω τι να κάνω πλέον.
  4. Καλησπέρα στη παρέα Λοιπόν έχω τα εξής προβλήματα συνέχεια με το ρολόι μου. Έχω τικάρισμενες να με έρχονται ειδοποιήσεις με δόνηση πχ στα SMS στο viber κτλπ, το πρόβλημα είναι ότι στα σμσ από τα 10 SMS θα με χτυπήσει η δόνηση 2 φορές το ίδιο και στις κλήσεις. Στο viber πάλι πότε δεν έχω δόνηση, θα έχω δόνηση μόνο όταν θα ανοίξω εγώ το viber και μετά θα με ερθει το πμ. Έχω το Huawei mate 20,επισης τα ίδια προβλήματα είχα και με το πρώτο ρολόι. Υποψιάζομαι ότι κάτι πάει λάθος με το κινητό μου. Τι λύση με προτείνετε;
  5. καλημερα σε ολους με εκαναν την εξης προσφορα,τωρα ειμαι στη φορνθεντ. αστικα υπεραστικα ιντερνετ+6 ωρες κινητα ολα μαζι στα 23 και κατί επισης 30%εκπτωση στο παγιο του κινητου μου+ 1gb καθε μηνα και μπορω να δηλωσω εως 4 αριθμους για να εχουμε απεριοστη ενδιποικωνια μεταξυ μας. δεν ξερω αλλα μου φαινεται οτι κατι κρυβουν,επισης με το εστειλαν με email και πρεπει εγω να πατησω συμφωνω απλα, τους ειπα τα θελω ολα γραπτως να τω κλπτ και μετα υπογραφω,υπηρχει τροπος να τα δω ολα πριν το κανω? επισης αν το μετανιωσω μπορω να το ακυρωσω.?
  6. με ειπανε να κανω μαι επαναφορα δικτυου+ρεσετ το ρολοι και ετσι εγινε εστρωσε το ρολοι κανα 2 μερες αλλα σημερα παλια τα ιδια με κανει, τωρα τι να εχει θεμα μου λετε το κινητο η το ρολοι? 1,5+μηνα με το π20 προ δεν ειχα κανενα θεμα. εν τω μεταξυ μολις κλεισω και ανοιξω το bt του κινητου ερχονται κανονικα οι ειδοποιησεις και μετα απο καποιες ωρες δεν ερχονται παλι,πολυ παραξενα πραγαματα και ακρη δν βγαινει.
  7. HBK_R21

    Huawei Mate 20 Pro

    φιλε μου μια χαρα υπαρχουνε αυτα τα θεματα,θα δεις που θα εμφανιστουν και αλλοι εδω μεσα που θα κανουν παραπονα σιγα σιγα. για μενα απογοητευση ειναι η συσκευη,δηλαδη γιατι λεω καλα λογια για το π20 προ,και να θαβω το ματε? τεσπα τι να πω.
  8. HBK_R21

    Huawei Mate 20 Pro

    σκεφτομαι και εγω πολυ σοβαρα να το δωσω,με αυτα τα προβληματακια ειδικα το αποτυπομα, (λετε να επεσα σε ελαττωματική παρτιδα) μου φαινεται παραξενο που εσυ δν εχεις θεμα με το face id γιατι και ο αδερφος μου εχει το ιδιο θεμα και τα συγκρινουμε συνεχεια. και αυτος τα ιδια παραπονα εχει. ειχα 5 μηνες το π20 προ δεν ειχα κανενα θεμα απο αυτα ολα.
  9. HBK_R21

    Huawei Mate 20 Pro

    μεχρι στιγμης μεχρι απογοητευσει παρα πολυ το κινητο και εξηγω το γιατι δαχτυλικο αποτυπωμα οτι χειροτερο δεν ποιανει παντα,απο τις 10 φορες τις μισες μονο με ξεκλειδωνει, face id εκει η απολυτη αποτυχια,ποτε δεν με βρικσει με την πρωτη φορα.και ξεκλειδωνει μερικες ακυρες φορες. συνεχεια αποσυχρονιζεται με το huawei gt ρολοι που εχω διαφορα κολληματα με κανει,στις εφαρμογες κτλπ. νοσταλγω το π20 προ που δεν ειχα ποτε κανενα θεμα,και μην μου πειτε να κανω επαναφορα ρυθμισεων 15 ημερες το εχω το κινητο.
  10. μιλησα πριν λιγο με ειπανε να κανω μια επαναφορα ρυθμισεων δικτυου,και επισης ενα ρεσετ το ρολοι, (αμα κανω ρεσετ το ρολοι ολα τα δεδομενα που εχω θα χαθουνε τωρα ενα διμηνο) ?
  11. Όχι το mate 20pro έχω.. Το θέμα ειναι όσο είχα το P20 pro δεν έχανα καμία κλήση πότε. Ούτε αποσύνδεσεις κτλπ.
  12. Συνεχίζω συνέχεια να χάνω κλήσεις... Μπορεί πχ το viber να έρχεται κανονικά αλλά οι κλήσεις όχι. Υπάρχει περίπτωση να έχει θέμα το Bluetooth του κινητού; έβγαλα και έβαλα την εφαρμογή 1 2 φορές αλλά δεν στρώνει. Μετά όμως αν κλείσω και ανοίξω στα καπάκια το Bluetooth στρώνει το ρολόι. Χάνει τη σύνδεση από τι κατάλαβα. Καμία ιδέα;;; λύση κάτι
  13. HBK_R21

    Huawei Mate 20 Pro

    Ναι comsote έχω και το ενεργό το volte τώρα το έβγαλα.. Παίζει να στρώσει;
  14. HBK_R21

    Huawei Mate 20 Pro

    Μόλις το σηκώσω μετά από ένα δευτερόλεπτο κλείνει η κλήση. (αυτός που με καλεί δηλαδή) φαίνεται το κινητό να έχει θέμα λ.
  15. HBK_R21

    Huawei Mate 20 Pro

    Μάγκες έχω το εξής θέμα..καθε φορά που με παίρνουν τηλέφωνο, γίνεται το εξής το σηκώνω και μετά το κινητό κλείνει από μόνο του.. Συνέχεια τι ίδιο πράγμα γίνεται. Έχετε να προτείνετε καμιά λύση; έχω τραβήξει και βιντεακια με το πρόβλημα μου.
×
×
  • Create New...