Jump to content

kostas1976

Members
  • Δημοσιεύσεις

    231
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About kostas1976

  • Ημ. Γέννησης 02/08/1976

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

kostas1976's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα σε όλους. Μπορεί κάποιος να μου πει από που μπορώ να πάρω αυτό το πακέτο στη Θεσσαλονίκη; Ουσιαστικά μόνο από πλανόδιο αλλά που συχνάζουν αυτοί; Στο 13888 μου είπαν ότι μόνο αν σε καλέσουν αυτοί γίνεται. Sent from my iPhone using Tapatalk
  2. Καλησπέρα Πήγαινε σε ένα κατάστημα και κάνε αιτηση για φορητότητα του αριθμού σου κατά προτίμηση σε καρτοκινητο και κατα 90% θα σε πάρει η cosmote για να σου δωσει καλύτερη τιμη. στην περίπτωση μου έκανα αίτηση για φορητότητα σε vodafone cu και δεν πληρωσα ουτε το 30αρι, καθώς ο υπάλληλος μου είπε ότι πρώτα θα κάνω την αίτηση και την επόμενη ημέρα αφού πρώτα ξεκαθαρίσω με την cosmote θα πάω να πάρω την καρτα και θα δώσω τα 30€. η cosmote μόλις είδε την αίτηση για φορητότητα τότε θυμήθηκε και έκανε προσφορά για το XL πακέτο στα 26,55€ τελική τιμη.
  3. όχι βέβαια. 26,55 είναι μόνο το πάγιο του κινητού στο πρόγραμμα cosmote xl.
  4. Ανανέωσα σήμερα το συμβόλαιό μου που έληγε 18/07 με 26,55€ για 2 χρόνια στο πρόγραμμα COSMOTE XL, μετά από αίτηση φορητότητας στη Vodafone και μάλιστα σε CU. Έχω το σταθερό μου στον ΟΤΕ και επίσης και COSMOTE TV. Τελικά αν θέλουν να σε κρατήσουν υπάρχουν ακόμη προσφορές.
  5. καλημέρα σε όλους μπορείτε σας παρακαλώ να μου πείτε ποια η διαφορά στις εφαρμογές my vodafone και my cu? υπάρχει κάτι στην εφαρμογή My cu που δεν υπάρχει στο my vodafone?
  6. Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση. Δεν ήξερα ότι το έχουν κάνει σύστημα. Μάλιστα όπως διάβασα και στο foritotita.gr μέχρι και ημερομηνία ενεργοποίησης μπορείς να αιτηθείς. Για άλλη μια φορά μπράβο στο forum Sent from my iPad using Tapatalk
  7. Καλησπέρα. Ρώτησα στο chat του CU ποσό χρόνο θέλει να ενεργοποιηθεί φορητότητα από άλλο πάροχο και μου είπαν ότι θέλει περίπου ένα μήνα λόγω τεχνικού προβλήματος. Μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο; δηλαδή ποτέ να κάνω την αίτηση; ένα μήνα πριν; και αν ενεργοποιηθεί νωρίτερα, είμαι αναγκασμένος να πληρώσω το penalty για τη διακοπή του συμβολαίου στο υπάρχον συμβόλαιο;(το οποίο η cosmote λέει ότι είναι 100€. Το συμβόλαιο λήγει 18/07 και έχω το XL με πάγιο 26,7€) Sent from my iPad using Tapatalk Sent from my iPad using Tapatalk
  8. 13888 και μίλησα με το τμήμα καταγγελιών σύμβασης. Sent from my iPad using Tapatalk
  9. καλημέρα σε όλους. τελικά μιλώντας με cosmote κατάφερα με την απειλή της καταγγελίας σύμβασης να μην μου αυξήσουν το πάγιο παραμένοντας στα 28€ για το πρόγραμμα cosmote plus 65. πρόσθεσαν δηλαδή μία επιπλέον έκπτωση 10% στο πάγιο προκειμένου να κρατήσουν το πάγιο στα ίδια επίπεδα. σημειωτέον ότι το σταθερό μου ανήκει στην cosmote κι αυτό. δεν ξέρω όμως αν έπαιξε κάποιο ρόλο.
  10. Δεν πάμε καλά. Από τον τελευταίο λογαριασμό "Σημαντικό να γνωρίζετε: Από 25/04/2017 αυξάνονται τα ενσωματωμένα ΜΒ του προγράμματός σας για πλοήγηση στο Ιnternet εντός Ελλάδος από 2548 σε 2898 ΜΒ και παράλληλα το ονομαστικό μηνιαίο σας πάγιο αυξάνεται από 70,57 σε 74,07 ευρώ. Τυχόν εκπτώσεις που έχετε διατηρούνται. " δεύτερη αύξηση σε λιγότερο από ένα χρόνο. και μία ερώτηση. στην τελευταία παράγραφο λέει ότι μπορείς να κάνεις καταγγελία της σύμβασης αζημίως. Δηλαδή αν κάνω καταγγελία μέσω φορητότητας σε άλλη εταιρεία θα έχω penalty διακοπής συμβολαίου?
×
×
  • Create New...