Sharp GX20 Video Δημ. January 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2010 Σε ευχαριστώ για την απάντηση πολύ μικρή επιδότηση δηλαδή, για να έχω δηλαδή 200-300€ επιδότηση θα πρέπει να πληρώνω περίπου 100€ τον μήνα, αρκετά λεφτά. Μην νομιζεις... Εγω με Βοντα που ο μικροτερος μου λογαριασμος ειναι 100 ευρω, μου ειπαν οτι εχω επιδοτηση 166 ευρω.. Μολις εκανα αιτηση φορητοτητας με πηραν και μου ειπαν οτι η επιδοτηση μου εγινε 300! Παράθεση Often imitated, never duplicated... ELA MWRI PANATHA! ELA MWRI ARWSTIA!! :luck: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 Αν βγήκε η επιδότηση, θα δεις ότι στα δεξιά του αριθμού σου, στη στήλη ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ, πως υπάρχει η ένδειξη ΝΑΙ. Διαφορετικά, θα υπάρχει η ένδειξη ΟΧΙ. Για πιο Myaccount μιλας Kotsianis7; Στην Vodafone υπαρχει αυτο που λες, υπαρχει και στην cosmote; :wacko: Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefidis Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 Αν βγήκε η επιδότηση, θα δεις ότι στα δεξιά του αριθμού σου, στη στήλη ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ, πως υπάρχει η ένδειξη ΝΑΙ. Διαφορετικά, θα υπάρχει η ένδειξη ΟΧΙ. Σε μένα δεν υπάρχει καθόλου η επιλογή "ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ"... Το Μάρτιο κλείνω 12 μήνες από την τελευταία ανανέωση... :worry: Παράθεση https://www.fragile.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosst Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 Μήπως γνωρίζει κανείς αν γίνεται να χρησιμοποιήσεις την επιδότηση και σε κατάστημα electroworld; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ErrikosIoan Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 Μου βγήκε σήμερα η επιδότηση, ακριβώς στους 12 μήνες, απο Cosmote 120. Ενώ τις άλλες φορές ήταν στα €80 για οποιαδήποτε συσκευή σήμερα βγαίνει στα €45:wacko: Το επιβεβαίωσα και στην εξυπηρέτηση πελατών, γιατί μου φαίνονταν απίστευτο! Κοντά τα μισά από πέρυσι; Έχει συμβεί και σε άλλους; ΑΝ ναι, τι έκαναν; Thanx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scarface883 Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 Σε μένα δεν υπάρχει καθόλου η επιλογή "ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ". Ούτε στο δικό μου my account, υπάρχει αυτό Παράθεση Γιώργος Keep on riding... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 Μου βγήκε σήμερα η επιδότηση, ακριβώς στους 12 μήνες, απο Cosmote 120. Ενώ τις άλλες φορές ήταν στα €80 για οποιαδήποτε συσκευή σήμερα βγαίνει στα €45:wacko: Το επιβεβαίωσα και στην εξυπηρέτηση πελατών, γιατί μου φαίνονταν απίστευτο! Κοντά τα μισά από πέρυσι; Έχει συμβεί και σε άλλους; ΑΝ ναι, τι έκαναν; Thanx Κάλεσε το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών και ζήτα να εξετάσουν ξανά την επιδότησή σου μπας και ανέβει λίγο το ποσό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 Η "δυνατότητα αναβάθμισης" υπάρχει στο myacount της Vodafone. Στην κοσμοτέ δεν υπάρχει.- Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefidis Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 Μου βγήκε σήμερα η επιδότηση, ακριβώς στους 12 μήνες, απο Cosmote 120. Ενώ τις άλλες φορές ήταν στα €80 για οποιαδήποτε συσκευή σήμερα βγαίνει στα €45:wacko: Το επιβεβαίωσα και στην εξυπηρέτηση πελατών, γιατί μου φαίνονταν απίστευτο! Κοντά τα μισά από πέρυσι; Έχει συμβεί και σε άλλους; ΑΝ ναι, τι έκαναν; Thanx Εμένα η επιδότησή μου πέρυσι με το Cosmote 240, ήταν 70 ευρώ! Δε γίνεται η δικιά σου με το μισό πρόγραμμα να ήταν μεγαλύτερη... Τι να σου πω... Τώρα που πήγα στο Απεριόριστα 35, περιμένω να δω τι επιδότηση θα έχω.. Σε ένα μήνα θα ξέρω... Η "δυνατότητα αναβάθμισης" υπάρχει στο myacount της Vodafone. Στην κοσμοτέ δεν υπάρχει.- Τι μας βάζει και ψάχνουμε σαν τους ηλίθιους...; :wacko: Παράθεση https://www.fragile.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 Μου βγήκε σήμερα η επιδότηση, ακριβώς στους 12 μήνες, απο Cosmote 120. Ενώ τις άλλες φορές ήταν στα €80 για οποιαδήποτε συσκευή σήμερα βγαίνει στα €45:wacko: Το επιβεβαίωσα και στην εξυπηρέτηση πελατών, γιατί μου φαίνονταν απίστευτο! Κοντά τα μισά από πέρυσι; Έχει συμβεί και σε άλλους; ΑΝ ναι, τι έκαναν; Thanx Εγώ αυτό που είχα κάνει όταν είχε γίνει το ίδιο στη κοπέλα μου της είπα να πάρει και να τους πει ότι θέλει να ακυρώσει το συμβόλαιο και να το ξανακάνει από την αρχή γιατί είναι κοροϊδία αφού για καινούργια συμβόλαια η "επιδότηση" είναι μεγαλύτερη. Της είπαν να μη κάνει αίτηση ακύρωσης και θα επικοινωνήσουν αυτοί μαζί της. Τελικά μετά από 2 βδομάδες από 50Ε που της δίναν επιδότηση της το πήγαν κάτι ποιο πάνω από 130 Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chresto Δημ. January 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 Θα ήθελα να μάθω εάν η cosmote προσφέρει data pack για τα υπόλοιπα συμβόλαια εκτός από τα i, πχ, όπως κάνει με τα sms που πληρώνεις ένα ποσό και σου δίνει ένα συγκεκριμένο αριθμό μηνυμάτων. Επειδή στο site της δεν βλέπω κάτι τέτοιο, μήπως ξέρετε αν συμβαίνει και δεν το έχουν διαφημίσει ή σχεδιάζουν να το υλοποιήσουν στο μέλλον ; Παράθεση το ταξίδι ως τώρα : nokia 3510 -> sony ericsson t310 -> siemens sx1 -> nokia n95 -> iPhone 3GS -> iPhone 4S (16g black) :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy23 Δημ. January 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 Παιδια , χρειαζομαι τη βοηθεια σας. Ειμαι στη vodafone και θελω να κανω αιτηση φορητοτητας στην cosmote και συγκεκριμμενα στο προγραμμα απεριοριστα 25. Επισης θελω να περασω σε οικογενειακο πακετο (μαζι με μια φιλη μου που ειναι ηδη στην cosmote) ωστε να τυχω της εκπτωσης 20%. Πηγα και ρωτησα σε ενα καταστημα cosmοte και μου ειπαν οτι δεν γινεται , γιατι η αιτηση φορητοτητας θα ενεργοποιηθει σε 15-20μερες ενω η προσφορα για την εκπτωση 20% ληγει στις 6/2. Γνωριζει κανεις αν ισχυει αυτο ; Κανονικα δεν θα επρεπε να μετραει η ημ. αιτησης και οχι η ημ. ενεργοποιησης ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefidis Δημ. January 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 Παιδια , χρειαζομαι τη βοηθεια σας. Ειμαι στη vodafone και θελω να κανω αιτηση φορητοτητας στην cosmote και συγκεκριμμενα στο προγραμμα απεριοριστα 25. Επισης θελω να περασω σε οικογενειακο πακετο (μαζι με μια φιλη μου που ειναι ηδη στην cosmote) ωστε να τυχω της εκπτωσης 20%. Πηγα και ρωτησα σε ενα καταστημα cosmοte και μου ειπαν οτι δεν γινεται , γιατι η αιτηση φορητοτητας θα ενεργοποιηθει σε 15-20μερες ενω η προσφορα για την εκπτωση 20% ληγει στις 6/2. Γνωριζει κανεις αν ισχυει αυτο ; Κανονικα δεν θα επρεπε να μετραει η ημ. αιτησης και οχι η ημ. ενεργοποιησης ; Πως θα σου ενεργοποιήσουν μια υπηρεσία σε έναν αριθμό που δεν τον έχουν στη διάθεσή τους; Μέχρι να ενεργοποιηθεί η φορητότητα, ο αριθμός βρίσκεται στην προηγούμενη εταιρία, γι΄αυτό σου απάντησαν έτσι.. Παράθεση https://www.fragile.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos270 Δημ. January 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 εαν κανω συνδεση στο απεριοριστα 1 το ποσο που θα πληρώνω ποσο θα ειναι?? 30 ευρώ??(τα 6 ευρω στα μηνυματα ειναι στα 30? ή οχι??) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elisa Δημ. January 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 Ηθελα να ρωτησω,δικαιουμαι επιδοτηση 45 Ευρω:O ,ναι τοσα πολλα στο 120 προγραμμα.Θελω να κανω ακομα μια συνδεση με περιοριστα,συσκευη δεν θελω να παρω,οποτε τα χρηματα αυτα θα τα βαλω στο παγιο,α μου ειπαν αν δεν παραμεινω στο 120 και παω στο απεριοριστα 35 δικαιουμαι 75 ευρω. Μπορειτε να μου πειτε ποσο λογαριασμο θα εχω μαζι με τελη κλησεων,επιδοτησεις σε οικογενειακο πακετο εξ αυτον το ενα απεριοριστα 25 και το αλλο 35??:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerost Δημ. January 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 Καλησπέρα!!! Ύστερα από 6 χρόνια συνδρομητής vodafone έγινα συνδρομητής του απεριόριστα 45.Έχω τις εξής ερωτήσεις: 1) Αν η υπηρεσία ενημέρωσης υπολοίπου (ΕΥ στο 1256) είναι δωρεάν. 2) Αν υπάρχει κάποια υπηρεσία που να ενημερώνει αν κάποιος αριθμός ανήκει στο δίκτυο της cosmote (όπως αυτό που υπάρχει για what's up αλλά για προγράμματα συμβολαίου) και αν ναι πόσο χρεώνεται???? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 1) Είναι δωρεάν το 1256 2) Δεν υπάρχει τέτοια υπηρεσία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UniqueGR Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 Θα ήθελα να μάθω εάν η cosmote προσφέρει data pack για τα υπόλοιπα συμβόλαια εκτός από τα i, πχ, όπως κάνει με τα sms που πληρώνεις ένα ποσό και σου δίνει ένα συγκεκριμένο αριθμό μηνυμάτων. Επειδή στο site της δεν βλέπω κάτι τέτοιο, μήπως ξέρετε αν συμβαίνει και δεν το έχουν διαφημίσει ή σχεδιάζουν να το υλοποιήσουν στο μέλλον ; Έχει υπηρεσίες δεδομένων, αναμένονται όμως εξελίξεις... Παιδια , χρειαζομαι τη βοηθεια σας. Ειμαι στη vodafone και θελω να κανω αιτηση φορητοτητας στην cosmote και συγκεκριμμενα στο προγραμμα απεριοριστα 25. Επισης θελω να περασω σε οικογενειακο πακετο (μαζι με μια φιλη μου που ειναι ηδη στην cosmote) ωστε να τυχω της εκπτωσης 20%. Πηγα και ρωτησα σε ενα καταστημα cosmοte και μου ειπαν οτι δεν γινεται , γιατι η αιτηση φορητοτητας θα ενεργοποιηθει σε 15-20μερες ενω η προσφορα για την εκπτωση 20% ληγει στις 6/2. Γνωριζει κανεις αν ισχυει αυτο ; Κανονικα δεν θα επρεπε να μετραει η ημ. αιτησης και οχι η ημ. ενεργοποιησης ; Λογικά πρέπει να ισχύει απο τη στιγμή που θα αιτηθείς τη φορητότητα. Ρώτα στο 13897 να είσαι σίγουρος. εαν κανω συνδεση στο απεριοριστα 1 το ποσο που θα πληρώνω ποσο θα ειναι?? 30 ευρώ??(τα 6 ευρω στα μηνυματα ειναι στα 30? ή οχι??) Το απεριόριστα1 έχει καταργηθεί, όπως και η σειρά γενικότερα (1,2,3). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 Καλησπέρα!!! Ύστερα από 6 χρόνια συνδρομητής vodafone έγινα συνδρομητής του απεριόριστα 45.Έχω τις εξής ερωτήσεις: 1) Αν η υπηρεσία ενημέρωσης υπολοίπου (ΕΥ στο 1256) είναι δωρεάν. 2) Αν υπάρχει κάποια υπηρεσία που να ενημερώνει αν κάποιος αριθμός ανήκει στο δίκτυο της cosmote (όπως αυτό που υπάρχει για what's up αλλά για προγράμματα συμβολαίου) και αν ναι πόσο χρεώνεται???? Ευχαριστώ για το δευτερο ερώτημα ο μόνος τρόπος να το μάθεις είναι με τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών η οποία έχει χρονοχρέωση και άρα δεν συμφέρει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerost Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 mourtzman & vasileios ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις σας. Ήρθα σε cosmote με φορητότητα από vodafone.Επιβεβαιώνω και εγώ το γεγονός ότι με το που έμαθαν για την φορητότητα, η επιδότηση μου εκτινάχθηκε από τα 110e στα 330e και μάλιστα με περιθώριο για περαιτέρω αύξηση (σε περίπτωση ακριβής συσκευής) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cospol Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 Παιδια , χρειαζομαι τη βοηθεια σας. Ειμαι στη vodafone και θελω να κανω αιτηση φορητοτητας στην cosmote και συγκεκριμμενα στο προγραμμα απεριοριστα 25. Επισης θελω να περασω σε οικογενειακο πακετο (μαζι με μια φιλη μου που ειναι ηδη στην cosmote) ωστε να τυχω της εκπτωσης 20%. Πηγα και ρωτησα σε ενα καταστημα cosmοte και μου ειπαν οτι δεν γινεται , γιατι η αιτηση φορητοτητας θα ενεργοποιηθει σε 15-20μερες ενω η προσφορα για την εκπτωση 20% ληγει στις 6/2. Γνωριζει κανεις αν ισχυει αυτο ; Κανονικα δεν θα επρεπε να μετραει η ημ. αιτησης και οχι η ημ. ενεργοποιησης ; Από ότι ξέρω η προσφορά 20% ισχύει για όλες τις συνδέσεις από φορητότητα αν αιτηθείς (αίτημα φορητότητας) μέχρι και τις 06/02. 'Αρα αν αιτηθείς μεχρι τοτε είσαι ΟΚ. Απλά η φίλη σου που είναι ήδη COSMOTE θα πάρει μόνο 10% έκπτωση(το 20% ισχύει μόνο για νέες συνδέσεις) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 Έχει υπηρεσίες δεδομένων, αναμένονται όμως εξελίξεις... Οπως; Ακουσες τιποτα για απεριοριστα+Ιντερνετ; :happy: Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 Οπως; Ακουσες τιποτα για απεριοριστα+Ιντερνετ; :happy: Μη χαίρεσαι Δόγκανε σ'αυτήν την περίπτωση, γιατί θα γονατίσει χειρότερα το δίκτυο :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 Ειναι και αυτο... αλλα και να μην υπαρχει προγραμμα για να πας.. ειναι λιγο σπαστικο! Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 παιδια μια ερωτηση , το τηλεφωνο 210-2501145 ειναι το εμπορικο της cosmote? ξερει κανενας? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts