Jump to content

chresto

Members
  • Δημοσιεύσεις

    78
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by chresto

  1. Καλή τύχη σε όλους. Hope I 'll get it this time!!
  2. Άντε να κερδίσουμε τον κινέζο να τρελαθούμε τελείως. Καλή επιτυχία.
  3. 2014 μπήκε, νομίζω ήρθε η ώρα να κερδίσω και εγώ έναν διαγωνισμό μια φορά :D Καλή επιτυχία σε όλους!!
  4. όπως κάθε φορά έτσι και τώρα, μπαίνω στο διαγωνισμό με τη σιγουριά του νικητή :D καλή μας επιτυχία.
  5. Καλη τύχη σε όλους αλλά όπως και κάθε φορά περισσότερη σε μένα ;)
  6. Καλή μου επιτυχία :) το νιώθω το κινητό να έρχεται!!!!!
  7. Νομίζω έφτασε επιτέλους η στιγμή να κερδίσω και εγώ σε ένα διαγωνισμό. Καλή επιτυχία σε όλους :D
  8. καλή επιτυχία σε όλους αλλά μακάρι να είμαι εγώ ο νικητής.
  9. καλή επιτυχία σε όλους και το τηλεφωνάκι με το καλό σε μένα που δεν έχω :lol:
  10. καλημέρα σε όλους και καλή μας επιτυχία. ελπίζω να είμαι εγώ ο τυχερός :ninja:
  11. Καλορίζικο το νέο site, ήταν μια όμορφη έκπληξη :) καλή επιτυχία σε όλους στον διαγωνισμό, ας το κερδίσει ο τυχερότερος.
  12. Την πήραμε την θήκη για το πίσω κάλυμμα αλλά τώρα παρατηρώ και στην οθόνη κάποιες μικρογραντζουνιές - αυτές που φαίνονται αν παρατηρήσεις κάτω απο φως με προσοχή -. Ίσως εξαιτίας του καθημερινού καθαρισματος με το microfiber. Με τις επιπρόσθετες μεμβρανες έχω ένα θέμα όμως, ούτε η υφή τους μου αρέσει, ούτε το σπάσιμο άμα εγκλωβιστεί φυσαλιδα αέρα απο κάτω.. Πολύ επηρεπές στην ζημιά το iPad μας βγήκε..
  13. Καλησπέρα παιδιά, αγόρασα σήμερα το iPad και παρατήρησα ύστερα από κάποια χρήση που του έκανα ένα πολύ μικρό σημαδακι στο αλουμίνιο της γωνίας του περιβληματος της οθόνης και ψιλοσπαστηκα.. Με τόσο προσεκτική χρήση είναι δυνατόν το νύχι να το εφθειρε; Γενικά πόσο ανθεκτικό είναι το αλουμίνιο του iPad; Παρηγορίστε τον άρρωστο :lol:
  14. και για όσους ενδιαφέρονται για πλήρη ιδιωτικότητα, μπορείτε να συνδυάσετε το biteSMS με το status notifier.
  15. λοιπόν φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ, αυτό το πράγμα έψαχνα ακριβώς και όπως αποδείχθηκε έλυσε το πρόβλημά μου. όταν είχα πρωτοαγοράσει το iphone και προσπαθούσα να του βάλω το repo του hackulo.us είχα κάνει ορισμένα λάθη τα οποία απότι φαίνεται καταχωρήθηκαν και έμειναν, παρόλο που δεν εμφανίζονταν στα sources του cydia. hostolis φίλε μου, το πρόβλημά μου δεν ήταν το όνομα του repo αλλά το σφάλμα που μου έδινε το refresh. ούτως ή άλλος, το συγκεκριμένο repo μου είναι άχρηστο πλέον.
  16. μακάρι να γινόταν έτσι, θα το είχα λύσει το πρόβλημά μου εδώ και καιρό :p το error εμένει ότι και να κάνω.. με ifile να ανατρέξω manually και να σβήσω κάτι ;
  17. παιδιά γνωρίζει κανείς να μου εξηγήσει πώς μπορώ να απαλλαχτώ από αυτό το error που παίρνω διαρκώς κάθε φορά που κάνω refresh τα sources ; http://img31.imageshack.us/img31/7934/img0065q.png δοκίμασα να σβήσω τα πάντα από /var/lib/apt/lists (εκτός από partial) και πάλι το πρόβλημα παραμένει..
  18. παιδιά, θέλω να σας ρωτήσω μήπως ξέρετε κάποιον τρόπο όταν λαμβάνω sms, να μην μου εμφανίζει το πλαίσιο με το όνομα του αποστολέα άλλα να το αποκρύπτει και να με ενημερώνει κάπως πιο διακριτικά. μια λύση που ξέρω είναι το iblacklist αλλά επειδή δεν του κάνω γενικότερη χρήση, θα ήθελα να μου προτείνετε αν ξέρετε κάτι πιο ελαφρύ.
  19. φίλε μου πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί γκρινιάζεις τόσο πολύ.. οι χάρτες του navigon είναι ό,τι πιο ολοκληρωμένο υπάρχει. νομίζω ότι είσαι πολύ επιπόλαιος με τις επιλογές που δίνεις. αν βάλεις οδό στουρνάρα, σου εμφανίζει πόσες επιλογές με την συγκεκριμένη οδό που ψάχνεις στα εξάρχεια σε συνδυασμό με μια κάθετη σε αυτή ώστε να σε πάει επακριβώς εκεί που θες. δοκίμασε την επιλογή στουρνάρα / θεμιστοκλέους. και σταμάτα να κατηγορείς ένα πρόγραμμα που η πλειοψηφία των χρηστών το θεωρεί τέλειο από κάθε πλευρά.
  20. για ποιό λόγο το θεωρείς τόσο μεγάλη βλακεία ; το recently added είναι απλά μια playlist (νομίζω ότι και εγώ την έχω σβήσει). τί πρόβλημα σου παρουσιάζει και δεν μπορείς να ακούσεις μουσική ;
  21. άσχετο, όποιος θέλει απαντάει : έβαλα memtool να τσεκάρω λίγο επιδόσεις ραμ και μου δείχνει ένα κοντέρ από 0 έως 128. γιατί έχω την εντύπωση ότι το 3GS έχει 256αρα ram ;; sb settings μου δίνει ότι έχω ελεύθερα 152-153 mb, ενώ αυτό 109.32.. μήπως να αλλάξω το memtool με κανα άλλο ; απλά διάβασα ότι είναι το καλύτερο για task manager.
  22. φιλέ μου δεκτό να μην θες να σπάσεις το τηλέφωνό σου αλλά σε περίπτωση που δεν το έχεις μάθει, με το iphone μπορείς να στείλεις 60 ελληνικούς χαρακτήρες και όχι 160 για κάθε sms. πάνω από 60 χαρακτήρες το χρεώνεσαι διπλό το μήνυμα. φυσικά το πρόβλημα το λύνεις με τα greeklish καθώς μπορείς να χρησιμοποιήσεις 160 λατινικούς χαρακτήρες για ένα sms. από κει και πέρα άμα θες να ξέρεις πόσους χαρακτήρες έχεις χρησιμοποιήσει, το σπάσιμο είναι μονόδρομος.
  23. για να σβήσεις πολλά μαζί δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι, τουλάχιστον με το πρόγραμμα της apple. για να σβήσεις ένα ένα, μπορείς να επιλέξεις την επαφή που δεν θες, και μετά πάνω δεξιά πατάς αλλαγές, κ τέλος, πας κάτω κάτω και σου εμφανίζεται η επιλογή - διαγραφή επαφής -.
×
×
  • Create New...