Jump to content

Sharp GX20 Video

Members
  • Δημοσιεύσεις

    450
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Sharp GX20 Video

  1. Καλησπέρα παίδες θέλω να κάνω κάποιες ερωτήσεις πανω στο macbook pro 13'', στην έκδοση με τον 256 gb σκληρό και τον i5 στα 2.6. Η κάρτα γραφικών intel hd 4000 δεν είναι λίγο κατώτερη των περιστάσεων? δεν μπορώ να καταλάβω πως το πισι υποστηρίζει για παράδειγμα fhd αναλύσεις ενώ ασ πούμε το pro δεν παίζει να το σηκώνει. μια ταινία 1080p θα την παίξει χαλαρά? Επίσης ο σκληρός ειναι ssd έτσι? γιατί δεν δικαιολογείται τέτοιο μέγεθος διαφορετικά. Και κάτι τελευταίο, λόγω ταξιδιού στην Αμερική πόσο θα είναι περίπου το πραγματικό κέρδος αγοράς του εν λόγο pc από ελλάδα? thanks in advance. p.s το pc θέλει να το πάρει ένας φίλος και εγώ επιμένω πως δεν είναι και η καλύτερη αγορά, αλλά αφου θέλει να ξεφραγκιαστεί του λέω να πάρει το 15άρι.
  2. Εμενα τα εκαναν σκ@τα τα βισματα μου και δεν βλεπω να πηγαινω Μεγαρα! Λογικα παω Στεφανοβικειο σε πολυ χαλαρη θεση ομως.. Επηξαν στον κοσμο τα Μεγαρα... Και δεν ξερω τι να κανω τωρα... Να το παλεψω η οχι...? Γιατι θα εχω καλη ζωη στο στρατοπεδο στο Βολο, αλλα αλλη χαρη να διανυκτερευεις Αθηνα.... :S
  3. Σαν εγκαταστασεις, απιστευτα καλυτερα Αυλωνα! Λαμια ηταν αθλιες! Βεβαια. λογικα ειχαμε καποιες περισσοτερες στιγμες πηξιματος αλλα τπτ ιδιαιτερο..! Το μονο αρνητικο ηταν αυτο που ισχυει και σε ολο το στρατο.. Χαζομαααρες συνεχεια.. Ανουσια πραγματα, τυπικοτητες χωρις λογο και ελειψη οργανωσης.. Να περασει ο καιρος να ξεμπερδευουμε απο τη σαπηλα.. :cool:
  4. Παιδια ορκιστηκα σημερα! Αεροπορια στρατου.. Παρουσιαστηκα Λαμια και την δευτερη μερα μας εδιωξαν για Αυλωνα γιατι δεν χωραγαμε! ΑΔΕΙΑ μεχρι την Τεταρτη το πρωι! Μπαινουμε, μας λενε μεταθέσεις και φεύγουμε! Καλη συνεχεια σε ολους τους νεους! ;-)
  5. Μαλλον μιλας απο αποψη κλεψιματος και δεν εχεις αδικο..! Θα το προσεχω ομως μωρε.. Ελπιζω να μην εχω προβλημα.. Το εχω φορτωσει με ταινιες, μουσικη κτλ και σε συνδυασμο με το ιντερνετ θα περναει η ωρα!!! :P
  6. Να ειστε καλα ολοι ρε παιδες! Σας ευχαριστω! Ενα 3510 θα παρω και το iPhone4.. :P Ελπιζω να μην εχω προβλημα! Μπορει να το βαλω πανω μου μετα απο αυτα που μου ειπατε... Ισως να φορεσω ψηλη καλτσα και να το βαλω μεσα! Θα δείξει..! :)
  7. Παιδια μπαινω αυριο Λαμια-ΚΕΥΠ... Θελω να παρω το καλο μου κινητο.. Αν το βαλω μεσα σε τπτ καλτσες στη βαλιτσα και πανω μου εχω καμμια μπαχατελα, πιστευετε οτι θα εχω καποιο προβλημα στην πυλη??
  8. Φιλε σταρενιε, ξερεις που εχει βασεις για μετα? Εγω ξερω μονο Μεγαρα, Βολο.. Π.χ. Μεγαρα (διπλα στην Αθηνα) θα ηταν τελεια για μενα... Κ δεν νομιζω να εμπλεκεται με ΝΑΤΟ... "Διοικητικος" τι ενοεις?? Σ'ευχαριστω..! Και κατι αλλο... Λεω να παρω sleeping bag και καλο κινητο! Λετε να εχω προβλημα? Γτ χωρις το κινητο θα πεσει πολυ βαρεμαρα πιστευω... (ενοειται οτι θα το εχω πανω μου βεβαια οταν μπω..)
  9. Παιδια, εγω μπαινω Δ' ΕΣΣΟ, 16/11 ΚΕΥΠ-Λαμια (αεροπορια στρατου)! Για να δουμε! Εχω ακουσει καλα πραγματα... Ξερετε τπτ?? Μετα τι παιζει??
  10. Sharp GX20 Video

    iPhone 4

    Παιδια SOS!!! :p Μπαινω σε μια εβδομαδα φανταρος και θελω να φορτωσω το iphone με καμμια ταινια για να την παλέψω! Ποιο προγραμμα προτεινετε να χρησιμοποιησω για μετατροπη ταινιων? Format Factory?? Καποιο που να ενσωματωνει και υποτιτλους...?? (δεν θυμαμαι αν το κανει το factory) Thaaaankss!!
  11. Sharp GX20 Video

    iPhone 4

    Thanks παιδια! Οπως τα είπατε! Δεν ειχα κανενα προβλημα! Σας ευχαριστώ! Το 3gs θα το δωσω σε εναν ξαδερφο..! Ουτε αυτος θα εχει κανενα πρόβλημα ετσι? Και με τις αγορασμενες εφαρμογες..?
  12. Sharp GX20 Video

    iPhone 4

    Παιδια ήμουν κατοχος 3gs και τωρα πια του 4! Να σας κανω μια ερώτηση?? Μπορω να περασω απροβληματιστα μεσω itunes οτι ειχα στο 3gs (apps, contacts, κλπ)???
  13. Παιδια ξερουμε τι νεο εχει η νεα εκδοση λογισμικου 4.0.2???
  14. Παιδιά, το ν97 έχει quad band?? Γιατί θέλω να ταξιδεψω στο Ντουμπάι και κάποιος μου είπε ότι χρειάζομαι το συγκεκριμμενο για να μπορώ να μιλάω σε αυτή κ κάποιες άλλες χώρες (πχ. Ιαπωνία)..! Ξέρετε κάτι;; Τελικά έχει το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό η συσκευή;; Σας ευχαριστώ!!!
  15. Παιδια μου θυμίζετε τι πρέπει να κανουμε στο itunes σε περιπτωση format για να μην εχουμε προβληματα μετα..?
  16. Κανεις tap παρατεταμενα, ζουμαρει και τοτε το σερνεις στο κενο ενδιαμεσα στα γραμματα που θες να διορθωσεις! :rolleyes:
  17. Κανενα λινκ γι'αυτη την θήκη..?:D
  18. Ναι όντως.. Έτσι πάει...
  19. Aπο το Itunes!! ;) Ρε παιδια, ας μην το θεοποιοθμε παντως.. Ενα κινητο ειναι! Δεν θα το βαλουμε και σε θυριδα τραπεζας! :P
  20. Εγω δεν εχασα τπτ... Εφοσον ειναι και οι επαφες σου συγχρονισμενες στο outlook μεσω Itunes, θα φορτωθουν αυτοματα ολα απο μονα τους..! Εμένα παντως, πρωτη μερα που το πηρα παραλια, μου επεσε μες την αμμο!! Χαχαχα!!! :lol: Το εγκαινιασα!
  21. Δεν επιασε! Μου ειπαν απο την κοσμοτε (να το ξερετε σε οσους συμβει..), πως χρειαζεται ανανεωση του carrier, απο 7.0 σε 7.1.. Αυτο γίνεται με restore as new device!! Και μετα ολα καλα! Μου δουλεύει κανονικα..! ;)
  22. A, ναι..? Restore? Τρεμω στην ιδέα οτι θα χασω τις επαφές μου..! Αν και ειναι συγχρονισμενες στο Outlook μεσω itunes.. Λογικα δεν θα αντιμετωπίσω προβλημα ετσι..? :cry:
  23. Παιδια, γεια σας! Εχω το iPhone 3gs και περασα την iOs 4.0..! Μια χαρα, μεχρι τη στιγμη που καταλαβα οτι δεν μπορουσα να μπω πια στο ιντερνετ μεσω της συνδεσης μου!! Εχω Κοσμοτε.. Ξέρετε τι μπορει να παιζει...?? :S Πηρα τηλ την εξυπηρετηση πελατων και μου ειπε να κανω reset network settings! Αλλα τπτ!! Τι γινεται...??
  24. Παιδια, περασα την iOs 4.0..! Μια χαρα, μεχρι τη στιγμη που καταλαβα οτι δεν μπορουσα να μπω πια στο ιντερνετ μεσω της συνδεσης μου!! Εχω Κοσμοτε.. Ξέρετε τι μπορει να παιζει...?? :S
×
×
  • Create New...