Jump to content

UniqueGR

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.026
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About UniqueGR

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

UniqueGR's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Έχει αλλάξει η εμπορική πολιτική, είσαι υποχρεωμένος να διατηρήσεις το ίδιο πρόγραμμα για όλη τη διάρκεια της σύμβασης.
  2. Αυτό που περιγράφεις με το κινητό της vodafone γίνεται και στο δικό σου, απλά θα πρέπει να απενεργοποιήσεις την αναμονή κλήσεων που προφανώς έχεις ενεργοποιημένη. Φυσικά, σε αυτή τη περίπτωση δεν θα ενημερώνεσαι σε πραγματικό χρόνο όταν θα σε καλεί κάποιος, όπως συμβαίνει τώρα.
  3. Μάλλον εννοεί ότι επειδή θα έπαιρνες την επιδότηση σαν έκπτωση στους λογαριασμούς, δεν θα ήσουν υποχρεωμένος να επιστρέψεις όλο το ποσό που θα σου είχε εγκριθεί για το σύνολο της δέσμευσης, καθώς σε αυτή τη περίπτωση επιστρέφεις μόνο το ποσό που μέχρι τότε έχεις πάρει. Τώρα, ο τρόπος που μπορεί κάποιος να πλασάρει αυτή τη λεπτομέρεια ποικίλει, όπως γίνεται και για τη πώληση internet on the go που υπολογίζονται όλες οι εκπτώσεις οι οποίες οφείλονται στην ενεργοποίηση της σύνδεσης και σου βγάζουν το τελικό κόστος μιας τέτοιας σύνδεσης. Διαφορετικές προσεγγίσεις για να μπορούν να πουλάνε, μάλλον. Αυτό που πραγματικά μου κάνει εντύπωση, είναι που μας δίνεται το δικαίωμα καταγγελίας της σύμβασης αζημίως, ενώ θα πληρώσουμε τυχόν ποσό απομείωσης. Πραγματικά δεν το καταλαβαίνω. Μας λέει δηλαδή η Cosmote ότι δεν μας παρεξηγεί που θα διακόψουμε τη σύνδεση και θα είμαστε πάλι φίλοι? :p
  4. Αν κοιτάξεις προσεκτικά στο συμβόλαιό σου, αναφέρεται ξεκάθαρα ότι η σύμβαση έχει συγκεκριμένη διάρκεια και μετά το πέρας, μετατρέπεται σε αορίστου χρόνου. Η λήξη του συμβολαίου λοιπόν δεν σημαίνει την αυτόματη απενεργοποίηση της σύνδεσης.
  5. Και αυτό με περιορισμούς πια, μέχρι 15€ μηνιαίως.
  6. Αυτό το κάνει μόνο για την ενσωματωμένη χρήση του εκάστοτε οικονομικού προγράμματος και όχι για τις πρόσθετες υπηρεσίες, είτε είναι πακέτα sms, είτε monthly pass, είτε blackberry κλπ.
  7. bujinkan, είναι εφικτό. Αν δεις την online προσφορά στο site της Cosmote, το απεριόριστα55 που περιγράφεις ( με διπλασιασμό στο χρόνο ομιλίας προς τα άλλα δίκτυα και το internet βάσει τρέχουσας προσφοράς ), για φορητότητα με έκπτωση στα πάγια πέφτει στα 41,25€. Αν συνυπολογίσεις τα 7,5€ απο το οικογενειακό πακέτο που θα έχεις ( γιατί για οικογενειακό πακέτο μιλάμε με 2 γραμμές, εταιρικό γίνεται με 3 και πάνω, στα προγράμματα business, άρα σίγουρα υπολογίζεται η έκπτωση του οικογενειακού ), πάμε στα 33,75+τέλη συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας. Δεν αποκλείεται λοιπόν να σου έχει γίνει ακόμα καλύτερη προσφορά που να κατεβάζει το τελικό ποσό στα 33 για τη κάθε γραμμή. Με αυτά τα δεδομένα, εγώ προσωπικά θα έκανα τις συνδέσεις αφού έβαζα και το στοίχημα με τον φίλο σου. :p Υ.Γ. Το να καλούν απο κάποια θυγατρική της Cosmote δεν είναι κάτι το επιλήψιμο, άλλωστε και σε τελική ανάλυση, λίγα είναι και τα 100% ΓΕΡΜΑΝΟΣ καταστήματα, τα πιο πολλά είναι franchise επίσης. Με αυτό το σκεπτικό, θα έπρεπε να πηγαίναμε μόνο στα Cosmote shops ή να ζητούσαμε καταστατικό απο το κάθε υποκατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ... Υ.Γ.2 Ή μήπως νομίζει ο φίλος σου ότι η Cosmote έχει ΜΟΝΟ ΕΝΑ τηλεφωνικό κέντρο το οποιο είναι εγκατεστημένο στα κεντρικά της...? :)
  8. Ίσως μπορείς να περάσεις πειραγμένη rom, οπότε να ξεπεράσεις το κλείδωμα. Είναι λίγο απαιτητική διαδικασία και έχει κινδύνους για το κινητό αν κάνεις λάθος κατά την εγκατάσταση. Αρκετές android συσκευές υποστηρίζονται απο το xda forum. Κοίταξε μήπως βρεις κάτι και για τη δική σου.
  9. Πήγαινε και πες τους πως αν θέλουν να πουλάνε συνδέσεις, καλά θα κάνουν να μάθουν να τις πουλάνε έντιμα και χωρίς να τρομοκρατούν τους συνδρομητές. Άσε που είναι καλύτερα να μιλάς με την εξυπηρέτηση πελατών, σε πολλούς τομείς.
  10. Καλησπέρα και απο'μένα. Θα ήθελα να προσθέσω - αν και δεν είναι τόσο της παρούσης - ότι η δυνατότητα να σε καλούν τα what's up με το καρτοσυμβόλαιο, θα παρέχεται για τη διάρκεια του συμβολαίου σου και - όπως είναι γνωστό τη δεδομένη στιγμή χωρίς να αποκλείεται, αλλά και χωρίς να επιβεβαιώνεται - ενδεχόμενη διατήρηση. Όπως και να'χει, αν σε καλύπτει το καρτοσυμβόλαιο προς το παρόν, το αποκτάς και βλέπεις πως θα πάει στο μέλλον. Ίσως να έχουν αλλάξει πολλά σε 18 μήνες που θα λήξει το συμβόλαιό σου, ίσως και οι what's up φίλοι σου να έχουν περάσει σε σύνδεση συμβολαίου ή ποιος ξέρει τι.
  11. Το καλύτερο που έχει να κάνει όποιος είναι να πάει στο εξωτερικό, είναι να καλέσει την εξυπηρέτηση πελατών. Εμείς μπορεί να λέμε τις αρλούμπες μας, αλλά δεν θα πληρώσουμε και τον λογαριασμό... Επομένως...
  12. Υπάρχει για android, mailmycosmos λέγεται.
  13. Για το 18μηνο συμβόλαιο, η ελάχιστη παραμονή στο ίδιο πρόγραμμα είναι οι 12 μήνες. Άρα μπορείς να κάνεις την αλλαγή. Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι πώς ακριβώς θα πάρεις έκπτωση αντί συσκευής τη στιγμή που ήδη έχεις πάρει κάποια συσκευή με την ανανέωση. Όσο για την αναφορά μου στο πρόγραμμα economy, έγινε για να σου δώσω εναλλακτικές στη περίπτωση που στο μέλλον θεωρούσες ότι δεν σε κάλυπτε το απεριόριστο, δεδομένου ότι είναι μη εμπορικά διαθέσιμο το c180 και όλη αυτή η σειρά. Στο ανέφερα δηλαδή, καθαρά για να γνωρίζεις ότι δεν έχεις και κάτι να χάσεις απο την αλλαγή.
  14. Στο xperia μου δεν φαίνεται να δίνεται αυτή η επιλογή. Μπορείς να καλέσεις στο 13838 και να ρωτήσεις για την εντολή παράτασης χρόνου απόκρισης του τηλεφωνητή.
  15. Η ελάχιστη παραμονή όσον αφορά το πρόγραμμα είναι οι 12 μήνες. Άρα, θα μπορείς να κάνεις την αλλαγή σε μικρότερο. Σου προτείνω κι εγώ να μη μπεις σε κόπο να πας σε κατάστημα, πάρε στο 13838 να στο αλλάξουν. Όσο για το πρόγραμμά σου, μη σε απασχολεί γιατί με σχεδόν ίδια χρήματα ( 30€ πάγιο ) μπορείς να έχεις 200' προς όλους ( αν χρειαστεί να επανέλθεις σε παρόμοιο πρόγραμμα ).
×
×
  • Create New...