Jump to content

elisa

Members
  • Δημοσιεύσεις

    21
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by elisa

  1. :(κριμα..επρεπε να ειχαμε προς ολους της cosmote.. την κανω για vodafone:p
  2. Ηθελα να ρωτησω,δικαιουμαι επιδοτηση 45 Ευρω:O ,ναι τοσα πολλα στο 120 προγραμμα.Θελω να κανω ακομα μια συνδεση με περιοριστα,συσκευη δεν θελω να παρω,οποτε τα χρηματα αυτα θα τα βαλω στο παγιο,α μου ειπαν αν δεν παραμεινω στο 120 και παω στο απεριοριστα 35 δικαιουμαι 75 ευρω. Μπορειτε να μου πειτε ποσο λογαριασμο θα εχω μαζι με τελη κλησεων,επιδοτησεις σε οικογενειακο πακετο εξ αυτον το ενα απεριοριστα 25 και το αλλο 35??:rolleyes:
  3. εμενα παντως μου εδωσε 4 ευρω δωρο,στο μηνυμα που μου ηρθε εγραφε απο την ενεργοποιηση του call them all,εγω ειχα βαλει το plus τον Δεκεμβρη.
  4. καλημερα και Χρονια πολλα σε ολους Μου ηρθε παλι αυτο το μηνυμα απο συδρομητη wup "ΣΤΕΙΛΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ 7 ΧΡΗΣΤΕΣ what'sup,ΚΑΙ 9e ΘΑ ΠΡΟΣΤΕΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΟΥ. ΠΛΥΘΗΣΜΙΑΚΗ ΚΑΛΥΨΗ 99.8% ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ COSMOTE Κ ΧΑΡΗΣ:6974363277 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ" ξερει καποιοσ αν οντως ισχυει?? Θα μας τρελανουν εντελως..ομως!!!!!!!!!!!:lol::lol:
  5. εχω προγραμμα cosmote 180 και whats up, θελω να ταξιδεψω Γαλλια,τι με συμφερει να κανω ωστε οσοι με παιρνουν και παιρνω να μην χρεωθω υπερογκα???(οι περισσοτεροι που θα με καλουν ειναι απο whats up,και εγω θα παιρνω απο την συνδεση) και επισης θελω να κανω αλλη συνδεση cosmote απεριοριστα,μπορειτε να μου πειτε ποσο ειναι το συνολικο ποσο πληρωμης στα 15 και 25 αντιστοιχα για επιδοτηση παγιου και οχι συσκευης???????? ευχαριστω πολυ
  6. δεν εχει.εχει μονο gprs και gsm (εγω το ειχα εδω), και μονο gsm.
  7. για το νοκια n95 προκειται,(δεν το εχω ακομα στα χερια μου)ξερεις αν θα υπαρξει προβλημα τοσο με την whats up ή με 2 σε 1?:worry: edit την δοκιμασα σε w850i συσκευη και δεν κανει βιντεοκλησεις.Το κινητο δεν τις υποστηριζει ή φταιει η καρτα??????
  8. εχω whats up καρτα απο το 2007, Α)ξερετε αν δουλευει σαν 3g για βιντεοκλησεις ή πρεπει να την αλλαξω? (σε sony w850ι δεν μου δουλευαν οι βιντεοκλησεις) Β)αν την κανω 2 σε 1 με κοσμοτε απεριοριστα 15 θα δουλευει?:wacko:
  9. αυτος ο αριθμος ισχυει για κινητα vodafone η και για cosmote?
  10. βρηκα αυτο "Χιλιάδες δώρα για όλους, μικρούς και μεγάλους, προσφέρουν φέτος τα Χριστούγεννα τα Καταστήματα WIND. Στα 400 Καταστήματα WIND σε όλη την Ελλάδα οι πελάτες της εταιρείας θα βρουν προσφορές, αποκλειστικότητες και υπηρεσίες για Κινητή, Σταθερή και Internet σε ανταγωνιστικές τιμές, μαζί με πολλά δώρα. Αναλυτικότερα, τα μεγάλα δώρα που προσφέρει φέτος η WIND με νέες συνδέσεις: • Δώρο ένα Nintendo wii αξίας 199€ με κάθε νέα σύνδεση στο πρόγραμμα WIND XL. • Δώρο ένα φορητό DVD player F&U με TV & οθόνη 7’’ / DVP-747 αξίας 150€ ή ένας πλοηγός MIO MOOV M300 αξίας 100€ με κάθε νέα σύνδεση στο πρόγραμμα WIND XL. • Δωροεπιταγή 100€ για αγορές από 2.500 επιλεγμένα καταστήματα, με κάθε νέα σύνδεση σε πρόγραμμα κινητής τηλεφωνίας WIND με μηνιαίο πάγιο από 30€ και άνω μαζί με επιλεγμένες συσκευές Samsung • Δώρο μια κάμερα Mini DV TD3 αξίας 55€ ή ένα Bluetooth i.Tech i.Voice Pro αξίας 54.90€ με κάθε νέα σύνδεση σε πρόγραμμα κινητής τηλεφωνίας WIND με μηνιαίο πάγιο από 30€ έως και 40€. • Δώρο ένα Alcatel OT-222 αξίας 29€ ή ένα Bluetooth i.Tech i.Οval 303 αξίας 24.90€ ή ένα Alcatel OT-206 αξίας 25€ με κάθε νέα σύνδεση σε πρόγραμμα κινητής τηλεφωνίας WIND με μηνιαίο πάγιο από 20€ έως και 25€. • Δώρο ένα Bluetooth Sony Ericsson PV 703 αξίας 15.90€ με κάθε νέα σύνδεση συμβολαίου Q. Για κάθε νέα σύνδεση κινητής, σταθερής και Internet, εκτός από τα παραπάνω δώρα, φέτος τα καταστήματα WIND δίνουν και ένα μοναδικό δώρο για τους μικρούς φίλους: ένα αποκλειστικό συλλεκτικό CD όπου για πρώτη φορά τραγουδούν μαζί οι αγαπημένοι Μazoo & The Zoo και τα Ζουζούνια. Το CD περιλαμβάνει 12 τραγούδια, 2 Bonus Video Clips και 1 μοναδικό 32σέλιδο βιβλίο με ζωγραφιές, παιχνίδια, στίχους από τα τραγούδια και αυτόγραφα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν πολλές προτάσεις και να διαλέξουν πρωτότυπα Δώρα για τους αγαπημένους τους φέτος τις γιορτές από το πλησιέστερο σε αυτούς Κατάστημα WIND αναζητώντας το και μέσω της ιστοσελίδας http://www.wind.com.gr Δελτίο Τύπου WIND" πηγηhttp://www.techteam.gr/forum/topic/154581----wind/page__s__0cab434f4523ff052a9d720ae48eddef
  11. δεν υπαρχει δυνατοτητα να εχω και τις τρεις συνδεσεις σε 1 λογαριασμο???
  12. χαιρετε.μπορειτε να μου προτεινετε και μενα καποιο προγραμμα ωστε να βαλω 3 κινητα σε εναν λογαριασμο και ποσο θα μου στοιχισει? θελω το1 να εχει στα 120 λεπτα και τα αλλα 2 στα 60 λεπτα. και αν θα δικαιουμαι καποια συσκευη?:O edit τα δυο θελω να ειναι 2 σε 1 καρτα με whats up.γινεται????????????
  13. θελω να ρωτησω και για το συγκεκριμενο κινητο,βρηκα ενα καινουριο απο Γερμανια και εχει Γερμανικά, Αγγλικά ,español ,français ,português ,Italiano :mad::mad: χαθηκε ο κοσμος να εχει και ελληνικα??????:wacko: μπορω να του βαλω εγω ή να μην το παρω καθολου????????
  14. μπορειτε να μου απαντησετε εαν παρω το κινητο απο Γερμανια,σαφως θα εχει γερμανικα:( θα μπορω να του αλλαξω την γλωσσα και να εχει Ελληνικα???????:O
  15. μαλλον εχεις δικιο..:worry: ...θα περιμενω λιγο ακομα μαλλον ..ασε που εχει και υψηλη τμη sar
  16. και εμενα απο εμφανιση δε μου πολυαρεσει αλλα η τιμη του??? δεν ειναι καλη για οσα δινει???
  17. παιδια το πλαισιο το εχει προσφορα στα129 ευρω!!!!:happy: αξιζει να το παρω???:rolleyes: ειχα παλιοτερα το w850i και ηθελα κατι αντιστοιχο... ηθελα slide...αλλα η τιμη ειναι αρκετα καλη!!
×
×
  • Create New...