kou_klaki Δημ. December 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2009 Όχι οι λογαριασμοί στην wind εξοφλούνται μέσω πιστωτικής και εκεί...δεν υπάρχει περίπτωση να ήταν απληρωτο ενα νουμερο μόνο γιατί έρχεται συνολικος λογαριαμός. Και κάτι που ξέχασα να πώ πριν...Η υπάλληλος μου είπε επίσης ότι επιλέγονται "τυχαία" κάποιοι συνδρομητές της cosmote για να πληρώσουν αυτό το ποσό ως εγγύηση και απλα έτυχε σε μένα.... δεν ξέρω αλλά ηδη αρχισα να το μετανιώνω που επέλεξα αυτούς...:mad:...ευτυχως προλαβαίνω να τα ακυρώσω ακόμη. Αυτο δεν παιζει και στο λεω εκ πηρας μαλλον ο αντιπροσωπος ηθελε να σε ξεφορτωθει χωρις να σου δωσει καποια παραπανο πληροφορια.... Πηγαινε στο καταστημα και απαιτησε να σε ενημερωσει...και προσεξε μην σου δωσει το τηλ του cc 1212 εκεινοι δεν ξερουν.Ενω εκεινος ειναι ενημερος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ermis1975 Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 ΠΟΛΥ απλά. Πάς και λές ΟΚ. Δε δίνω εγγύηση και φορητότητα τέλος! Και θα σου κάνουν και δώρα για να μή φύγεις πάλι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 Μετα απο κληση σε αριθμο φορητοτητας αλλης εταριας χθες με καλεσαν απο τη cosmote και απο 70 Ευρω επιδοτηση την εκαναν 200 Ευρω και δυο παγια δωρο. Ομως μου ειπαν οτι τα 200 Ευρω δε μπορουν να μοιραστουν στα παγια και οτι θα πρεπει να παρω κινητο απο καποιο καταστημα cosmote (και μονο) στη Θεσσαλονικη. Εχει κανεις σχετικη εμπειρια; Μηπως τελικα στο καταστημα μπορουν να τα μοιρασουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kou_klaki Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 Μετα απο κληση σε αριθμο φορητοτητας αλλης εταριας χθες με καλεσαν απο τη cosmote και απο 70 Ευρω επιδοτηση την εκαναν 200 Ευρω και δυο παγια δωρο. Ομως μου ειπαν οτι τα 200 Ευρω δε μπορουν να μοιραστουν στα παγια και οτι θα πρεπει να παρω κινητο απο καποιο καταστημα cosmote (και μονο) στη Θεσσαλονικη. Εχει κανεις σχετικη εμπειρια; Μηπως τελικα στο καταστημα μπορουν να τα μοιρασουν; Σε περιπτωση μεγαλυτρεου ποσου επιδοτησης εξυπηρετησε μονο απο καταστηματα της cosmote και ειναι αποκλειστικα για αγορα συσκευης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 α) Αν κανω ανανεωση συμβασης αλλα επιλεξω ενα προγραμμα με παραπανω δωρεαν λεπτα ομιλιας και προφανως μεγαλυτερο παγιο, το ποσο της επιδοτησης που μου ηρθε θα αυξηθει καθολου ή θα παραμεινει ιδιο ; β) Περυσι οταν πηγα να κανω ανανεωση συμβασης (θυμαμαι ηταν καθημερινη) μου ειπαν αν θελω να περασω το Σαββατο απο το καταστημα και να κανω τοτε την ανανεωση διοτι κανουν μια εκπτωση της ταξης των 15 €. (δεν ξερω αν αυξανουν την επιδοτηση κατα 15 € ή μου κάνουν έκπτωση 15 € σε οποιαδηποτε αγορα κινητου. Ισχυει ακομα αυτο ; Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elisa Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 εχω προγραμμα cosmote 180 και whats up, θελω να ταξιδεψω Γαλλια,τι με συμφερει να κανω ωστε οσοι με παιρνουν και παιρνω να μην χρεωθω υπερογκα???(οι περισσοτεροι που θα με καλουν ειναι απο whats up,και εγω θα παιρνω απο την συνδεση) και επισης θελω να κανω αλλη συνδεση cosmote απεριοριστα,μπορειτε να μου πειτε ποσο ειναι το συνολικο ποσο πληρωμης στα 15 και 25 αντιστοιχα για επιδοτηση παγιου και οχι συσκευης???????? ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 α) Αν κανω ανανεωση συμβασης αλλα επιλεξω ενα προγραμμα με παραπανω δωρεαν λεπτα ομιλιας και προφανως μεγαλυτερο παγιο, το ποσο της επιδοτησης που μου ηρθε θα αυξηθει καθολου ή θα παραμεινει ιδιο ; β) Περυσι οταν πηγα να κανω ανανεωση συμβασης (θυμαμαι ηταν καθημερινη) μου ειπαν αν θελω να περασω το Σαββατο απο το καταστημα και να κανω τοτε την ανανεωση διοτι κανουν μια εκπτωση της ταξης των 15 €. (δεν ξερω αν αυξανουν την επιδοτηση κατα 15 € ή μου κάνουν έκπτωση 15 € σε οποιαδηποτε αγορα κινητου. Ισχυει ακομα αυτο ; Α)Ναι, αν αλλάξεις πρόγραμμα θα «ανέβει» η επιδότησή σου. Β)Αυτές είναι παροδικές προσφορές ή και προσφορές των καταστημάτων. Όταν πας να κάνεις ανανέωση, ρώτησέ αν κάνουν καμιά προσφορά αυτή την περίοδο. εχω προγραμμα cosmote 180 και whats up, θελω να ταξιδεψω Γαλλια,τι με συμφερει να κανω ωστε οσοι με παιρνουν και παιρνω να μην χρεωθω υπερογκα???(οι περισσοτεροι που θα με καλουν ειναι απο whats up,και εγω θα παιρνω απο την συνδεση) και επισης θελω να κανω αλλη συνδεση cosmote απεριοριστα,μπορειτε να μου πειτε ποσο ειναι το συνολικο ποσο πληρωμης στα 15 και 25 αντιστοιχα για επιδοτηση παγιου και οχι συσκευης???????? ευχαριστω πολυ Δυστυχώς, δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι'αυτούς που σε καλούν. Μόνο για όταν καλείς εσύ μπορείς να κάνεις κάτι (Cosmote Traveller). Το «Απεριόριστα 15» (απ'όσο ξέρω) δεν έχει επιδότηση συσκευής, οπότε δεν θα έχεις κάποια έκπτωση στο λογαριασμό σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kou_klaki Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 α) Αν κανω ανανεωση συμβασης αλλα επιλεξω ενα προγραμμα με παραπανω δωρεαν λεπτα ομιλιας και προφανως μεγαλυτερο παγιο, το ποσο της επιδοτησης που μου ηρθε θα αυξηθει καθολου ή θα παραμεινει ιδιο ; β) Περυσι οταν πηγα να κανω ανανεωση συμβασης (θυμαμαι ηταν καθημερινη) μου ειπαν αν θελω να περασω το Σαββατο απο το καταστημα και να κανω τοτε την ανανεωση διοτι κανουν μια εκπτωση της ταξης των 15 €. (δεν ξερω αν αυξανουν την επιδοτηση κατα 15 € ή μου κάνουν έκπτωση 15 € σε οποιαδηποτε αγορα κινητου. Ισχυει ακομα αυτο ; Παρε στο 1212 και ρωτα να μαθεις τις προσφορες που υπραχουν αυτη την περιοδο κανοντας αλλαγη του προγραμματος σου. θα σε ενημερωσουν σχετικα με το προγραμμα που πρεπει να κανεις αλλαγη και το ποσο εκπτωσης για συσκευη αν επιλεξεις το αναλογο προγραμμα!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UniqueGR Δημ. December 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2009 εχω προγραμμα cosmote 180 και whats up, θελω να ταξιδεψω Γαλλια,τι με συμφερει να κανω ωστε οσοι με παιρνουν και παιρνω να μην χρεωθω υπερογκα???(οι περισσοτεροι που θα με καλουν ειναι απο whats up,και εγω θα παιρνω απο την συνδεση) και επισης θελω να κανω αλλη συνδεση cosmote απεριοριστα,μπορειτε να μου πειτε ποσο ειναι το συνολικο ποσο πληρωμης στα 15 και 25 αντιστοιχα για επιδοτηση παγιου και οχι συσκευης???????? ευχαριστω πολυ Αν είσαι με υπηρεσία dual sim, η προώθηση του καρτοκινητού στη σύνδεση συμβολαίου δεν πρέπει να χρεώνεται, γιατί πολύ απλά, δεν σε "ψάχνει" το σύστημα να σε βρει και μετά να κάνει τη προώθηση. Χωρίς όρους, η κλήση προωθείται στη σύνδεση συμβολαίου. Άρα, δεν απαντάς κλήση (=δεν χρεώνεσαι εισερχόμενη), άρα, δεν προωθείς κλήση (=δεν χρεώνεσαι εξερχόμενη). Με άλλα λόγια, λογικά μπορούν να σε καλούν στο what's up και να κάνουν χρήση του σχετικού πακέτου κι εσύ με traveller στη σύνδεση συμβολαίου να χρεώνεσαι μόνο τα 0,80€ για τη κάθε εισερχόμενη και για διάρκεια κλήσης έως μια ώρα. Το απεριόριστα15 δεν δίνει ποσό επιδότησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. December 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2009 επικοινωνησα χθες με το 1212 και τους ρωτησα αν υπαρχει μεταβολη επιδοτησης σε περιπτωση που παω σε μεγαλυτερο προγραμμα με περισσοτερα δωραν λετπα ομιλιας προς ολους και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει καμια μεταβολη παρα μονο αν πατε σε αλλο προγραμμα και συγκεκριμενα μου ανεφερε το i75 και πανω... Καιγομαι να παρω το iPhone 3GS με το λιγοτερο δυνατο κοστος... :p Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_13 Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 να ρωτησω κατι ρε παιδια.θελω να κανω το συμβολαιο myway 25.μπορει καποιος να μου πει στο τελος του λογαριασμου ποσο θα πληρωνω μαζι με φπα-τελη κινητης κτλπ?δηλαδη αν δεν καταναλωσω παραπανω χρονο ομιλιας η sms η internet θα μου ερθει 25 ευρω ημαζι με φορους θα ερχεται 30 και κατι?ευχαριστω!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 Το 25 Περιλαμβάνει Φ.Π.Α. Οπότε πρόσθεσε 12% για τα τέλη κινητής ,τελική τιμή 28 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsatsoulaki Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 τα τέλη συνδρομητών υπολογίζονται προ φπα; Παράθεση Τα παπάκια μια φορά, πως χορεύανε τρελα, μες της λίμνης τα νερα... :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kou_klaki Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 τα τέλη συνδρομητών υπολογίζονται προ φπα; οχι μετα το ΦΠΑ υπολογιζονται και ειναι κλιμακωτά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosst Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 Την συσκευη αν εχεις επιδοτηση απο που μπορεις να την παρεις;Μονο απο καταστημα cosmote; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 Την συσκευη αν εχεις επιδοτηση απο που μπορεις να την παρεις;Μονο απο καταστημα cosmote; Μπορείς να αγοράσεις συσκευή με επιδότηση από κατάστημα Cosmote, Γερμανός και Sanyo Com. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosst Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 Μπορείς να αγοράσεις συσκευή με επιδότηση από κατάστημα Cosmote, Γερμανός και Sanyo Com. Ωραια σ ευχαριστω Με ενημερωσαν οτι εχω 145ε +φπα, δηλαδη θα αφαιρεθουν 145ε απ την λιανικη τιμη της συσκευης σωστα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 Ωραια σ ευχαριστω Με ενημερωσαν οτι εχω 145ε +φπα, δηλαδη θα αφαιρεθουν 145ε απ την λιανικη τιμη της συσκευης σωστα; Σωστά. Από τη συσκευή που σου αρέσει θα αφαιρέσεις τα 145 ευρώ και θα πληρώσεις το υπόλοιπο (αν η συσκευή ξεπερνάει τα 145 ευρώ). :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 στο cosmote μηδενικό πάγιο κάνω λογ/σμους περί 65-70 ευρώ ανα μήνα απο το wireless internet unlimited παγιο, θα δικαιούμαι επιδότηση χωρίς να μπω σε άλλο προγραμμα με πάγιο+δωρεάν χρόνο ομιλίας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 στο cosmote μηδενικό πάγιο κάνω λογ/σμους περί 65-70 ευρώ ανα μήνα απο το wireless internet unlimited παγιο, θα δικαιούμαι επιδότηση χωρίς να μπω σε άλλο προγραμμα με πάγιο+δωρεάν χρόνο ομιλίας? Ναι. Μόλις κλείσεις 12μηνο, θα βγει η επιδότησή σου. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 11μηνο. επισης, χρηση της επιδοτησης μπορει να γινει και στο Πλαισιο. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kou_klaki Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 στο cosmote μηδενικό πάγιο κάνω λογ/σμους περί 65-70 ευρώ ανα μήνα απο το wireless internet unlimited παγιο, θα δικαιούμαι επιδότηση χωρίς να μπω σε άλλο προγραμμα με πάγιο+δωρεάν χρόνο ομιλίας? το cosmote μυδενικο δεν επιδοτητε γιατι ποολυ απλα δεν εχει καμια δεσμευση.... οποτε αν θες να κανεις χρηση επιδοτησης πρεπει να κανεις αλλαγη προγραμματος σε καποιο που εχει δεσμευση και μηνιαιο παγιο!:) Μπορείς να αγοράσεις συσκευή με επιδότηση από κατάστημα Cosmote, Γερμανός και Sanyo Com. Μπορεις να κανεις χρηση της επιδοτησης σου σε οποιοδηποτε συνεργαζομενο καταστημα της cosmote. αρκει να εχεις μαζι του την ταυτοτητα σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 Περα απο το παγιο ενος δικτυου, τι αλλες χρεωσεις υπαρχουν? Μια που γνωριζεω ειναι το τελος κινητης συνδρομητων που διαφερει αναλογα το λογαριασμο. Υπαρχουν και αλλες? Ρωταω ωστε να γνωριζω πως αμα το παγιο πχ ειναι 15 ευρω, και δεν υπερβω τα δωρεαν που προσφερει, τι αλλες χρεωσεις θα εμφανιση ο λογαριασμος? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UniqueGR Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 οχι μετα το ΦΠΑ υπολογιζονται και ειναι κλιμακωτά.... Για την ακρίβεια, υπολογίζονται βάσει του καθαρού ποσού λογαριασμού και με αυτό το τρόπο ορίζεται η κλίμακα. Το ποσό που προκύπτει, παίρνει και ΦΠΑ 19%. Ναι. Μόλις κλείσεις 12μηνο, θα βγει η επιδότησή σου. :) Και πάλι για την ακρίβεια, απο τη στιγμή που θα περάσει σε κανονικό πρόγραμμα, ένα χρόνο μετά θα δικαιούται επιδότηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 Για την ακρίβεια, υπολογίζονται βάσει του καθαρού ποσού λογαριασμού και με αυτό το τρόπο ορίζεται η κλίμακα. Το ποσό που προκύπτει, παίρνει και ΦΠΑ 19%. Λάθος. http://www.cosmote.gr/content/el/attached_files/foryou/telos_syndromiton_kinitis_tilefonias.pdf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts