Jump to content

ermis1975

Members
  • Δημοσιεύσεις

    621
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    94.1%

1 Follower

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

ermis1975's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Conversation Starter Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Η αγγελία έχει ολοκληρωθεί

    • Πώληση
    • Καινούριο
    Πωλείται στο κουτί του. Εχει αφαιρεθεί απλά η ζελατίνα απο το κουτί (δεν εχει φορεθεί) Λίγων ημερών η απόδειξη. Δίνεται για αλλαγή με apple watch λόγω συμβατότητας. Οποιον ενδιαφέρει άμεσα να στείλει.

    200 €

  2. Έχω το συγκεκριμένο κινητό με έκδοση 8. Το πρόβλημα είναι ότι δε μπαίνει στις εφαρμογές της Huawai και στο gallery. Ούτε στο υγεία. Δε μπορεί να συνδεθεί λέει. Καμία ιδέα ;
  3. Ζητάει στοιχεια (οχι ταυτότητα) και εκτός απο νέο αριθμό λέει οτι μετατρέπει και το δικό σου αλλά σου στέλνει νέα sim!! Απλά δε δέχεται συνάντηση και θέλει προπληρωμή με viva ή paysafe. Του είπα ακόμα και οτι θέλω 10 αρκεί να δοκιμάσω 1 αν παιζει. Προφανώς απάτη. Απλά επειδή στις "προκλήσεις" μου απάνταγε ευγενικά ήθελα να δώ αν ξέρει κανεις κάτι.
  4. Απο facebook. Δίνει και vivawallet κωδικό για κατάθεση μέσω τράπεζας. Αυτός ο τρόπος ειναι επώνυμος? Βγαίνουν πραγματικά στοιχεια.
  5. Προσφατα βγήκε κάποιος που πουλάει πακέτα με 3000προς όλους 10gb ιντερνετ με 10 ευρω. Πληρωμή μόνο με paysafe. Λογικά είναι απάτη γιατί δε δέχεται κανένα άλλο τρόπο πληρωμής! Αν γνωρίζει κάποιος ας μας πει!
  6. Προλαβαίνω κι εγώ να πω ενα γειά και καλή επιτυχία!
  7. Ξερει κανεις αν το συγκεκριμένο κινητό θα πάρει αναβάθμιση oreo 8?
  8. Γι αυτό τα πουλάνε αβέρτα σε αγγελίες. Σιγα μή το δώσουν τσάμπα.
  9. Αυτά τα προνομιακά whats up τα πουλάνε προς 20 ευρω! Πού τα βρίσκουνε? Τα δινει η εταιρία τια προώθηση και αυτοί απλά τα πουλάνε αντί να τα μοιράζουν δωρεάν? Μήπως ειναι "σπάνια" και τα κρύβουν γι αυτό το λόγο.
  10. Υπάρχει δυνατότητα να παίξει 2η κάρτα σε ενα p10 lite 3GB? Το πήρα απο Cosmote. Στο site στο Πλαίσιο λέει οτι βάζεις κάρτα sim 2ή ή sd. Στο μενου settings δεν εχει επιλογές για τη 2η κάρτα, ενώ ένα άλλο που κοίταξα 4gb μνήμη έχει. Καμία ιδέα? Είναι κλειδωμένο ή δεν εχει 2ο tuner?
  11. Αν θες μόνο data, να ξέρεις οτι παντού εχει WiFi ανοικτά, ξενοδοχεία κλπ
  12. Τελικά προτίμησα Fujitsu. Ενα 24άρι ASYG24LFCC και ενα 9άρι ASYG09LMCA, αν και μου άρεσε η ευκολία του wifi της inventor.
  13. Ποια η γνώμη σας για τα inventor με το νέο ψυκτικό υγρό? Ειναι αθόρυβα όπως λέει?
  14. Επειδή το σπίτι μου θερμένεται και ψύχεται χειμώνα καλοκαίρι μόνο με ηλεκτρισμό (+νυκτερινό), δε πληρώνω ΔΕΗ τόσα όσο άλλοι μόνο για πετρέλαιο! Στα μείων της θέρμανσης με πετρέλαιο είναι οτι καίς με την ώρα και ζεσταίνεις όλο το σπίτι, ακόμα και αν θές θέρμανση στο υπνοδωμάτιο που κοιμάσαι μόνο! Η διαφορά πιστεύω ειναι στη ποιότητα θέρμανσης. Εκεί ίσως το πετρέλαιο να υπερτερει.
×
×
  • Create New...