Jump to content

ermis1975

Members
  • Δημοσιεύσεις

    621
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    94.1%

Everything posted by ermis1975

  1. Η αγγελία έχει ολοκληρωθεί

    • Πώληση
    • Καινούριο
    Πωλείται στο κουτί του. Εχει αφαιρεθεί απλά η ζελατίνα απο το κουτί (δεν εχει φορεθεί) Λίγων ημερών η απόδειξη. Δίνεται για αλλαγή με apple watch λόγω συμβατότητας. Οποιον ενδιαφέρει άμεσα να στείλει.

    200 €

  2. Έχω το συγκεκριμένο κινητό με έκδοση 8. Το πρόβλημα είναι ότι δε μπαίνει στις εφαρμογές της Huawai και στο gallery. Ούτε στο υγεία. Δε μπορεί να συνδεθεί λέει. Καμία ιδέα ;
  3. Ζητάει στοιχεια (οχι ταυτότητα) και εκτός απο νέο αριθμό λέει οτι μετατρέπει και το δικό σου αλλά σου στέλνει νέα sim!! Απλά δε δέχεται συνάντηση και θέλει προπληρωμή με viva ή paysafe. Του είπα ακόμα και οτι θέλω 10 αρκεί να δοκιμάσω 1 αν παιζει. Προφανώς απάτη. Απλά επειδή στις "προκλήσεις" μου απάνταγε ευγενικά ήθελα να δώ αν ξέρει κανεις κάτι.
  4. Απο facebook. Δίνει και vivawallet κωδικό για κατάθεση μέσω τράπεζας. Αυτός ο τρόπος ειναι επώνυμος? Βγαίνουν πραγματικά στοιχεια.
  5. Προσφατα βγήκε κάποιος που πουλάει πακέτα με 3000προς όλους 10gb ιντερνετ με 10 ευρω. Πληρωμή μόνο με paysafe. Λογικά είναι απάτη γιατί δε δέχεται κανένα άλλο τρόπο πληρωμής! Αν γνωρίζει κάποιος ας μας πει!
  6. Προλαβαίνω κι εγώ να πω ενα γειά και καλή επιτυχία!
  7. Ξερει κανεις αν το συγκεκριμένο κινητό θα πάρει αναβάθμιση oreo 8?
  8. Γι αυτό τα πουλάνε αβέρτα σε αγγελίες. Σιγα μή το δώσουν τσάμπα.
  9. Αυτά τα προνομιακά whats up τα πουλάνε προς 20 ευρω! Πού τα βρίσκουνε? Τα δινει η εταιρία τια προώθηση και αυτοί απλά τα πουλάνε αντί να τα μοιράζουν δωρεάν? Μήπως ειναι "σπάνια" και τα κρύβουν γι αυτό το λόγο.
  10. Υπάρχει δυνατότητα να παίξει 2η κάρτα σε ενα p10 lite 3GB? Το πήρα απο Cosmote. Στο site στο Πλαίσιο λέει οτι βάζεις κάρτα sim 2ή ή sd. Στο μενου settings δεν εχει επιλογές για τη 2η κάρτα, ενώ ένα άλλο που κοίταξα 4gb μνήμη έχει. Καμία ιδέα? Είναι κλειδωμένο ή δεν εχει 2ο tuner?
  11. Αν θες μόνο data, να ξέρεις οτι παντού εχει WiFi ανοικτά, ξενοδοχεία κλπ
  12. Τελικά προτίμησα Fujitsu. Ενα 24άρι ASYG24LFCC και ενα 9άρι ASYG09LMCA, αν και μου άρεσε η ευκολία του wifi της inventor.
  13. Ποια η γνώμη σας για τα inventor με το νέο ψυκτικό υγρό? Ειναι αθόρυβα όπως λέει?
  14. Επειδή το σπίτι μου θερμένεται και ψύχεται χειμώνα καλοκαίρι μόνο με ηλεκτρισμό (+νυκτερινό), δε πληρώνω ΔΕΗ τόσα όσο άλλοι μόνο για πετρέλαιο! Στα μείων της θέρμανσης με πετρέλαιο είναι οτι καίς με την ώρα και ζεσταίνεις όλο το σπίτι, ακόμα και αν θές θέρμανση στο υπνοδωμάτιο που κοιμάσαι μόνο! Η διαφορά πιστεύω ειναι στη ποιότητα θέρμανσης. Εκεί ίσως το πετρέλαιο να υπερτερει.
  15. Θα ήθελα επίσης μια προταση για υπνοδωμάτιο μικρό σχετικά 9-10τμ, προφανώς 9αράκι, αλλά όσο το δυνατόν μικρότερη εσωτερική αλλα και εξωτερική μονάδα. Το ίδιο επίσης για ενα 24άρι ή 18άρι που να αποδίδει καλα. Και για τα 2 θα με ενδιέφερε να εχουν καλό συστημα καθαρισμού αέρα.
  16. Μου πρότειναν κλιματιστηκά fujitsu τα οποία ειναι εμεργειακής κλάσης Α+++ το 18άρι ή το 24άρι. Η διαφορά στη τιμή ειναι ελάχιστη (1000ευρω με τοποθέτηση). Προφανώς λεω να προτιμήσω το 24άρι μιας και η εξωτερική μονάδα του ειναι ιδια. Πως το βλέπετε σαν επιλογή. Αντίστοιχα btu σε Daikin ίδια περιπου τιμή η ενεργειακή κλάση του ήτανε Α+.
  17. Κάπου διάβασα για ενα νέο ψυκτικό υγρό. Τί είναι αυτό? Επίσης θέλω ενα καλό 18άρι και 2 9αρια με ιονιστές κλπ. (αν και για τον ιονιστή έχω πάντα τις αμφιβολίες μου). Δε βλέπω διαφορά όταν ειναι ενεργοποιημένος και όταν δεν ειναι στη ποιότητα του αέρα. Πχ σε μικρό δωμάτιο με κλειστή πόρτα ο ιονιστής αναμένος και το πρωί πχ το δωμάτιο μυρίζει.
  18. Παντως εχει βαλει ενας γνωστος μου mitshubishi και κάθε άλλο παρά slim είναι. Τα δε παλαιότερα της 10ετίας, τα 2 χαλάσανε που είχα και κάνανε τρομερό θόρυβο! Μάλιστα το ενα ήτανε και πανάκριβο 24άρι. Και όλα ήτανε τοτε Japan. Ποιές μάρκες δηλαδή είναι οι καλές πλέον?
  19. Εγω είχα βαλει toyotomi inverter και εχω μεινει πολύ ευχαριστημένος Ελάχιστο θόρυβο το εξωτερικό σχεδόν δε το ακούς! Μακρά βέβαια το καλύτερο που είχα δοκιμάσει και υπάρχει ακομα σε νησί είναι ενα 24άρι panasonic αισθάνεσαι και τη ζέστη και το κρύο όταν δουλευει, αλλά πλέον δεν υπαρχουν νομιζω! Επειδή θέλω να βάλω κάποια κλιματιστικά σε σαλόνι και δωμάτιο. Τί προτείνετε? Σε δωμάτια 12τμ 9άρια ή 12άρι αν εχει μικρή διαφορά τιμής (με ενδιαφέρει επίσης ο θόρυβος και του εσωτερικού και του εξωτερικού)? Επίσης θα με ενδιέφερε να έχει καλής ποιότητας αέρα (ιονιστή) και τα άλλα μοντέρνα συστήματα, έλεγχος μέσω wifi κλπ. Να πάω πάλι στ toyotomi (αν και δεν ειναι Japan σαν αυτά που εχω). Τέλος υπάρχουν κλιματιστικά σε σχήμα κάδρου, όπως ειχε η LG ?
  20. Δηλαδή αν πχ ενημερώσω οτι θα φύγω σε κάποιους μήνες επειδή πχ αγόρασα σπίτι ή βρήκα φθηνότερο ή δε μπορώ να πληρώνω, δεσμεύομαι με τη 3ετία?
  21. Σε περίπτωση που κάποιος νοικιάσει ενα σπίτι, θα κάνει κάποιο συμβόλαιο υπάρχει ελάχιστο? Αν θελήσει να φύγει συντομότερα γίνεται? Χάνει κάτι? Πρέπει να ενημερώσει φαντάζομαι?
  22. Απο το ιταλικό site για αναβαθμίσεις του συγκεκριμένου σε στέλνει εδω. https://www.naviextras.com/shop/portal/p2howto-guide?guide=Toolbox Παντως κι εγώ που το πήρα πρόσφατα, νομίζω οτι έχει χάρτες μαιμού μεσα...τους οποίους βάζουνε απο την ελληνική αντιπροσωπεία! Οπότε και η αναβάθμιση θα γίνεται με πλάγιους τρόπους.
  23. Δοκίμασα τη nameless-5. Μπορεί κάποιος να μου στείλει κάποια σωστά βήματα για να το αναβαθμίσω και ποιά είναι η πιο καλή rom για το συγκεκριμένο tab. Επίσης και "μαμα" που ειναι δε μπορώ να κατεβάσω απο το playstore κάποιες εφαρμογές. Κρασάρει...και κλείνει!
×
×
  • Create New...