Jump to content

tsatsoulaki

Members
  • Δημοσιεύσεις

    82
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About tsatsoulaki

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

tsatsoulaki's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την πληροφορία. Με σώζεις!!! Θα το δοκιμάσω αν δουλεύει και θα σου πω, γιατί έχω απογοητευτεί λιγάκι με τα προβλήματα αυτά.
  2. Όχι, δε γνωρίζω ακριβώς. Απλά υποθέτω ότι τα ελτα μαζικά ενημερώνουν για τις κινήσεις των πελατών τους τις εταιρίες, γιαυτό και το κουπόνι ταχυπληρωμής σε κάποιο σημείο λέει πέντε εργάσιμες ημέρες.
  3. Παιδί μου τους βλέπω στο δρόμο μου και σκιάζομαι. Και όσο πάνε και γίνονται περισσότεροι. Ακόμη και κοριτσάκια έχω δει στο κέντρο με αυτή την ιστορία. Που πας μαντάμ;;; Τον καθρέφτη σου τον κοίταξες πριν;
  4. Αυτό το strorm ρε παιδιά που το κουνάω σαν φραπεδάκι για να γυρίσει η οθόνη και να γράψω σαν άνθρωπος έχω καμία πιθανότητα να φτιάξει αν του κάνω αναβάθμιση;
  5. καλησπέρα παιδιά! έχω 6 μήνες αυτό το κινητό.. στην αρχή δεν έβρισκε δορυφόρο... ποτε δεν μπορεσα να χρησιμοποιησω το gps του.. κατέβασα χάρτες κλπ από το ovi... σχεδόν 3 ώρες συνδεδεμένο με τον η/υ το είχα, πλέον όταν -κατα λάθος- πατήσω "χάρτες" κολλαει η συσκευή κ πρέπει να βγάλω την μπαταρία κ να κάνω επανεκκίνηση, κανείς καμία ιδέα τι να κάνω; ευχαριστώ.
  6. Πως μπορώ να βάλω στο double play το ίντερνετ με τη μέρα; Πληρώνω κάτι για αυτό;
  7. Το νούμερο που έχεις τι χρεώσεις έχει όταν σε καλούν από Ελλάδα; Την έχει χρησιμοποιήσει κανείς;
  8. Με συγχωρείς αλλά διαφωνώ μαζί σου. Εγώ πιστεύω ότι πρέπει ή έστω οφείλουν το νερό να μη το χρεώνουν. Τα αναψυκτικά και τα σάντουιτς δε νομίζω πως θα αντιδράσει κανείς αν τα χρεώνουν, αλλά το νερό; Δηλαδή συγνώμη, από τη πηγή της Αφροδίτης πήραν το νεράκι και το χρεώνουν 2,5 ευρώ; Τι είναι; Θαυματουργό;
  9. Δηλαδή σήμερα το ενεργοποιώ και την άλλη εβδομάδα το αποσυνδέω; Και πότε αποσυνδέεται; Ένα μήνα μετά;
  10. γιατί, αυτή η νέα μόδα τι σας λέει, με αυτόν τον στρογγυλό κρίκο που κάνει μεγάλη την τρύπα στο αυτί. Πως το κάνουν αυτό το πράγμα; Αηδία. Τους βλέπω στο δρόμο και κοιτάζω χαμηλά για να μη καταλάβουν ότι ανατριχιάζω. Τρομακτικό.
  11. Εγώ δε θυμάμαι να μου είπαν τίποτε για τη δεύτερη τσάντα, γιατι είχα ένα σακίδιο με τα σοκολατάκια και την τσάντα μου κανονικά. Επιπλέον, έχω να πω πως η πολιτική, δίψασες, 2,50 ευρώ το μπουκαλάκι νερό είναι πολύ γελοία. Παρόλα αυτά όσες φορές την έχω χρησιμοποιήσει σαν εταιρία είμαι ικανοποιημένη από τα δρομολόγια της.
  12. Συγνώμη, αυτό δε πονάει;;; Ανατριχιάζω και μόνο στη σκέψη.
×
×
  • Create New...