Jump to content

user_13

Members
  • Δημοσιεύσεις

    261
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by user_13

  1. καλησπερα στο forum!!! γραφω επειτα απο παρα πολυ καιρο. ο λογος ειναι κατι που παρατηρω σε ολα τα τηλεφωνα που ετυχε να <<πεσουν>> στα χερια μου!! οταν τα αφηνεις στο τραπεζι για παραδειγμα η οταν τα χτυπας (ελαφρα βεβαια)στο πανω μερος τους ακουγεται κατι σαν να παιζει μεσα.κατι σαν σπασμενη βιδα π.χ αυτο το παρατηρησα κ σε iphone κ σε huawei κ σε samsung. τι στην ευχη ειναι αυτο?προφανως κ δεν ειναι καποια βλαβη. καποιος ειχε πει γυροσκοπιο ,αλλος το φλας κτλπ. εχει ρωτησει καποιος υπευθυνα να μας πει? ευχαριστω και να ειστε καλα!!!
  2. καλησπερα σας! επειτα απο πτωση το LG G2 ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΜΙΑ SIM. μαλλον οπως ειπαν στον γερμανο ειναι η κεραια. κοστος ευρω +. ειναι ετσι ?υπαρχει καποιο μαγαζι να απευθυνθω εξιδικευμενο? ευχαριστω!
  3. user_13

    iPhone 4

    καλησπερα!μετα απο 4 χρονια με το 4 ξαφνικα η οθονη αλλα παταγα αλλα πατιοταν απο μονα τους με αποτελεσμα να κλειδωσει ο κωδικος μου.παω να βαλω το puk αλλα δεν μπορω να πατησω το 0 ,δεν πατιεται.εκανα reset κλπ μεχρι επαναφορα στο itunes ,αλλα εξακολουθει το ιδιο.καμια ιδεα παρακαλω??
×
×
  • Create New...