Zer0cooL24 Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 Το ζητημα ειναι να μην πεταξει κι αλλα λεφτα περαν των 2000 ευρω περιπου που εκανε τοτε αυτο, και να βρει αν υπαρχει μια λυση ωστε να εκμεταλευτει το υπαρχον! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opus Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 Κρατωντας μια επιφυλαξη πρεπει να ναι αυτο http://cgi.ebay.com.my/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=320382598571QQssPageNameZMERC_VI_RCRX_Pr4_PcY_BIN_IT&refitem=320380090997&itemcount=4&refwidgetloc=active_view_item&usedrule1=CrossSell_LogicX&refwidgettype=cross_promot_widget&_trksid=p284.m184&_trkparms=algo%3DCRX%26its%3DS%252BI%26itu%3DUCI%252BSI%26otn%3D4#ebayphotohosting Aν εχει αυτο τοτε δεν γινετε τιποτα.Αυτο ειναι το MFD2 ενω αυτο που προσπαθεις να του περασεις χαρτες το MFD3. Διαφορετικο hardware και το κυριοτερο αλλο format χαρτών!! Παράθεση ---------------- VW GOLF V 1.4 TSi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRRA Δημ. June 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2009 Κρατωντας μια επιφυλαξη πρεπει να ναι αυτο http://cgi.ebay.com.my/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=320382598571QQssPageNameZMERC_VI_RCRX_Pr4_PcY_BIN_IT&refitem=320380090997&itemcount=4&refwidgetloc=active_view_item&usedrule1=CrossSell_LogicX&refwidgettype=cross_promot_widget&_trksid=p284.m184&_trkparms=algo%3DCRX%26its%3DS%252BI%26itu%3DUCI%252BSI%26otn%3D4#ebayphotohosting Αν ειναι αυτο δεν επιδεχεται τιποτα εκτος απο τους τωρινους χαρτες της teleatlas που εινει ουτως η αλλως αρκετα ελλιπεις και απ'οτι ξερω δεν παιρνει σπασμενους. Κατα τα αλλα το μονο καλο που εχει ειναι οτι ταιριαζει στο εσωτερικο του και εχει το εφφε της οθονης αλλα ηχητικα ειναι οπως το rcd 300, δηλ απαραδεκτο εκτος της πολυ καλης ραδιοφωνικης ληψης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zer0cooL24 Δημ. June 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2009 Τζιφος δηλαδη...πεταμενα λεφτα! Θα τον ενημερωσω αν και πιστευω το χει παρει πρεφα μετα απο 2 χρονια προσπαθειας του να βρει κατι...Απλα ειπα να ρωτησω και εδω! Θενκς παιδια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. June 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2009 Το ιδιο εχω και εγώ και ειμαι πολύ ευχαριστημένος, οσο για την ποιότητα του ηχου τα είπαμε ΗΧΕΙΑ από σήμα tv πως πας; τι κεραία χρισημοποιείς; Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arhsvivodi Δημ. June 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2009 καλησπερα εχω ενα golf v Που το πηρα πριν κανα 2 μηνο και εκανα 1500χλμ στρωσιμο. να ρωτησω αν τωρα πρεπει να το παω για αλλαγη λαδιων και επισης κα8ε ποσο κανω σερβις στο γκολφ (μικρο και μεγαλο σερβις) ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. June 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2009 από σήμα tv πως πας; τι κεραία χρισημοποιείς; Σταματημένος πολύ καλή εικόνα καλησπερα εχω ενα golf v Που το πηρα πριν κανα 2 μηνο και εκανα 1500χλμ στρωσιμο. να ρωτησω αν τωρα πρεπει να το παω για αλλαγη λαδιων και επισης κα8ε ποσο κανω σερβις στο γκολφ (μικρο και μεγαλο σερβις) ευχαριστω Οχι κάθε χρόνο ή 15000χιλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VERGITSISS Δημ. June 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2009 Εδώ και λίγο καιρό έχω πρόβλημα με το συγχρονιζέ της δευτέρας στο σασμάν. Συγκεκριμένα δεν μπαίνει ελεύθερα από την πρώτη στη δευτέρα, αλλά πρεπει να πέσουν οι στροφές του κινητήρα για να μπει η ταχύτητα (VW GOLF PLUS 1.4 140) .Έχω διανύσει 49000 χμ . Υπάρχει κάποιος που να έχει αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα ή να γνωρίζει κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. June 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2009 Εδώ και λίγο καιρό έχω πρόβλημα με το συγχρονιζέ της δευτέρας στο σασμάν. Συγκεκριμένα δεν μπαίνει ελεύθερα από την πρώτη στη δευτέρα, αλλά πρεπει να πέσουν οι στροφές του κινητήρα για να μπει η ταχύτητα (VW GOLF PLUS 1.4 140) .Έχω διανύσει 49000 χμ . Υπάρχει κάποιος που να έχει αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα ή να γνωρίζει κάτι? Αν είσαι πριν απο τον 3-4 του 2007 αν θυμάμαι καλα πρέπει να αλλάξεις το συγχρονιζέ. Τα πρώτα ΤSi είχαν αυτό το πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. June 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2009 Σταματημένος πολύ καλή εικόνα εγώ χάλια, άσε που πιάνει μετά βίας 8-10 κανάλια κι'αυτά μεσ'το χιόνι...Τι κεραία έχεις; Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. June 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2009 Εδώ και λίγο καιρό έχω πρόβλημα με το συγχρονιζέ της δευτέρας στο σασμάν. Συγκεκριμένα δεν μπαίνει ελεύθερα από την πρώτη στη δευτέρα, αλλά πρεπει να πέσουν οι στροφές του κινητήρα για να μπει η ταχύτητα (VW GOLF PLUS 1.4 140) .Έχω διανύσει 49000 χμ . Υπάρχει κάποιος που να έχει αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα ή να γνωρίζει κάτι? Και σε μένα βγήκε αυτό το πρόβλημα. Είναι γνωστό πρόβλημα όπως είπε και ο nikos_kallithea. Εγώ το πήγα αντιπροσωπεία και αλλάχτηκε μέσα στην εγγύηση. Οπότε το πας για service. Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 Mods μη σβήσετε το μήνυμα.. Δεν έκανα edit το προηγούμενο γιατί είναι 2 μέρες πριν και δεν θα φανεί σαν καινούριο μήνυμα. Παλικάρια μου να κάνω μια ερώτηση και εγώ.. Τελευταία όταν πατάω το γκάζι και ανεβάζω απότομα στροφές παρατηρώ ένα στιγμιαίο κόμπιασμα κάπου ανάμεσα στις 3.000 με 4.000 στροφές.. Υποθέτω ότι είναι κατά την αλλαγή του αέρα από το compressor στο turbo.. Το θέμα είναι ότι μέχρι τώρα δεν το έκανε.. Σε εσάς το κάνει? Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPhys Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 Κάτι παρόμοιο είχε πάθει ένας φίλος και του άλλαξαν την βαλβίδα αυτή. Sorry, δεν θυμάμαι ακριβώς τις λεπτομέρειες. Παράθεση Read The F...ing Manual First Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opus Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 Κάτι παρόμοιο είχε πάθει ένας φίλος και του άλλαξαν την βαλβίδα αυτή. Sorry, δεν θυμάμαι ακριβώς τις λεπτομέρειες. N75.... ;););) Παράθεση ---------------- VW GOLF V 1.4 TSi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwgt Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 αν και πλεον μετρά αρκετά χρονια ηρθε και η ωρα να "αναγνωριστεί" η αξία του όχι μονο στην κατηγορία του αλλα και ως καλυτερος όλων... http://www.4troxoi.gr/default.php?pname=Article&cat_id=4&art_id=10303 VW umber alles... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 αν και πλεον μετρά αρκετά χρονια ηρθε και η ωρα να "αναγνωριστεί" η αξία του όχι μονο στην κατηγορία του αλλα και ως καλυτερος όλων... http://www.4troxoi.gr/default.php?pname=Article&cat_id=4&art_id=10303 VW umber alles... Καιρος ηταν. Απο το 2007 επρεπε να το ειχε παρει............ but anyhow Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosdemoi Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 golf tsi 140 variant dsg με REVO 205 hp απλα απαιχτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
izavits Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 Hello, όταν ανάβετε τον κλιματισμό, φυσσάει με την ίδια ένταση από όλους τους αεραγωγούς? έχω παρατηρήσει ότι από τους 2 ακριανούς (που είναι κοντά στην πόρτα) φυσσάει πιο έντονα από τους κεντρικούς (πάνω από το radio-cd). Το έχει παρατηρήσει κανείς ή να κάνω και service το A/C μαζί με το κανονικό service? Thanx, ilias ------- Από σήμερα φαίνεται να μη μπορεί να ανεβάσει στροφές πάνω από 3000... θα προσπαθήσω αύριο να κλείσω ραντεβού στο service και θα σας πω. Ελπίζω να είναι καμιά βαλβίδα turbo και να διορθώνεται εύκολα. Cheers, ilias Παράθεση ilias Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 γεια και πάλι, Από σήμερα φαίνεται να μη μπορεί να ανεβάσει στροφές πάνω από 3000... θα προσπαθήσω αύριο να κλείσω ραντεβού στο service και θα σας πω. Ελπίζω να είναι καμιά βαλβίδα turbo και να διορθώνεται εύκολα. Cheers, ilias N75 μαλλον. Κλασικα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djdanny Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 golf tsi 140 variant dsg με REVO 205 hp απλα απαιχτο poso sou pige file kai pou to ebales?:) καλησπερα και απο μενα! θα ηθελα να μου δωσει καποιος πληροφοριες σχετικα με τα angel eyes που θελω να βαλω πανω στο golf μου! εχω το mkv gt με τα 170hp! κοιταξα στο ebay αλλα αν εχει κανενας καμια ιδεα απο αλλου,τοτε ας μου πει! :!:thnx john:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
izavits Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 N75 μαλλον. Κλασικα!!! Ευχαριστώ για την απάντηση. Κι εγώ αυτό ελπίζω μιας και λογικά θα το αλλάξω εντός εγγύησης. Λες να πάω ψαρωμένος ή να πω ότι το ξέρω ότι μάλλον αυτό παίζει? Καλό βράδυ. Παράθεση ilias Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Ευχαριστώ για την απάντηση. Κι εγώ αυτό ελπίζω μιας και λογικά θα το αλλάξω εντός εγγύησης. Λες να πάω ψαρωμένος ή να πω ότι το ξέρω ότι μάλλον αυτό παίζει? Καλό βράδυ. Αφου εισαι στην εγγυηση δεν εχει σημασια. Ετσι και αλλιως στο VAS θα το βαλουν για να δειξει το προβλημα. Φαντασου, εμενα μου το ειχε βγαλει στο εξαμηνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
izavits Δημ. June 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2009 Αφου εισαι στην εγγυηση δεν εχει σημασια. Ετσι και αλλιως στο VAS θα το βαλουν για να δειξει το προβλημα. Φαντασου, εμενα μου το ειχε βγαλει στο εξαμηνο OK, έκλεισα ραντεβού. Το πάω τώρα. Θα σας πω εξελίξεις αν είναι κάτι διαφορετικό ώστε να ξέρετε κι εσείς. thanx, ilias Παράθεση ilias Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. June 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2009 Hello, όταν ανάβετε τον κλιματισμό, φυσσάει με την ίδια ένταση από όλους τους αεραγωγούς? έχω παρατηρήσει ότι από τους 2 ακριανούς (που είναι κοντά στην πόρτα) φυσσάει πιο έντονα από τους κεντρικούς (πάνω από το radio-cd). Το έχει παρατηρήσει κανείς ή να κάνω και service το A/C μαζί με το κανονικό service? Thanx, ilias Και εγώ το είχα παρατηρήσει το συγκεκριμένο. Παίξε λίγο με τις ρυθμίσεις του a/c, εμένα το έκανε όταν είχα να χτυπάει σε συγκεκριμένο σημείο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. June 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2009 Ετσι λειτουργει...επισης απο τον μεσαιο αριστερο -του οδηγου- βγαζει λιγοτερο απο τον μεσαιο δεξι - του συνοδηγου- προφανως για να μη μας χτυπαει πολυ. Πριν λιγες μερες εκανα τα γενεθλια στο γκολφ με ενα κερωματακι κατ'οικον σπεσιαλ :D 1 χρονο και 27000 με κανενα απολυτως προβλημα...(tsi 122). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts