Jump to content

izavits

Members
  • Δημοσιεύσεις

    165
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by izavits

  1. Δεν ξέρω.. μπορεί να 'ναι κι έτσι.. Γενικά κάθε μέρα μέσα στην πόλη και τόσα χλμ προκαλούν μεγάλες φθορές στο αυτοκίνητο. Και άλλοι φίλοι που έχουν άλλες μάρκες μη νομίζεις ότι τραβάνε λιγότερα.. Εν πάσει περιπτώσει, ας ελπίσουμε ότι δε θα βγάλει κάνα πιο χοντρό θέμα στην πορεία..
  2. Μου έτυχε πριν ένα μήνα στα 110.000 km. Χάλασε ο τεντωτήρας και πήδηξε δόντι. Έπρεπε να αλλαχτεί καδένα, τεντωτήρας, γλύστρες, φλάτζα καθρέπτη. Από ότι πληροφορήθηκα από τον μηχανικό ήμουν απλά άτυχος. Το ότι έχει καδένα υποθετικά σημαίνει ότι δεν την αλλάζεις ποτέ. Παρόλα αυτά δεν ακουγόταν τίποτα περίεργο προτού μου συμβεί και γενικά δεν είχα παρατηρήσει τίποτα ύποπτο..
  3. Ναι, έχεις δίκιο, μόνο τιμόνι και λεβιέ έχει δέρμα. Μπράβο, και το κλιματισμός είναι dual. Για τις ημερομηνίες δεν το πολυθυμάμαι, αλλά παίζει να έχεις πέσει μέσα. Θυμάμαι το 2007 που το πήρα εγώ, μου είχαν πει στις αντιπροσωπείες που ρώταγα ότι "φέτος" βγαίνει με τον TSI κινητήρα. Οπότε όντως κάπου το 07 βτγήκε το 140PS. Η έκδοση με τα 122 βγήκε σίγουρα μετά, όπως λες, αλλά δε θυμάμαι αν ήταν το ίδιο έτος. Cheers, ilias
  4. Αν θυμάμαι καλά, το GT ήταν αυτό με τα 170 άλογα. Στα 140 άλογα η "high" έκδοση ήταν η GT Sport που είχε ζάντες, sport ανάρτηση, μάσκα σαν του GT, δέρμα, μπάκετ καθίσματα, κλιματισμό.
  5. Πήρα μόλις τώρα τον Καμπύλη και ρώτησα. Η διαδικασία περιλαμβάνει την παραγγελία νέου κλειδιού από Γερμανία και μόλις έρθει πας και στο προγραμματίζουν κάπως να ταιριάζει με το αυτοκίνητο (δε θυμάμαι ακριβώς πως μου το είπε). Τελική τιμή πρέπει να έρχεται χοντρικά από ότι μου είπε γύρω στα 120-130 ευρώπουλα.
  6. η αντιπροσωπεία πλέον δεν είναι καν στις επιλογές μου για ο,τιδήποτε κι αν συμβεί.. :-)
  7. Παίδες, ξέρει κανείς αν είναι απλή η διαδικασία και ενδεχομένως πόσο στοιχίζει για την αντικατάσταση του κλειδιού? (κατάφερα να το διαλύσω και χρησιμοποιώ το 2ο κλειδί προς το παρόν). Thanx
  8. Το περίεργο είναι ότι έχω δοκιμάσει με 3 διαφορετικά fritz και παρατηρώ την ίδια συμπεριφορά! Δλδ. όλα τα fritz έχουν αυτό το θέμα? Με άλλο router δουλεύει κανονικά.. Τεσπα... thanx για την απάντηση.
  9. Καλημέρα, έχω HOL μέσω του ΔΙΟΔΟΣ. Εδώ και περίπου 1 μήνα δε μπορώ να μπω στο gmail (κολλάει προτού φορτώσει το inbox). Από ότι ενημερώθηκα γίνεται κάποιο filtering των πακέτων μέσω ΔΙΟΔΟΣ (δεν ξέρω κατά πόσο αληθεύει). Το περίεργο είναι ότι όταν δοκιμάζω με άλλο router τότε έχω κανονικά πρόσβαση στο gmail. Με αυτό που έχω τώρα (fritzbox wlan 7140) έχω πρόβλημα. Επίσης, με άλλο fritzbox (παλιότερο) πάλι έχω πρόβλημα. Έχει συναντήσει κανείς παρόμοιο πρόβλημα? Λογικά δε μπορεί να υπάρχει θέμα με όλα τα fritz και το gmail. Επίσης, εφόσον μπαίνω με άλλης μάρκας router, λογικά δεν ισχύει και το υποτιθέμενο filtering των πακέτων μέσω ΔΙΟΔΟΣ. Any ideas? thanx :)
  10. Βασικά είναι τρομερός. Πάντα φεύγω πολύ ευχαριστημένος!
  11. Οδηγώ πολύ νορμαλ. Δεν το έχω ξεσκίσει το αμάξι. Το είδε και ο cabilis (τον οποίο τυχαίνει να εμπιστεύομαι περισσότερο από αντιπροσωπείες) και μου ειπε ότι δεν οφείλεται από τον τρόπο που οδηγω. Είναι προφανώς το υλικό που έφταιγε. Δίσκο χρειάζομαι. Έχει κάποια ελατήρια αυτός πάνω που είναι διαλυμμένα. Κατά τα άλλα ο δίσκος είναι οκ.
  12. Τελικά πρέπει να αλλάξω δίσκο (στα 45.000 km!). Έχουν χαλάσει/σπάσει σε κάποια σημεία κάποια ελατήρια. (Κοινή διαπίστωση από 3 διαφορετικές αντιπροσωπείες) Νομίζω είναι κάπως υπερβολικό. Το αμάξι του πατέρα μου έχει κάνει 150.000 και δεν έχει χρειαστεί ποτέ να αλλάξει ο δίσκος! Μάλιστα, από ότι πληροφορήθηκα, δεν το καλύπτει και η εγγύηση. Special..
  13. Τα κανόνισε όλα το service τα διαδικαστικά. Τους πήρε μια μέρα μόνο γι αυτό μέχρι να βγάλουν άκρη. Οπότε το αμάξι το πήρα την άλλη μέρα. Έπρεπε να τα κανονίσουν με την εταιρεία που σου παρέχει την ασφάλεια, ενώ παλιότερα το κανόνιζαν απευθείας με τη VW. Ακριβώς τώρα τα αποδεικτικά που χρειάζονται δεν τα ξέρω. Φαντάζομαι καμιά φωτό με fax θα έπαιξε. Και αριθμός πλαισίου νομίζω χρειαζόταν. Το καλό πάντως ήταν ότι εγώ δεν έκανα τίποτα. Είπα απλώς ότι έχω επέκταση εγγύησης.
  14. Συνεχίζοντας τα προηγούμενα posts: τελικά δε χρειάστηκε να παραβιαστεί η πόρτα και αλλάχθηκε ο μηχανισμός της κλειδαριάς καλύπτοντας τα έξοδα η επέκταση εγγύησης. Αυτό είναι το καλό.. το κακό είναι ότι με βλέπω να ξαναπηγαίνω την άλλη βδομάδα στο service. Ακούγεται ένας θόρυβος στο ρελαντί και μου έκανε εντύπωση γιατί το είχα συνηθήσει τελείως αθόρυβο το αμάξι. Από ότι φαίνεται υπάρχει πρόβλημα στο συμπλέκτη. Θα το ψάξω λίγο παραπάνω ρωτώντας και αλλού και θα ενημερώσω... όλα μαζί έτυχαν μου φαίνεται.. Merfy's law.. :(
  15. Εξελίξεις στο θέμα με την κλειδαριά του συνοδηγού: πρέπει να παραβιαστεί η πόρτα. Έχει κολλήσει ο μηχανισμός και δεν ανοίγει με την καμία. Ευτυχώς καλύπτεται από την επέκταση εγγύσης (πάλι καλά), γιατί αλλιώς παίζει να ήταν πολλά τα φράγκα.. για να δούμε..
  16. τι να με τρομάξεις.. εδω δεν υπάρχει σάλιο.. το πολύ πολύ να μην το φτιάξω... Μου είχαν κάνει δώρο επέκταση εγγύησης όταν το αγόρασα. Θα κοιτάξω να δω αν το καλύπτει αυτή. (έχουν περάσει τα 2 χρόνια που έδινε η VW) thanx για όλες τις απαντήσεις
  17. Σε μένα φαίνεται να έχει κολλήσει για τα καλά πάντως.. δοκίμασα να βγάλω και τους πόλους της μπαταρίας, αλλά δεν κατάφερα τίποτα. Μπορεί να έχει κολλήσει ο μηχανισμός που κλειδώνει η πόρτα..
  18. Από μέσα η χειρολαβή τραβιέται μέχρι τέρμα, αλλά δεν ανοίγει η πόρτα. Επίσης, όταν κλειδώνω ή ξεκλειδώνω ακούγεται ένας επιπλέον ήχος από αυτή την πόρτα, σαν να προσπαθεί να ξανα(ξε)κλειδώσει. θα δοκιμάσω αυτό με την μπαραρία τώρα το μεσημέρι που θα επιστρέψω και θα ενημερώσω.
  19. thanx Νίκο, θα δοκιμάσω.
  20. Γεια χαρά, έχω ένα θεματάκι με την κλειδαριά του συνοδηγού. Βασικά δεν ανοίγει η πόρτα. Φαίνεται σα να έχει μπλοκάρει η κλειδαριά δλδ. και να μην ξεκλειδώνει. Έχει αντιμετωπίσει κανείς κάτι τέτοιο? (Από αυτή την πόρτα δε μπορώ να χρησιμοποιήσω το κλειδί - μόνο από του οδηγού μπαίνει.) Cheers, ilias
  21. Τελικά ούτε χαλίκι ήταν ανάμεσα στο δισκόφρενο και τη λαμαρίνα, ούτε ρουλεμάν (που είχαμε ανταλλάξει απόψεις με τον φίλο greek_aeras πιο πάνω). Τακάκια εντελώς λιωμένα ήταν.. Το περίεργο είναι ότι προσέχω αρκετά (χειρόφρενα και τέτοια δλδ. δεν το συζητώ.. ούτε καν έχω δοκιμάσει).. anyway.. μαζί με το service (λάδια, φίλτρα, καθαρισμός A/C, κάρτα καυσαερίων, κλπ) πήγαν και τα τακάκια. Ήλπιζα να με έφταναν μέχρι το service των 60Κ χλμ. Anyway, thanx και πάλι για τις απαντήσεις. Cheers, ilias
  22. θα μάθω λογικά μεθαύριο τι παίζει (αύριο το απόγευμα μάλλον θα το πάω). Ελπίζω να είναι αυτό το πρόβλημα..
  23. thanx για την απάντησή σου. Κάτι τέτοιο φαντάζομαι πως είναι. Είμαι σίγουρος πως τα τακάκια στα φρένα δεν είναι όπως τα ειδα με βγαλμένο τροχό που το γυρνούσα. Μάλλον ρουλεμάν.. να δούμε.. Προφανώς και θα πω να μου το περάσουν στην εγγύηση.
  24. Ναι, καθώς γυρνάει ο τροχός ακούγεται. Θα το πάω κοντά στο σπίτι μου (2-3 χλμ μακριά πρέπει να είναι το service). Ελπίζω να φτάσω... :worry:
×
×
  • Create New...