Jump to content

greek_aeras

Members
 • Δημοσιεύσεις

  2.519
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  100%

1 Follower

Κινητή τηλεφωνία

 • Δίκτυο κινητής
  Vodafone - Ελλάδα

greek_aeras's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • Conversation Starter Rare
 • Reacting Well Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Week One Done Rare

Recent Badges

10

Φήμη

 1. THIS ADVERT HAS EXPIRED!

  • Πώληση
  • Μεταχειρισμένο
  Πωλείται Samsung A32 λευκό στην εμφανισιακή κατάσταση που βλέπετε (ελαφριές απώλειες χρώματος περιμετρικά, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες). Με το κουτί του και τον φορτιστή. Το κινητό λειτουργούσε κανονικά. Ξαφνικά δεν υπάρχει ανταπόκριση από την οθόνη αφής. Δηλαδή, ενώ δείχνει κανονικά δεν λειτουργεί με το δάχτυλο η οθόνη! (οι φωτογραφίες είναι αφού εμφανίστηκε το θέμα με την οθόνη) Το κινητό δίδεται για αυτόν τον λόγο σε χαμηλή τιμή για ανταλλακτικά ή για επισκευή. Όμως, δεν το έχω ψάξει, δεν ξέρω πώς φτιάχνει ή πόσο ακριβή ζημία είναι. Χέρι με χέρι σε περιοχή Αθηνών. Τιμή καινούριου από skroutz: https://www.skroutz.gr/s/27649912/Samsung-Galaxy-A32-4G-Dual-SIM-4GB-128GB-Λευκό.html Χαρακτηριστικά: https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_a32-10753.php (είναι η έκδοση με τα 4gb ram και τα 128 gb) Τιμή πώλησης 50€. Σε περίπτωση αποστολής με courier τα έξοδα δικά μου, αφού προηγηθεί κατάθεση. Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε προσωπικό μήνυμα.

  50 €

 2. Καλησπέρα, Έχει κανείς κάποια ιδέα γιατί δεν είναι διαθέσιμο πλέον σε κανένα χρώμα? Καταργήθηκε? https://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna/m/28/Samsung.html?from=autocomplete&keyphrase=a41&o=a41+samsung
 3. Έχω σταθερό και θέλω να διατηρήσω τόσο τις απεριόριστες αστικές όσο κ το 24αρι. Τώρα πληρώνω 40 ευρώ που είναι πολλά για ότι παιρνω. Αλλά ανα πάσα στιγμή μπορεί να πρεπει να το διακόψω λόγω μετακόμισης. Πιθανόν βέβαια να με συμφέρει να οδηγηθω σε μια λύση τύπου Vodafone που είδα πως έχει μια προσφορά με 18,90 κ όποτε χρειαστεί να το διακόψω πληρώνοντας την ποινή διακοπής συμβολαίου. Είδα ότι είναι γύρω στα 120 ευρώ,άρα σε6 μήνες κάνω απόσβεση σε σχέση με το να πληρώνω τα 40αρια.
 4. Καλησπέρα, Ψάχνω για κάποιον πάροχο, οποιονδήποτε που θα προσφέρει απεριόριστες αστικές κλήσεις κ 24αρι ίντερνετ, χωρίς δέσμευση όμως. Δήλαδη να μπορώ να διακόψω το συμβόλαιο οποιαδήποτε στιγμή χωρίς πρόστιμο. Υπάρχει κάποια προσφορά αυτήν την περίοδο χωρίς δέσμευση γιατί από όσο το έψαξα όλοι θέλουν 24μηνη παραμονή?
 5. Ευχαριστούμε! Καλή επιτυχία σε όλους!
 6. 1) Το χρηματικό ποσό που διαθέτουμε. επιθυμητά μέχρι 300 ευρώ 2) Το μέγεθος οθόνης που προτιμούμε. αυστηρά μέχρι 5" 3) Το θέλουμε απο Ελλάδα ή και απο Κίνα/Ευρώπη; Με 2ετη εγγύηση αντιπροσωπείας ή μας αρκεί και η εγγύηση του καταστήματος; από όπου να ναι 4) Χρειαζόμαστε 800αρα μπάντα ώστε να χουμε σε περισσότερα μέρη 4g; (επαρχία χωρις 800αρα έχεις σοβαρό θέμα) ναι 5) Το θέλουμε dual? Χρειαζόμαστε ραδιόφωνο, ir ή nfc? όχι 6) Χρειαζόμαστε ελληνικό μενου; Αν ναι, πειράζει αν χρειαστεί φλασαρισμα; ναι ελληνικό μενού, όχι φλασάρισμα 7) Μας ενδιαφέρει ο καλός ήχος ή/και η καλή οθόνη; Αν ναι θέλουμε amoled (και) stereo ή μας αρκεί lcd (και) mono. amoled/ mono ή stereo 8) Βάλτε σε σειρά προτεραιότητας τα εξής: ταχύτητα, βαρύ gaming, κάμερα, αυτονομία. 1 αυτονομία, 2 ταχύτητα, 3 κάμερα, 4 βαρύ gaming 9) Ποια είναι η τωρινή σας συσκευή. Α3 2017 Καλησπέρα, Και μια περιγραφή. Αφού είδα ότι δεν πρόκειται να βγει Α3 2018, ψάχνω κάτι άλλο σε αυτό το μέγεθος (μάξιμουμ, δηλαδή μέχρι 5 ίντσες), και τουλάχιστον με τα χαρακτηριστικά του Α3 2017 που έχω. Να σημειώσω ότι ως πρώην κάτοχος Α3 2015, Α3 2016 και x compact, ήδη νιώθω ότι έχει μεγαλώσει αρκετά η συσκευή μου τα τελευταία χρόνια οπότε δε θα ήθελα περισσότερο. Τα μοναδικά που είδα να με καλύπτουν είναι το XZ1 compact αλλά ξεφεύγει σε τιμή (400+) και το redmi 4x. Αλλά αναρωτιέμαι μέχρι τις 5 ίντσες είναι τόσο δύσκολο πια να βρεις μια αξιοπρεπή προς δυνατή συσκευή γύρω στα 250 ευρώ; Ευχαριστώ.
×
×
 • Create New...