Jump to content

dj_aris

Members
  • Δημοσιεύσεις

    585
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

dj_aris's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Παιδιά ξέρει κανείς ποιό είναι εκείνο το mainstream housaki που έχει μόνο μουσική αλλά κάθε τόσο πετάγεται μια και λέει "international love" ή κάτι τέτοιο;
  2. Ναι φίλε μου, ευχαριστώ!
  3. Παιδιά αυτό το remix του bang bang το ξέρουμε μήπως; http://www.youtube.com/watch?v=r3W8wKcvL6U&feature=related
  4. Άλλο ένα εκπληκτικό κομμάτι από Έλληνες παραγωγούς και με τη φοβερή φωνή της Thommy!
  5. Eπιτέλους ολόκληρο και σε άριστη ποιότητα ;)
  6. Εντάξει, το κομμάτι τα σπάει (όπως και του Junior Jack στην εποχή του) αλλά το videoclip απλά δεν υπάρχει!
  7. Sorryz αλλά ξεχάσατε όλοι σας το πιο εμπορικό είδος: Disco House! Freemasons, Bimbo Jones, Moto Blanco, Dave Aude, Axwell, ακόμα και οι "δικοί μας" Consoul Trainin, DSF, DJ Dino, DJ Luigi κάνουν φοβερή δουλειά σε όλα τα club εκεί έξω! Φιλικά, dj_aris :)
  8. Παιδιά μόλις το πήρα κι εγώ, 779 ευρώ μείον την επιδότηση που είχα, στο συγκεκριμένο κατάστημα είχαν μόλις 4 κομμάτια, δυο 16GB και δυο 32GB και μου είχαν κρατήσει το ένα! Τώρα το συγχρονίζω ήδη με το 3GS, θα πάρει λίγη ώρα, σαν πρώτη εικόνα όμως η οθόνη τα σπάει, είναι πράγματι ευκρινέστατη! Αλλά αυτό το γυαλί πάνω κάτω σε πανικοβάλλει και μόνο που το βλέπεις να αγγίζει άλλες επιφάνειες! Εμπρός καλό μου bumper!
  9. Επιβεβαιώνω κι εγώ με τη σειρά μου ότι πριν από λίγο με κάλεσαν από κατάστημα Γερμανός (με το οποίο έχω καλή συνεργασία γενικότερα και τους είχα πει να με ειδοποιήσουν αν έρθει η συσκευή) και μου είπαν ότι αύριο θα με ξανακαλέσουν για να παραλάβω το iPhone 4, με χρήση επιδότησης νέας συσκευής και ανανέωση του ετήσιου συμβολαίου μου. Βέβαια, μου είπαν ότι "θα έχουμε μόνο την έκδοση των 32GB διαθέσιμη", δεν είπαν αν θα έχουν "πολλά ή λίγα κομμάτια".
  10. dj_aris

    iPhone 4

    Έχεις δίκιο!
×
×
  • Create New...