Jump to content

loftys

Members
  • Δημοσιεύσεις

    788
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by loftys

  1. Καλησπέρα και καλή χρονιά Αυτό το νήμα κάποτε λεγόταν "περί ανέμων..." και έγραφες ότι σου κατέβαινε στο κεφάλι, περίπου. Πολλοί "τσακωμοί" λόγω συσκευών έχουν πέσει εδώ. Εγώ προσωπικά μόνο καλά έχω να θυμάμαι από εδώ, και την γνωριμία κάποιων πολύ αξιόλογων ανθρώπων. Δεν ξέρω ποιός το παρακολοθεί πλέον. Μάλλον με έπιασε μελαγχολία... Καλή συνέχεια σε όλους εύχομαι.
  2. Καλησπερα συνάδελφοι. Δεν ξερω αν ειναι το κατάλληλο νήμα, αν δεν ειναι παρακαλω ο moderator να το τοποθετήσει εκει που πρεπει. Προς τριμήνου περιπου άλλαξα μπαταρια στο iPhone 5 που εχω. Έκανα λαθος έπολογη και πήγα στο κατάστημα e-m@trix στην αγια Παρασκευή. Δίνουν εγγύηση ενός μηνός που σημαίνει αν σκασει η μπαταρια σε ενα μηνα και μια μερα τη πληρώνεις απο την αρχή. Μην τσιγκουνευτείτε τα 10 παραπάνω ευρώ που μπορει να κοστίζει η αντικατάσταση της μπαταρίας σε αλλο κατάστημα αν σας δώσουν παραπάνω εγγύηση. Ξερω οτι το I-rep@ir δινει ενα χρόνο. Ψάξτε το. Εγω την πάτησα και θα την ξανά πληρώσω. Αυτα. Καλα να είστε.
  3. φαντάζομαι όταν λες νόμιμη, εννοείς με πλειοψηφία. Εντάξει, ευχαριστώ πολύ.
  4. καλησπέρα σας, μια απλή ερώτηση, στην πολυκατοικία μου, που είμαι ιδιοκτήτης, ένας εκ των συνιδιοκτητών έχει αναλάβει, με αμοιβή βέβαια, την συντήρηση του κήπου. Λόγω ειδικότητας. Επειδή πλησιάζει στο τέλος της η διαχειριστική χρονιά, μπορεί να αναλάβει ο ίδιος και την διαχείριση της πολυκατοικίας??? Ευχαριστώ
  5. Με γειές Πτέραρχε, να το χαρείς:)
  6. κι από μένα στον Αλέξανδρο τον μέγα τα χρόνια πολλά και σε όλους την καλημέρα μου:)
  7. όχι ο Δημήτρης δεν έχει πάρει το ip4, ακόμα...αλλά έχει άποψη για το θέμα σοβαρή, γι αυτό και σου απάντησε.;) Οποιος το έχει πάρει από εδώ μέσα, πρόβλημα μεγαλύτερο από άλλα τηλέφωνα δεν είχε. Το πρόβλημα με την κεραία έχει να κάνει περισσότερο με την αμερική και το δίκτυο της ατ&τ που είναι για τα μπάζα ή γτπ, αν προτιμάς. Η οθόνη του αγαπητέ μου φίλε, δεν παίζεται, όπως και η ποιότητα κατασκευής του, που το σπρώχνει στην κορυφή της κατηγορίας, κατασκευαστικά τουλάχιστον.
  8. ρε φίλε πόσα κομμάτια θα γίνεις;;; Με τη καλή έννοια ρωτάω, το ξέρεις άλλωστε, και μόνο από ενδιαφέρον. Άλλωστε και εγώ δουλεύω σήμερα...
  9. Μήτσε, εκτός από εκεί που ξέρω δουλεύεις και στο "Μιχάλης seafood"????:shock::eek::blink: Ξέχασα να δώσω τις καλημέρες μου, καλημέρα κόσμε λοιπόν:)
  10. Είναι πολύ απλό Αρτεμη, οι εταιρείες έχουν πολύ μεγάλα περιθώρια επιδότησης, απλά δεν τα εξαντλούν σε όλους, όπως είναι ευκόλως κατανοητό, με αποτέλεσμα αυτοί που τελικά τα χρησιμοποιούν κατόπιν πιέσεων και "απειλών" να βγαίνουν δίπλα ωφέλιμενοι;) Στην δική σου περίπτωση, θεωρώ ότι πηγές απο ένα παληο προγράμματα, σε νέου τύπου, αυτό δλδ που θέλει να πουλήσει η εταιρεία, άρα, να και η παραπάνω επιδότηση;) Μη ξεχάσεις το κουλούρι μόνο σε παρακαλώ πολύ, εντάξει ; :lol:
  11. Εννοείς για την φορητοτητα Κωστή ; Δεν θυμάμαι ακριβώς το έχω στο γραφείο, παρε στο 13838 απο σταθερό και ρωτά τους, θα σου πουν, για cosmote μιλάμε έτσι;
  12. ευχαριστώ Μητσάρα, να'σαι καλά:)
  13. φαίνεται ενδιαφέρον Γιώργο, αλλά όχι, δεν το έχω δοκιμάσει, ακόμα, μάλλον όμως θα το κάνω;)
  14. :lol::) κάτσε να το πάρουμε στα χέρια μας πρώτα Ηλία και μετά...;):)
  15. θέλετε να σας πω εγώ τι έκανα για να πάρω το ip4; είμαι σε φάση ανανέωσης συμβολαίου και επιδότησης συσκευής από βόντα, τους παίρνω λοιπόν και τους ρωτάω τι παίζει από ποσό επιδότησης και μου λένε 184 για δύο συνδέσεις που έχω στο όνομά μου. Λέω μήπως να το ξανασκεφτείτε γιατί πέρσι μου δώσατε 550; όχι λέει δεν γίνεται γιατί πάει σύμφωνα με τη μηνιαία χρήση. Οκ παίδες λέω, ώρα να αλλάξουμε εταιρεία, χαίρεται, γειάσας μου λέει η τύπισα. cosmote υπηρεσία φορητότητας λέγεται παρακαλώ, λέει η τύπισα στο cosmote, το και το, της λέω, φτάσαμε στον τοκετό μου λέει, (πλακίτσα, όχι ακόμα σε δύο μηνάκια περίπου:):happy:) βεβαίως μου λέει, μου βγάζει δύο πολύ ωραία προγραμματάκια, με internet και τα δύο το ένα 350mb και το άλλο 500mb (γιατί δεν πρόκειται να δώσω το 3gs) με κόστος περίπου 80 το μήνα, σύνολο και επιδότηση συσκευής 629euro!!!!καλό;;;πολύ καλό θα συμπληρώσω, χτύπα ένα 32άρι της λέω, έφυγε μου λέει, σε 20 μέρες θα σας το φέρει courier, να σε φιλήσω της λέω, εεεππ μου λέει, παντρεμένος άνθρωπος.:lol::lol: Αυτά.:) Και τώρα περιμένουμε:)
  16. Αν είναι έτσι, οκ, ούτως ή άλλως εσύ ξέρεις καλύτερα...
  17. Βασικά, καλημέρα σας, παραφράζοντας τη γνωστή ατάκα των πειρατικών ραδιοφωνικών σταθμών της δεκαετίας του 80 :) Αλέξανδρε στη θέση δεν θα δοκίμαζα να το πειράξω μόνος μου, καλύτερα στο service για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο;)
  18. καλά ε, σου 'κανε ένα μαλλί...:lol: ρε παιδιά συγνώμη, είναι δυνατόν 5" τηλέφωνο; μόλις τώρα το έψαξα και το είδα, δεν ήξερα καν την ύπαρξή του, και μου φάνηκε λίγο μεγάλο να το πω, τερατώδες να το πω, δεν ξέρω, και δεν θέλω ουτε να προσβάλλω κάποιον ούτε τίποτα έτσι, μην έχουμε παρεξηγήσεις αλλά μου φαίνεται ότι ο Νίκος-mythozz (δεν ήξερα το όνομα σου φίλε, κι αυτό τώρα το έμαθα), έχει ένα δίκιο...
  19. καλημέρα και καλή δύναμη σε όσους δουλεύουμε:) υ.γ. μόλις μου ήρθε ενημερωτικό από βονταφόν για ip4. Το έβγαλαν σε κυκλοφορία τελικά...:happy::)
  20. Οποίος καραγκιόζης το πάρει θα φταίει για την κατάντια αυτή :(
  21. Είδες πόσο καλά ενημερωμένη ήταν η τυπισα της βονταφόν; Ακόμα και παγκόσμια πρώτη σου έδωσε :lol:
  22. Πτεραρχε, καλά που έχουν τον bill gates για θείο , φαντασου να είχαν τον Steve τι θα γινόταν ....:lol:
  23. πιάστο το αυγό και κούρευτο δηλαδή...:blink::wacko: edit Κωστή αυτό το πίνακα που τον βρήκες;;;;;;
  24. αν είναι έτσι λυπάμαι δεν γνωρίζω να σου απαντήσω...
  25. εάν είναι όντως έτσι, και δεν υπήρξε κάποια διακοπή, τότε αυτό είναι παράνομο. Και υποθέτω ότι μιλάς για ανεγειρόμενη οικοδομή η οποία έχει εργοταξιακό, έτσι δεν είναι;
×
×
  • Create New...