nikosz75013 Δημ. August 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2020 Παιδιά το έχει κανένας χωρίς τίποτα στην οθόνη; Κάνει γρατσουνιές; Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookype20 Δημ. August 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2020 Παιδιά το έχει κανένας χωρίς τίποτα στην οθόνη; Κάνει γρατσουνιές; Δε θα έχεις πρόβλημα με τις γρατσουνιές! Απλώς μια συσκευή 700+€ νομίζω ότι δεν την αφήνεις χωρίς κάποια καλή προστασία οθόνης! Ακόμα και αν έχει Gorilla Glass 5! Παράθεση GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. August 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2020 Ήρθε επιτέλους και update Ιουλίου για το Google play system. Sent from my Pixel 4 XL using Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. August 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2020 Ήρθε επιτέλους και update Ιουλίου για το Google play system. Sent from my Pixel 4 XL using TapatalkΣήμερα ήρθε και στο Android one Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. August 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2020 Παιδιά το έχει κανένας χωρίς τίποτα στην οθόνη; Κάνει γρατσουνιές; Και το P2 και το P4 τα έχω έτσι και δεν έπαθαν τίποτα. Τα προσέχω όμως πολύ τα κινητά μου και έχω και το bumper της Rhinoshield που προστατεύει αρκετά σε πτώσεις. Προφανώς αν γίνει η γκαντεμιά είναι θέμα, αλλά με ενοχλεί πολύ η αίσθηση στην αφή από τα προστατευτικά τζαμάκια, όσο λεπτά και να είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. August 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2020 Ήρθε επιτέλους και update Ιουλίου για το Google play system. Sent from my Pixel 4 XL using Tapatalk Σε 3 XL καιρο εχω του Ιουλιου. Νομιζω η απο Αρχες η στα μισα Ιουλιου ηρθε. Γιατι ετσι ξεχασαν το 4 XL να το δωσουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. August 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2020 Σε 3 XL καιρο εχω του Ιουλιου. Νομιζω η απο Αρχες η στα μισα Ιουλιου ηρθε. Γιατι ετσι ξεχασαν το 4 XL να το δωσουν?Εμένα ρωτάς :) Sent from my Pixel 4 XL using Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. August 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2020 Παιδιά για προστασία οθόνης έβαλα σήμερα από το Media Mark την καλή μεμβράνη της zagg .,ένα έχω να πω τα σπάει.πολυ απόκριση δεν έχει κενά.πιανει όλο την οθόνη.τελεια διαύγεια.19 ευρο και με εγγύηση 6 μήνες.και ηρεμισες το κεφάλι μου με τα χαζά τζαμακια. Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookype20 Δημ. August 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2020 Διαβάζω ότι υπάρχει ίσως ένας τρόπος να το λάβεις. Γίνε beta στα Google play services και ίσως εμφανιστεί μετά από ώρα η την επόμενη μέρα. Sent from my Pixel 4 XL using Tapatalk Με το που έγινα Beta Tester... Εμφανίστηκε αμέσως! Παράθεση GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fredometrios Δημ. August 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2020 Παιδιά για προστασία οθόνης έβαλα σήμερα από το Media Mark την καλή μεμβράνη της zagg .,ένα έχω να πω τα σπάει.πολυ απόκριση δεν έχει κενά.πιανει όλο την οθόνη.τελεια διαύγεια.19 ευρο και με εγγύηση 6 μήνες.και ηρεμισες το κεφάλι μου με τα χαζά τζαμακια. Την έχει στο site? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. August 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2020 Την έχει στο site? Όχι δεν έχει από ότι είδα τώρα . πάντως . μπαίνει με υγρό τρόπο και πραγματικά ει Αϊ σαν να μην έχεις τίποτα.εβαζα σε όλα μου τα τηλ αλλά με έπιασε η βλακεία να βάζω τζάμια . Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. August 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2020 Το αναφερω εδω μιας και δεν βλεπω να ανεβαινει ειδηση Τιτλοι τελους για τα Pixel 4/xl https://techcrunch.com/2020/08/06/google-discontinues-the-pixel-4-nine-months-after-release/?guccounter=2&guce_referrer=aHR0cHM6Ly93d3cuaW5zb21uaWEuZ3IvYXJ0aWNsZXMvZ29vZ2xlL3BpeGVsLTQtdGl0bG91cy10ZWxvdXMtdmF6ZWktaS1nb29nbGUtZGlha29wdGVpLXRpbi1raWtsb2ZvcmlhLw&guce_referrer_sig=AQAAAAmBH9_AKWKiacixi83kJn8S7fgTpjVcHDwCaTKqa86Qxtv14C_o9yoKGjz5o8KV2m2ITYonGLwvCVvdHxnbEM752e7QFd5W8hDjXe1SEcEYSeoWyKDu6AH12z_YMkRd1BqRza3jEeoKBRmPBGFG3fmhdIViZW5SONNGSdyOxIpy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akonakis Δημ. August 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2020 Το αναφερω εδω μιας και δεν βλεπω να ανεβαινει ειδηση Τιτλοι τελους για τα Pixel 4/xl https://techcrunch.com/2020/08/06/google-discontinues-the-pixel-4-nine-months-after-release/?guccounter=2&guce_referrer=aHR0cHM6Ly93d3cuaW5zb21uaWEuZ3IvYXJ0aWNsZXMvZ29vZ2xlL3BpeGVsLTQtdGl0bG91cy10ZWxvdXMtdmF6ZWktaS1nb29nbGUtZGlha29wdGVpLXRpbi1raWtsb2ZvcmlhLw&guce_referrer_sig=AQAAAAmBH9_AKWKiacixi83kJn8S7fgTpjVcHDwCaTKqa86Qxtv14C_o9yoKGjz5o8KV2m2ITYonGLwvCVvdHxnbEM752e7QFd5W8hDjXe1SEcEYSeoWyKDu6AH12z_YMkRd1BqRza3jEeoKBRmPBGFG3fmhdIViZW5SONNGSdyOxIpyΔεν ανοίγει το λινκ, από κινητό τουλάχιστον... Sent from my Pixel 3 XL using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. August 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2020 Δεν ανοίγει το λινκ, από κινητό τουλάχιστον... Sent from my Pixel 3 XL using Tapatalk Βαζω απο αλλο τοτε https://www.theverge.com/2020/8/6/21356745/google-pixel-4-xl-discontinued-out-of-stock#:~:text=Google%20has%20discontinued%20the%20Pixel,regions%20for%20the%20time%20being. Το Link λεει απλα οτι σταματησε η παραγωγη των pixel 4/xl. Το αναφερω πιο πολυ για υποψηφιους αγοραστες περισσοτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. August 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2020 Βαζω απο αλλο τοτε https://www.theverge.com/2020/8/6/21356745/google-pixel-4-xl-discontinued-out-of-stock#:~:text=Google%20has%20discontinued%20the%20Pixel,regions%20for%20the%20time%20being. Το Link λεει απλα οτι σταματησε η παραγωγη των pixel 4/xl. Το αναφερω πιο πολυ για υποψηφιους αγοραστες περισσοτερο.Μακάρι να πέσουν οι τιμές να χτυπήσω κι ένα λευκό που θα ήθελα. Πολύ φοβάμαι ότι θα χτυπήσουν στο ψαχνό όμως. Sent from my Pixel 4 XL using Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. August 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2020 Μακάρι να πέσουν οι τιμές να χτυπήσω κι ένα λευκό που θα ήθελα. Πολύ φοβάμαι ότι θα χτυπήσουν στο ψαχνό όμως. Sent from my Pixel 4 XL using Tapatalk Ηδη εχει ανεβει η τιμη τους εδω και μερες. Κι εγω αυτο περιμενα, αλλα, μαλλον θα περιμενω και το 5αρι να βγει και μετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. August 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2020 Το να εμφανιστεί η επιλογή του Pay πιέζοντας το power button, έχει εμφανιστεί σε κανέναν με την 11? Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. August 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2020 Τίτλους τέλους βάζει η Google στο Pixel 4, εννέα μήνες μετά την κυκλοφορία του ----- προσθήκη μηνύματος 68 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τελος πολυ γρηγορα το 4αρι.Μολις βγηκε το α τοβσταματησαν,σε αναμονη για το 5αρι ----- προσθήκη μηνύματος 85 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://www.insomnia.gr/articles/google/pixel-4-titlous-telous-vazei-i-google-diakoptei-tin-kikloforia/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 10, 2020 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2020 Τίτλους τέλους βάζει η Google στο Pixel 4, εννέα μήνες μετά την κυκλοφορία του Έχει αναφερθεί το παραπάνω μόλις μία σελίδα πίσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. August 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2020 Στα κατά τόπους Amazon παίζουν προσφορές πλέον στα 4 /XL. Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. August 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2020 Στα κατά τόπους Amazon παίζουν προσφορές πλέον στα 4 /XL. Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Λογικό ... χωρίς αισθητήρα αποτυπώματος, με μόνο 64 GB, και χωρίς 5G, περιορίζονται από τις τιμές των 4a5G/5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. August 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2020 Στο γερμανικό Amazon και eBay που κοίταξα λίγο εχθές, από 550 μέχρι 800+ είδα τιμές, σε 4 και 4XL αντίστοιχα. Sent from my Pixel 4 XL using Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. August 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2020 Λογικό ... χωρίς αισθητήρα αποτυπώματος, με μόνο 64 GB, και χωρίς 5G, περιορίζονται από τις τιμές των 4a5G/5 Mε καλύτερο επεξεργαστή, Face Unlock, αδιαβροχοποίηση κτλ όμως θα είναι για καιρό καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. August 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2020 Mε καλύτερο επεξεργαστή, Face Unlock, αδιαβροχοποίηση κτλ όμως θα είναι για καιρό καλύτερα. Σίγουρα σε ορισμένα σημεία είναι καλύτερο αλλά όχι στο face unlock το οποίο για τους περισσότερους χρήστες είναι χειρότερο από το αποτύπωμα αφού δεν υποστηρίζεται από όλες τις εφαρμογές Στο 5 δεν αποκλείεται να υποστηρίζονται και τα δύο (χωρίς soli) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. August 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2020 Πάντως αν το 5αρι έχει επεξεργαστή της σειράς 7 όπως λένε η διαφορά με τον 855 θα είναι μεγάλη, τουλάχιστον σε επιδόσεις Στάλθηκε από το Pixel 4 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts