alex222800 Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Αυτα με το ES να μην τα κανω καθολου δηλαδη? αυτο που αφορά το playstore φυσικά όχι ...αφού έχεις .... το es....https://play.google.com/store/apps/details?id=com.estrongs.android.pop (δώσε του πρόσβαση root (δώσε πρόσβαση root στο es...) τα προγράμματα που είναι μέρος του συστήματος ΔΕΝ μπορείς να τα σβήσεις....(μπεις να τα σβήσεις με το es χειροκίνητα ...θα τα βρεις στο φάκελο System/apps) προγράμματα τύπου πχ video player,music μπορείς να τα σβήσεις και να κάνεις εγκατάσταση από playstore αυτά που σε βολεύουν... (άνοιξε ένα ένα τα κινέζικα και δες τι κάνουν ...και ανάλογος πραξε ).το πρόγραμμα για φώτο μην το σβήσεις γιατί συνήθως συνεργάζεται με το πρόγραμμα που τραβάς φωτογραφίες... ) ένα από τα προγράμματα μπορεί να λέγεται kingo κάτι...είναι το πρόγραμμα για root ..Μην το σβήσεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrJay Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 (edited) αυτο που αφορά το playstore φυσικά όχι ...αφού έχεις .... το es....https://play.google.com/store/apps/details?id=com.estrongs.android.pop (δώσε του πρόσβαση root (δώσε πρόσβαση root στο es...) τα προγράμματα που είναι μέρος του συστήματος ΔΕΝ μπορείς να τα σβήσεις....(μπεις να τα σβήσεις με το es χειροκίνητα ...θα τα βρεις στο φάκελο System/apps) προγράμματα τύπου πχ video player,music μπορείς να τα σβήσεις και να κάνεις εγκατάσταση από playstore αυτά που σε βολεύουν... (άνοιξε ένα ένα τα κινέζικα και δες τι κάνουν ...και ανάλογος πραξε ).το πρόγραμμα για φώτο μην το σβήσεις γιατί συνήθως συνεργάζεται με το πρόγραμμα που τραβάς φωτογραφίες... ) ένα από τα προγράμματα μπορεί να λέγεται kingo κάτι...είναι το πρόγραμμα για root ..Μην το σβήσεις.. Οταν παταω πανω τους με πηγαινει στο σαιτ των προγραμμάτων αυτων (μαλλον για αναβαθμιση ή κάτι τετοιο) π.χ. ενα απο αυτα λεγεται anzhi.apk και έχει εικονιδιο μια λαχανι τσάντα με μια μικρη κιτρινη ετικετουλα στα αριστερά. ενα αλλο ειναι QQ.apk με εναν πιγκουινο πανω!! Edited September 16, 2015 by MrJay Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 (edited) Οταν παταω πανω τους με πηγαινει στο σαιτ των προγραμμάτων αυτων (μαλλον για αναβαθμιση ή κάτι τετοιο) π.χ. ενα απο αυτα λεγεται anzhi.apk και έχει εικονιδιο μια λαχανι τσάντα με μια μικρη κιτρινη ετικετουλα στα αριστερά. ενα αλλο ειναι QQ.apk με εναν πιγκουινο πανω!! Το anzhi.apk ...είναι εναλλακτικό playstore ...(μπορείς να το σβήσεις..)....εάν θέλεις εναλλακτικό για δωρεάν προγράμματα....το blackmark,aptoide το QQ.apk είναι chat πρόγραμμα ...σβήνεις.. Αυτό με το πιγκουινο....εάν είναι αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cloudmosa.puffinFree ...είναι browser...σβηστό και κανε εγκατάσταση ένα που χρησιμοποιείς...πχ Chrome,dolphin...κτλ Edited September 17, 2015 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrJay Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Σας ευχαριστώ πολύ, ολους παιδια, για την βοήθεια σας! Ειστε απίστευτοι :) Καλή σας συνεχεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DOOM_NX Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Καλησπέρα σας, Πρόσφατα αγόρασα ένα F&U ETB9643 (Rockchip RK3126, 1GB RAM, KitKat 4.4.4), προσφορά απ'τα Carrefour στα 35 €. Όλα καλά, αλλά όταν πάω να το κρυπτογραφήσω, μου βγάζει το σφάλμα: "Unfortunately, the process com.android.systemui has stopped" Μόλις τελειώσει η κρυπτογράφηση, και σε κάθε εκκίνηση, βγάζει το ίδιο μήνυμα επανειλημμένα δυσκολεύοντας κατά πολύ την εισαγωγή του PIN/password. Ακόμη κι αν είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνω μετά από factory reset, πάλι βγάζει σφάλμα. Καμιά ιδέα; Κάνα workaround; Παίζει να βρω κανένα καλύτερο firmware για το τάμπλετ ή απλά να ενημερώσω τη Funai και να περιμένω να το λύσουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 http://www.tinydeal.com/teclast-x98-pro-97-win10-dual-os-z8500-4gb-64gb-tablet-pc-p-156288.html σε αυτο το ταμπλετ πχ τα windows ειναι ενεργοποιημενα κανονικα?και απλα εαν θελουμε ελληνικα κατεβαζουμε το language pack,restart και τελος?η τα windows ειναι τιποτα δοκιμαστικη βερσιον? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ector7 Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 http://www.tinydeal.com/teclast-x98-pro-97-win10-dual-os-z8500-4gb-64gb-tablet-pc-p-156288.html 1.σε αυτο το ταμπλετ πχ τα windows ειναι ενεργοποιημενα κανονικα?2.και απλα εαν θελουμε ελληνικα κατεβαζουμε το language pack,restart και τελος?3.η τα windows ειναι τιποτα δοκιμαστικη βερσιον? 1.Nαι 2.Ναι 3.Οχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 (edited) υπαρχει κανενα δεκαρι ταμπλετ ΚΑΙ με gps ΚΑΙ με hdmi? Edited September 25, 2015 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konkostop Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Καλησπέρα παιδιά! Θα ήθελα τη βοήθειά σας σχετικά με το εν λόγω tablet! Πώς μπορώ να περάσω με ασφάλεια το Google playstore; Δεν έχω πείρα από rooting γενικότερα, οπότε η βοήθεια σας μου είναι πολύτιμη! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mmosgr Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Καλημέρα Έχω ένα πρόβλημα με την sim κάρτα στο mls iqtab korona 4g.... Δεν ξέρω πως να βάλω την sim, μήπως γνωρίζει κάποιος να μου πει ; Ευχαριστώ. Παράθεση N9 Best phone ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakedaimonas Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 καλησπερα σε ολους , ειχα ενα tablet το οποιο για αγνωστο λογο σταματησε να λειτουργει...φορτιζει κανονικα ,η οθονη αναβει με το λογοτυπο του ταμπλετ αλλα μενει εκει και παγωνει,οταν ηταν στα καλα του φορουσε android 4,1,1. και αναρωτιεμαι υπαρχει τροπος να το φτιαξω?φαινεται να ειναι ζητημα λογισμικου,μια και αμεσως μετα το λογοτυπο εμφανιζει το ανθρωπακι της google γραφοντας 'erasing' και μετα παει να επανεκκινησει παγωνοντας παλι... επισης ο υπολογιστης δεν το βλεπει ,και αναρωτιεμαι πως τουλαχιστον θα το κανω να το εντοπισει το pc γιατι αν υπαρχει σωτηρια ,μαλλον μονο μεσω pc θα βρεθει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 καλησπερα σε ολους , ειχα ενα tablet το οποιο για αγνωστο λογο σταματησε να λειτουργει...φορτιζει κανονικα ,η οθονη αναβει με το λογοτυπο του ταμπλετ αλλα μενει εκει και παγωνει,οταν ηταν στα καλα του φορουσε android 4,1,1. και αναρωτιεμαι υπαρχει τροπος να το φτιαξω?φαινεται να ειναι ζητημα λογισμικου,μια και αμεσως μετα το λογοτυπο εμφανιζει το ανθρωπακι της google γραφοντας 'erasing' και μετα παει να επανεκκινησει παγωνοντας παλι... επισης ο υπολογιστης δεν το βλεπει ,και αναρωτιεμαι πως τουλαχιστον θα το κανω να το εντοπισει το pc γιατι αν υπαρχει σωτηρια ,μαλλον μονο μεσω pc θα βρεθει...Κατ΄αρχήν πρέπει να μας πεις το μοντέλο του tablet σου ώστε να σε καθοδηγήσουμε στο σωστό θέμα και να σε βοηθήσουμε. Πέρα από αυτό, να ξέρεις οτί αν δεν ανοίξει στην αρχική οθόνη δεν πρόκειται να το δει ο υπολογιστής. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakedaimonas Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 καλησπερα ειναι το HANNSpad 10.1" SN1AT71 ,κινεζικο ,αλλα δεν μπορω να πω οτι ειχα προβλημα ενα χρονο που το χρησιμοποιουσα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 καλησπερα ειναι το HANNSpad 10.1" SN1AT71 ,κινεζικο ,αλλα δεν μπορω να πω οτι ειχα προβλημα ενα χρονο που το χρησιμοποιουσα... Για να ανοιξει θα διαγραφουν ολες η εφαρμογες που εχεις περασμενες...την ωρα που θα ανοιξει πατα το κουμπι on/off και ταυοχρονα το volume down και θα μπεις στο recovery mode εκει θα μπορεις να κανεις επαναφορα εργοστασιακον ρυθμισεων.Αλλα περιμενε και της απαντισεις των αλλων.και εμενα ετσι με εκανε και εφιαξε με αυτο τον τροπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakedaimonas Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 το προβλημα ειναι οτι δεν λειτουργει ΤΙΠΟΤΑ ουτε recovery mode ουτε τιποτα,εμφανιζει το εικονιδιο της εταιριας και τελος κολλαει εκει. εχω προσπαθησει οτι βρηκα στο ιντερνετ αλλα δεν νιωθει ...δεν δουλευει καποιος απο τους συνδιασμους κουμπιων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xanthoula4ever Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Επικοινώνησε με την αντιπροσωπία στην Ελλάδα, 2114009245. Υπάρχει κ σελιδα της αντιπροσωπίας στο facebook " hannspree hellas " Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloud520 Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 ρε παιδια θελω να στειλω ενα ταμπλετ ΡΙΡΟ για επισκευη στην κινα καθοσον εχω φαει πορτα απο την εδω εντιπροσωπεια και service υπαρχει καποιος τροπος οταν ολοκληρωθει η επισκευη του να μπορεσω να πληρωσω τα εξοδα αποστολης + τα εξοδα επισκευης εν καιρω capital control? ο φοβος μου ειναι πως θα φτιαχτει και θα μεινει εκει λογω της αδυναμιας μου να καλυψω τα εξοδα αυτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Καλησπέρα παιδιά. Πριν από περίπου 1,5 μήνα παρέλαβα το chuwi vi8 (90$) από banggood. Μέχρι τώρα κανένα πρόβλημα. Χτες δοκίμασα για πρώτη φορά το hdmi output στην τηλεόραση, το οποίο και δεν έδινε εικόνα. Δοκίμασα σε άλλο μονιτορ/άλλαξα καλώδια κλτ. αλλά τίποτα. Το πρόβλημα με την έξοδο hdmi προφανώς και προϋπήρχε. Έλα που το ανακάλυψα 1,5 μήνα μετά από την αγορά...:worry: Πρώτη μου σκέψη ήταν να ζητήσω από το κατάστημα partial refund και να κρατήσω το tablet γλυτώνοντας και τα μεταφορικά . Μου ζήτησαν να τραβήξω video με το πρόβλημα και μετά θα μου προτείνουν εκείνοι λύση. Διάβασα όμως ότι το paypal έχει αυξήσει τις μέρες για dispute σε 180 από 45. Άρα με καλύπτει ακόμα. Βρίσκομαι λοιπόν στο εξής τρίλημμα: Έρχομαι σε συμφωνία μαζί τους για partial refund και τελειώνει η υπόθεση το συντομότερο. Ελπίζω για κάνα 20-30$. Τους ζητάω να μου στείλουν ένα widi/miracast adapter δωρεάν και ξέχναω τη microhdmi θύρα. Αλλά δεν ξέρω αν θα λύσει το πρόβλημα/λειτουργεί ικανοποιητικά. Βουρ για dispute στο paypal. Όπως είπα έχω το tablet 1,5 μήνα και το δουλεύω καθημερινά. Θα μπορέσω να διεκδικήσω full refund (το ιδανικότερο) ή έστω αντικατάσταση με καινούργιο; Δυστυχώς δεν έχω το κουτί του (το banggood άλλωστε τα στέλνει σε δικιά του συσκευασία), έχω όμως φορτιστές/καλώδια/manual. Τί λέτε; Το tablet είναι άψογο, με ξενέρωσε όμως το πρόβλημα με το Hdmi μιας και ήταν ένας από τους λόγους που το προτίμησα. Φυσικά το dispute είναι η καλύτερη λύση για μένα. Δεν ξέρω όμως αν θα κλείσει υπέρ μου η υπόθεση για full refund, συν τη ταλαιπωρία πήγαινε-έλα. ειναι σίγουρα πρόβλημα με το hdmi η μήπως δεν το έχεις ενεργοποίησει απο το μενού;;;; Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Καλησπέρα παιδιά. Πριν από περίπου 1,5 μήνα παρέλαβα το chuwi vi8 (90$) από banggood. Μέχρι τώρα κανένα πρόβλημα. Χτες δοκίμασα για πρώτη φορά το hdmi output στην τηλεόραση, το οποίο και δεν έδινε εικόνα. Δοκίμασα σε άλλο μονιτορ/άλλαξα καλώδια κλτ. αλλά τίποτα. Το πρόβλημα με την έξοδο hdmi προφανώς και προϋπήρχε. Έλα που το ανακάλυψα 1,5 μήνα μετά από την αγορά...:worry: . Δοκιμασε να να ξυσεις λιγο το καλωδιο με ενα μαχαιρακι στη βαση της υποδοχης που μπαινει στο ταμπλετ. Ισως δεν κανει καλη επαφη με τη θυρα του ταμπλετ, οποτε μπορει να τα γλιτωσεις ολα αυτα. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Καλησπέρα, μήπως το βύσμα κουνάει μέσα στην υποδοχή, ή φαίνεται να κουνιέται η υποδοχή ολόκληρη? μπορεί πχ να θέλει απλά κανά κολληματάκι ξαναπέρασμα και να γλιτώσεις τα εξοδα και το χασιμο χρονου στην κινα. Ψωνιζω συνεχεια τωρα τελευταια απο το banggood επειδη παιζει με αυτο απευθειας η καρτα μου και εχει αυτα που θελω και ειναι και γρηγορο, και σκεφτομουν και για tablet αλλα στο συγκεκριμενο και αλλος ειχε προβλημα δεν ανοιγε καν!!! ενας ξενος. Και ξενερωσα οσο αφορα το ταμπλετ.... και εγω για την εξοδο hdmi θα το προτιμουσα κυριως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 (edited) προβλημα με το ταβλετ ολο πρόβλημα με χωρο για εγκατάσταση εφαρμογών . τι μπορώ να του κανω?* μηπως υπαρχει τροπος να κανω ενα partition τον εσ. αποθηκευτικο και την nand flash? [ATTACH]64136[/ATTACH][ATTACH]64137[/ATTACH][ATTACH]64138[/ATTACH] Edited October 8, 2015 by lambros69 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grinder Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Καλησπέρα παιδιά. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, αλλά μετά απο...3 μήνες το έλυσα το θέμα.:p Λάθος μου που δεν ενημέρωσα για την εξέλιξη. Για την ιστορία, αφού τους έστειλα το βίντεο με το πρόβλημα, μου πρότειναν να βρώ να το επισκευάσω εδώ και να πληρώσουν αυτοί την επισκευή. Δεν βρήκα κάτι και μου πρότειναν να το στείλω πίσω για αντικατάσταση με καινούργιο. Όπως και έγινε. Δυστυχώς το δεύτερο ήταν doa. Άνοιξα dispute στο paypal και ζήτησα full refund αυτή την φορά. Δέχτηκαν αφού τους ξανάστειλα το δεύτερο tablet πίσω. Δεν θεωρώ οτι σκόπιμα ήθελαν να με ξεγελάσουν, μιας και μου επέστρεψαν και τα μεταφορικά ενώ θα μπορούσαν να μην το κάνουν. Μάλλον το tablet θα είχε χτυπήσει κατά την μεταφορά καθώς δεν είχε καθόλου μπαταρία και ήταν σε recovery mode. Τελικά όλα καλά, ταλαιπωρήθηκα λιγάκι αλλά το παρήγγειλα ξανά απο geekbuyng. Όλα δουλεύουν τέλεια.:D ειναι σίγουρα πρόβλημα με το hdmi η μήπως δεν το έχεις ενεργοποίησει απο το μενού;;;; Ποιο μενού εννοείς; Όταν το συνδέεις σε εξωτερικό μόνιτορ πρέπει να δίνει αυτόματα σήμα. Δοκίμασα όλα τα profiles, duplicate/extend/second screen only αλλά δεν ανίχνευε την οθόνη και δεν δούλευε. Δοκιμασε να να ξυσεις λιγο το καλωδιο με ενα μαχαιρακι στη βαση της υποδοχης που μπαινει στο ταμπλετ. Ισως δεν κανει καλη επαφη με τη θυρα του ταμπλετ, οποτε μπορει να τα γλιτωσεις ολα αυτα. Ναι το ξέρω αυτό το κόλπο. Ήταν το πρώτο πράγμα που έκανα. Να μπεί πιο βαθειά το καλώδιο μπάς και κάνει καλύτερη επαφή. Χωρίς αποτέλεσμα. :O Καλησπέρα, μήπως το βύσμα κουνάει μέσα στην υποδοχή, ή φαίνεται να κουνιέται η υποδοχή ολόκληρη? μπορεί πχ να θέλει απλά κανά κολληματάκι ξαναπέρασμα και να γλιτώσεις τα εξοδα και το χασιμο χρονου στην κινα. Ψωνιζω συνεχεια τωρα τελευταια απο το banggood επειδη παιζει με αυτο απευθειας η καρτα μου και εχει αυτα που θελω και ειναι και γρηγορο, και σκεφτομουν και για tablet αλλα στο συγκεκριμενο και αλλος ειχε προβλημα δεν ανοιγε καν!!! ενας ξενος. Και ξενερωσα οσο αφορα το ταμπλετ.... και εγω για την εξοδο hdmi θα το προτιμουσα κυριως! Πάντως στο καινούργιο δουλεύει μια χαρά η έξοδος σε TV. Και kodi κι απόλα.;) Κακά κομμάτια τυχαίνουν παντού, το κατάστημα ξηγήθηκε καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Καλημερα! Τι έννοεις με το doa; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grinder Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Καλημερα! Τι έννοεις με το doa; Dead on arrival. Εννοούμε τις συσκευές που έρχονται χαλασμένες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 A sorry δεν ήξερα! Λολ....ε μα τόση καντεμια....γιαυτό μετά αλλαξες καταστημα ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts