Jump to content

evmenis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    993
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

1 Follower

About evmenis

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

evmenis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Κανεις ρε παιδια?Με ενδιαφερει και εμενα.
  2. Στα σχολια λεγονται βλακειες αμετρητου βαθους και τις μεγαλυτερες βλακειες τις λεει ο τυπος που κανει το βιντεο. "in2mobile 1 month ago η έννοια global version έχει πάψει να ισχύει εδώ και αρκετά χρόνια πλέον στις συσκευές της εταιρίας και απλά χρησιμοποιείται από τα καταστήματα του Σκρουτζ επειδή βολεύει. στην Ευρώπη οι συσκευές χωρίζονται σε τρία διαφορετικά region ανατολικής δυτικής και κεντρικής Ευρώπης και κάθε ένα από αυτά έρχεται με συγκεκριμένα optimizations για τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας στις χώρες που ανήκουν στο region αυτό. Θεωρητικά λοιπόν μία συσκευή που προέρχεται από τη Ρουμανία ή την Βουλγαρία θα υποστηρίζει τη λειτουργία στα δίκτυα στη χώρα μας" Επικη ανοησια.
  3. Βεβαια μονο με τον ΦΠΑ τα 600€ της κινας γινονται 744€ οποτε το 800αρι δεν ειναι και πολυ μακρια.
  4. Εχει κανεις να προτεινει καποια αξιοπρεπης θηκη-βιβλιο? Το εχει κανεις χωρις προστασια οθονης?Αντεχει ή να του βαλω γυαλι αμεσα?
  5. Ηρθα και εγω στην παρεα σας ,λιγο αργα βεβαια :lol: αλλα καλλιο αργα παρα ποτε :rolleyes: Μερικες χρηστικες ερωτησεις. Υπαρχει κανενα παιδι που εχει το κινητο χωρις προστατευτικο οθονης?Αντεχει "σκετη" η οθονη ή θα γεμισει χαρακιες? Θα το ανοιξω εγω για πρωτη φορα και λογικα θα με περιιμενουν πολλες αναβαθμισεις ,τις κανω ολες ? Η θηκη που εχει μεσα στο κουτι δεν μοιαζει να προστατευει ιδιαιτερα τις καμερες ,εσεις ειχατε κανενα προβλημα? Γενικα οτι συμβουλες εχετε καλοδεχουμενες :up: Ερχομαι απο redmi note 3 pro που δεν λεει να πεθανει το ρημαδι :lol: για αυτο εμεινα πισω στις εξελιξεις.
  6. Αστείο ήταν φίλε :) Το κινητό είναι κόσμημα ,ότι πιο vfm έχει βγει σε android ever. Με σπασμένη οθόνη δεν αξίζει να το φτιάξεις (είναι από δύσκολο έως αδύνατο να βρεις ορίτζιναλ οθόνη) ,είτε αγοράζεις νέο κινητό είτε βρίσκεις στις αγγελίες ένα μεταχειρισμένο f1 και κάνεις την δουλειά σου.
  7. Τι περιμένεις φίλε ,κινέζικα κινητά. Μια χαλάει το ένα ,μια το άλλο γενικά δεν είναι αξιοπιστα. Πάρε ένα samsung να βρεις την υγειά σου. :)
  8. Μια ερώτηση ρε παιδιά γιατί έχω κολλήσει. Μου έφερε ένας φίλος το κινητό και δεν ανοίγει η οθόνη όταν δέχεται κλήση. Το bluetooth είναι κλειστό και ψάχνω μια ώρα και δεν βλέπω πως φτιάχνει αυτό το πράγμα. Έχει κανείς ιδέα;
  9. Ναι και εγώ το ανεβάζω αλλά μια στις τόσες θα το ξαναβρώ κάτω μετά από επανεκκίνηση. Παρατήρησε αν στο ξανακατεβαση και εσένα.
  10. Έχει παρατηρήσει κανείς ότι κάθε φορά που ανοίγεις το κινητό ο ήχος στο ξυπνητήρι είναι σχεδόν στο μηδέν; Μου έχει σπάσει τα νεύρα αυτή η βλακεία. Το κάνει και σε κάποιο άλλο παιδι; ----- προσθήκη μηνύματος 95 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν το έκανε πριν ,τώρα με την αναβάθμιση έγινε.
  11. Ρε παιδιά ή official έχει ελληνικά; Στο banggood δεν το έχει στην φώτο με τις γλώσσες που υποστηρίζει.
  12. Εχεις πεσει σε ενα bug του paypal που συμβαινει σπανια ειναι αληθεια. Για το paypal το τι λενε τα ταχυδρομεια ειναι νομος αν τα ΕΛΤΑ πουνε οτι παραδοθηκε ενα δεμα τοτε θεωρει οτι η συναλλαγη ολοκληρωθηκε.Αν το δεμα εχει παει ευκρινως σε αλλο ατομο (παραδωθηκε ας πουμε σε αλλη πολη) τοτε μπορεις να επικαλεστεις λαθος ,εσενα ειναι στην ιδια πολη οποτε τον πινεις. Τι μπορεις να κανεις. Πρωτα κανε αυτο που σου ειπα ,ζητα φωτο με τον αριθμο αποστολης και τα στοιχεια παραληπτη απο το banggood. Μετα τυπωσε ενα screenshot απο την παραγγελια σου που να φαινεται το τρακινγκ ναμπερ και τα στοιχεια παραληπτη και πηγαινε στα ΕΛΤΑ και πες τους να δουνε αν τα στοιχεια παραδοσης που εχουν (κρατανε ονομα ,ΑΔΤ και κινητο αυτου που παραλαμβανει) συμπιπτουν με το σκρισοτ. Το θεμα ειναι οτι στηριζεσαι στην καλη τους διαθεση ,ουτε το banggood ειναι υποχρεωμενο να σου δωσει φωτο ,ουτε τα ΕΛΤΑ οφειλουν να κανουν οποιαδηποτε αναζητηση.Για τα ΕΛΤΑ ο παραληπτης δεν ειναι πελατης τους και δεν εχει κανενα δικαιωμα επι του δεματος ,ο αποστολεας ειναι το "αφεντικο". Κανε αυτα και ενημερωσε για την εξελιξη.
  13. Πιθανοτατα τα ΕΛΤΑ σου λενε βλακειες ,να ηταν ενα δεμα και να εγινε λαθος να πω μπορει αλλα 2 δεματα του ιδιου ανθρωπου στην ιδια πολη με το ιδιο λαθος απλα δεν παιζει.Στατιστικα να το δεις ειναι απιθανο. Μιλα με το banggood ,εξηγησε τι σου λενε απο τα ΕΛΤΑ και πες τους να σου στειλουν φωτο απο το δεμα με το τρακινγκ ναμπερ και την διευθηνση αποστολης ,ειναι σχεδον σιγουρο οτι εχουν. Μην τους πιασεις απο τον λαιμο στο banggood ,με ευγενεια.
  14. Απο οτι καταλαβα η οδηγια αφορα προιοντα καπνου.Τι σχεση εχει με το ατμισμα?
×
×
  • Create New...