Jump to content

MrJay

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by MrJay

  1. Σας ευχαριστώ πολύ, ολους παιδια, για την βοήθεια σας! Ειστε απίστευτοι :) Καλή σας συνεχεια!
  2. Οταν παταω πανω τους με πηγαινει στο σαιτ των προγραμμάτων αυτων (μαλλον για αναβαθμιση ή κάτι τετοιο) π.χ. ενα απο αυτα λεγεται anzhi.apk και έχει εικονιδιο μια λαχανι τσάντα με μια μικρη κιτρινη ετικετουλα στα αριστερά. ενα αλλο ειναι QQ.apk με εναν πιγκουινο πανω!!
  3. Αυτα με το ES να μην τα κανω καθολου δηλαδη?
  4. χαχαχα διαβασα καποια και μου φαινονται σαν κινεζικα ολα αυτα. ειναι και στα αγγλικα οποτε πφφφ!
  5. Είναι ροοταρισμένο.. το τσέκαρα με ένα ροοτ τσεκερ..! Κατεβασα το Nova Launcher Στο 2) ποιο ES να κατεβάσω εχει παρα πολλα. (Διαχειριστής αρχείων, File explorer (1.5 Cupcake) και αλλα). Επισης ειχα δοκιμάσει να σβήσω κατι απο τα κινέζικα και μου είχε βγάλει μήνυμα ότι¨θα καταργηθει η εγκατασταση ολων των ενημερωσεων σε αυτην την εφαρμογη συστηματος Android." και δίστασα να προχωρήσω! Εφοσον κατεβάσω το ΕΣ πως θα ξέρω τι ΔΕΝ πρέπει να σβήσω και ποια ειναι τα άχρηστα; Playstore έχει ευτυχως. οποτε αυτο με την μετονομασία, δε χρειαζεται να ρωτησω τι ειναι! Ευχαριστώ πολυ για την απάντηση!
  6. Καλησπέρα σας παιδιά. Έχω ενα ταμπλετ άγνωστης μαρκας (SoftwinerEvb, έκδοση Android 4.0.4, έκδοση βασικού φάσματος 1,4rc3, έκδοση Kernel 3.0.8 και Αριθμός έκδοσης 713B7.V1.20.TZX.R01.eng.1127) μου ζητάει συνέχεια κινέζικες αναβαθμίσεις που δε τις καταλαβαίνω..! (πρέπει να είναι του συστήματος) Επειδή είμαι λίγο άσχετος, τι μπορώ να κάνω για να φύγει αυτό το κινέζικο λογισμικό και να κατεβάσω ενα νέο (custom ROM λέγεται ή κανω λάθος), που να κανει τις αναβαθμίσεις του ταμπλετ, απο το google play για παραδειγμα; και να έχω ελληνικό menu. Και κατι άλλο, υπαρχει μηπως καποια αναβαθμιση μεγαλύτερη απο την έκδοση 4.0.4 για αυτό το ταμπλετ? διοτι οι περισσότερες εφαρμογές απαιτούν μεγαλύτερη! Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας :) και συγνώμη αν υπαρχει παρομοιο ποστ και δε κατάφερα να το βρώ! :worry:
×
×
  • Create New...