Stratos86 Δημ. January 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2021 Μήπως πέρασες τελευταία κάποιο θέμα? Αν ναι βάλε ένα από τα προεγκατεστημένα κανε επανεκκίνηση κ δες. Εγώ όταν είχα περάσει θέμα από προηγούμενη έκδοση Android δεν μπορούσα να απαντήσω καν στο τηλέφωνο. Δεν λειτουργούσε τπτ. Μπορεί σε σένα να είναι κάτι άλλο... Στάλθηκε από το LM-G810 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φαίνεται πως μου απάντησες την ώρα που τροποποιούσα το αρχικό μου μήνυμα για να ενημερώσω τι έγινε :) Δεν άλλαξα ποτέ το προεγκατεστημένο θέμα πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ideal09 Δημ. January 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2021 Φαίνεται πως μου απάντησες την ώρα που τροποποιούσα το αρχικό μου μήνυμα για να ενημερώσω τι έγινε :) Δεν άλλαξα ποτέ το προεγκατεστημένο θέμα πάντως. Ίσως κόλλησε ο αισθητήρας εγγύτητας αλλά σε επιπεδο software. Ευτυχώς όλα καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tatos Δημ. February 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2021 ειχα και εχω αυτο το θεμα στην συσκευη και θα σου πω τι κανω εγω και ας φανει μπακαλιστικος ο τροπος. απλα τριψε/καθαρισε δυνατα με το δαχτυλο σου τους αισθητηρες διπλα απο το ηχειο... και ομως εμενα μονο ετσι περνει μπρος οποτε κολλαει... Παράθεση ...OMERTA... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAKISART2 Δημ. February 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2021 Παιδιά πήρα μια διαφανή θήκη αλλά δε καλύπτει καλά την οθόνη όπως αύτη που είχε μέσα η συσκευή. Ξέρετε αν υπάρχει κάπου ίδια μ' αύτη που είχε μέσα; Η spigen που βγάζει είναι για το 8s ή γιατί σκέτο G8; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. February 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2021 Ήρθαν τελικά οι θήκες: 1. Αυτή είναι "περίπου" σαν αυτή που δίνει η Lg. Καλύτερη προστασία , λίγο πιο ογκώδη απο τις άλλες 2 .To πρόβλημα με αυτή είναι που στα κουμπιά επάνω έχει χαραγμένο το power εκει που είναι το κουμπι για assistant και στο power έχει φωτογραφική μηχανή. Πρέπει να προσπαθησεις να τα δεις αλλά μπορεί κάποιον να τον χαλάει αυτό. https://www.amazon.de/mumbi-H%C3%BClle-kompatibel-Handyh%C3%BClle-transparent/dp/B07XG8YYTJ/ref=redir_mobile_desktop?ie=UTF8&psc=1&ref_=ppx_yo_mob_b_track_package_o0_img Οι άλλες 2 είναι πολύ λεπτές. Προστασία απο γρατσουνιές μονο. https://www.amazon.de/MoEx%C2%AE-Transparente-Handyh%C3%BClle-kompatibel-Silikon-Crystal-Clear/dp/B082BCTX3T/ref=redir_mobile_desktop?ie=UTF8&psc=1&ref_=ppx_yo_mob_b_track_package_o1_img https://www.amazon.de/kwmobile-H%C3%BClle-kompatibel-mit-ThinQ-Transparent/dp/B07QDXQQ3V/ref=redir_mobile_desktop?ie=UTF8&psc=1&ref_=ppx_yo_mob_b_track_package_o0_img Όλες εφαρμόζουν καλά πάνω στην συσκευή. Δοκίμασα φωτο και με φλάς και δεν είχα αντανακλάσεις. Αμα βρω καμία ακόμη σαν της LG θα την χτυπήσω. Αν έχει βρει καμία κανείς ας μου πει. Παιδιά πήρα μια διαφανή θήκη αλλά δε καλύπτει καλά την οθόνη όπως αύτη που είχε μέσα η συσκευή. Ξέρετε αν υπάρχει κάπου ίδια μ' αύτη που είχε μέσα; Η spigen που βγάζει είναι για το 8s ή γιατί σκέτο G8; Αυτές είχα πάρει εγώ. Ίδια με LG δεν βρήκα. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAKISART2 Δημ. February 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2021 Αυτές είχα πάρει εγώ. Ίδια με LG δεν βρήκα. Δεν είναι καλη γιατί είναι εκτεθειμένη η οθόνη. Σε μια μικρή πτώση έκανε ρωγμή το tempered glass. Με την εργοστασιακή εχει προστασία. Εβαλα παλι αυτήν που είχε μέσα παρόλο που θολωσε κάπως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchatzip Δημ. February 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2021 Καλημέρα παιδιά. Εχει ο αδελφός μου το G8s οπως κι εγω αλλα αντιμετωπίζει το πρόβλημα εκει που μιλάει ειτε με Bluetooth ειτε χωρις να πέφτει η γραμμή οταν μιλάει. Αυτο συμβαίνει συχνα. Εχει κανει εργαστασιακες αλλα δεν λυθηκε. Εγω δεν εχω παρομοιο θεμα. Το εχει παθει κανενας αλλος ? Μπορει να σκεφτει καποιος καποια λυση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 21, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2021 Καλημέρα παιδιά. Εχει ο αδελφός μου το G8s οπως κι εγω αλλα αντιμετωπίζει το πρόβλημα εκει που μιλάει ειτε με Bluetooth ειτε χωρις να πέφτει η γραμμή οταν μιλάει. Αυτο συμβαίνει συχνα. Εχει κανει εργαστασιακες αλλα δεν λυθηκε. Εγω δεν εχω παρομοιο θεμα. Το εχει παθει κανενας αλλος ? Μπορει να σκεφτει καποιος καποια λυση? Μήπως απλά δεν έχει καλό σήμα; Έχει δοκιμάσει άλλη sim; Έχετε και οι δυο την ίδια εταιρία κινητής; Στο ίδιο σημείο που στον αδερφό σου η γραμμή πέφτει, σε σένα όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchatzip Δημ. February 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2021 Μήπως απλά δεν έχει καλό σήμα; Έχει δοκιμάσει άλλη sim; Έχετε και οι δυο την ίδια εταιρία κινητής; Στο ίδιο σημείο που στον αδερφό σου η γραμμή πέφτει, σε σένα όχι; Ναι δεν ειναι κατι απο αυτά.. ισως να ειναι η sim.. αλλ στο προηγούμενο κινητο δεν τα χε αυτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ran_tan_plan Δημ. March 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2021 Εμφανίστηκε security update Φεβρουαρίου ,198MB Στάλθηκε από το LM-G810 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. March 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2021 VOLTE & VOWIFI ποτέ!!:( Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontow Δημ. March 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2021 (edited) Μπορεί να το έδωσα, αλλά η αγάπη παραμένει. Εδώ λέει πότε θα πάρει Android 11 η συσκευή. Q3 2021 https://www.xda-developers.com/lg-germany-android-11-roadmap/ Να προσθέσω ότι δεν το περίμενα Edited March 11, 2021 by kontow Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alnotas Δημ. March 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2021 Ούτε εγώ. Τώρα που ακούγεται ότι η LG θα σταματήσει να κατασκευάζει κινητά, τώρα αποφάσισαν να ενισχύσουν το Software Department? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. March 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2021 Το καλοκαίρι την περίμενα και λογικά καλοκαίρι θα έρθει. Τα ίδια με το g6. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. March 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2021 Αυτό μην μας κάνει ζημιά με τα update. https://www.gizchina.com/2021/03/22/lg-electronics-shutting-down-its-smartphone-business/?fbclid=IwAR0JmqvhTaT0CqNamMl1l0ZqDbpPgKSIJoHtslkSkJ3x_Zz22dSo3FPGaVo Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alnotas Δημ. April 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2021 We are now, the Last Of The Mohicans :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. April 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2021 Ας ελπίσουμε πως θα συνεχίσουν την υποστήριξη και να πάρουμε την αναβάθμιση. Άλλο ένα χρόνο(...τουλάχιστον) άνετα τον βγάζουμε με την συσκευή. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alnotas Δημ. April 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2021 Πήρα πάντως σήμερα ενα security patch. 20I Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 21, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2021 H LG πρόσφατα ανακοίνωσε ότι παρά το κλείσιμο του mobile department, θα παρέχει 3 χρόνια αναβαθμίσεων στις συσκευές της. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=488880 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2021 υπεροχο κινητο..ακομη και σημερα για τα λεφτα του τοτε άφταστο ... παιδια θυμίστε μου λιγο το βιντεο στην καμερα εχει OIS η οχι ? δεν θυμαμαι καθολου ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2021 υπεροχο κινητο..ακομη και σημερα για τα λεφτα του τοτε άφταστο ... παιδια θυμίστε μου λιγο το βιντεο στην καμερα εχει OIS η οχι ? δεν θυμαμαι καθολου ... Ναι έχει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2021 Ναι έχει... καλα θυμομουν ..το εχω ακομη σαν 2ο κινητο ! σε παραλιες και οταν θελω να παω καπου να γραψω βιντεο κτλ το εχω παντα μαζι μου ! :) ηταν πραγματικα κινητο ναυαρχίδας σε προσιτή τιμη ! κριμα που μας αφηνει η LG ... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. April 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2021 καλα θυμομουν ..το εχω ακομη σαν 2ο κινητο ! σε παραλιες και οταν θελω να παω καπου να γραψω βιντεο κτλ το εχω παντα μαζι μου ! :) ηταν πραγματικα κινητο ναυαρχίδας σε προσιτή τιμη ! κριμα που μας αφηνει η LG ... Ποιο έχεις πρώτο και γιατι χρειάστηκες άλλο; Απο περιέργεια καθαρά. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. April 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2021 Ποιο έχεις πρώτο και γιατι χρειάστηκες άλλο; Απο περιέργεια καθαρά.Καλημέρα, λόγω συγκυριών εγώ το έδωσα στην σύζυγο και επειδή γλυκό κοίταζα το pixel 4a και δεν το μετάνιωσα . Επιτέλους ένα κινητό στις κατάλληλες διαστάσεις και βάρος,μου λείπουν τα καλούδια του lg αλλά και λόγω δουλειάς δεν είμαι από αυτούς που κοιτάνε sot κτλ, άσε που πάλι στην οικογένεια έμεινε :) Στάλθηκε από το Pixel 4a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conrad Δημ. April 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2021 Ποιο έχεις πρώτο και γιατι χρειάστηκες άλλο; Απο περιέργεια καθαρά. Ναι ,πείτε ρε παιδιά όσοι το αλλάξατε προς τα που πήγατε,έχω προβληματιστεί κι εγώ προς τα που θα πάω όταν και αν χρειαστεί να το αλλάξω,απο τη μία ήδη ψάχνω μήπως βρω κανα V60 το οποίο θα με βγάλει δύο χρονάκια ,από την άλλη θα ήθελα να δοκιμάσω και κάτι άλλο αν και είμαι σίγουρος πως θα μου κακοφανεί μετά από σχεδόν 10 χρόνια με LG ναυαρχίδες σαν πρώτο κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts